Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Szülők!

Danis Ildikó vagyok, gyermek és családpszichológiával, valamint tudományos kutatással foglalkozom. 2003-ban országos szintű kérdőíves kutatást indítottunk az MTA Pszichológiai Kutatóintézetében, amely a magyar családokat érintő jelentős hatású életeseményekkel foglalkozik. Terveink között több száz család bevonása szerepelt. A BabaNeten is hirdettük a kérdőíveket, és sok nagyon kedves anyuka és apuka segített a kitöltésükben. Sajnos még mindig hiányzik legalább 100 kérdőív.

Mivel most 5 hónapos kislányommal otthon vagyok, nehezen jutok el óvodákba, iskolákba, hogy személyesen találkozzam szülőkkel, de a Gyed ideje alatt szeretném befejezni a doktori disszertációmat. Ezért kérem a segítségüket, hogy ha van kedvük és egy fél óra szabad idejük, akkor segítsék kutatásunkat (és a doktori disszertációmat) egy e-mailen elküldhető anonim kérdőív kitöltésével és visszaküldésével.

Olyan családok jelentkezését várom, ahol a családban van legalább egy 0-10 év közötti életkorú gyermek. Részletes leírást az e-mailben küldök, és természetesen még a kérdőívek megérkezése és megtekintése után is meggondolhatják magukat.

Segítségüket előre is nagyon köszönöm.

Jelentkezni lehet:
Danis Ildikónál
a misil@vnet.hu e-mail címen
 
 


Kedves Szülők!

Nagyon köszönöm az eddigi segítséget. A kutatás még aktuális kb. az év végéig. Addig örömmel várom minden új érdeklődő jelentkezését!

Üdvözlettel,

D. Ildikó
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kölökidõ

Jegyzetfüzet: