Hahó!
Csak gyors bekukk, a szüleimnél töltjük a hetet Benével, nagy a jövés-menés, ezért nem jöttem eddig. Minden oké, új trükkünk a tapsolás, haláli, amikor csinálja

És nagyon átgondoltan mutat az égre néha a tenyerével, és mondja "bba"
Kati, Istennek hála Nektek semmi bajotok, iszonyatos, ami Veletek történt, de inkább a kocsi, mint Ti!
Remélem, azért anyagilag sem buktok (sokat) rajta, nem tudom, ilyenkor mit csinál a biztosító.
Móni, sajnálom a keresztelőt

Meséld el, ha van kedved.
Kata, sajnálom a nyaralást, mi pont ettől félve nem mertünk idén hármasban elindulni... könnyen kibillennek a lelki békéjükből, aztán jön a fekete leves.
Én nem tudom, hogy fogom itthagyni nyaralni akár egy kis időre is a nagyszülőknek majd, ha eljön az ideje, most még szinte elképzelhetetlennek tartom, pedig azt hiszem, ez neki is jó lenne. Úgy tud hiányozni már akkor, amikor véletlenül többet alszik napközben...

Bezzeg ha nem alszik, akkor meg attól vagyok zizi...

Így vagytok ezzel Ti is?
Éjszakákhoz kitartást! Nekem max "ssss" hangok kiadására van ilyenkor energiám...
Bene is iszonyúan rossz alvó, többször ébred éjjel, én már nem is tudom, mikor fog egyáltalán jól aludni. Sebaj, most legalább Gábor kipiheni magát nélkülünk
Friday, de jó, hogy jöttél, gyere máskor is gyakrabban!

Értem, miért írod, és megértem.
Tv-zéssel egyetértek, nem magával a nézéssel van a baj, hanem a cenzúra nélküli tv-zéssel. Meg kell válogatni jól, mit nézhet, és kell neki egy ésszerű határt szabni. Pl. én nem engedném, hogy minden este csak azzal tudjon elaludni (van ilyen is a rokonságban).
Vick, jaj, már megint ez a balszerencse-áradat, leszállhatna most már Rólatok igazán Murphy...

Remélem ma már jobban alakultak a dolgok!
Lányok, nem hozzuk össze a nagy-talit, amíg kitart még a nyár?
Bocsi, ha elfelejtettem vmire reagálni...
Nem tudom, mikor tudok jönni, szép hosszú hétvégét mindenkinek
Puszi,
Ági