Sziasztok!
Gyors bekukk:
Zsani! Én először Aventből kézit vettem, de attól ínhüvelygyulladást kaptam, Apa meglepett Avent gépivel és az nagyon-nagyon bevált nekem. Zizunál rengeteget fejtem, szinte minden alkalom után. Nem volt sok, de sokszor kellett, azt mondta a védőnő. Dorkánál is használtam-om, de nem olyan sokat, csak ha már nagyon tele van és nem akarja kienni, vagy volt egy nap, amikor úgy tűnt kevés van, de akkor is le tudtam fejni 40ml, pedig evett belőle. Szóval én tudom ajánlani! Szerintem baba boltokban, fejőt is lehet bérelni, vagy nem? Ha több babát szeretnétek, akkor megéri befektetni, ha nem akkor kölcsön kéne kérni valakitől erre a pár hónapra, ha beáll a kereslet-kínálat amennyire fel akarod turbózni, utána nem nagyon fog kelleni.
Erszény: A Mei Tai-ra gondolsz? Én is gondolkodom rajta,ha nagyobb lesz a babó. De sima erszény szerűséget a barátnőm használt a Mei Tai előtt, és azt mondta hogy neki bevált. De most láttam egy hordozót, ami tovább lett fejlesztve újszülöttnek is, nekünk még a régi van és nagyon bevált, csak abba picit nem szabad tenni. Küldöm priviben. Drága, de megéri szerintem!
Rólunk!
Dorka nyafizik, úgyhogy nem tudom mennyit tudok írni! Holnap lesz 1hónapos, hihetetlen! A szülés minden este eszembejut és valami extázissal van rám, nem hittem volna, hogy egy szép -igaz nehéz- szülés ilyen élmény lehet. (Tudom, tudom szüléstörténet. Ígérem meglesz, csak győzzétek kivárni.)

A gátsebem is jól van már, miután voltam bent Doki bácsinál, hogy 2hét után is egyre jobban fáj és adott valami csodakrémet, ami 2nap alatt rendbetett.

Azóta én is jobban el tudom látni a lányokat, a lelkem is jobb, hiszen Zizut se hanyagolom el, mert nagyon igényli a vele való foglalkozást és ezt viseltem nagyon rosszul, hogy láttam, hogy nagyon szenved az új helyzettől és fel se tudtam kelni, és segíteni neki. A tesóért odáig van,. nem is ezzel volt baj, hanem hogy anya hiánya volt -nagymama túltengése, mert anyósom kicsit túlzásba vitte saját magát, de mostanra minden rendeződött. De ez egy másik történet. A lényeg, hogy nagyon szereti Dorkát, ölelgeti, puszilgatja, már mondja a nevét is valahogy így hogy Dojska, Docska. Ha sír kiabál, hogy "Hajaj! Jajaj! Mami, mami baba, cici vagy kaka! " Kezdek belejönni a dolgokba, a főzés és a séta 3an nem megy, de ebben van segítségem, Apumra és Öcsémre feltétel nélkül számíthatok, Anyum is sokat segít. Dorka nagyon nyugodt baba, nagyokat alszik, ha ébren van úgy nézelődik, mint aki mindent lát és ért és tudni akar. Hasfájós, de az első 3héthez képest ami most van az már semmi. Adok neki minden szopinál Infacolt, amit Zizunál nem is ismertem, de ő nem is volt hasfájós. Gyorsan szopizik, 2hetesen (140ml-t is) hatalmas adagokat, mostanra kevesebbet,de így is 4hét alatt (3540gmal született)a kórházból kijövő súlyunkhoz (3200g) képest vasárnap 4590g volt. Nem tömöm és nem adok neki semmit, csak tejcit, néha van olyan hogy este 6óra telik el a két szopi között, én hülye meg felkelek, hogy szegény gyerek ébredjen már, nem hal e éhen... No meg szétdurran a cicim. Nagyon szeret kendőben lenni, sétálni úgy megyünk, hogy Zita babakocsiban, Dorka kendőben, de egyedül még nem mertem velük elindulni. Apának megint határideje van, így pár napja este egyedül fektetek, amitől nagyon féltem, de egyelőre jól sikerül. Estére nagyon fáradt vagyok, de megpróbálok a legtöbbet foglalkozni kettejükkel, a lakás nem érdekel, igaz meg kell erőszakolnom magam, hogy így legyen. Nem is tudom, hogy lehet ezt 4gyerekkel cisnálni, no meg akkor még ott van Apa is, hogy egymásra legyen időnk, amit én is igényelek nagyon.
Nagyon cukik a babák!!! Drukkdrukk aki a finishben vannak! Hátha nagy meleg már nem lesz nekik...
Mennem kell!
Sok puszi:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sáfri 2010.08.17 14:46-kor.