Jó reggelt!
Tegnap már nem jöttem mert teljes letargiába vagyok

Elmentem a dokihoz és mikor megvizsgált közölte hogy hamarabb szülünk,mert nyitva vagyok már egy kicsit

Érték:2110 vagyis 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső, középső, zárt belső méhszáj

A másik oka lehet ennek majd hogy nagyon lennt van a baba feje.... De azért ami vigasztaló hogy nagyobbnak véli a doki, meg visszahivott csütörtökre az UH után.
Kérlek szoritsatok értem hogy kibirjunk még két hetet!!
Kfmares:csinik vagytok a képen, biztosan nagyon jol érezhettétek magatokat szép helyen voltatok

Jah ez a babamozgás érdekes dolog. Pl nekem általában a beleim mozgatja de nagyon
Cherryke:jo hogy megvan a babasarok. Annál jobb nincs is mint látni hogy már halad a baba kis dolgainak elpakolása
Mók:azthiszem nekem is elkéne már néznem ebbe az Ikeába de ha igy halad, innen győrből.....

Mindegy ami késik nem mulik. Tök jo hogy most nem épitkeztek. Énsem vagyok albérletpárti de egy építkezés baba érkeztével költségesebb és bonyolultabb.... Erre győrbe nem drágák az albérletek. Szerintem. Olcsobb mint egy lakáshitel. Amugy kösz a kérdést

Még fele cucc zsákokban, még itt vagyunk nem költöztünk. Várjuk hogy a tulaj kimenjen

És még a festés.....
Sissy: az a baj ezekkel a viharokkal hogy sok hasznuk nincs

Legalább hűlne kicsit a levegő de hát nem!
Linn:előbb utóbb Ti i végeztek majd mindennel! Fel a fejjel és sok kitartást! No azért ne szüljünk meg olyan hamar

Páran már tul vagyunk azon ami a egrizikosabb lene de én még igyis rettegek

Pedig azt mondják már nem kéne félnem.
Mennem kell pakolászok kicsit, de ezt attika mellett elég nehéz. Aztán meg főznöm is kéne. Brassoit kivántam meg tarhonyával

Hát fekvés meg majd csak lesz, nem tudom hogy fogom betartani.....
További szép napot majd jövök.