Momelcsike! Pihenj sokat! Amennyi jólesik! Mikor lesz a következő UH? Azon már sokkal több mindent látni majd!

Ilyenkor hihetetlen ütemben fejlődnek a kis csöppségek!
Az agonista kezelés (remélem, nem fogok hülyeséget írni) azt jelenti, hogy egy (a 4. naptól kapott) injekcióval (Gonapeptyl) leállították a saját hormontermelésem, vagyis az LH, FSH termelést, ami a többi hormon termelését is befolyásolja, így csak a kívülről bevitt hormonok hatottak. Ha jól tudom, Apánk nem szereti ezt a fajta protokollt a rosszabb beágyazódási esélyek miatt, mivel így a saját hormonjaim a beágyazódás időszakában sem termelődnek (gondolom...). Mivel nálam minden korábbi antagonista kezelésnél (az inszemeknél) kizárólag egy domináns tüsző ért meg, ezért döntött Apánk az agonista kezelés mellett. Azért egyáltalán nem 100%, hogy helyes, amiket leírtam! Nekünk Paragi doki tartotta a tájékoztatót, és amikor erre rákérdeztem, egy kicsit túl szakszerűen magyarázta el a dolgokat. Nekem ez jött le belőle, és nem biztos, hogy jól...

Apánkat pedig utána már nem akartam ezzel nyaggatni, Ő pontosan tudja, hogy mit csinál, és én annyira megbízom benne, hogy egyszerűen csinálom, amit mond és kész!
Nyuszika! Képzeld, így, hogy már tudom, milyen az, amikor gyűlik a túlstimulációt okozó folyadék a hasamban, már néhány óra alatt megérzem, hogy nem OK, ha esetleg kihagyok egy húsevést. De aztán a következő adagnál rendbe jön. Mondjuk nekem elég gyors az anyagcserém, lehet, hogy ezért reagálok ilyen gyorsan a fehérjére, meg annak a hiányára.
Biztosan jut még hely a táblán mindannyiunknak!

Amúgy nem hiszem, hogy Apánk egyik napról a másikra abba tudná hagyni a munkát! Legfeljebb egyre több mindent bíz majd Paragi dokira!
Kisgaby! Ti hogy vagytok? Írj magatokról! Olyan jó olvasni a híreket!
Emerenc! Hogy telnek a tünet-vadászat nélküli (de remélem, egyre több tünettel teli

) napjaid? Úgy izgulok Értetek! ++++++++