Cherryke,
Akkor a Hunorka még a pocidban van? Fú akkor félreértettem bocsi! Első babának tényleg soknak tűnik már ez a kor, de egy munkatársnőm is pont ennyi idősen babázott. Na meg ott van Jannifer Aniston, aki szintén 40-en túl úgy gondolja még ráér a babázásra és még apajelölt sincs. Na ez már tényleg túlzás szerintem. Emlékszem amikor anyu terhes lett az öcsémmel (fiatalabb volt vagy két évvel mint én most), megkérdeztem, hogy nem túl öreg ő ahhoz, hogy szüljön

Nekem meg az első gyerek idősebben lesz mint neki a becsúszott második…
Dinuci,
Lehet tegnap ilyen nap volt, nekem is délutántól görcsölgetett, pedig nem szokott. Páromnak nem mondtam, mert azonnal elcipelt volna az ügyeletre, pedig hozzátok képest biztosan nem volt vészes. Hála a magasságosnak, mostanra teljesen elmúlt, viszont reggel a vádlimba állt bele a görcs, nem kicsit, alig állt ki belőle…
Remélem ebből nem lesz rendszer. Este viszont csak egyszer keltem és marha jól aludtam. Viszont, ha a mai napot nem számolom akkor már csak 3 hét a melóban.
Amit Móknak írtál abban egyet értek, mármint hogy egy férfinak is jó ízlése van babaruhákban. Csak annyit kell elmondani, hogy hosszú újút vegyen és hogy hol gombolódjon és máris képesek a bevásárlásra. Az én párom múltkor egy nagy halom babaruhával jött haza a Tescoból pedig csak pesto-ért küldtem.

Legutóbb pedig az egyik ismerősnek vettem rugdalózókat és pont az tetszett neki az egész csomagból a legjobban ami nekem is legjobban bejött.
Iceberg,
Úgy gondolom azért megy még ilyen jól az ülés, mert még elég fent van a méhem. A kiscsaj tud úgy rúgni, hogy megmozdítja a melltartóm alsó merevítőjét (pedig nem lóg a mellem vagy valami, mondjuk tartja a melltartó is…

) A feneke (amit annak tippelek) is a köldököm fölött mozog vagy 10 cm-el, úgyhogy elég fönt van még, később már biztosan kellemetlenebb lenne.
Tavasziszél,
Én a mamámnál találtam több tonna Tenna-t. Hát nem lejárt tavaly a szavatossága!
Mók,
Hol van ez a Triumph bolt? Ezek a cuccok általában drágábbak. Igaz anyósom Triumph forgalmazó, de még nagykeráron is sokszor húzósak a cuccaik.
A többi terület amit kérdeztél még számomra is sötét pont, de a csajok biztos tudják a választ.