Sziasztok!
szonibaba!
[quote="szonibaba"]E írta:szonibabanyém sem volt az kiskoromban, most viszont ahogy öregszem sajnos egyre hullámosabb.

Ilyenről még nem hallottam.
[quote="szonibaba"] írta:szonibaban napjában többször mondom a kölkeknek, hogy mennyire imádom őket, meg ilyenek. És ooolllyan jó, amikor ők is mondják, hogy engem mennyire
"Szejetem Anyááááát. Szejetem Apáááát."

BüdösKölök.

Bodza is ügyes, hogy már ő is jár!

A képeken nem látszik, hogy megbetegedtetek, úgyhogy alighanem tényleg jól érezhettétek magatokat.

Jó helyen voltatok!

A tortúra viszont nem hiányzott.
Van képed Marci karkötőjéről? Tök jól hangzik!
kispocok13!
[quote="kispocok13"]I írta:kispocok13tthon tündibündi volt egész este, a fektetés ment kicsit nehezen, mert nem én szoktam lerakni, így biztos furi volt neki...
Miért, nálatok hogy zajlik az esti procedúra?
[quote="kispocok13"]P írta:kispocok13agika,
eltűnéstől én már most parázok...
majd vigyázz, nehogy eless a sok hám-madzagban, amikor keresztbe-kasul rohangálnak körülötted

Illetve kerülendő az egyidőben történő kutyasétáltatás.

Nimród ráérzett a járásra?
[quote="kispocok13"]D írta:kispocok13e tegnap reggelinél őszibarack-kockákat evett villával, mert lusta voltam az egészbenodaadomésaztánlezuhanyzom a gyereket.

katy76!
[quote="katy76"] írta:katy76gy holnap kozmetikázom, masszíroztatok és megpróbálok a fodrászomhoz is menni, bár oda nem vagyok bejelentkezve.
Összejött minden?

Újá születtél?

pagika!
[quote="pagika"] írta:pagikaMentem egy pár kört a kocsival a környéken, hátha látom, de hát óvoda, bölcsi, társasházak bárhova beszaladhatott.
Gyerekkoromban én is sűrűn el-el tündeztem a körúti bérházak lépcsőházaiban. Mindig meglógtam anyám mellől. Izgalmasabb volt a házakba bekukucskálni.
De egyszer a telken is eljátszottam hasonlót. Csak akkor az erdőbe mentem el egyedül (illetve a kutyával), és nem szóltam senkinek. Egy idő után hallottam, hogy keresnek, de én olyan jól elvoltam, sétáltam tovább. Amikor eluntam visszamentem.
- Nem hallotad, hogy kerestünk???
- De. De olyan jó volt sétálni.
A család csak alig vágta magát hanyatt. Voltam vagy 8-10 éves.

nyuszi81!
[quote="nyuszi81"]P írta:nyuszi81ipiskedés: Lili is csinájla egy csomószor,de ő még nem megy,akkor nem gáz,ugye? Csak amikor áll a szék/ágy mellett,akkor ágaskodik lábujjhegyre.
Telllllllljjjjjjjesen jó, megnyugodhatsz!
Hugi már állandó jelleggel jár.

Lehetőleg egy matekkönyvvel a kezében, körbe-körbe.

Éljen a jó vérkép!
loislane!
[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Unokaöcsémnek (11 éves és még mindig pipiskedik időnként, kiskorában egyfolytában, még úgy is futott, bár villámgyorsan) mindig ezt mondták hogy nem gáz, és erősödik a boltozat. Én már ezer éve mondogatom a tesómnak, hogy nem oké

Még nem volt vele dokinál?

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Pocok!
Mert jövő héten az Adrián süttetem kérlek a hasamat, ezért naggyon nem érek rá talizni veletek
Édes az a kép!

Az Off!-ról nem tudom, hogy mi az általános tapasztalat, de a SzuKuról csak jót hallottam eddig. Nagyobb horgászboltokban lehet kapni, asszem.
kicsidodi!
Csúcsak a képek!
Még én sem hagyom egyedül kajáztatni, én is a maszat miatt.

Előkét még használunk, de egyre kevesebb cucc kerül rá (mármint én etetem le

)
Gyeje:
Az egy dolog, hogy valaki szerelmes a gyerekébe

, és természetesen neki ő a leglegleg

. De azért ennek is van egy egészséges mértéke.

Szerintem nem véletlen, hogy Petra anyukája ennyire ilyen. Megfelelési, bizonyítási kényszere lehet. Nem volt korábban valami gubanc a családjával?
Roham közben Google-zni

. Volt lélekjelenléted, mondhatom!
Szűznemzés: lehet vallási dolog is a háttérben. De lehet még valamilyen frusztráció, rossz neveltetés, tudatlanság, félelem, akármi.

A lényeg, hogy JÓL működjön a család.
Hol lőttél ilyem homlokmatrcát? Gyógyszertárban nem tudtam venni, csak olyat amit a buksijára lehet tenni, tapadósat nem.

Olyasmit szeretnék, mint ami a várandós csomagban volt, Aegonos.
[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiyuszi!
Hízás: juhhhhu

.
Kíváncsi vagyok, pár év múlva is így fog-e neki örülni Lili

.
ronmay!
A csizma még az én ízlésemnek is elég tűrhetőnek tűnik.
niki72!
De jóóóóóóóóó, hogy te is jelentkeztél végre!!!!

Gyönyörűűűűűűűűűű Alex, és jó hallani, hogy egészséges!

Ügyesen állod a sarat, nem lehet könnyű. Remélem, hogy bejön az üzlet, és Apa is többet lesz majd veletek!
csibe83!
Tegnap előtt
1. Bőrgyógyásznál voltam, aki mindent rendben talált.
2. Befizettem Manó ovis ebédjét
3. Fodrásznál voltuk.
Tegnap meg ma is alig kapcsoltam be a gépet, mert sz@r a ventillátor, és hangosan zúg.

Rövid ideig nem vészes, de 10-12 órát megy a gép naponta, és néha nap végére szabályosan elfáradok ettől az állandó, erős alapzajtól. Ráadásul végig Halász Jutkát hallgatunk, ami plusz hangerőt jelent.