A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MegannKép
ismerős a sztori. Nálunk is minden el volt tervezve. Minden megvolt, csak a gyerek hiányzott. Én sem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig nem jön össze. Bár még én is simán csöndben maradhatok, mert még "csak" 9 hónapja próbálkozunk.
Én, így utólag nagyon örülök annak, hogy nem vártuk meg az egy évet és már most kiderült, hogy baj van.

HajniKép
lássuk azt a görbét, bár jobb lenne, ha ciklus végit tudnál felrakni, mert úgy sokkal értékelhetőbb.
Stella

Kép
stella9

HajniKép
meglestem. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Az enyém is szinte ugyanilyenKép!
A gyertya és a párna tényleg jó, azt mondják.
Stella

Kép
stella9

VK Hajni!

Megnéztem a görbédet,még korai bármit mondani hiszen még csak a 10 napon vagy. Ha 10 nap múlva elküldöd (akkor már valószínűleg túl leszel az ovuláción) meg tudom mondani, hogy rendben zajlik e a ciklus. A mostani ugrálás nem jelent semmit.

Ez a gyertyaállás ez nagyon jó pofa,bár a nőgyógyászom azt mondta, hogy igazából túrót sem ér. A kispárna viszont ajánlott.
És nekem is rohadt derékfájásom van tőle Kép
ivimoni

BGyöngyi

Nem kapott semmi gyógyszert a Maca Vibét szedjük.
A diagnózis szerint enyhe fertilitás csökkenése van. Ettől még lehetne baba, szerintem a hiba valahol az én gépezetemben van. A kérdés csak, hogy hol.
Ma megkérdezem a dokit, nem akar e még karácsony előtt HSG-t csinálni.
ivimoni

Megann,
a Boglárkerék utcai családtervező központba még a próbálkozás előtt kell elmenni. Az az egyetlen hely ahol kivételesen nem megtolni kell a hónapokat hanem elvenni belőleKép
Ott is megcsinálnak az első szükséges vizsgálatokat. Tehát érdemes minkenképp ott kezdeni. Szerintem teljesen igazad van hogy inkább előbb akarod megtudni mint egy-két év múlva.
Nekem is ez volt a parám már a második hónaptól és mindenki azt mondta, hogy nem kell izgulni mit akarok még. Aztán már lassan egy év lesz és bár volt egy terhességem de meghalt.
A saját megnyugtatásod miatt nyugodtan menj el, ha nem is meddőségi központba (kicsit túlzás lenne).
Én januárban megyek megint orvoshoz ha nem jön össze, mivel ez az első probálkozós hónapunk.
A tesom második hónapban terhes lett a másik tesom pedig kétszer is úgy hogy nem is próbálkoztak. Igy az embert még jobban idegesíti a sikertelenség.
Bocs ha kicsit hosszura sikerült.
krinyoka

Drika!

Gratula a tszthez, nagyon vigyazz magadra!!!!

Lanyok, sajnos a stressz tenyleg nagyon kozrejatszik, ezt en is tudom, s valoszinuleg nekunk is azert nem jon ossze 3 eve, mert en is eleg stresszes vagyok Sajnos. Mostanaban valahogy tudatosan probalok koncentralni ra, hogy ne stresszeljek, meg itt a munkahelyemen sem erdekel mar semmi, illetve, probalok ugy tenni, hogy nem erdekel, meg nem idegelem magam a fonokomon... Meg az is nagyon fontos, hogy ne ezen jarjon mindig az eszed, ez mar eleg jol osszejott.
Ja, es az en ferjem is mindig azt mondja, hogy jon majd akkor, ha eljon az ideje, es egyaltalan nem stresszel engem, pedig mar ugy varja o is hogy csak na!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Köszönöm szépen mindenkinek, aki megnézte. Megnyugtattatok. Ígérem lesz folytatás. Nem tudok többet felrakni, mert februárban mértem utoljára, és az csak papíron van meg. Akkor úgy döntöttem, hogy lazítunk, nem érdekel a baba dolog. Mint látjátok nem sikerült elfelejtenem. A nem foglalkozunk vele nem jött be, úgyhogy most nagyon figyelek magamra. Mindent csinálok, ami nem kerül pénzbe. Hátha ez bejön. Gondolkodtam rajta, hogy el kellene menni valami akupunktúrás izére, bár nem nagyon hiszek benne, de hallottam, hogy jó lehet. Csak egy kicsit félek a sok tűtől.

Azt hittem én csinálok valamit rosszul a kispárnával, hogy fáj a derekam Kép Nem baj majd hozzászokom egy idő után remélem Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Dodo 32!

Kiderült nálatok már, hogy hol a baj?
ivimoni

Sziasztok Csajok Kép

Köszönöm a kedves érdeklödést, már sokkal jobban vagyunk. Még néha hányok, de már legalább étvágyam van, ha nem is vagyok még "kivános". Fogytam 4 kilot, de már visszahiztam 1-et, remélem, a tendencia meg is marad Kép

Dodo Kép
Igen, a méretei alapján mondta, hogy 10 hetes, az is lehet persze hogy van egy kis "lemaradása", de mi ugy kalkuláltunk, hogy késöbb volt a peteérésem. Nem höméröztem, igy pontosan nem tudom megmondani, viszont az alhasi szurkálás nálam sosem 14. nap körül, hanem késöbb jelentkezett + 30 naposak voltak a ciklusaim, ami ugye eleve rátesz 2 napot.

Kriszta Kép
Huu, neked már megmondták, hogy valszeg fiu??? Irigy-irigy Kép Az a fö, hogy minden rendben nálatok. Mi még nem hallgattunk szivhangot, csak láttuk, ahogy pulzál, tényleg nagy élmény volt. Apája persze csak a kocsiban mert elérzékenyülni ( az UH elött jol leb@szta valamelyik növér, hogy minek jön be, hiába mondtuk, hogy a doki engedte be... Na, persze jött a dokim és mondta, hogy jöjjön nyugodtan, ugyhogy szegénykém jol meg volt szeppenve)

Nem tudom, kell-e még valamiröl mesélni...

Puszi mindenkinek, és vigyázzatok magatokra!
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Ivomoni!

25 éves vagyok!Szerencsére többnyire fogi nélkül éltem(=megértő pár) úgyhogy nekem nemigen kellett menni nőgyogyihoz!Bár sok évvel ezelőtt az első pasim után elmentem az meg megállapította hogy chlamydia gyanu forog fönn(ami ugye az elzáródás egyik fő oka lehet)Ezt aztán más doki megcáfolata, hogy ilyen rövid idő(első sex+3 hét) alatt egy cytológiából nem derül ki,és mivel konkrét tenyésztést nem csinált valószínűleg nincs okom a szövődménysektől tartani)
Na lényeg a lényeg, hogy azért a "gyanut" kikezeltük egy 3 hetes antibiotikum kúrával, azóta már többször is negatív lett a konkrét tenyésztés viszont a szövődmények letőségét azóta is az agyamban őrzöm.
Viszont notóriusan 1 évig havi rendszerességgel hólyaghurutom volt(írtó gáz, iszonyatos fájdalom)(fura mód ez idő alatt szedtem csak fogit),aztán kikezeltek, de néha még kísért a fájdalom..
Ezért tartok egy kicsit az elzáródástól...

Egyébként nem mondhatnám, hogy stresszesen élek, sőt, szerencsére mostanában(háztartásbeli lévén) elég nagy nyugalom övez, nagyokat alszok, sokat vagyok családi-baráti körben, sokat olvasok,lehet hogy ezért is agyalok túl sokat, mert van rá időm.

Krinyoka, Stella!
Én is úgy látom, ahogy ti, hogy ezeket az első alapvető vizsgálatokat mindenképp jó ha megcsinálom, ha peteérés van, katonák rendben és nincs elzáródás, akkor lényegében optimisa lehetek...KépKépKépMeg is nyugodnék...és türelmesen kivárnám a soromat...

Pusz mindenkinek

Kép

Kép
megann

Megann!

Nagyon fiatal vagy még, neked sokkal több az esélyed mint mondjuk nekem.
Nem hiszem, hogy olyan könnyen elzáródik a petevezeték. Ez a felfázás téma nagyon ismerős, nekem is egyre gyakrabban van ilyen problémám.
Szerintem karácsony előtt még babás leszel
ivimoni

Ivimoni!

Hat igen, nalunk az a baj, hogy nekem kicsit ra kell segiteni a tuszoeresre, meg magas a prolaktinom, de arra szedek gyogyit, bromot.
De mar volt nekem 5 inszem, meg minden vizsgalat, ugyhogy most a clostira terunk megint vissza november elejetol.

Minyu!

Hat igen, nekem is valoszinuleg kesobb szokott lenni, meg nekem sem szokott nagyon 28 napos lenni a ciklusom. Mindig hosszabb, bar most a cickafark-palastfu teakeverektol volt parszor 28 napos isKép

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok kedves "babavárók"

Én most jöttem először hozzátok. Tetszik, hogy van egy olyan oldal, ahol megoszthatjuk egymással kételyeinket, gondjainkat, gátlások nélkül lehet beszélni arról ami nyomja a szívünket, sikereinkről, kudarcainkról. Ezúton is szeretnék gratulálni mindenkinek akinek "sikerült" és sok boldogságot a csöppséghez. Én "újonc" vagyok, szeptember óta nem szedem a gyógyszert és várom, hogy történjen valami, bár tudom, hogy még korai. Dehát ki tudja. Nagyon vágyunk már egy kis csöppségre, bár nekem még van időm (23 vagyok), de a párom már 34 éves és nem egy babát szeretnénk, úgyhogy gondoltuk belehúzunk! Remélem sikerül.
Puszi mindenkinek!
pocak81

PocakKép
Sok kitartást és mielöbbi pocaklakót kívánok neked.
A fogamzásgátló abbahagyása után nem hagytok ki egy kis időt, amikor másképp védekeztek?
Stella

Kép
stella9

Üdv itt, Pocak81!
Remélem nem leszel itt sokat és hamar bezebrásodsz.
Nálunk majdnem ugyan ez a helyzet. Én is 23 vagyok, de a férjem 36. Igy mi is minél hamarabb szeretnénk ha összejönne, mert nem egy babát szerenénk.
Ivimoni, nekem sokat fáj az egyik petefészkemnél az oldalam és azt mondta a nődokim, hogy valószínüleg volt egy olyan petefészek gyulladásom ami nem lett kikezelve és lehet hogy van valami elzáródás.
Nekem azt ajánlotta, hogy vegyek só-jó meleg ülőfürdőt.
A nagynéném kolléganője mondta, hogy két évig nem sikerült teherbe esnie és neki is ezt ajánlotta egy orvos. Két hónap múlva végre babát várt.
Szóval egy próbát megér.
krinyoka

szia Tina,
a tűszők? hát igen túl nagyok lettek (méretre mm-ben már nem emléxem). azért is nem csináltunk inszemet az előző hónapban. + most sem. mert sokan vannak. áhh. már fáradok. te a clostis fórumba szoktál irogatni, ugye?

Drika, nagyon nagy gratula a csíkhoz és jó babavárást. legalább már vkinek sikerült. Kép
sz
szuszi

Pocak Kép
Üdvözöllek közötünk Kép Én is újoncnak számítok, de remélem hamarosan csatlakozunk mindannyian az alattunk lévő topikhoz Kép

Kriszta Kép
Akkor én is csatlakozom, mert én is 23 éves vagyok és a párom 36, igaz nekünk már van egy 5 és fél éves kislányunk.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella, Krinyoka, Annácska és persze többiek!

Köszönöm szépen a bátorítást! Nagyon aranyosak vagytok, jó érzés egy csapatba tartozni!

Stella!
Amikor abbahagytam a gyógyszert (augusztus végén pontosan), utána volt egy kis zavar a szervezetemben, mert két hetente (pontosan 3-szor volt ilyen) megjött és már megijedtem, hogy valami nincs rendben. De aztán beállt és legutóbb rendesen 1 hónapra jött meg. Védekeztünk persze, mert nem tudtam mi miatt jön meg össze-vissza. De a legutóbbi mensim óta már nem védekezünk.

Puszi!
pocak81

Krinyoka!

Milyen fürdőt kell venni?? Só- Jód??
Ez engem is érdekelne, hátha ez segít. Egyébként ez mire jó? Gyulladásra?
ivimoni

Drika
Gratulálok a babához, nagyon ügyesek voltatok, és vigyázz magatokra! Kép

Hajni Kép
A gyertyázástól mindenki párja röhögőgörcsöt kap, aztán megszokják Kép Mi is Kép Hátfájásostúl, tarkófájásostúl Kép

Mindnekinek sok sikert a próbálkozásokhoz! Kép

Tündi, aki ma 13. cn és tüszőrepis Kép és akcióra éhes Kép
Vendég

Pocak Kép
Üdv, sok sikert és kitartást a próbálkozáshoz, remélem, a kitartásra nem sokáig lesz szükségetek! Kép Hol is tartasz most a ciklusodban?

Tündi
Vendég

Tündi!

Köszönöm a bátorítást! Ma van a 12. napom!
Ti mióta probálkoztok?

Pocak
pocak81

Ivimoni,
sima sót kell a fürdővizedbe rakni. De ne engedjél sok vizet, de az jó meleg legyen. Én meg szoktam kostólni és amikor érzem, hogy sós akkor beleülök.
Több ismerösöm is mondta már, hogy ezt ajánlotta neki az orvos. Igazán nem tudom mire lehet jó...

Annácska, nektek már a második gyereketek lesz?
Azért az tökre jó, én is örülnék neki ha lenne már egy kisgyerekem.
Pusz: K.
krinyoka

Drika!
Nagy-nagy gratula!!!

Zita!
Háátha ez AZ!
Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok

Járt már valaki az I.számún a Szendei György doktornál? Ha igen mik a tapaszatlatai?
Előre is köszönöm és mindnekinek babásodást kívánok!!
evike1975

Sziasztok!

HajniKép
Orulok,hogy szebbe tettuk a napodatKép

Tundi,Hajnesz,Adri,NoemiKép
Koszonjuk a dicseretet Prucsok nevebenKép

DrikaKép
GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

MinyuKép
Orulok,hogy kezd etvagyad lenni es mar nem vagy annyira rosszul.
Megmondtak,hogy valoszinuleg fiu,de ugye meg barmi lehet,mert akkor meg csak 11+0 voltamKépKépDe azert mi mar neha merjuk Akosnak szolitani PrucskotKépHa meg megis Anna lenne,remelem,nem sertodik megKép

Az en parom akkor erzekenyult el eloszor,amikor a 9 hetes UH kepet kitettem a szamitogepre hatternek,es meglattaKépKép

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zita,
Köszönöm a Zebrát! Kép

És mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációt, ígérem vigyázok "magunkra"! Kép Kép

pusz
Drika
drika

Én is csatlakozom a harmincas férjek táborába, bár nálunk egy picikét nagyobb a különbség. Én 21 vagyok a párom meg 36.

Bkriszta, én is nagyon örülök, bár hihhetetlenül irigykedem. Remélem én is hamarosan jó napot tudok szerezni másoknak és persze magamnak is.

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

itt még én is új vagyok.
Bár már volt egy lombikom ami sikerült is meg nem is./ez egy hosszú történet/ Most ill. később készülünk a következőre.
Gratula mindenkinek akinek már "sikerült" a többieknek kitartás.
Hogy bírjátok a hőmérőzést? Én másfél évig csináltam, utána már hiányzott, de nagyon elegem lett belőle.

Zozo
Vendég

Sziasztok!
Már régóta nem írtam, mert nem történt velem semmi. Minden nap olvastalak titeket.

Stella
Borzasztóan szomorú voltam, hogy ez a helyzet nálatok. Arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy nem vártatok a dokival tovább. Sokat gondoltam rátok. Nagyon jó, amikor te bíztatsz minket, és most rajtunk a sor, úgyhogy fel a fejjel!!!KépKépKépKép

Drika
Gratulálok!!! Jó látni egy ilyen tesztet is! Remélem nemsokára mindegyikünké ilyen lesz.Kép

Én ma voltam dokinál 16. cn. Csinált UH-ot. Az eredmény:
4 mm-es nyálkahártya, a bal ovariumban 22mm-es domináns tüsző látható.
Azt mondta, hogy vékony a nyálkahártyám és Duphastont írt fel 2*1-et naponta.
Egy hónap múlva újra mennem kell UH-ra. Most kicsit megnyugodtam, nem magamat rágom, hogy mi lehet, hanem úgy érzem, elindultunk az úton, aminek a végén remélem egy baba vár ránk.

Szorítok mindenkinek!!!Kép

Szilvi
szilvi26

SzilviKép
Köszi, hogy így drukkolsz értünk. Ez nagyon sokat jelent nekem lelkileg.
Nálad a 22mm-es tüsző hatalmas, szerintem a napokban meg is reped.
A nyálkahártya viszont tényleg vékony, de azt mondják, hogy gyorsan tud nőni, ha akar. Kb 10 mm-esnek kell elnnie ahhoz, hogy be tudjon ágyazódni a babó.
Egyél sok kefirt vagy joghurtot, azt mondják az segít növelni a nyálkahártyát!
A tüszőrepi után még van pár napja, hogy megnőjön, mire odaér a "babó".
Drukkolok értetek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Láttátok Orsi fiairól a képet a lenti topikban? Meg Cat édes pici fiait? Nagyon tündériek, mintha csak ők lennének az angyalok maguk! Kép Kép Kép
Cat Kép Orsi Kép szívből gratulálunk mégegyszer nektek! Szép munka volt Kép Nagyon ügyesek vagytok, remélem, hogy gyönyörű időtök lesz az elkövetkező néhány hónap és évtized KépKépKép Kép.

DrikaKép gratula a zebrához! Problémamentes pocakosodást neked!

Pocak81 Kép remélem nem kell sokáig itt időznötök és hamar átkerülsz a lenti topikba.

Stella Kép Megvan már az eredménye a párodnak? Nagyon sokat gondolok rátok.

Kriszti Kép Minyu Kép vigyázzatok magatokra ebben a zord időben! Olyan jó látni, hogy egyre-egyre jobban vagytok és a manócskák biztos zudar jól érzik magukat! KépKépKépKép

Az én férjem is elmúlt harminc, jövőre 35 lesz. Én meg majd 27 KépKép És 25 éves korom előtt kezdtünk el próbálkozni Kép Szóval, jövőre szólunk a dokiknak, hogy belehúzunk, ők is húzzanak bele Kép KépKépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

Szilvi Kép és sok-sok folyadékot igyál a sok fehérje mellé! Legalább 2,5 litert naponta.
Vendég

NoémiKép
köszi az érdeklődést.
Csak holnap megyünk a dokihoz és visszük a mintát, amit rögtön bevizsgálnak.
Szóval egyenlőre nem tudunk semmi újat. Már én is nagyon várom a holnapot, pedig valószínüleg nem lesz túl nagy előrelépés, de hátha mond valamit a doki. Persze nem bízom a véletlenre és kifaggatom, amennyire lehet.
Urológushoz pedig szombaton megyünk.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ilyenkor olyan lassúnak tűnnek a napok, de mikor az olvasom, hogy Kriszta és Minyu már a 11. hétben vannak, úgy meg tudok lepődni, hiszen nem is olyan régen lett zebrás a tesztjük!
Veletek mi a helyzet?

BorsóKép
hogy vagy?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Felteszem a hőimet, hátha valaki tud valami okosat hozzászólni

Elég furcsi az biztos:

3.cn: 36,7
4.cn: 36,6
5.cn: 36,5
6.cn: 36,6
7.cn: 36,6
8.cn: 36,7
9.cn: 36,5
10.cn: 36,8
11.cn: 36,6
12.cn: 36,8
13.cn: 36,7
14.cn: 36,6
15.cn: 36,6
16.cn: 36,4 !?! talán itt volt repi?
17.cn: 36,9
18.cn: 36,6
19.cn: 36,4 vagy itt?!?
20.cn: 36,8
21.cn: 36,8
22.cn: 37,1
23.cn: 36,7
24.cn: 37

Szóval így alakult eddig a hőm.

Remélem tudtok segíteni, hogy szerintetek mikor volt, ha egyáltalán lehetett ilyen hőmérsékletek mellett tüszőrepim.

Köszönöm előre is!

Mindenkinek puszi

Mea
mea

MeaKép
csináltam belőle gyorsan magamnak egy grafikont, de nem lettem okosabb. Nem tudom, mind a két nap lehetett, de gőzöm sincs, hogy mi az igazság.
Hány naposak a ciklusaid?
Remélem most már fent marad 37 körül jó sokáig!
Mikor mész a dokidhoz? Most már engem is nagyon érdekel, hogy neki mi a véleménye.
Stella

Kép
stella9

Mea!

ha engem kérdezel én a 19 napot mondanám.Ha ez így van akkor ez a ciklus 33 napos lesz. Bár ne legyen Kép
ivimoni

Stella!

Csináltál grafikont, át tudnád küldeni nekem az email címemre? bbb@vipamil.hu

KösziKép

Én sem tudom, remélem én is hogy fent marad.

A dokimat egyszerűen nem lehet felhívni, ugyebár professzor a klinikán és a titkárnők mondták hogy majd hívnak ha tudnak időpontot adni!

Jó, mi?

Azt hiszem dokit kellene váltanom.
Szerintem Vácra fogok járni, mert 5 percre van tőlünk.

Mea
mea

Ivimoni!Kép

Én is inkább 19. napra tippelek, mert akkor volt a legeslegerősebb az LH teszten a csík.

Mea
mea

MeaKép
vipamil vagy vipmail???
Stella

Kép
stella9

Vipmail bocsi!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Mea
Szerintem viszonylag magas az alaphőd is, így egyben nem olyan nagyon vészes az ingadozás. Reméljük, a tüszőrepi megvolt. A dokiváltás tényleg jó ötletnek tűnik.

Stella Kép
Igen, nagyon lassan telnek a napok, ha viszont hosszabb időtávot nézel, akkor meg olyan gyorsan Kép Ki érti ezt?

Pocak Kép
Mi 4. hónapja próbálkozunk, de ez már sikerülni fog Kép Ha te ma 13. cn vagy, akkor hamarosan várható nálad is egy peteérés? Készültök az akcióra?

Zozo
Én jól bírom a hőmérőzést, jelenleg ez az egyetlen támpontom tüszőrepi ügyben Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Fentebb olvastam a só-fürdőt, nekem is ajánlották már az Ormos Intézetben, igaz, hogy nem sima konyhasóval, hanem Thetis fürdősóval. DMben lehet kapni, kb. 300.-Ft 1kg., 20dkg-ot kell beletenni a fürdővizbe belőle, és 20 percig áztatni magunkat benne. Sok mindenre hatásos, nőgyógyászati panaszokra ajánlják, székletet rendezi, idegrendszert nyugtatja stb.

És nagyon szép kék lesz tőle a viz szine!!!!Kép-mármint a kék szinű sótól. Illata is jó. Talán kellemesebb, mint a konyhasó!!!

Katie
katie

Annácska!

Nektek az első kislány az "simán" lett?

Nekem is van már egy 4,5 éves lányom. Nektek mit mondanak miért nem sikerül a kistesó? Ne, haragudj, de nem követtem eddig történetedet, mióta próbálkoztok a 2. babóval?

Katie
katie

Katie Kép
A kislányommal nem volt semmi gond, az első alkalommal egyből baba lett. Most nem tudom mi a baj Kép Már fél éve hiába próbálkozunk, de csak most kezdenek el vizsgálódni, hogy miért nincs még eredmény.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Stella Kép

Köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem, igazán kedves tőled.
Most nem vagyok valami jó hangulatban Kép
Annyi minden összejött, hogy azt hiszem egy kicsit depis lettem. Kép

Holnap írd meg rögtön, hogy mi lett a párod eredménye, nagyon kíváncsian várjuk. Remélem jobb lesz a helyzet. Nektek nem javasolták a Cetebe szedését? Állítólag az is serkenti a kiskatonák számát, és gyulladást is csökkent. Meg ebben az influenzás időszakban amúgy is használ. Kép

Üdvözlöm az új topik "lakókat", remélem nem maradtok sokáig Kép Sok sikert !

Én nem is hallottam még erről a sós fürdőről...
Egy próbát mindenképpen megér !

Puszi
Borsó
borsó

Stella Kép

Köszönöm, hogy érdeklődsz felőlem, igazán kedves tőled.
Most nem vagyok valami jó hangulatban Kép
Annyi minden összejött, hogy azt hiszem egy kicsit depis lettem. Kép

Holnap írd meg rögtön, hogy mi lett a párod eredménye, nagyon kíváncsian várjuk. Remélem jobb lesz a helyzet. Nektek nem javasolták a Cetebe szedését? Állítólag az is serkenti a kiskatonák számát, és gyulladást is csökkent. Meg ebben az influenzás időszakban amúgy is használ. Kép

Üdvözlöm az új topik "lakókat", remélem nem maradtok sokáig Kép Sok sikert !

Én nem is hallottam még erről a sós fürdőről...
Egy próbát mindenképpen megér !

Puszi
Borsó
borsó

Lányok!

Annyira kétségbe vagyok esve!
Tudjátok, nekem 1 évig folyamatos hólyaghurutom volt, aztán 2,5 évig semmi és most megint kiújult!
De ebben nem is ez a borzasztó, hanem a kötvetkező:
Az 1 év betegeskedés alatt fogamzásgátlót szedtem, máshogy nem is védekeztünk.(viszont 2 hetes antibiotikumkúrákra fogtak)Aztán végkísérletként abbahagytam a fogalmzásgátlót és áttértünk az óvszerre. 2,5 év=No betegség! És most mióta ismét "natur" szeretkezünk immár fogi nélkül, ismét itt a betegség. Ugye ti is úgy látjátok, hogy egyszerű a képlet,nem vagyok kompatibilis a férjem váladékával!Brü-hü-hü!Férjem nagyon rendi, egyből mondta, hogy ő neki az óvszer nem akadály...
Ok ok, mondom....DE HOGY LESZ ÍGY BABA?????????
Ti be mertnétek vállalni, hogy havonta két hétig antibiotikumon éltek miközben terhes akarsz lenni???
HELP!!!!!Most mi lesz????

Kép

Kép
megann

Bocs, kétszer ment el !
borsó

Megann Kép

Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy a férjednek van valami kis bacija, ami megfertőz téged? Állítólag a fiúknál nagyon nehéz észrevenni ezeket, mert semmi tünetet nem okoznak. Egy tenyésztésből ki lehetne mutatni.
Ne aggódj, szerintem biztosan nem az az oka, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással !

Fel a fejjel, jó ? Kép

Borsó
borsó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?