A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="sophie27"]s írta:sophie27ziasztok!

Napsugár, szép méretek :shock: :D az Ica, akiről írsz a Szt. Imrében, nem egy szülésznő? és konkrétan csak a Barnával, az időssel szül? mert, ha ő, akkor ő nagy sztárszülésznőnek számít ám... amúgy nekem a csecsemősökkel voltak gondjaim! sajnos egyik másik olyan stílust engedett meg magának! :( én attól éreztem magam nagyon szarul, valamiért mindig lecsesztek! :(

remélem, hogy most, 2. gyerkőccel már sokkal okosabb és önállóbb leszek! ;)

Valószínűleg róla van szó. Valamikor Ő volt a szülészet vezetője, de mostmár csak minden második éjszaka a nővérpultnál ül (illetve hátul alszik, de mindenkinek addig jó...). A legjobb mindenkinek az lenne, ha így nyugdíjasként otthon ülne inkább és kötögetne... Sugárzik belőle a rosszindulat. Gondolom otthon nem tudja kin kiélni az uralkodási mániáját, így inkább az anyukák életét keseríti meg a kórházban.

Nekem a csecsemősökkel nem volt semmi gondom, bár én nem is vittem be hozzájuk a babát (mert egy ágyas szobát kértünk, ott meg senkit sem zavartunk sem nappal, sem éjszaka), illetve volt saját csecsemősünk, aki bejött a szülésre, majd mindennap bejött és ellátott minket tanácsokkal, fürdetett Apával... szóval mindent, amire ilyenkor szükség van. Editkének hívják, tündéri kedves nő.

Összességében tényleg maximálisan meg vagyok elégedve, leszámítva "Icukát"... De jön még kutyára dér... :-)
napsugar1123

Nah itt vagyok meghozták az ebédet,hát mondanom sem kell nem hízlalda :lol: :lol: :lol: majd párom hoz be enni meg vettem it a büfébe amúgy is azt ajánlotta a büfés nő ne egyek éhezek és majd akkor fogok szülni mert a baba nem fogja magát jól érezni bent,erre kértem egy kávét ő is ivott egyet és rágyujtot,mondom nah megyek azt mondja mert zavar a fűst :shock: :shock: :shock: atya ég miféle emberek vannak!!Uh-on vagyok azt mondja egy nő és magyar volt addig örülj míg bent van én már azt hittem agyon ütöm valamelyik nap mert hajnal kettőkor felkelt hogy éhes :shock: :shock: :shock: :shock: kérdezik tőle menyi idős 6 hetes,én meg mondtam neki tudja engem nem érdekel hányszor kell felkelni vagy esetleg lefeküdni nekem az a fontos ne legyen semmi baja és bekusolt!!!!!Hát esküszöm ezek barmok,kicsit megint rámjött a sírás de már nem sírok!!!

Dia nem csodálom,hogy hiányzik a lurkód nekem is hiányozna és igen jól látod most kell neki majd az ovi meg neked is kell az idő másra most hogy mindenkinek tudj teljesíteni,több időt tudsz majd vele foglalkozni ha haza megy mert addigra végzel az otthoni dolgokkal!!!

Csibuc nekem bababoltom volt,tudom melyik hintára gondolsz,hát Diának igaza van nem a legfontosabb a babaszámára van olcsóbb is ha venni szeretnétek,szerintem egy pihenőszék ami fele annyiba kerül sokkal praktikusabb tud benne aludni azon is van játék és annak is van funkciója szóval ha venni akarsz ilyesmit szerintem azt vegyél!!!De ez az én véleményem csak!!!!!Aki megteheti persze meg vesz mindent de lehet ne fogod kihasználni meg amugy is 9 kilóig használható hát nem túl sok valjuk be!!!!

Kép
bévi

Ilus, jaj de jóóó! Szívből gratulálok nektek!
Le a kalappal előtted, hogy ezt így végigcsináltad! Azt hittem, az én 34 órás vajúdásomat nem übereli senki... Még egyszer hatalmas gratula!

bekri

bévi: köszi a jótanácsokat, kiváncsi voltam mások véleményére, de nagyjából ugyanezt gondolom mint Te és Dia is... Hezitálok-hezitálok persze, mert jó volna mindent megvenni a picúrnak, de ostobaságokra nem szeretnék vagyonokat költeni. Kérdés eldöntve tehát :)
Kórházi személyzettel ne foglalkozz, hagyd a büfés csajt lógva, ha rágyújt menj odébb :roll: (Mi pl. 4 emeletes társasházban lakunk, a földszinti lakó saját kis szentélyt alakított ki magának a tárolók előtti szabad területen, ahol mindenki átballag hazaérkezvén. Na ők is simán füstölnek a lépcsőházban. Volt már ebből kemény konfliktus, az egyik lakót - aki bérlő volt - meg is ütötte a földszinti lakó, mert szólni mert a cigi ellen... Velem jópofiznak rendületlenül, de ha Korinna megszületik mi is szólunk hogy mostantól legyenek szívesek kiballagni a szabadba füstölögni, máskülönben kénytelenek leszünk valami szankciót eszközöltetni a közös képviselettel.)
Nah lekocc, mert beneveztem ma egy szülés előtti utsó allergia-űző-akupunktúrára, háááátha :roll: Utána meg Nst, este jövök a fejleményekkel.

Addig is kellemes délutánt mindenkinek!
Vendég

Barbcsi, én a tényleges hazajövetelt írtam be a háztartásban mióta van. Szerintem csak azért kérdezik, hogy hátha örökbefogadott a baba, mert akkor nagyon eltérő lehet a születés és a háztartásban levés ideje...

Ircsi, köszi a linket, majd megnézem, most kicsit sűrű a program...

Igény szerinti szopi: hát én azt gondolom, most elején jó, hogy segítségem van Kristóf mellé, mert csak az elején van ez a káosz a szopizás terén. Aztán majdcsak lesz rendszer. Örülök neki, hogy nekem most a szopizás is sikertörténet, de csak így megy, hogy van segítségem! Sajnos, ha egyedül lennék Kristóffal és Bálinttal, akkor tápszeres lenne, attól tartok...

Napsugár, SZamóca, gratulálok!

Bévi, Bols, Sucer, hajrá, ügyesek lesztek!

bekri

Egykezes,altatok...apa fogorvosnál...

Clari,ha túrós darabos a kaki,az normál.
Örülök h.van tejci! Mi 60-akat eszünk igaz 2xi nekifutásra,Tomi bealszik..

Tündinek írtam sms-t visszaírt.minden rendben csak hát az új élet :lol: :lol: de jön ahogy tud

Bévi,ne parázz a vízbe kakiláson,egyáltalán nem biztos h.bele fog,és ha mégis,nekem azt mondták napokkal előtte tehette a szín alapján ,mégis teljesen egészséges.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csibuc
Katus szereti a hintát!

Évi
Pelusban a fodrokat elrendezgeted?
Szem: forralt vizes lemosás, neomycin csepp... és az átmosás... 8)

Brik
Én nem cserélek állandóan pelust...
Bandzsitás ilyenkorban még teljesen normális... látnak kb. 25-30cm-re... a két szemmel való látást tanulniuk kell!!!!

Ilus
Sok szeretettel gratulálok!

Clarika
Anyatejes babáknál előfordul, normális a darabos, túrós kaki...
Hízik a pici lánykád! :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon jó tejszaporító a marhahúsból fözött leves!!!! Még az én éhenkórász, cicista lányom se bírta a termeléssel az iramot... fejnem kellett.....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,igyekszem elrendezni a belső fodrokat,de :roll: na mindegy van lehetőségem gyakorolni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

gyors életjel!

ne haragudjatok, hogy nem reagálok külön-külön, de mindenkinek köszönjük a gratulációkat!
rövid jelentés, aztán jövök bővebben:
a szülés nagyon gyors és könnyű volt, igazából másfél óra szenvedés volt csak, és az egész 6 óra alatt lezajlott... gátsebem alig van (1 cm), fizikailag nem merültem ki...
szóval szerencsésen átvészeltük!
Zoé egészséges, szépen szopizik, kicsit hasfájós, és néha nincs nagyon kedve cicizni, vagy lusta vagy nem tudom.. szóval kicsit szenvedős és összevissza az etetés, de majd remélem rendeződik!

majd jövök bővebben, de most hív a kötelesség!

Aki mostanában szült, annak gratulálok!!! mingyáááá utánanézek a táblában!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ilus-Nagy nagy Gratula!!!
Sok boldogságot,jó egészséget,rengeteg tejcsit! :wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi azért írtam, mert olyan korainak találtam, későbbre emlékeztem a látással kapcsolatban. Na kipróbáljuk a levest:-)))

Csibuc nekünk Álmosnál volt Fisher Price hintánk, Álmost kellett vinni tornára, mert nagyon kötöttek voltak az izmai, akkor mondták hogy vegyünk valamilyen hintát, mert a hintázás jó lesz később a mozgásra, már nem emlékszem ingereket vált ki, valami ilyesmi. Mi ezt vettük, mert nem kellett lökni, én akkor reggeltől estig dolgoztam itthon a két gyerek mellett és ez volt a praktikus. Most is veszek hintát, de most nem olyan a vágyam, viszont hintázni jó és úgy élvezik.
Igaz hogy 9kg-ig jó a hinta, mi előbb eladtuk, Álmos jobban szereti ezt a régi dudálós hintát:-))) Amúgy Álmos 10kg. Szóval sokáig tudtuk volna használni.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

jaj, a kép lemaradt:
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztook!
Ilus! Gratula!!! Látod, megvan az a csöppség!!!
Bévi! Mindjárt a tietek is meglesz! tudom, az elsővel én is előbb bent voltam, nem egy élvezet! A kórház tényleg nem egy welness szálló, de nézegesd a babákat, aztán hipp-hopp lesz dolgod, még enni sem leesz időd, úgyhogymost tankolj! :D drukk 1000-rel!

Tápi! Nem bonyolultabb, mint szoptatni? Én sosem csináltam, csak a tesómnál láttam, de nekem mindig bonyinak tűnt, fertőtleníteni, méricskélni, kavarni, mikor közben üvölt a kajáért, kitalálni eleget eszik-e, stb.

Ircsi! Ne aggódj, ezt én is hallottam, h ilyenkor elfordulnak a szopitól a babák, az én nagyfiamat sem ez, sem amikor utána újra terhes lettem nem tántorította el a szopitól! :lol:
Claire
claire

Sziasztok,

Ilus,
hatalmas gratula! Jól megszenvedtél, de a lényeg, hogy megvan az egészséges kismanótok! Jó egészséget nektek! Ügyes voltál! :D Boldog névnapot utólagosan is!

Tünde,
de jó, hogy otthon vagytok már! Nagyon tüneményes Zoé baba, nektek is jó egészséget! Szopi meg majd alakul, meg az etetések rendje is!

Bévi, Bols, Csibuc,
mennek nektek is a drukkok, most már talán végre mi jövünk majd... már alig maradtunk kismamik akik még egyben vagyunk.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hihi... Zoé is szeret apán aludni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Claire
Nem aggódom! Katus eszik rendületlenül... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Mintha lenne valami hasonlóság....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,
aranyosak :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Itt vagyok!!
Túl ismét egy kis pityergésen de most megint könnyebb egy darabig remélem aludtam fetrengtem,és arra keltem valaki megszült vagyis egy barna csaj és a család aki 25 főből állt kb ha nem több kint őrjöngött a fojosón,nem semmi rengetegen voltak!!!Ezt nem igen hagynák mindenhol,de mondjuk hiába mondta nekik a nővér menjenek ki meg csendesebben szartak bele!!!

Csibuc örülök,hogy segíthettem,biztos élvezik a gyerekek a hintát de szerintem van olcsóbb is ami praktikus és jó!!!!

Sucer kevesen vagyunk ahhoz képest hogy aug 11-re voltam kiírva nem semmi mindjárt az utolsó leszek!!!

Évi Mikinek jobbulást a fogfájás nem jó!!!Meddig lesz még otthon veletek!!!????

Tünde babátok cukorfalat és örülök hogy könnyű szülésed volt,sok egészséget nektek!!!!

Ircsi Katus cuki!!!

Az egyik szülésznőnek elmondtam mit mondott a büfés koplalás,és azt mondta van benne valami nem fiatal a nő már!!!!De azért valamennyit csak eszem mert a végén még nem lesz erő megszülni!!!Az ember itt még jobban várja a picur születését mivel hallja a sok gyereksírást,és látja a babákat!!!

Kép
bévi

Bévi,
nagyon rossz a kórházban várakozni, anno Ilangnál én is bent dekkoltam szülés előtt 4 napot, körülöttem mindenki megszült, csak én nem. Idegörlő, de gondolj arra, hogy ott szem előtt vagytok. Netezz, olvass, hallgass zenét!
Ha úgy alakul kedden nekem is be kell feküdnöm, szeretném én is elkerülni azt nagyon! Föl a fejjel! Ha Lilid kivárja a 2 hetet, mi pont egyszerre fogunk szülni :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nálatok be lehet menni a szobába látogatóknak? Nálunk a klinikán, nem, csak üvegfalon keresztül nézhetik meg a babát, a kórterembe nem lehet bejönni és sztem ez nagyon jó dolog. Szülés után az ember nyalogatja a sebeit, nem igen vágyik idegen fejekre az ágya mellett.... 25 fő, atyaég.... :evil: :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Suceer! Egyetértek, ahol a többit szültem nálunk is így volt, ki lehetett menni a látogatókhoz, megmutattad üvegen át a babát, te meg kimehettél beszélgetni, stb. De a csecsemős- gyerrekágyas részre csak az ottani dolgozók, meg mi mehettünk be, így ott bent nyugis és családias volt! Most a Jánosban az volt a mázlim, h 2 ágyasba tettek, így csak egy idegen rokonságot kellett elviselni, szerencsére azok is szimpik voltak. De egy 5 ágyasban.... És sajna nem mindenki olyan tapintatos, h kihívja az illetőt, volt akihez becsödült a család apraja-nagyja!
Claire
claire

Védőnő letudva, jól megnyomkodta a pocim, minden ok, de babónak már nagyon kicsi a hely.
Mióta hazajöttünk vannak fájásaim, feszülések is. Lányok hány perces fájásokkal kell elindulni a kórházba? (Közel vagyunk, 10 perc max.)

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Először is gratula minden új babásnak. Ha jól láttam a tábliban, akkor Bmass, Évi, Barbcsi, Clarika, Babaimado, Limo, Tündi, és Ilus, gratula nektek.
Akinek pedig hátra van, kitartás.
Bévi most már Te következel, tuti. Anno én is sokat vártam Bogira, tudom milyen nehéz a várakozás, bár nekem nem kellett kórházba befeküdnöm.
Most viszont szerencsém volt. Minden téren. Sőt olyan hirtelen jött Timi, hogy az apukája majdnem lekéste. Fél 12-kor kezőtek a fájások rendszereződni, 3/4 2-kor volt nst, majd utána negyed három körül megvizsgált a doki, és közölte, hogy egy óra múlva baba lesz. A párom meg innen 30 km-re dolgozik, mondtam is neki, hogy igyekezzen. Végül fél négy után 5 perccel megszületett a hajasbabánk minden gond nélkül, teljesen egészségesen, szép súllyal. Szopi is rendben van, tejcsi is van. Egyelőre nyugodt kis babának tűnik.
A tesója elég nehezen fogadta az érkezést, megviseli szegénykémet. De remélem ezen is túl leszünk, és szépen nőnek majd egymás mellett.
Megnéztem a képeket a babákról, nagyon édes mindegyik. Én is feltettem Timiről egyet.
Sajnos visszaolvasni csak az utolsó két oldalt tudtam, ezért nem tudok semmire reagálni. Minden elismerésem a többgyerekes anyukáké, akik tőlem ügyesebben szervezik a napjaikat. Én sajnos úgy látom nem nagyon fogom tudni követni a fórum eseményeit, így el is köszönök. Ne haragudjatok érte. Azért néha, amikor időm engedi benézek mi van veletek. Mindenkinek jó egészséget, és boldog babázást kívánok. Vigyázzatok magatokra!
sok puszi,
Katka
katka77

Katka! Persze nem mi vagyunk a lényegesek, de talán néha belefog férni, egy laptop segítene :D ???
Gratula a babához, örülök, h ilyen klasszul ment a szülés!!! És a sok tejcsi is klassz! A többi meg majd összerázódik, a nagy is megemészti, h itt egy "kis betolakodó", meg a napirendetek is összefésülődik majd, jó egészséget és kitartást hozzá!
Claire
claire

Tünde de szép a kis Zoé!!!
Örülök hogy jól vagytok,hát nem egyszerű az biztos.

Miki hozott légzésfigyelőt,mert ugye a másikkal hogy jártunk :evil: lehet felesleges de az ördög nem alszik.2500-t megér.Ráadásul 3 lapos,egy ment a mózesbe is,csak az adaptert kell átrakosgatni.

Bévi tudom milyen rossz a kórházban :( :( :(

Bols,6-7 percessel....?

Sucer,nálunk a terhespatológián be lehetett jönni a szobába,a gyerekágyon a társalgóig,és oda kitolni a babát.

Tomika másfél órás cicizés árán evett 40-et,közben 3xbealudt,nagyon lusta lett,ez így szenvedés :? :?

evilany

Sziasztok :)

Ma volt a kórházból a nővérke, s beszúrta a fülbevalót:)
Nagyon gyönyörűséges lett :)

Akkor jó, ha nem gáz a túrós kaka :)
Csak furi volt, így azért megemlítettem...:)
Nálunk nagy pocifájások vannak, így alig van időm, imátkozok egy hajmosásért....

Viszont minden kaja után bukunk, nem keveset, tudom, hízik, nem gáz, de zavar!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde!

Gyönyörű gyermek! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Elalszik a cicin,majd fél óra múlva ordít,ezt játssza egész nap :( lehet nincs benne elég tej? fejni nem tudok... most estére kénytelenek voltunk 30 tápit beletölteni olyan balhé volt,de nem tehetem 10 percenként mellre,hogy aludjon rajta...

evilany

Évi
Biztosan éhes? Nem csak anyahiánya van????
Vannak olyan 2-3 napos periódusok, amikor megnő a tejigény... olyankor gyakrabban akar a gyerek cicizni... szaporítja magának a tejet...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép alapján nem egy éhező kinézete van :wink:

Jön a kulcsszó: ne stresszelj!!!!!!
Manapság, gondos, szerető anyuka mellett nem szoktak éhenhalni a babák... ha nincs anyatej, van tápszer... de azzal nem használsz, hogy idegeskedsz!!!!!!
Érzékeny érzelmi radarjával a te fesültségedet Tomi is átveszi.... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csak gyorsban: hazaért a nagyfiam, apja épp gyömöszköli. :lol: Örülök, hogy itthon van.

Katka szerintem menni fog neked is, de bele kell rázódni a kétgyerekességbe. Az igazi próba nekünk is akkor lesz ha beindul az ovi....

Claire nem macera a tápszerezés sem :wink: És látod mennyit eszik. Megkeverni sem tart sokáig, a sterilizálást sem kell túlzásba vinni. Szerintem :roll: :D

királylány

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a véleményt és tapasztalatokat a hintáról, egyelőre úgy néz ki hogy nem vesszük meg.

katka: gratulálok Nektek is :D

Voltunk NST-n, Korinna faros továbbra is, 3450 gr a becsült súlya, lepény II. fokban érett. Flow is rendben, magzatvíz közepes mennyiségű. Doki mostantól jövő szombatig szabin lesz, ha megindul a szülés akkor a helyettes fog műteni, ha jövő szombatig kihúzzuk 2 in 1 akkor vasárnap (29-én) tali a dokival és megbeszéljük hogy mikorra programozza a műtétet. Semmilyen érzésem nincsen, hogy vajon melyik nap lesz a mienk :roll:
Vendég

[quote="lombikbaba"]K írta:lombikbabaép alapján nem egy éhező kinézete van :wink:

:lol: :lol: tudom,tiszta kerek fejű lett.
Adtunk neki 30 tápot,erre 1 óra múlva ordít,eszi az arcom,40-et szopizott.Nah... :roll:

evilany

Sziasztok!

Évi-nagyon kis édeibédi Tomika... :D
Gergő is ilyen éhenkórászka :D
Állandóan eszi az arcomat :)
De mi már 140-et eszünk :oops:

Tünde-Zoé baba gyönyörűséges...jól mutat a "nagyember(apa) mellkhasán :D
Még1szer sok boldogságot.
Én hasfájásra az espumisan emulziót adom.Ez rögtön kiürül a szervezetből nem szívódik fel...Gergő azóta nem húzza a pocakját.
De jó az Infacol is.

Bévi-drukk...reméljük nem kell sokat várnod!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csibuc-neked is kitartás!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Mennyiségek, nálunk változó, van, hogy 80, van hogy 50 van hogy csak 30 amit eszik, de azt mondták, nem esznek egyformán a babák, így nem stresszelek rajta.
Rájöttem, ha hisztizik, akkor csak velem akar lenni, csak félek, hogy ideszokik....

Éjjel is, megetettem, elaludt, vittem át a szobájába, letettem, majd 5 perc múlva sírt... átmentem, felvettem, s abbahagyta.

Mi tévő legyen ilyenkor az ember?

Magam mellé az ágyab nem szívesen tenném be, félek, hogy ráfekszek..... :?

Clárika
Kép
clárika

Xiaxtok, szeretnék csatlakozni a csapathoz, és ezért engedjétek meg, h bemutatkozzam. Krixta vagyok Szegedről, 30 éves, júl. 31-én született meg a második gyereköcöm, Krisztián - aki egyébként augusztusi baba lett volna, de 2 héttel hamarabb kívánkozott ki. a nagyobb szintén fiú, 7 és fél éves. (Mindkettő császárral született).
A terhességem vége óta, figyeltem a fórumot, de nem volt problémamentes és a vége is nagyon nehéz volt, így akkor nem éreztem erőt arra, hogy csatlakozzam hozzátok. Bár most meg az idő kevés, de ahogy néztem nagyon jó a csapat és sok hasznos tanácsot is olvastam már. Illetve persze néhány kérdésem is volna, hátha több szem, többet lát alapon.
Remélem aktív tagotok lehetek. Röviden ennyit magamról, persze ha még van amire kiváncsiak vagytok szívesen megírom.
Utólag is gratulálok minden újdonsült anyukának!
krixta

Várom majd a szavazás végeredményét :)
krixta

Még exembe jutott, h esetleg a paramétereink, az alábbiak voltak: 3290 g, 50 cm.
krixta

Szia Drusza,

Üdv itt!

Ne legyél elkenődve ha ma nem sokan köszönnek rád, úgy néz ki, kitört a hétvége, máskor ilyenkor már egy csomó bejelentkező van... de most úgy tűnik, mindenki babázik vagy szül :lol:

Bévi sem jelentkezett még... gyanús... 5-kor lázmérés van, kórházban nincs hétalvás....

Kép
xtina75

Xia, türelmes vagyok, majd én is megyek egyett pihizni, most itthon van a férjem, ki kell használni:D

Krixta
Kép
krixta

Jó reggelt vagy inkább jó napot?

Kriszta üdv itt közöttünk. Gratulálok a kisfiadhoz! Képet esetleg kaphatunk?

Tinának igaza van hétvégén álatlában lassabban pörög a fórum.

Tina ja-ja, kórházban mindent lehet csak épp pihenni nem :?

Tünde olyan szépséges az a leány az apukája hasán :D Gartulálok mégegyszer!

Clárika ha Réka hasfájós akkor érdemes lenne kipróbálni az espumisant vagy az infacolt....
Hajmosás? Majd meglesz az is :D

Évi ha kell a pótlás akkor kell, ezen ne stresszelj. És igazad van, nem lóghat rajtad egész nap.....
Ha tele a pocija Tominak, és leteszed akkor nincs el? Mindenképpen ringatni, dajkálni kell?

Áron jelenleg a földre leterített takarón fekszik. Eddig nézelődött, most hason nyomja, nemsokára rakom be az ágyába és alvás.

Apa meg mesét les :lol: ottragadt a tv előtt :lol: az örök gyerek :lol:

Nekem meg lenne egy csomó dolgom :?

Bévi jelentkezz! Vagy már Lilit dajkálod?

Még valamit akartam, de Bence itt pörög mellettem és elvonja a figyelmem :roll: :lol:

királylány

Jó reggelt

Dia,otthon van Bence,de jó! Bírod a strapát?

Csillag remélem 4 hetesen mi is 140-et eszünk majd :wink: most kb 2 óránként 40-et,50-et...súlya szerint annyit is kell.

Clari,az enyém is ölbebaba...apja van hogy órákig ringatja...én is félek hogy megszokja. Van hogy elalszik evés után simán,de a mérlegre mindig felébredt,ezért este óta úgy döntöttünk nincs mérés :evil: :evil: amíg szép egészséges külsejű,csöpög a tejem,folyik a szája szélén,és napi 1xmérve hízik,nem tesszük mindig a mérlegre.

Krixta,üdv itt!! Sajnálom hogy gondjaid voltak,meg is értelek,remélem most már elvonultak a felhők!!

Képzeljétek éjjel állandóan beriasztott a légzésfigyelő :? mi meg frászt kaptunk,de a gyerek szépen lélegzett..pfff.Legalább 5-6x riasztott,nem értem miért.

Azt olvastam hogy ha fáj a bimbó a szopizás kapcsán,után,akkor nem jó a szopizási technika,nektek nem fáj,mert nekem nagyon???És ugye mi bimbóvédőzünk,lehet az miatt nem is jól szopizik Tomi.

evilany

Sziasztok!!!
Nem szültünk és már 5-kor volt lázmérés csak eddig nem jöttem átt kellett költözek egy olyan szobába ahol 4-en vagyunk jó is meg nem is az egyik csaj most engedték haza mert ő vérzet még csak 10 hetes a nőgyógyászatra átt hoztak mert nincs hely a szülészeten annyian vannak persze minden szobában barnák ez őrület!!!!!!!Voltunk nst minden rendben,ma nem néztek mást,de van egy jó hír ha nem indul magától akkor láthatom a babámat szerdán délelőtt megcsászároznak,ha addig moszat maszat nem akar kibujni,vagy nem nyílik meg esetleg hamarabb a méhszáj akkor megindítanák!!!Nah ennyit magunkról,kicsit sírok ma még nem sírtam remélem nem is fogok párom csak este jön be mindig mondtam neki ne jöjjön mert annál rosszabb,ha sokat láttom,hozot tegnap sok finomságot dinnyét,jégkrémet és mindent amit szeretek :lol: :lol: sajnos itt be lehet jönni a szobába akárkinek és még este 9 kor is itt lődörögnek a barnák a folyosón és nem lehet őket kitessékelni,ma takarítottam a mosdókacslót itt a szobába,nagyon nagy retek uralkodik a fürdőben sajnos,mindig a szülőszobán zuhanyzon ma is bent volt a szülésznőm és rögtön spurizta is hagy zuhanyozak ott!!!

Dia jó,hogy Bence otthon van akkor így legalább most már megnyugodtál Pici fiú meg a földön fekszik biztos ott kényelmes neki!!!

Tina köszi,hogy gondoltál rám Lili makacs és nem jön láttod!!!

Évi szerintem csak óvatosan a dajkálással mert ha magad leszel akkor nem lesz egyszerű,mindent véghez vinni szoptatni altatni,próbáljátok magába altatni,jó tudom nem egyszerű mert az ember minden zajra ugrik első baba érthető,csak hátha neked könnyebb lesz úgy!!!

Krixtí üdv köztünk!!!

Mindenkinek sok puszi ha Lili meg lesz azt jelzem nektek nyugi :wink: :wink: :wink: de kis makacs sajnos!!!

Kép
bévi

Xia kirlylány, évilány! Köszönöm a kedves fogadtatást.

Évilány: felhők inkább kicserélődtek, most a xopival stresszelek, de erről majd később, nem akarok rögtön panaszkodni.

Mérleg: én néha megutálom elteszem, utána kitör a frász előveszem,. Már kivagyok magamtól.

Nálatok megy a szopi?

Krixta
Kép
krixta

Kép

Itt van őfelsége, ez még az első héten készült, de most a laptopon nincs több fotó.:(

Krixta
Kép
krixta

Jajj Bévi szerdán legkésőbb meglesz akkor Lili!
Tudtam, hogy takarítani fogsz! :lol:
Na igen a barnák.....mikor mi jöttünk haza aznap hajnalban hoztak egy nőt a szobába. Marhára örültem neki, de így, hogy hazaengedtek nem érdekelt. De tudom milyen rossz mikor az egész pereputty megy látogatóba és még véletlenül sem tudnak csendben lenni....

Évi nekem marhára fájt amikor szopizott, de Gábor megondta: az nem fáj! Hja, ő már csak tudja. Én is azt olvastam, nem jó a szopási technika....mi nem szopizunk így, én fejem neki a tejet. Slussz.

Bence itthon. Hát nem mondom a 2 gyerek az 2 gyerek és apa is itthon van, szóval a 2 gyerek az valójában 3 gyerek....

Áron már az ágyában alszik, apa meg Bence itt birkóznak a földön. El kellene ugorniuk üzletbe, mert tegnap csak kenyeret felejtettem el venni....itt meg van egy olyan üzlet ami nyitva van....legalábbis remélem....

Ebéd félig kész :lol:

Bévi nekem Bencénél sem volt sem hinta, sem pihenőszék. A földre letettem egy vastagabb plédet oszt odavolt letéve. Fölé a játékállvány és elvolt. Nagyon gondolkoztam most a pihenőszéken, de miután az is csak 9 kg-ig jó, így lemondtam róla. Nekünk olyan az etetőszékünk, hogy a háttámlát le lehet dönteni majdnem vízszintesbe....ha nagyon nem maradna el akkor majd abba is bele tudom tenni Áront.

királylány

Xia bévi, látom már nagyon a finishben vagy. Az elsővel nekem is be kellett feküdnöm túlhordás miatt, annyira utáltam, h addig rágtam a doki fülét, míg megindította, na persze, semmi nem haladt úgy, ahogy kellett volna - nem tágultam, nem voltak fájások oxival se ... kifáradtam már így egyenes út volt a császár, mai eszemmel már lehet máshogy tennék. Úgyhogy, tudom xar a kórház - 1 hetet most is nyaraltam bentn -, de kitartást kívánok hozzá!!!!

És halkan megjegyzem: most amikor szültem a gyerekágyon 10 ágyas kórteremben voltunk, ami egyébként 8 ágyas, de volt 2 pótágy is, Szeged, Orvosegyetem klinikája.:))

Krixta
Kép
krixta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?