A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Csuri:édesek a lányok ahogy is beszélgetnek :lol: :lol:

000kata

Akartam képet rakni de nemtudom lekicsinyiteni mert akkor is nagyot ir :? Mi jol vagyunk,minden változatlan.Én beiratkoztam esti gimibe itt érden 2év lesz.nincs nagy kedvem hozzá,de ha mennem kell dolgozni kelleni fog az érettségi hiába van 2 szakmám.Remélem menni fog és lesz hozzá elég erőm :lol:
Most csakennyi kevesen jöttök mit csináltok?
Itt a vihar nállatok is? :?

000kata

Most csak Dalmának .... igen, itt voltunk és vagyunk továbbra is. :D

Otthonról majd bővebben ... :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ti csináljátok jól! Így tuti belefuttok valami jóidőfélébe. :)

Csuri,
Az iguána bizti az animálliából jön, ugye? A farkasok tojással szaporodnak, hihi ez jó! :)
Nem a Bp állatkerbe jártok? Minit kendőben hordod ilyen helyekre?

Kép
Kép
dalminha

Halihó!

Kata!
Iskolához szurkolok! Tök érdekes ez egyébként, mármint, hogy van 2 szakmád, de ahhoz, hogy munkát találj kell érettségi. Nem azt mondom, hogy nincs szükség az érettségire, de nekem néha teli a tö...m, hogy normális szakembert meg nem lehet találni (cipész, festő stb).
Ma mindenki jogász, meg közgazdász, meg pszichológus akar lenni, de egy terasz lekövezéséhez nem lehet találni rendes, dolgos, a munkájához értő embert :evil: !
Na, most jól megmondtam!!!!! :) :roll:

Dalma!
Julcsival kendőzünk ilyenkor. A nagy állatkertben mostanában nem voltunk, de idén megint útba ejtjük a veszprémit.
Az iguána tuti onnan jön, bár az a mese nincs is mostanában :roll: :wink: ! (egyszerűen csak előszedi ezeket a dolgokat az agya egy hátsó polcáról :D ).

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
Veszprémi Állatkert mikor??? Bkenese? :wink:
Barbinál nem voltál?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
Veszprémbe valamikor szeptemberbe megyünk.
Barbi a múltkor rosszul tudta, hogy mikor dolgozik, így nem tudtunk találkozni :roll: . Azóta meg képtelen vagyok időpontot összeegyeztetni vele meg Csabával :? . Szerintem már csak a jövő hét jöhet szóba......remélem az nem késő neked!?

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Nem, dehogy! Máshoz nem nagyon akaródzik mennem ... :roll: szóval várok türelmesen. :D
Akkor állatkertezés nélkül kérdem, Balaton? :wink: Vagy elég volt a Medvepark? :D Mi itt még ezen a héten, 24én bemutatásra viszem Bercit, utána már nem biztos, hogy lejövünk. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Nem tud szabira jönni Csaba, mert a kollégája van most :? .
Szeptemberben viszont végig itthon lesz, akkor pedig összehozhatnánk egy hétvégi talit (Hajógyári, Liget ) :wink: :) .

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Megdumálva. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Dalma!
Mi is csütörtökön mentünk Gyulára, tegnap jöttünk haza, és nekünk végig kánikula volt! :) Na, ezért szeretek ide menni....ha esik, legfeljebb a benti élménymedencéket használtuk volna! Én kimondottan ezért nem csípem a Balcsit, mert hiába süt ki a nap, ha előtte volt két nap hűvös, a víz lehűl, én meg tutira nem viszem be a gyerkőcöket a 22 fokos vízbe!
Szóval mi tutira mentünk, nem számított volna a hűvös se....

Csuri!
Lányok még mindig tüneményesek! :)
Igazad van a szakmákkal kapcsolatban!! Manapság senki nem akar pék, vagy villanyszerelő lenni.....és még kihagytad a felsorolásból a két "fő" foglalkozást: menedzser vagy a médiában dolgozó "valaki"..... :lol: :lol:

Hú csajok, biztos láttátok a hírekben, de itt Mezőkövesden meg a mi falunkban, Szentistvánon is lehetett látni a hatalmas tornádó tölcsért.....hátborzongató volt!
Anyukámék házához közel volt egy learatott búzatábla, és a több mázsás bálákat simán felkapta, és ledobta pár száz méterrel odébb!

D.

Kép

Kép
ditta76

Csuri : hát tekjesen igazad van.Sajnos már mindenhez kérik az érettségit a 9-10em megvan igy "csak" 2év.Kedvem nincs hozzá de muszály.A szakmáim: börtárgykészitő :lol: és gyermek és ifjsági felügyelő . :)

000kata

Ditta: h tök dúrva :? én ugy félek amikor ilyen vihar van :cry:

000kata

Anya
Köszi aranyos vagy!
Tudod mi egész mobikok vagyunk, tűzz ki időpontot. :wink:
A faceb.-n visszajelöltél, olyan kíváncsi vagyok a képekre. :)

Léna átvette Panna üzemmódját- remélem legalább már Dalma nálatok csend van- éjjelente többször kel, és közli h. nem kell aludni, és nem alszik Léna! :twisted: ezzel eltölt alkalmanként 1órát, és 6kor végleg felkel.Déli alvásnál dettó.Így semmire nincs időm, nem érem utol magam.Jön a szemfoga, minket most ér utol az amiről Ti(Kata, Évi...) hónapokkal ezelött írtatok.De h. mikor bújik ki az rejtély, mert még csak az ínye púpos.

Dalma
sajnálom a nyaralást, mi akkor jöttünk haza mikor Ti mentetek.Az első 3nap tudtunk fürdeni majd 4napig nem. Pedig Zamárdi csúcs jó hely babával!Van homokos strand része, nagyon élvezte.És aznap mikor mentetek még bicajoztunk siófokon, milyen vicces lett volna ott összefutni! :)
Szóval mi is arra jutottunk amit Ditta írt, inkább h.szoboszló v. bármilyen melegvizes strand jövőre.

Kata
pedig milyen szép szakmáid vannak!!! :roll: Sajnálom h. mégsem tudod hasznosítani őket, nem is dolgoztál bennük?

Kép
katica_75

Ditta, igazad van, legközelebb melegvizes helyre megyünk. De én úgy imádom a Balcsit, a vizibiciklit, hajókázást, víznézést, az egész feeling-et. panna is totál be volt zsongva, folyton a víznek akart menni, és nem értette,, hogy de hideg!!! Nem számított neki. Volt benti medence, csak hát az nem olyan...
katica, tényleg jó lett volna. Aznap voltunk bennt Siófokon a kisvonattal. Akár talizhattunk is volna.

Kata, hajrá suli! Ez tényleg durva, hogy nem elég a szakma. Manapság tele vagyunk "laptophuszárokkal", ahogy apukám hívja a fajtát :) Ő gyárigazgató, és panaszkodik, hogy nincs munkás, senki nem jelentkezik dolgozni, bezzeg a mérnöki pozíciókra tolonganak. Az a baj, hogy manapság már tényleg mindenkiből diplomást akarnak faragni a szülők, de arra nem gondolnak, hogy egy megbízható festp vagy burkoló, vagy ács milyen jól is kereshet.

Hol vannak anya képei a taliról? Vagy nem arra vagytok kiváncsiak?

Suliról még annyit, hogy én rendszeresen álmodok a gimiről, hogy újra járnom kell, nem hiszik el, hogy már végeztem ott, sőt még fősulit is végeztem, újra történelmet meg matekot kell tanulnom... rémálom... érdekes, hogy nem a fősulis vizsgák jönnek velem szembe álmomban, hanem a gimis történelem (pedig abból ötös voltam, hm)

Kép
Kép
dalminha

Annyi ember volt a környezetünkben mostanában Gyulán, hogy jövőre asszem mi is elnézünk ...

Katica,
nálunk is fogzás van, hihetetlen, de megvan a csücske a 9-10. fogaknak is! :lol:
Van még valakinek ilyen kevés foga?

Dalma,
tényleg nem ugyanaz egy Hszoboszló, mint a BALATON. Én is imádom, de akinek 1 hete van itt, az tényleg lutri, főleg mostanában. :?

Mi ma a Veszprémi Állatkertben voltunk, Csuriéknak előteszteltünk. :lol: Nekem nem szívem csücske ez az állatkert, de be kell látnom, hogy egyes részeit tavaly óta marha jól megcsinálták, nagyon szép lett. Bár babakocsival még mindig lehetetlenség egyes részeire felmenni ... :evil:

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Köszönjük a tesztelést :wink: !
Ha lehet sorrendet állítani az állatkertek és vadasparkok között, akkor nekem se ez a kedvencem. Én a szegedi vadasparkra szavaznék......bár annak is vannak még elhanyagolt részei, de a rozsomák és a szurikáták mindenért kárpótolnak :D .
Viszont a veresegyházi maciparkot körbekövezték, így már lehet rajta normálisan közlekedni (egy kis vonat viszi is a "néniket, akik nem bírnak menni" :lol: ).

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica:még nem dolgoztam bennük mert nem nagyon találtam megfelelö állást :cry: de majd gyerekekkel szeretnék foglalkozni és az érettségi kelleni fog .

Tüzijátékon voltatok?

000kata

Sziasztok!

Kata!
Mi nem voltunk! Itt Gyálon tegnap volt tűzijáték, meg Edda koncert :) . Pont altattam a csajokat amikor az ismertebb számokat nyomták (nehéz volt megállni, hogy ne dúdoljak egy-kettőt :lol: ).

Tegnap még megünnepeltük a szülinapokat is, amit a legjobban a lányok élveztek :)
Katusnak legalább még 5x kellett újragyújtani a gyertyákat ("Apuci kapcsold gyertya!"), és ő meg tök ügyesen elfújkálta! :)
Ja, és meséltük a múltkor a nagyszülőknek, hogy milyen ügyesen ugrálnak már a lányok a nagy trambulinon (ami a Decathlon parkolóban van: hálóval körülvett, szivacsos szélű, nagy), erre tegnap vettek nekik egy olyat, ami fémből van, kicsi, semmi szivacsborítás a szélén, és van egy kapaszkodója, ami nagyon behatárolja az ugrálást. Azt hittem felrobbanok, amikor megláttam :evil: . Mondja a férjem, hogy ez nem biztonságos a lányoknak, erre közölték, hogy ott kell állni mellettük, nekem elvégre más dolgom sincs :twisted: :twisted: ! Váááááááááá!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

BERCINEK!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNAK A LÁNYOK!!!
:wink: :D
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Bercinak utolag is nagyon Sok boldog névnapot!!!!!!!!

Csajok merre vagytok?

000kata

Kata,
ma van. :D

Köszönjük szépen!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hali!

Ilba!
Azta, Berci milyen szőke :shock: , és milyen cuki!!!!

Ma nagyon nyomi napunk volt..... délután Anna meg is mondta a tutit:
"Anya, szerintem este aludjál! Próbáld ki!" :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri,
:lol: :lol: :lol:
Nálunk az éjszaka volt extrabrutálszar. :shock: :evil: Fogzik, piros a popi és még Telihold is van. :roll:
Még több mai a blogon. :wink:
Ja és eddig is szőke volt :twisted: viszont ma vágtam le neki először géppel!!! Eddig sajnáltam, és mivel a fodrászbarátnőm már nem nagyon dolgozik (nemsokára szül) ezért én kezdtem neki ollóval ... aztán gép lett belőle. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Bercinek boldog névnapot kívánunk!
Nagyon helyes a kis szöszifiú! Mintha Korit látnám ekkorának. Miért baj, ha szőke? Nekünk is rettenet volt is az éjjelünk

Csuri, szerintem is próbáld ki, tök jó dolog! :) Szegénykém, és te nem lehettél ott EDDA koncerten? Tudom milyen az a trambulin, amit írsz. Sokmindenre nem jó... Komolyan azt mondták neked, hogy más dolgod úgysincs? Visszaszóltál valamit?

Teszek képet, hogy minket se felejtsetek el. Előre bocs, ha hosszú lesz. Nyaralásról nem sok jó lett, viszont hétvégén búcsúban voltunk Tamásiban, az jó volt.

Így csúszott Panna a nagyugrálón, a biztonság kedvéért
Kép
Kép

Ezt csak azért, mert ilyen az új rövid frizurám. Nem látszik, de hátul tök fel van szedve.
Kép

Kép
Kép

ezek meg nyaraláskor készültek:
A golfbajnoknő
Kép

Persze a hajón is szereltek
Kép

Kép
Kép
dalminha

BERCINEK!

Kép

[/img]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Berci
Boldog névnapot! Nagyon édesek!

Dalma
egyeztetnünk kellene a programjainkat, mert mi meg Regölyben voltunk 7végén! :lol: Még szó is volt a búcsúról.
Nagyon aranyosak a gyerekek, és a hajad szuper! :wink:

Kép
katica_75

Sziasztok!

Csuri, nagyon szépek a lányok a legkisebbtől a legnagyobbig és a beszólások, tanácsok :lol:
Trambulin sztori :evil:

Ilba, Bercid annyira cuki a tortás képen ( is )

Dalma, mikor kezdi az ovit Kori? Furcsa lesz Pannának, hogy nem lesz otthon a tesó.
Ó Panna is szerelt a hajón? Nagyon cukik. Verekszik még? Éjszakák milyenek?
Csini az új frizud! Én is levágattam nyaralás előtt.

Anya, Te fotoztál a talin? Gondolom még mielőtt mi megérkeztünk, vagy nem jól tudom?

Katica, hogy alakul az éjszakátok?

Kata, hajrá érettségi! Meglásd úgy belejössz a tanulásba, fősuliig abba sem hagyod, fiatal vagy és sok lehetőség van előtted.

Gyorsan rólunk is pár szót.
Lilla jó sokat nőtt a nyáron, méreteket nem tudok, de a tavaszi ruhák közül sajna már nem jó semmi, esetleg halászgatyónak :D
Folyamatosan és hihetetlen szókincse van.

Naponta 3 hisztérika műsor biztosítva, erről mikor szokik le nem tudom, de nagyon tud zavarni. Olyankor elkezd sírni ( műsírás ) és kezelhetetlen, addig nem hagyja abba még el nem éri a célját, márpedig azért sem engedem, hogy úgy legyen ahogy ő akarja.

Verekedésről úgy néz ki leszokott, bár nagyon kell rá figyelni, ha nagyobb gyerekek társaságában vagyunk még oda-oda üt, érdekes a kisebbeket nem bántja.
Hétfőtől megy a bölcsibe és elméletileg ott is alszik, sokat beszélünk róla, van mikor már reggel kérdezi, hogy bölcsi vagy Mami?

Egyedül eszik, kanállal, villával és csak pohárból iszik. Az étvágya kb. 2 hete nagyon jó, de tudom ez csak átmeneti állapot, éjjel jól alszik viszont ebéd után nehezen bírom rávenni az alvásra.

Túléltük az első nyaralást is Lillával, nagyon jól viselte csak én aggódtam túl a dolgokat feleslegesen, hogy menjünk vagy ne menjünk.
Indulás előtti nap, délben belázasodott és hasmenése volt, szerencsére reggel már nem volt lázas.
Befizettünk egy hajókirándulásra (egész napos) a Kornati szigetekhez, ott sem volt semmi gond.
Majd teszek fel képet is otthonról.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

:shock: :shock: :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hahó, ki mit csinál ebben a gyönyörű időben :evil:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi ne is mond!! Be kellett fűtenem!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Milyen ügyes nagylány Lilla. :)

dalma
Nagyon jók a képek. A gyerekek tüneményesek! A hajad tényleg nagyon jó lett!!!

Katica
Nincs mit, majd egyeztetünk. :) Éjszakák??

Mi megfázással küzdünk már több, mint egy hete. :( Szörnyű!!! :(

Kincső száj:

Megy a gőzős megy a gőzős Kanizsára ............
........elől ül a masiniszta, hátul meg a krumplifőzelék. :D :D

Kép
Kép
anya1118

Ilba!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

ILBA BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Évi,
szerintem mindenki a képeidre várt! :twisted: :wink:
Milyen a bölcsi Lillának?

Köszönöm lányok és mégegyszer Berci is köszöni! :)

Dalma,
hogy Te milyen csinos vagy!
Nincs véletlen kb. 2 éves Dalmáról képed? :D Annyira hasonlít rád Panna, nagyon vagány. :)

Kincső :lol: :lol: :lol: ma pont azt ettek a fiúk. :D

Csajok! Én meg nem is tudom mit érzek ... jövő hétvégén elviszik Berci ágyát, ami azt jelenti, hogy a már megvett "nagy" ágyára beköltözik a bátyjához, én meg vissza a hálóba. :D
Szóval a jövő hét feladata: éjszakai szopiról leszokni. :shock: (Benit 3 éjszakára elviszik) :roll: :roll: :roll:
Persze ettől még napközben 342x továbbra is cicizni fog. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, most csak képeket teszek, majd holnap írok.

Kép

Kép tesóval

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép ezt csak a háttér miatt teszem fel :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba,
drukkolok, hogy könnyedén menjen az átszoktatás és a szopi is kedved szerint alakuljon.
Lillánál a cumi megvonás okoz majd nagy gondot. Egyenlőre még nem tervezem elvenni tőle a bölcsi miatt, de lassan szeretném ha leszokna róla.
Beni hova utazik? Nagyszülőkhöz? Nem aludt még házon kívül?

Bölcsit azaz családi napközit elkezdtük hétfőn , már ott alszik, de 1/2 3-ra mindig megyünk érte, általában akkor ébred. Első nap ébredés után sírt, de tegnap már nem.
A csoport létszám most is 12 fő, 8 fiú és 4 kislány, jelenleg csak hatan vannak és folyamatos beszoktatás van, azaz októberre teljes lesz a létszám.
Lillánál nagy gondot okoz, hogy bent kell lenni a csoportban, nehezen érti meg, hogy nem mehet az udvarra ( ezt nagyon elrontottam, mert reggeltől késő estig az udvaron, teraszon voltunk)
Olyan, mint a pletykás vénasszony, tegnap is elmesélte ki esett el, ki volt rossz ( ő persze nem ) ki nem akart enni, ki tette őt tisztába, milyen mondókát tanultak és miről mesélt a gondozónéni...nem bírom megállni nevetés nélkül.

Tegnap végre megkaptuk a 18 hós oltást, nem volt gond ügyesen viselte, de este belázasodott, fájt a lába ( még reggel is ) pedig többek szerint ez nem okoz lázat, nálunk igen.
Hála 6 éves korig nem lesz több szuri :lol:
A súlya 11.8 kg és 86 cm magas( mély :D )

Ma Martinnak is elkezdődött az iskola, mint minden tanévkezdéskor most is nehezen viselem, egyrészt a nyár vége miatt, másrészt ez a tanév nem lesz egyszerű az érettségi miatt.

Anya, jobbulást Kincsőnek!
"...krumplifőzelék" :lol: :lol: :lol: :lol:
Este mi is bekapcsoltuk a fűtést :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba
Boldog névnapot Neked és Bercikének is!!!
Én is a napokban gondolkodtam, hogy le kéne cserélni a rácsos ágyat és szép, új ágyikót venni Kincsőnek. :) A szopika biztos nem lesz könnyű, de kitartás!

Évi

Nagyon szép helyen voltatok!! Biztos nagyon jó lehetett! Ha jól látom autóval mentetek?? :shock: Nem volt messze Lillának?? Jól bírta az utat?? Látom csomagban nem volt hiány. :wink: Kedvencem a Lilla pucéron a tengerparton. :lol: A cumi majd nálunk is központi kérdés lesz lassan, majd segítünk egymásnak oké?? :) Mi most arra gondoltunk, hogy majd oda adja a télapónak (persze mind a 6-ot). :) Nehéz lesz szerintem is. Gratula a bölcsihez, de jó, hogy ilyen hamar beszokott! Mi még 2 évesen kapunk szurit. A sulikezdést elhiszem, hogy nem szereted! Szépek a méretek. ;)

Kata
Kevin még szopizik??

Ja még egy fontos kérdés.
Ti már adtok tehén tejet a gyerekeknek??? A párom azt mondja adjunk Neki, de Én még nem merek... :?

Kép
Kép
anya1118

Bocsi. :)
Jön valaki a Babaruha börzére???

Kép
Kép
anya1118

Anya, én is az utazástól féltem, mert nem egy nagy autós fun Lilla, de 2x álltunk meg a 8 órás út alatt, mindkétszer olyan benzinkútnál ahol játszótér is volt és tetszett a csajszinak.
Hazaúton 1x és már a Balatonnál nyűglődés volt, de akkor már én is untam az utazást. Összességében nagyon jól viselte, ami még probléma volt az étkezések, mire én is elkezdtem volna vacsorázni, Ő már szólt , " elég volt anya" és akkor valakinek ki kellett vele menni. Legtöbbször úgy oldottuk meg, hogy apa és Martin korábban lementek enni és mi később érkeztünk és a fiúk közül valaki kiment Lillával mikor már nem evett :)
Összességében nagyon jól viselte, még az egész napos hajókázás sem okozott gondot ( delfineket is láttunk )

Tehéntej: nálunk nagy gond, próbáltam már és mindig az a reakció : másikat anya...nem issza meg csak a rizstejet, hiába teszek neki kakaót vagy bármit nem lehet becsapni.
Pedig bűn rossz a rizstej és nem mellesleg baromi drága...szóval én adnám már a bocitejet, de nem kell a kisasszonynak :roll:

Cumileszoktatás: nincs tapasztalatom, gőzöm sincs, hogy kezdjem el, attól megegyenesen rosszul vagyok mikor vadidegen emberek szólnak, hogy minek az a cumi ilyen nagylánynak, falnak tudnék menni, mi köze hozzá :evil:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi,
na ezekre a képekre érdemes volt várni! :D Szuperek, kedvenceim, ahol fejkendő van rajta, nagyon jól áll neki!
Hát Lilla nagyon édes lehet, ahogy pletykálkodik. :lol:
Szerintem Lilla méretei okésak, Bercit 87centinek és 10,61kg-nak mérték 1 hete. Ő is fog kapni még oltást, be akarom adatni a kullancs ellenit neki is, majd télen valamikor. És annak 1 év múlva lesz ismétlője is még.
Nem semmi, hogy a fiad érettségizik már! :shock: Milyen volt a F1 neki? És a meló? Már nem dolgozik, ugye?
Beni igen, a Nagyszülőkhöz utazik, kemény 10 perc lesz :lol: :lol: :lol: ők az ovitól 2 percre laknak. Kb. 2 éves korától hagytuk máshol aludni, mikor már nem szopizott, soha semmi baj nem volt, szeret mindkét Nagymamáéknál aludni.
Mikor tavasszal suliba jártam, vagy sokat voltam színházban, akkor mindig Anyósnál aludt, hogy A-nak csak 1 gyerek maradjon. :D

Anya: Berci már régóta kap tejet, direktbe kb. 14-15 hónapos korától, de palacsintát, pudingot már evett előtte is, ha nem is mennyiséget, de azért csipegetett. Nekem mindkettő kakaóval indít reggel, Berci 1 decit kap, Beni kettőt (az Ikeás műanyag pohár, Bercinél félig). Vacsora után pedig Actimelt isznak mindketten. Beni a vegyesgyümölcsöset, Berci az erdei gyümölcsöset szereti. Tejet meg Cserpeset veszek nekik heti 2x, a nyáron mondjuk sima, 2,8ast kaptak, mert Kenesén nem volt más.

Cumi: nekem ugye egyik se cumizott, én nem annyira bírom a cumit, főleg nem a nagy gyerekeknél. Láttam már többször, hogy 5-6 évesek még cumiztak. :shock: A mi gyerekeink azért még nem olyan nagyok szerintem. Beninek van egy csoporttársa, ő ahogy jöttek érte, mindig rohant a szekrényéhez és tömte be a cumit. Most nem tudom mi a helyzet vele, ma ment először. Nagy, középsős fiam van már! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok! Hoztam nektek eladásra egy különlegességet.

Amilyen színű a zacskón az "Art Deco" felírat,olyan színüek lesznek a benne található golyócskák!!!

A tasak tartalma vízzel érintkezve a többszörösére duzzad.
Használható pl. dekorációs célra, de a vízgyöngy, vagy más néven hydro-gel vízraktára lehet növényeidnek is.
Rendkívül dekoratív és érdekes látványosság.
Igen egyszerű elkészíteni, csak önts egy csomag granulátumot egy 7-8 dl-es pohárba, vagy edénybe és önts hozzá kb. 0,5 liter vizet!
Hagyd 4-6 órán át duzzadni!
Minél lágyabb a víz (esővíz, desztillált víz) annál nagyobb lesz a gyöngy térfogata is.
Ezt követően a fölösleges vizet pl. egy szűrőn keresztül öntsd le, majd 1-2 órán át hagyd lecsepegni!
Ezután tedd a HYDRO-GEL-t egy üvegedénybe, vagy vázába, majd helyezd be a növényt!

Célszerű olyan fiatal növényekhez használni, amelyek kevésbé érzékenyek a földre illetve a hidró-kultúrákra. A gyökeret alaposan mosd meg, mielőtt a gyöngyök közé helyezed!
Vágottvirágokhoz és gyökeres növényekhez is egyaránt alkalmazható. Vágott virágokhoz azonban több vízre van szükség a fokozott vízigény miatt. Ha a gyöngy elveszti térfogatát, az edény pereme körül öntsd be a vizet. Miután újra megduzzadt, a felesleges vizet öntsd le róla!
A hidrogél kb. 1 évig használható, majd ezt követően a kertben elásva, vagy virágföldbe keverve hosszú ideig víztárolója lehet a földnek.
A HYDRO-GEL nem mérgező és környezetbarát.
Felhasználható még üvegpoharakban dekorációs célra, de csodálatos látvány egy széles üvegedénybe helyezett, megduzzadt, színes vízgyöngybe ágyazott tea-mécses is!
Csak a fantázia szabhat határt, hogy mire használod!

HYDRO ZSELÉ GOLYÓ

Már csak ezekbe a színekben van.5 grammosból
Kép Kép
10grammos
Kép Kép Kép Kép
HYDRO ZSELÉ KOCKA
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Érd:
gyermekules77@gmail.com
linus77

Éva :nagyon jok a képek,milyen szép Lillád,nsgyon édes abba a kendbe. Bölcsi: örülök hogy ilyen jol ment a beszooktatás,édes lehet ahogy mesél.De jó már igybeszél?Kevin még mindig csak pár szót mond.

Anya:cicizik még :lol: Édes a krumpli fözelékes :lol:

Ilba :hajrá......kivi vagyok hogy sikerül a leszoktatás.

Többiek?

Mi már fűtünk,ezt a rossz idöt :cry: Ma voltam suliba ,csak egy óra beszélgetés volt.ofő rendesnek tünik :lol:

000kata

Évi
nagyon jók a képek! Lilla nagyon édes rajtuk! Nekem is a pucér a kedvencem! Léna is ekkora, súlyra sem sokkal kevesebb,Lilla mégis nőiesebben telt! :)
Bölcsit jó hogy ilyen ügyesen veszi!Néha Lénát nézve eszembe jut, h. talán jobban élvezné már a gyerektársaságot, mint itthon....nem tudom, nagyon szereti a közösséget.Reggel 7kor, már azt kérdezi, hogy hova megyünk ma??? :)

Anya
cuki Kincsőszáj' ! :)
Tejjel én is most kacérkodok.1-2szer már kapott, nem lett baja, szereti is..de nekem is vannak fenntartásaim.Viszont nem tudom elegendő Ca-t kap e a sajttal stb.-vel? Jelölj már vissza a facebookon légysziiiiii! :)
Jobbulást Kincsnek!!

Ilba
SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!! (bocsánat h. megkésve)
juj! Kitartást!!!!! :) Kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni Bercinek a nagyágy????

Nálunk is aktuális a téma, mert L. kimászik. :twisted: Gond van az alvással, kel csomószor éjjel, üvöltve alszik el, és akkor jött rá a mászásra.Az ágya gyerekággyá alakítható, szétszedjük ma.De akkor meg kiszaladgál majd a szobából??? :lol: :shock:
Nagyon várunk már kicsi szemfog! :twisted: :)

Ja és mondjatok már jó játékokat, légyszi! Mindjárt itt a szülinapja.

Kata
milyen üdítő lehet újra az iskolapadban!!!!!!!!!!!! :lol: Ez gimi ugye?

Találkoztunk Reniékkel, jól vannak.Krisz is készül bölcsibe, szept közepén.Aranyosan puszilgatta Lénát. :wink:

Kép
katica_75

Csuri,
hogyan telnek az első napok Annának????

Kép
Kép
Kép
ilba

Évi
Visszatérve régebbi kérdésedre, Én nem fotóztam akkor. :( Az evés nálunk is így van, mire Én elkezdek enni Kincső már befejezi és Én nem is tudok már enni. :) De akkor jól megoldottátok. És jó volt ez a lényeg!!! :)

Katica
Már réges-régen vissza jelöltelek, Nekem ott is vagy ismerőseim között. Most ezt nem értem. :shock: :shock: Tejjel kapcsolatban, Én még nem adtam Neki, hanem mildibé tejet szoktam reggel, este 3-3 dl megiszik. Ez olyan mint a tej, vízbe kell tenni és tej lesz belőle, finom nagyon. :) (csak drága 2.000 körül van egy doboz és 10 napig elég :( ) Ezért forszírozzuk a "rendes" tejet. Léna megy majd végül bölcsibe?? Én még az ovin is gondolkodom. :oops:
Játék: Én babakocsit vettem Neki ezt a jobbat baby annabell, meg olyan táblát aminek egyik oldala krétás másik mágneses (ha kell megmondom hol lehet kapni :) ) Na meg gumicsizmát akarok és persze téli kabátot. :?

Kata
Szuper, hogy bele vágtál a suliba, majd meglátod nagy buli lesz. :) Akkor ez most 2 éves vagy 3?? Ki vigyáz Kevinre míg a suliban vagy?? :roll:

Ilba
Holnap debütálok a rebarbarás pitével, igaz rebarbara az nem lesz rajta. ;) :D

Kép
Kép
anya1118

Csajok!!!
A GYES-t mikor és hol kell intézni???
Lassan ideje nem?? Vagy Ti már elintéztétek?? S.O.S!!!

Kép
Kép
anya1118

Ilba!
13-án kezdünk :) . A jövő héten megyünk még "nyaralni", majd csak utána megyünk.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica:igen gimi.

Anya: 2 éves lesz a suli,Heti 1* tudok csa bejárni mert nincs ki vigyázzon kevinre ,heti 1* tudtam megoldani,párom unokatesoja vigyáz rá ,csak 4 óráról van szó mert fél 3kor megyek el és fél 7kor már jön apa.
Tetszik Kincsőnek a tábla?

Fius anyukák,valami jo lefoglalós játék????

000kata

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri de jók :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X