A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szuszi!

Mekkorák voltak a tüszőid?
Nekem a 2 szemtől 4 tüszőm lett, majd átalakultak cisztává.
A napi egytől pedig 25 mm volt a tüszőm a 12. napon. Gyógyszer nélküli hónapban pedig 21 mm. Szerintem ezek nagyon nagyok (főleg a 25 mm)
Mi a véleményetek?

Tina
vtina

Sziasztok!Kép

Gondolom nem sokan vannak itt hétvégén, de nekem most van időm írni!Kép

Megann!Kép

Az LH teszt csak tüszőrepi ELŐTT! kb. egy nappal erős kétcsíkos, utánna már nem mutat semmit!
Szóval szerintem későn csináltad! Tehát nyugi, a hasfájásod tuti tüszőrepi volt!Kép
Ne félj a HSG-től, olyan jó túl lenni rajta!
És a szülés sokkal jobban fog fájni, mégis akarjuk, nem igaz?

Borsó!Kép

Megértelek, hogy elszomorodtál, nagyon rossz szembesülni ezekkel a dolgokkal.
De hátha ez a gáz gyengébb, és a HSG-n a kontrasztanyag hatására megszűnnek a letapadások!Kép Én nagyon szorítok, hogy így legyen!

Szuszi!Kép

Ez a Closty addag nagyon durva!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!KépKépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Helló!

Köszi Zita!
Legalább már tudom hogy hogy működik az LH teszt!

Én már semmit nem értek!
Tegnap vettem egy PG 53-at!Teszteltem este!Nem tudtam megállapítani semmit!Mire ma teszteltem reggel, már láttam a külömbséget!Mintha este jobban hasonlított valna a pozitívhoz, reggel meg totál negatív lett. Lehet hogy ezért volt negatív az LH teszt ugyanazon a napon? Már semmiben nem vagyok biztos, teljesen bele vagyok zavarodva a sok infoba, mindent méricskélést tesztelgetést egyszerre(Hűbelebalázs módra) kezdtem el, majdnem ciklus közepén..Talán jobb lesz 1cn-től indítani mi??
De bugyuta vagyok...mondom én teljesen bele vagyok zavarodva.
Tehát,.hogy is van, tüszőrepi előtt leesik a hő, aztán tüszőrepin fel és fent is marad a ciklus végéig??Jól tudom??

Sziasztok

Jó hétvégét lányok!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

üdv. mindenkinek!
Sajnos elég sokan vagyunk és még nem igazán megy a névszerinti beazonosítás, de igyekszem.
Ma éppen a profilokban lévő képeket nézegettem ,talán úgy könnyebb lesz ha "arcot" is tudok kötni az üzenetekhez. Egyébként nagyon szép esküvői fotókat láttam......

Megann!

Kicsit én is kivagyok akadva erre a sok mérési lehetőségre és az általuk kapott eredményekre. Eddig az LH tesztet használtam ami kb a 17. napon mutatott 2 egyforma csíkos eredményt. Majd vettem PG 53-at. Ami a 22. naptól a kb a 32, ig páfrányos volt, de teljesen eltérő mértékben, hol sokkal erősebben, hol éppen hogy csak.... (majd előbb utóbb arra is rájöttem, hogy a leírt 5 perc helyett legalább 20 percig kell száradni hagyni és annál jobban látszik az eredmény.)

Egyébként ma a 34.cn on járok, de sajnos már nagyon úgy érzem itt a vége.

A hőmérőzést valamikor régen csináltam, de abbamaradt, most azt hiszem visszatérek rá, mert ezek az egyéb módszerek nem igazán tetszenek. Meg aztán végre eldöntöttem és már időpontot is egyeztettem dokinál, hogy elkezdődjön a kivizsgálás.

Dana
Hol vagy?

pusz,
Drika
drika

MegannKép,DrikaKép
Tapasztalatól mondom, hogy a PG53 egy megbízhatatlan rossz ovulációs teszt. Ha picit több nyálat teszel rá, tuti páfrányos lesz a ciklus bármely szakában. Nekem volt, hogy egész hónapban nem mutatott pozitivítást, pedig UH-val végigkísért ovulációs inszeminációs ciklusom volt. Ha jó tesztet akartok venni, akkor a Maybe Baby-t ajánlom, de kicsit drága, 10.000 Ft. Hosszabb távon megéri, mert a vizeletes ov. tesztek is 3-4 ezer Ft-ba kerülnek, és lehet, hogy kevés is lesz az 5 db tesztcsík. De remélem nem kell hosszabb távon ovulációt nézni, mert sikeres lesz valamelyik ciklusotok a közeljövőben.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cateye!
Lehet, hogy igazad van ezekkel a tesztekkel kapcsolatban...
Az egészet hagyni kellene a francba amíg a vizsgálatok eredményei nincsenek meg, nem ??
Az úgy is megmutatja, hogy van e peteérés vagy nincs, ugye??
Ráadásul már a férjem is kezd felháborodni, hogy azért nem fog összejönni mert görcsölve akarok teherbeesni most azonnal.
Kicsit már ki van bukva, hogy minden nap valamilyen új fenomenális teszttel vagy kütyüvel érkezem haza, este meg "tótágast" állok, mint egy megszállott, vagy az esélyek latolgatásával traktálom(% ban kimutatva), hogy hányszor kell meg mikor....
Kicsit rosszul esik a "majd lesz amikor lesz" hozzáállása, de a férfiak ezt nem érthetik, ehhez nőnek kell lenni.
Ettől függetlenül viszont lehet hogy igaza van, lehet hogy kicsit lazítani kellene, legalábbis a vizsgálatokig, meg az eredményekig...

Pussz mindenkinek...

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

El sem hiszem! Kép

Ez is egy szokványos hónapnak indult, kivétel hogy ma már a 35. cn om van és 3 napja feszül a mellem (máskor is szokott), néha mintha fájna a hasam, de olyan fura érzés, igazán nem tudtam eldönteni. Ma este már nem bírtam tovább és csináltam egy tesztet!

Ime:

Kép

Azt, hiszem le sem lehet írni amit ilyenkor az ember érez. Kép

puszillak titeket és ilyet kívánok mindenkinek,
Drika
drika

DRIKA!Kép

Hurrá-hurrá!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép
Már teszem is fel a zebrádat!KépKépKép
Gratulálok!KépKépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Drika Kép
De jó! Nagyon örülök Kép
Gratulálok KépKépKép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Drika
Én is gratulálok! Kép
Remélem hamarosan mindenki küldhet nekünk egy ilyen képet!

Adri
adri77

Drika

Gratulálok. Te szerencsés. Boldog 9 hónapot neked, és gyönyörű babát.
Reméljük ránk is hamarosan sor kerül.

ivi
ivimoni

Megann!

Ti mióta próbálkoztok? Ha 1 évnél rövidebb ideje akkor még ne izgulj, főleg úgy hogy ha jól értem még vizsgálati eredményeid sincsenek meg.
A peteérésen a legkönnyebb segíteni.
Én csak javasolni tudom, hogy lazíts, és ne járj semmilyen kütyüvel haza, ne állj "tótágast" és társai.
Én ugyanebbe a hibába estem, és sajnos egyre jobban belelovaltam magam, már az interneten és otthon is csak ilyen témákkal foglalkoztam,és minden hónap iszonyú csalódással ért véget. És ez így ment 10 hónapig, most eltelt azóta 3 hónap és próbálok nem számolgatni meg morfondírozni, hogy sikerült-e vagy sem. Bár van, hogy azt veszem észre, hogy megint erre gondolok.
Tönkreteszed magad és a párod is, bár a férfiaknak annyira nem sürgős.
Az én férjem már nagyon várja a babánkat, de egy percig nem kételkedik benne, hogy lesz, és ez neki elég, hogy majd ha eljön az ideje.

Szóval nyugi
ivimoni

Drika!Kép

De jó!!!

Gratulálok!!!!!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok!Kép

Nekem sajnos a hőm össze vissza ugrál, hol 37 hol 36.6 megint. Nem értemKép

Ezek szerint nem is volt tüszőrepim vagy a hőmérőzés nem jó?!?(szájban nagyjából ugyanakkor, nem kelek ki az ágyból)

Szerintetek???

Pedig már 23.napon vagyok?!?

Mea
mea

DrikaKép!
hatalmas gratula!
Sajnos tényleg nem tudom elképzelni, hogy milyen érzés lehet!
Vigyázz magyon magatokra!!!!

MegannKép
igazad van, próbálj meg kicsit lazítani!
Nálunk is hasonló volt a helyzet! Én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy sikerüljön. A férjem ciklus váge felé néh a hajlandó volt velem izgulni, de leginkább azt mondta, hogy én túl korán kezdek izgulni és ő nem akar csalódni!
Ő is azon a véleményen volt, hogy nem hajt a tatár és mejd jön a babó, hiszen egy csomóan vannak, akik nagyon sokat próbálkoztak mire összejött.
Nagyon nehéz volt arra is rávenni, hogy elmenjünk dokihoz, mert szerinte túlparáztam a dolgot.
Aztán kiderült, hogy 1000 évig is próbálkozhattuk volna, akkor sem jött volna össze!
Szerintem, ha már nem bírod cérnával, hogy "csak" próbálkoztok, keress egy szimpi dokit és ha kell füllents egy év próbálkozási időt és vizsgáltatsd ki magadat és a férjedet.
Nagyon drukkolok nektek! Addig pedig tényleg próbálj meg lazítani egy kicsit. NEm kell elfelejtkezni a célról, de próbáld meg kicsit elterelni a gondolataidat! Tudom, hogy nehéz, de sokaknak pont ez jött be!

Pusza: Stella

Kép
stella9

MeaKép
próbáld meg a következő hónaptól hüvelyben mérni.
Korábban én is szájban mértem, de mióta áttértem a hüvelyes mérésre sokkal szebbek és egyértelműbbek a hőgörbéim!
De drukkolok, hogy nem legyen erre szükség!
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella!Kép

Megpróbálom a köv. hónapban úgy mérni.

De egy picit reménykedek még, hátha volt......

Mea
mea

Sziasztok!Kép

TáblicskuKép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Köszi Zitus!Kép

Mea
mea

Mea!Kép

SzívesenKép
Nem értem miért bolondozik veled a hőd. Remélem a doki fog tudni mondani valamit!

Én ma megyek dokibácsihoz, 3/4 1-re.
Pénteken voltam vérvételen - progit nézni.
Nem bírtam a kíváncsiságommal, és bekarikáztattam a Hcg-t is.
Az eredmény: Progeszteron: 35,32ng/ml
Hcg+Béta alegység: 2,2mlU/ML

Már kicsit megörültem, de utána kérdeztem, és azt mondták, hogy ilyen kis mennyiség nem valószínű, hogy baba.
Egyébként most pénteken esedékes a mensim.

Azért kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki!

Pusszancs!Kép
Zita

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép
én is ezt tettem volna a helyedben, mármint nézettem volna hcg-t is!
Majd mesélj el mindent.
Mi szerdán megyünk dokihoz. Már nagyon várom, hogy lépjünk végre valamerre. Iszonyú ez a tehetetlen várakozás!

Stella

Kép
stella9

Zitus!

Köszönjük a táblát!Kép

Mea
mea

Zita
Azt nekem is mondta már doki, hogy 10 alatti HCG előforudlhat akkor is, ha nem terhes az ember. De ha jól számolom te a 23. cn-on voltál vérvételen. Akkor pedig normális ciklust feltételezve éppen hogy csak beágyazódhatott a baba, és elkezdett a szervezeted HCG-t termelni, és akkor lehet ilyen alacsony a szintje. Nagyon drukkolok, hogy így legyen Kép Kép! Én is kíváncsi vagyok, mit mond erre a dokid, de szerintem van remény Kép

Mea
Nem értem most már én sem, hogy mit szórakozik veled a szervezeted. Mindenesetre szerintem mielőbb menj el dokihoz, úgy tudom a peteérést aránylag könnyen meg tudják hozni, ha nincs rendben. Azért drukkolok, hogy ne legyen erre szükséged Kép Kép

Stella
Tényleg jó, hogy végre már tudtok a cél érdekében tenni, és nem arra vártok, hogy talán majd összejön. Drukkolok hogy mielőbb te is pozitív teszttel lepj meg minket Kép!

Puszi
Adri
adri77

Ivimoni!

Még "csak" ez a 3 ciklus próbálkozás, de be kell valljam nagyon rossz természetem van. Ha kitalálok valamit, ADJURAMISTEN RÖGTÖN DE AZONNAL KELL. Nos ez azokban a dolgokban nem rossz, amelyek csak akaraton múlnak, mert sok esetben a hatékonysági együtthatóm nekem a legmagasabb a családban.
DE TUDOM, HOGY SAJNA EZ NEM MŰKÖDIK EZ ESETBEN. És ez bizony nagyon nehéz nekem!

Stella!
Megfogadom mindenki tanácsát, már csak azt nem tudom, hogy a Bolgárkerék utcában is szükséges a "1 éve" próbálkozunk duma, vagy ott mondhatom az igazit is, mert végülis az babatervező központ nem???

Drika!
Deeeeeeeeeeeeeeeeee jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó nekeeeeeeeeeeeed!!!!!!

(UI:már csak azt tudnám, honnan a csudából szeditek ezeket a hol nevető, hol szomorú golyóbisokat....????Incradimail???

Kép

Kép
megann

MegannKép
családtervezőkben nincs tapasztalatom, de ha jól emlékszem, ők direkt a családot tervezőknek vannak, úgyhogy elvileg nem kell hozzá az egy év, de ki tudja?! Mikor mentek?

A smiley titka:
szomorú= kettőspont : utána rögtön zárójel (
vidám= Kettőspont : utána másik zárójel )
vigyori= kettőspont : utána nagy Obetű
Csa a nézetben jelenik meg arcként.
Puszi
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Drika
Gratulálok neked. Vigyázz magatokra!
Megann
Szerintem is elmehetsz a Bolgárkerékbe nem fognak elküldeni, hogy várj még!. Én is oda járok csak most éppen szüneteltetem. Ott a párodat is megvizsgálják. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Kép na ez az amit gyorsan el kell felejteni mindenkinek...
KépKépKépKépKépKép Ez már jobb???

KépKépKépKépKép Ez az!!!Ez az igazi!!!!

Stella!
Most kértem pont időpontot, nov 23-ra, addigra megjövünk külföldről!
Jól letolt a nőci a telefon másik végén, hogy miért csak most jelentkezünk be, amikor már próbálkozunk....

Gyöngyi!
Vannak már leleteid, ti is próbálkozók vagytok??
Na mindegy, elkezdjük ez a lényeg...

Azért majd olvaslak titeket külhonban is...
Drukkolok mindenkinekKépKépKép

Puszi

Kép

Kép
megann

Bocsi, Gyöngyi nem Te mindegy meg a leleteid, hanem egyébként mindegy...mert úgyis csak eredmények után lehetok okosabb...

Kép

Kép
megann

Szia!
Mi már 2 éve próbálkozunk. Leleteink is vannak, amik elvileg jók, csak a páromnak van valami fertőzése. A múlt hónapban már sikerült a baba 1 hétig élvezhettük, mert valami miatt nem maradt meg.Most újra rajta vagyunk. Sok sikert és kitartást neked. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok,
Drika Kép Igazán nagy gratula. Irigyellek is ezért a tesztért, de ki tudja, még sokunknak lehet pozitiv tesztje pár héten belül. Remélem lesz is Kép
Délután 13 kor lesz egy ismerősömnek a 3. lombikja. Kérek neki sok pozitiv energiát és drukkokat. Tegnap 3 volt ami elkezdődött osztodni 7-ből.
Remélem sikerülni fog neki, mert már megérdemli igazán !!!
Pusz: K
krinyoka

Sziasztok!

Drika nagyon jól indítottad a hetünket, garatulálok én is. Kép

Mea
Szerintem az időjárásban van valami, mert nekem is össze-vissza ugrándozik a hőm 36,6 és 37 között, bár 3 napig 36,8 volt azt hittem megnyugodott, erre ma 36,6. Bár én még csak a 11. napon vagyok. Még bármi lehet.

Tényleg, ha 28 napos a ciklusom akkor a 12-14. napra kell koncentrálnom, ugye?

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép
én ciklushossztól függetlenül a 2 naponta "koncentrálást" javaslom a 8-10. cnaptól a 20-24. cnapig!
Elvileg tényleg 14. nap a legjobb, de ezt sajnos sose lehet pontosan tudni.
Stella

Kép
stella9

Szerintem akik a ciklus elején van illetve a tüszőrepi előtt azoknál normális ha ugrál, sőt a tüszőrepi előtt hullám-völgy is beállhat.

Nekem is úgy volt, csak nálam az a baj hogy a második felében a ciklusnak nem megy fel a hőm és enm marad ottKép

Tehát akik még tüszőrepi előtt vannak nyugi!!!
Az még nem bajKépÉn viszont ebben a hónapban nem igazán reménykedem hogy baba lenetneKép

Mea
mea

Amúgy meg tök poén volt mert ugye csütörtökön is csináltam tüszőrepit jelző tesztet és olyan erős volt mind a két csík, hogy még eddig nem is volt olyan ebben a hónapban és a 19 cn-en voltam!?!?

Pedig 30 naposak kb. a ciklusaim.

Tehát tényleg nehéz kitalálni mikor van tüszőrepi, ha nem rendszeres a mensije valakinek.

Mindnekinek drukkolok, akciózzatok sokat és akik már túl vannak a középidőn sok szerencsét a babásodáshoz!!!

Kép

Mea
mea

Gyöngyi!

Ne haragudj, hogy kíváncsiskodok, de mi történt az első két évben???
Márminthogy nem próbáltak meg hatékonyabb eszközökhöz folyamodni pl inszem, lombik stb...
Vagy álomvilágban élek, hogy azt hiszem, ez olyan könnyen megy???
Szinte el sem tudom képzelni, hogy 2 éven belül ne legyen kisbabám....

Kép

Kép
megann

Köszönöm a bíztatásokat Kép Teljesen megnyugtattatok. A "koncentrálás" folyamatban, és lassan meg is rajzolom a görbémet, hátha akkor látom, hogy mikor pottyan le a hőm. Kép Tegnap úgy is teljesen el voltam keseredve. Kint voltak a barátnőmék a telken a majdnem három éves pici fiukkal. Épp most van a miértes korszaka és látnotok kellett volna a páromat milyen türelmesen válaszolgatott neki. Olyan édesek voltak együtt. Kép Ilyenkor mindig sírhatnékom támad. Mikor lehet már ilyen aranyos a sajátjával is? Kép

Ja jó, mert tényleg sírni fogok
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Megann!
Ahogy abbahagytam az gyógyszert volt egy hormon vérvételem /Sztk-s orvosnál/ ami jó volt. Aztán 1 évig próbálkoztunk, de mivel nem jött össze elmentem egy másik orvoshoz, aki már a páromat is elküldte vizsgálatra. Neki kevés volt a sperma száma, nekem UH-on nézte a peteérést. Párom kapott gyógyszert amitől jók lettek a leletei. Nekem márciusban megcsinálták a petevezeték átjárhatóságit amin kiderült, hogy a jobb oldalim átjárható. Eléggé fájt nekem a vizsgálat. S mivel azóta sem jött össze a baba 3 hónappal ezelőtt elmentünk a Bolgárkerékbe és újra kezdtük a vizsgálatokat. Nekem vérvétel ami jó, a páromnál ismét sp. vizsg. amin kiderült, hogy fertőzése van. Erre közösen kaptunk gyógyszert. Ami végeredménye az lett a múlt hónapban hogy a doki UH alapján azt mondta hogy terhes vagyok, de egy hét múlva sajna már nem látott semmit és utána meg is jött a mensim. Most megint a párom vizsgálják mert még mindig van valami fertőzése, ami 2 hét múlva kiderül, hogy mi is és megint gyógyszert fog kapni. Hát ennyi. Bocs ha egy kicsit hosszú voltam. Bocs a többiektől is akik már olvasták ezt anno. Szia Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

HajniKép
ne sírj, égyszi!
A nővéremnek 3 gyereke van (4-5-6 évesek)! Mi is tegnap voltunk náluk, szinte szétszedik a páromat!
A legnagyobb meg folyton megkérdezi, hogy megszületett-e már a mi kisfiúnk vagy kislányunk!
És még azt sem kérheted egy 6 évestől, hogy legyen picit tapintatosabb.
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Nem könnyű mikor az ember gyerekekkel van körül véve. A lányom csopijában a nyáron három kistestvér is születt. Nagyon nehezen viseltem nap mint nap a pocakos mamákat. Persze most is van egy Kép
A lányom meg minden nap azzal nyaggat minket, hogy neki mikor lesz már kistesója Kép
Nagyon nehéz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Gyöngyi!

Már értem, és ne haragudj, hogy az egész kálváriára kíváncsi voltam...

Pusz:Megann

Kép

Kép
megann

Stella, akkor te is meg vagy áldva a gyerekes rokonokkal. Pedig időnként olyan jó, hogy vannak. Kép Na nem baj, nemsokára, mondhatod neki, hogy még nem de már itt növekszik a pocakomba Kép
Annyira meg tudsz nyugtatni, köszönöm. Időnként már azt hiszem bolond vagyok az érzéseim miatt.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Megann!

Ne haragudj de a te 3 hónapos próbálkozásod szemtelenül kevés Kép
Én a helyedben még nem izgatnám magamat meddőségi kivizsgálásokkal.
Bárhol megnézheted, hogy min 6-8 hó mire összejön a bébi.
A két az elég sok, de sok nőgyógyász csak két év után beszél "meddőségről."
Ezzel nem azt mondom, hogy meg kell várni a két év sikertelenséget, de 3 hónap után szerintem nem kell agyon vizsgáltatnod még magad
ivimoni

BGyöngyi

Az, hogy legalább sikerült terhes lenned az azt jelenti, hogy jó úton jártok. Még egészségesesknél is nagyon gyakori, hogy az első terhesség elmegy.Szerintem ne izgulj a következő biztosan sikerülni fog
Drukkolok nektek.
ivimoni

Ivimoni!

Tudom,a párom is ezt hajtja, és bocsi hogy itt okosodni próbálok köztetek, veletek. De én mindíg ilyen kis stresszelős voltam ilyenekbenKép, mindíg tervezetten, ésszel éltem, minden körülményt és lehetőséget számba veszek, pont azért hogy az ilyen "meddő" időszakokat elkerüljem és ne érjen meglepetés.Ezért próbálok elébe menni a dolgoknak
Elvem: ami probléma kiderülhet ma, az miért derüljön ki egy év múlva.
Másrészt meg épp írtam nektek, hogy a telefonon jól letolt a nőci a Bolgárkerék utcai intézetben, hogy miért "csak most" jelentkezem....
És ráadásul vagyok abban a "szerencsés" helyzetben, hogy az én ismerőseim körében szinte kivétel nélkül pikk-pakk jött a gyerek...
Úgyhogy bocsi, de valahonnan muszáj infókat gyűjtenem...én is remélem, hogy bár olyan jó fejek vagytokKép, nem kell sokáig oktondiskodnom itt, hanem leköltözhetek az egyel lejjebbi topikba!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Na, megrajzoltam a görbémet. Hááááááát... Ott még jobban ugrándozik, mint a naptárban. Hogy fogok én valamit is kiolvasni ebből? Kép Asszem majd küldöm nektek elemzésre. Kép

Ugye hogy örültök nekem Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Megann!

Ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem, hogy hány éves is vagy?
Én is olyan vagyok sajnos, hogy adj uram isten de azonnal, és ha nem úgy sikerül ahogy én elterveztem akkor kész vagyok.
Igaz én is elmentem orvoshoz 3 hónap után, de én azért mert a fogamzásgátló abbahagyása után nem akart megjönni. Így kénytelen voltam. Akkor vártunk sokáig, és csak idén kaptam gyógyszert erre először. Nekünk így elugrott fél év.
Én azért parázom, mert 29 éves múltam a nyáron, és ráadásul, hogy a lúd legyen kövér két gyereket is szeretnénk, még ezen kívül a férjemnek viszonylag alacsony a spermaszáma 16 M/ml, bár a mozgásuk nagyon jó+ hátrahajló méhem is van, így a teherbe esés nehezített.
Ha én még csak 3 hónapja próbálkoznék nagyon nyugodt ember lennék. Szerintem nincs semmi bajod, viszont, hogy stresszelsz ezen biztos közrejátszik a sikertelenségen.
Ha a Google-ra rámész és beírod, kulcsszóba stressz+meddőség érdekes dolgokat fogsz látni.
Én sem hittem el mennyire közrejátszik a fogamzásba.
Ha rám hallgatsz max hormont nézeszt+a férjedet nézesd meg. Ezek a legkönyebb vizsgálatok, és gyorsan megvannak. HSG és társait hanyagold
ivimoni

VKhajni!

Ha gondolod én megnézhetem a görbéd, már nagyon profi vagyok benne. Én is vezettem sokáig míg meg nem úntam.
ivimoni

Most beszéltem egyik ismerősömmel, és neki azt mondta az orvos, (fél éve próbálkoznak)hogy akció után gyertya (tarkónállás) amíg bírja, utánna kispárna a fenék alá egész éjszakára. Ma éjszaka én is kipróbáltam, de a kispárna reggelre a földön volt, és iszonyatosan fáj a derekam. A párom majdnem röhögőgörcsöt kapott a gyertyázásomtól Kép. Tényleg elég vicces lehettem.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Ivimoni!
Köszi a drukkot! Én is bízom benne, hogy így lesz. A férjed kapott valami gyógyszert már? Az én páromnak is kevés volt a sperma száma, de ő is kapott bromot és helyre jött neki. Drukkolok én is nektek. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Köszönöm Ivimoni megpróbálom ide berakni. Remélem sikerül, még csak a 10. cnapig van meg, és csak arra lennék kíváncsi, hogy csak szerintem ugrál e nagyon. Mégegyszer köszi Kép

Hajni

<!--attachment: okt_ber-122891.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*15.9**okt%f3ber%2exls --><center><pre>
Kép
október.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?