Ja azt tudom, hogy hormonális, csak kérdeztem, hogy használ e valaki hüvelygyűrűt, mert én azt használom, nem bírom a bogyókat bevenni. Azért érdekelne, hogy más szervezete hogy reagál rá, meg mert egyik ismerősömnek cisztája lett és azt mondta az orvos neki hogy valószínűleg ettől (kb. 3-4 hónapja használja) és most beparáztam kicsit. El kellene menni orvoshoz, de nekem olyan undorom van tőlük, annyit vizsgálgattak a terhesség alatt... Na, meg az orvosom pesti, akinél szültem, de már nem akarok odajárni. Szóval vagy a régihez megyek (volt 2 is), vagy újat keresek. Csak nem tudom, a régiek (akikkel amúgy meg voltam elégedve) hogy fogadnának. Azért csak otthagytam őket, de hát muszáj volt a PIC miatt (is). Na, mindegy, ez egyéni szoc.probléma.
Nálunk is tudják már a csajok a formabedobót használni. Kb. 10 hónaposak voltak, amikor itt volt a védőnő és kérdezte, hogy állnak vele, mert egy egyéves babának már tudnia kell bedobálni. Én meg csak

, ez komoly. Akkor elkezdtük anyósommal tanítgatni őket, és ma már nagyon ügyesek. Persze mi is megmutatjuk, melyiket hova, de megfogják szépen és beledobják mindent. Az a gáz, hogy olyan van, aminek minden oldalába be lehet dobni, így forgatni kell folyamatosan.
Kérdésem lenne: szerintetek mit kezdhetnék Natival? 3 napja olyan hisztis, hogy azt el se lehet mondani. Szombaton pl a napközbeni ébredés után kb. fél órával felhúzta magát valami hülyeségen és annyira belelovalta magát, hogy 2 órán keresztül próbáltuk nyugtatgatni és nem ment. A végén már kapott egy pohár vizet,nem használt semmit. Már az elején kapott nurofent, hátha fáj valami, de semmit nem ért. Aztán beraktuk a szobájába nyitott ajtóval, ott is maradt, de üvöltött tovább. Aztán 10 perc múlva látjuk, pakolgatja ki szekrényt, de továbbra is üvöltött, mintha úgy maradt volna.Aztán csak abbahagyta, akkor bementem hozzá átöleltem, mondtam neki, hgoy szeretem, de ne sírjon, mert így nem megyünk semmire, stb. Felvettem és elkezdett mutogatni különböző tárgyakra, odaadtam neki, de egyikse volt jó és újra kezdte az egészet (ebből is gondolom, hgoy hiszti az egész), akkor fogtam és letusoltam, na ezután nyugodtott meg úgyahogy. Azóta minden nap délelőtt és délután is volt egy-egy kisebb akciója (csak fél órás... ) Ma pl. azért, mert a papa elvette tőle a telefonját. Szóval szerintetek mit kellene csinálnom? Ráhagyni, nem foglalkozni vele, leszidni, szeretgetni????
Pocok: kecskeméten van a csárda, azaz itt! Ha nektek jó, és nincs messze, gyertek! Szeretettel várlak benneteket!
Bond! Manó édes lehetett, d eazért benneteket is elképzeltelek, hogy lehet kibírni röhögés nélkül??? Vagy legalább egy kis mosoly?
Tike, nem azt írtad, hogy képek most? Várjuk!