Itt vagyok én is, írtam is tegnap, de mire kész lettem elszállt a gépem
Cedis: a tegnapi taliról lemaradtam, de ahogy telik az idő majd csak összefutunk, ha más nem a szüléskor
Annus: utólag is boldog szülinapot, meg gratula az évfordulóhoz is! Megnéztem a képeket, Iza cuki, stramm kiscsajszi
Bei: izgi, és tényleg hozz képet, mert kiszúrja az oldalunkat a kíváncsiság.
Vasárnap voltunk vásárolni, igazából nézelődni. Főként a nagyobb dolgokra koncentráltunk: bútor, babakocsi. Hát csajok totál elment a kedvem, hihetetlen ez az ország, hogy milyen sz...kat árulnak méregdrágán? Nem vagyok smucig, apa inkább, de mindig megnézzük az ár/érték arányt is. Nem vett fel bennünket a pénz, de nem is panaszkodhatunk, szóval meg tudnánk venni, de elvből nem adok pocsék dolgokért egy vasat sem. Szóval bútor ügyben felhívtam az asztalost, aki a többi bútorunkat is csinálta a lakásban és kértem tőle és ajánlatot - formát, méretet úgy is tudjuk. Aztán majd meglátjuk. Jaj, bocsi a hisztiért de totál kiakadtam, vasárnap este még sírtam is
Allergia szinten nem romlott tovább a helyzet, homeopátis bogyókkal próbálkozhatok. Hétvégén kerti partis esküvőre megyünk egy tópartra - remélem parlagfű nem lesz sok a vendégek között
Jaj, ma 9-kor megszült a barátnőm
Jó mocorgást,
C

[/url]

[/