A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Éviék már a műtőben...EDA...szépen halad a dolog...a többi hírt már majd az érintettektől!
limo73

Katka, Bmaas!!!!.....Sok boldogságot Nektek! Gratulálok!!!!
limo73

De jó Évi drukk neked nagyon!!!!
Limo és ti majd írj magadról,hogy vagytok nektek mik a kilátások??????????

Kép
bévi

Mi jól vagyunk....várakozunk!!! Ha addig semmi, akkor jövő hét elején indítanak!
limo73

Jelen. 2 in 1Vizsgálat is volt. Bő 1 ujjnyi, méhszáj előrébb jött, magzatvíz tiszta, vizsgálat szinte nem is fájt. Dokim megkereste a legvékonyabb kínzóeszközt:).Csüt.indítás, ha addig semmi.

babaimádó
Kép
babaimado

Hű Limo, akkor a végén még mi szülünk együtt :D

Izgulok Éviék miatt....
már nagyon várom... :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Még nem tudtam visszaolvasni, most értünk haza. Később visszajövök, olvasok és reagálok.

babaimádó
Kép
babaimado

Bmaas, Katka, gratulálok!

Évi, drukk..
Remélem, nem hagytam ki senkit!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Bmass, Katka...szívből gartulálok a babákhoz!

Évi...nagyon nagyon drukkolok...most már tényleg mindjárt meglesz Tomika...úgy izgulok, nagyon várom, hogy Miki jelentkezzen majd :)

Barbcsi...kitartás...te is nemsokára babázol...olyan jó!

Többieknek szintén kitartás...esküszöm, ez a legnehezebb ebben a 9 hónapban...várni, várni...

Mi egyben...a szokásos esti görcsök reggelre megint szerteszét menekültek tőlem (derekamból nem megy ki már egyáltalán, úgyhogy az fáj rendületlenül), most csak odalent fáj eléggé, mintha szétfeszítenének, de már nem is aggódom, jön,. ha jön, ha meg nem, akkor később...ezen úgysem tudok változtatni...

keményedés...nincs egész nap, viszont ha felállok, akkor azonnal bekeményedek...na jó, most pont ülve is, ezek nem fájnak, csak kényelmetlen, meg rossz érzés...majd délután kezdi megint a fájdogálást...

Gyerkőcök nagyon édesek...Katusról rég volt kép már!!!

Na, a szüleim most hívtak, mindjárt ideérnek...felfúrja apukám a tükrünket a fürdőszobába...

Ma visszanézek sűrűbben, várom a (min. 2db) babaesőt :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Babaimi, de jó!!! És azért gondoltál a pálmafák, tengerpartra? :D

Kép
xtina75

Limo...Kitartás édes!Reméljük beindul magától is :D
Puszika...Évinek is...drukkk még mindig ezerrel!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gólyahír!
Imhoff Tamás megszületett!
2010.08.10-én 10óra 21 perckor, 3130 gramm és 48 cm.
Estére képek a blogban, albumban, apukája által! :)

GRATULÁLUNK ÉVI! :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi, Miki...nagyon nagyon gratulálok nektek Tomikához!!!
Jó egészséget, sok tejcit, anyának mielőbbi felépülést! :)

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi!
GRATULA TOMIKÁHOZ!JÓ EGÉSZSÉGET SOK ÖRÖMÖT RENGETEG TEJCSIT!

Íroma táblázatba :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina, nevetni fogsz, eszembe jutottál:)

babaimádó
Kép
babaimado

Évi, szívből gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

basszus de tehetetlen vagyok...nem tudom megcsinálni...én nem így szoktam exelben... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egész nap Rátok gondoltam. Sok örömötök legyen a kislegényben, gyors felépülést és sok tejcsit kívánok!

Többieknek is hajrá!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Évi! HATALMAS GRATULÁCIÓ TOMIKÁHOZ! VÉGRE MEGSZÜLETETT! ANNYIRA ÖRÜLÖK. GYÖNYÖRŰ NEVE VAN, TELJESEN OKOSGYEREK-NEVE :) SOK PUSZI, SOK TEJCSIT

Kép

maccs01

Csillag, lehet, hogy ránézek, hátha segít7ek, de most nincs időm.

maccs01

Évi hatalmas Gratuláció nektek jaj de jó remélem minden rendben ment örülök,sírás az nem maradhat el!!!!Sok tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok nektek!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Jaj, de jóóóó!!!!!!!!!!!!

Gratulálok Éviéknek, Katkáéknak és Bmaass-nak!

Puszi mindenkinek, teszek fel mindjárt gmailre képeket :wink:

bekri

Bea várom.... :lol: :lol: :lol:
Vonalzód kicsit el van késve!!! :lol: :lol:

Kép
bévi

BÉvi, ez ma nálad ilyen sírós nap :) Semmi baj vele, kell az is :):):)

maccs01

Jaj, lányok, nem ám tejfel az életem...
Gátmetszéstől ne féljetek, én nem iséreztem, amikor csinálta doki. És utána se volt gondom vele, legkisebb bajom a gátmetszés azóta is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van helyette más... Nem akarok panaszkodni :lol:
Mert még mindig azt gondolom, hogy minden nehézség ellenére, fantasztikus, hogy minden sikerült! Rengeteg energia van benne, hit és bizalom. Csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni :wink: Mlg mindig fel vagyok dobva, ha rágondolok a vajúdásra és a szülésre :D Még akkor is, ha fájt illetve még mindig vannak fájdalmaim, problémáim...

bekri

Maccs minden babát meg sírattam,annyira megható,mert alig várom már az enyémet és látni akarom minden rendben vele!!!!Sírás nélkül nem jön baba,nem tudom mi lesz ha meglátom a sajátomat,ha csak szóba kerül a szülés már sírok is,mert várom nagyon,de félek is,hogy minden rendben legyen,mindegy hogy szülök,csak Lili legyen egészséges!!!!!Ma megyek kiváncsi vagyok mit mond a doki,keményhas,hüvelyi folyás,és holnap lejár a 40 hét :shock: :shock:

Kép
bévi

köszi maccs :oops:
béna vagyok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, én sem vagyok übermájerkirály, csak remélem, hogy szerencsém lesz :) Ha a férjem hazajön, akkor meg okosabb is leszek, ő keni-vágja a témát.

maccs01

Bea nekem is vannak fenntartásaim,nagyon várom már amitől tartok az,hogy még jobban kint lesz az aranyerem ami most is eléggé kint van,sőt még a gátmetszés nem tudom,hogy fogok ülni stb!!!És vannak dolgok amitől tartok rendesen(az az hogy mi van ha nyomásnál esetleg oda ürit az ember beöntés ide vagy oda vagy esetleg szél megy tőle,az olyan kellemetlen,nah nekem ezek is megfordulnak a fejemben)De majd megláttom félek a szüléstől de ami a legjobban számít,az egészsége Lilinek semmi más!!!

Kép
bévi

és még jól el is szúrtam :'(
pedig nem mentettem...jajj nekem!
édes istenem!!! leszedik a fejemet :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, semmi baj! Nyugi! Hétvégéig még hosszú az idő, addigra rendbe rakjuk :)

maccs01

köszike maccs...legalább mellettem álsz :D :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha gondoljátok megpróbálom megcsinálni,és ha nekem se megy akkor Maccs majd közbe lépsz,LEGFELJEBB ÉVI KINYIR MINKET!!!!!

Kép
bévi

Legkésőbb este megcsinálom, hacsak addig valaki bele nem néz, és meg nem teszi :) Minden OKÉ lesz!

maccs01

Évi elnyiszálja a nyakunkat :)

BÉvi, simán, nyugodtan próbálkozz, nekem most nincs rá időm, de lesz majd később.

maccs01

ÉVI HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!! Többit, majd ha jössz....

Babaimi :D :lol:

Barbcsi? Hír?

Kép
xtina75

Sziasztok!

Nem tudtam sajnos jönni!

Évi nagyon szorítottam nektek:-) Szívből gratulálok, Sok Boldogságot, Jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok Nektek! Várom a beszámolód és Tomikáról a fotókat:-)))

Bmas, Katka Nektek is Gratulálok, Sok Boldogságot és Jó egészséget Kívánok, rengeteg tejcsit:-)) Várjuk a képeket:-))

Barbcsi mennek tovább a drukkok, remélem minden rendben:-)

Még visszaolvasok, tuti kihagytam még valakit elnézést érte.

Köszönöm a sok tanácsot és hogy biztattok. Még fáj a mellem ma sírva szoptattam, nagyon nehéz volt, de próbálok hülyén hangzik relaxálni közben hogy nem fáj, szopi után kenem a mellem, remélem csak pár nap és elmúlik:)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Woody nagyon szép kislányod van:-) Még egyszer gratulálok!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

szerkesztettem újat-beillesztem :D (plusszba) aztán majd az eredetit csinálja Évi...én ezt tudom kezelni :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ha van időd kukkantsd meg megcsináltam egyedül a dátum nem megy ne írja úgy ahogy Évi írta de a többi az okés volt nálam :wink: :wink: :wink: :wink: Dátumot nem tudom miért nem írja úgy az passz!!!!

Kép
bévi

Bévi, fent vannak a képek!

Én is kakiltam, és ez így van rendjén :lol: Szülésznő a hüvelyben, doki a végbélben :lol: Hidd el, hogy teljesen oké - közben mindenki mosolygott ránk és bíztatott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul az első császárom miatt most több ember volt bent, mint átlagban egy szülésnél :-)

Aranyerem kint van, volt és lesz :D de nagyon jó krémet kaptam rá!
Én ülve szoptattam, mindenféle segítség nélkül, gátsebbel, mert Bálint átkerült a gyerekosztályra és ott nem volt ágy!!!!

bekri

de köszi a segítséget..csak azt nem értem miért mentette el magától :( ?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megkukk...köszike...de Évi 2szer szerepel rajta...na ezt nem tudom törölni...és nem is mentettem...erre úgyhagyta...de gáz :(
azért csináltam új táblázatot... :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag mert önálló :lol: :lol: :lol: mindegy kész van dátum vacakol de az is lehet már azért nem irja úgy mert két számjegyből áll!!!Vagyis már 10-e van nem tudom de a többi stimelt nálam,remélem maradt is!!!!

Bea atya ég hát akkor felkészülhetek ezekre,remélem azért nem lesz,nah de ma minden estre ha találkozom a szülésznővel,megpróbálom vele finoman ecsetelni én ezektől kissé tartok csak hogy tudja,mert kellemetlen,jó tudom ez a munkájuk de akkor is :oops: :oops: :oops: :oops: a gazdagságunkról meg annyit nekem is volt és lesz is szerintem,csak ne legyen brutális kenőcs neve majd érdekel,nekem az ismerősöm Debrecenbe jár dokihoz szuper doki valami kúpot kever neki nem is lehet sehol kapni állítólag ez a doki csinálja és Debrecenbe is csak egy patikában van,persze a nevét nem tudom a kúpnak,nah abból kaptam 3-at de nem merem használni kitudja nem-e árt a babának!!Majd szülés után utána járok ennek!!!

Kép
bévi

Bea nagyon csodálatos képek GRATULÁLOK még egyszer!!!!És írtam kommentet is CSODA jól írtad :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bea...nagyon szép babó...gratula még1szer!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, nagy nagy gratula Tomihoz! tényleg nagyon szép a neve, és nem is lett picike! lehet, hogy nem hosszú, de a súlya nagyon szép! képeket alig várom! :)

mihamarabbi regenerálódást! jók legyetek!

lehet, hogy más is már a szülőszobán! izgis napok, hetek következnek! jövök mindig, hogy lássam a gólyahírt!

nálunk még mindig nem derült ki, hogy kék, avagy rózsaszín, nevek terén is elég sz@rul állunk... de van még időnk bőven! :) cukiterhelésen voltam ma, szerintem jó lett, a tegnapi éhgyomrim 4,26, ma ismét éhgyomri, és a cukros lötyi után 2 órával majd kiderült csütörtökön, akkor megyek a dokihoz is, meg uh-ra is!

sophie27

Amikor kaptam az oxit, én is úgy éreztem, hogy besz..ok, annyira fájt, főleg, ha előtte még beöntést is kap az ember, akkor aztán még az inger is megvan. Brutális.
Lehet, hogy csaszinál is van ilyen, hisz teljesen elernyed az alsó feled... csak persze nem látod és vannak olyan kedvesek, hogy nem is dörgölik az orrod alá :)
Megszokták :):):)

maccs01

Szofi, feltétlen referálj, ha megvan a baba neme! Még jó, hogy csak egy nevet kell választani, meglesz az :)
Éhgyomri tényleg jó. Ir?

maccs01

Én csak véreztem lent csaszinál. Nekem a spinális hamar kiállt csodálkoztak is hogy ilyen hamar érzem a pocakom és a lábaimat, végig észnél voltam, a bal lábam az kicsit később jött vissza. Az kicsit érzékenyebb is. Én két algopirint kaptam a méhösszehúzóba aztán kaptam egy voltaren szurit a popsimba az volt a leghatásosabb:-) Igaz azután a fenekem napokig érzékeny volt, de megérte:-)) Mostmár jobban mozgok, csak két helyen nyilt a varrás, ezért ott még fáj. Majd beforr remélem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?