Köszi az üdvözlést!
Dorottya beceneve: Dorka, Dóri, Vakarcs.
Dominika beceneve: Domcsi, Domi, Vakarcs (örökölte), gazember Ottó.
Ági
Dani tényleg nagyon édi

Nelli
2004.10.24 12:50
2004.10.24 16:23
Remélem már jobban van!
Valószínűleg este keletkezett, ahogy a hálózsák cipzárját próbáltam felhúzni a gyerekre, miközben ő körbeforgolódott. Bár most biztos azt gondolod, hogy magyarázkodni próbálok...
2004.10.24 17:53
Gratula az esküvőhö asszonyság, aztán tessék minket képekkel ellátni!!! Márk csodahelyes. Igazi pasi!
Szóval azóta újból kiságy!
Nem maradunk fogatlanok! 

Elég hullámzó, hogy mikor hogy viseli. A Chamomilla golyócskákat nagyon szereti elszopogatni.
ja és visszainteget, de csak apukájának. Hmmm
És utána veszik le. Na ez még izgalmasabb lesz. Mondtam apukájának, hogy én be sem megyek. Erre ő: én meg el sem megyek. Én: de jó, akkor elküldjük egyedül a gyermeket. SZóval mindketten tartunk tőle nagyon.
2004.10.24 19:07
2004.10.24 19:16
). Az első ilyen napon anyukám itt nyüzsgött, segített az Embernek, tehát ő eleddig kétszer töltött több órát kettesben a gyerekkel. Na ennyi tapasztalat után azzal fogadott ma, hogy ő mennyi mindent meg tudott csinálni a gyerek mellett, ezek után nem akarja hallani, hogy nincs semmire időm. Tessek szépen letenni Manókát, és főzni-mosni-valsalni-miegymás.... Erre mit lépjek???? Mert tényleg vannak olyan napok, amikor teljesen jól elvan egyedül, de lássuk be, ezek vannak kevesebben. Úgysem hiszi el .... 2004.10.24 21:42
) 
2004.10.24 22:10
, vagy ráncigálja a nadrágomat, ha főzök.
2004.10.24 23:10

képek? 

) Lili tüncimanci szexibébi 

),kispapi mosogatott, tiszta KO vagyok. Léna már 3.x a héten vígasztalhatatlan zokogásba tör ki éjszaka, éjfél előtt vmivel. Fel kell rázni, hogy abbahagyja. Meleg tej, némi cirógatás, és lassan visszaáll a béke. Ilyenkor vajon csak rosszat álmodik??? Remélem, mert nagyon fájdalmas a sírás. 2004.10.25 07:49
) eldurran az agyam. már bocs, de kétszer fél nap alapján eldönteni, hogy mit nem csinálok jól, kissé túlzás.... 2004.10.25 09:05
Buksival beszélgettünk egy jót
na meg oda sem fértem...
)
2004.10.25 09:21

2004.10.25 11:20
Amugy ha egyedül láttál mint szélvihar akkor tuti a belépőjegyért rohantam, hogy kispapi is betudjon jönni manóval
Mi jól bevásároltunk: vettünk etetőszéket, nacit, harisnyát, sapit, játékot, mildi kajákat, meg pelust. A fülhőmérőt tul drágának tartottam igy az ott maradt
MAgam részéről az angyalkásnak az alapját az Auchanban vettem meg és ugy dekoráltam ki, de van az Ikeában is sima óra amit ki lehet disziteni.

igy veled ha nem is sokat de tudtam egy két szót váltani, édes a kispipellő amit vettél, Petyának hogy tetszett?

Az enyém se szól érte ha fut a lakás, mert azt a rövid időt látva amit együtt van a fiával, tudja hogy Manó mellett nincs megállás. Mosogatni ugyan utál, de főzni mindig szivesen segit, vagy megértő ha hideget kell kajcsiznia.

nagyon édi az ahogy belefintorog a kamerába

remélem hamar kilábal belőle.
2004.10.25 13:19
látod! nem marad baba fog nélkül!
2004.10.25 13:21
gyakorlatilag annyi,hogy dől belőle a trutyi,ha 5 percenként szívnám,az sem segítene. Egyébként teljesen jó a közérzete, meg vidám,csak utálja az orrszívást,és mondjuk két alapdolgot,mint evés és alvás elég nehéz úgy csinálni,ha az ember nem kap levegőt. Nagyon rosszul aludt, félóránként felkelt saját szörcsögésére. Én meg hát semmit nem aludtam. És közben zakatol az agyam,hogy homeozzunk vagy Augmentinezzünk. Mindenesetre a Sterimar orrspray-ben mindkét orvos egyetért
.
Vettem viszont búgócsigát, billenős teherautót,Fisher Price csigát, activity központot és ugye a Hicu által említett csodajárgányt.Meg még egy játékot. Nagyon cuki "férfias" harisnyanadrágokat,ami a talp és térd részben meleg betétes, overállt,kiskabátot,abból kettőt is.Mindez bőven belefért 15.000 Ft-ba
Bár kispapi nagyon furcsának találta,hogy használt játékot vettem a gyereknek,de amikor újat veszek,azon is csodálkozik, hogy minek
/,majd este alaposan visszaolvasok és hozzászólok,most megyek kidőlni
2004.10.25 13:22
2004.10.25 14:19

Teherautóval mentetek?
Mi amugy kétszer fordultunk az etetőszék meg a pelusok miatt, kivittük oszt újra nekivágtunk a soroknak
2004.10.25 17:00
2004.10.25 19:37
Milyen kis vigyori ez a gyerkőc.
Mi két órát voltunk a börzén, de így is csak kb 3 sort jártunk végig. Aztán már kezdett nekem is nehéz lenni Kitti a kendőben, és anyukámnak is megtelt a hátizsák.
Alvás, nálunk múlt héten fordult elő kétszer hasonló. Kitti kb 10 körül egyszer csak felsírt, először hagytam is, hátha visszaalszik, mert párszor volt olyan, hogy kettőt "nyekkent", megfordította a fejét és aludt tovább. De akkor meg annyira elkezdett sírni, hogy fel kellett venni, sétáltunk vele egy kicsit, pár perc szopi és utána aludt csak vissza. Akkor azt gondoltam, hogy rosszat álmodott, de ma reggelre láttam, hogy felül kezd fehéredni a foga, lehet, hogy amiatt volt. Tudod, ahogy beszéltük, a fogra mindent rá lehet fogni.
Azért szerintem próbáld meg Ági ötletét, hátha bejön.
Látszik a lényeg!
Igen, szerdán találkozunk.
2004.10.25 20:14
2004.10.25 20:55
2004.10.25 21:19
2004.10.25 21:45
Az igenre is ezt csinálja
2004.10.25 21:46
nem is tudom, jó-e ha egy gyerekorvos van a közelben. Neked biztos, neki nem
(állatorvosi ló esete jut eszembe, lehet, hogy dinit csak megcsípte egy pók, nem ?) 

Nagyon jó lett ez a mécseses is. Gipszből van a rátét? Nincs vmi kafa ötleted, hogy ebből a sok-szép őszszínű levélből mit lehetne csinálni? Lepréselve tartok tőle, hogy törnek, és nem elég vékonyak ahhoz, hogy decoupage-oljam őket. A fényképezés elég zsenant. Tavaly ezt történt velük:

2004.10.25 21:54
) szót, GE-GE= Gergő (barátnőm kisfia) MAMAMA= én, és nyávogni is tud a macskának, magas, aranyos hangon utánoz.
2004.10.25 22:02
és kedvesen válaszoltak vissza, persze megkaptuk az ajándékokat is. Viszont le volt benne írva, hogy előzőleg mikor postázták ki a játékokat. De szerintem biztos küldenek, elég segítőkész csapat! 2004.10.25 22:03
LEGYEN MÁR EGYSZER VÉGE, én már csak ezt várom!!! Amúgy segítget, de leginkább a nővéremékre számíthatok.
Az ébredős képen olyan csibészesen mosolyog! És a mécsesek...
csudaszépek

2004.10.26 07:48
Nála szerintem inkább fog lesz. 
2004.10.26 08:36
2004.10.26 08:46
. ma megyünk homeos dokinénihez,Augmentin recept egyenlőre a fiókban. 2004.10.26 09:31
2004.10.26 09:43
De van pár kép fent rólunk a Babanet fényképalbuai között (Pötöm tali a címe, ott nézegesd meg
) A játszóház jobb hátsó sarkában szoktunk letelepedni (ott van babasarok)

2004.10.26 12:32
Járás: Bravo! Bravissimo!
?
.
! Ja! Szerinted hol tudok utánanézni,melyek az államilag támogatott lehetőségek számomra suliügyben?
Bár az jópofa volt,hogy elkülditek Lilánát egyedül. Már láttam magam előtt,ahogy hamubasült pogácsával a tarisznyájában megjelenik a betegfelvételin
Viccet félre:drukkhegyek! Vérnyomásod?
!
! 

nehéz ügy lehet apa tanulása,nálunk pont most téma,hogy tanuljon-e vmelyikünk,de mindkét verziónak már a gondolata is lefáraszt.
Viszont a falnál felálláshoz egyenlőre mindkét kezére szüksége van. Próbálkozott egyszer-kétszer sikertelenül,majd leült,szájába vette a gumikacsát,felállt két kézzel, kivette a szájából a kacsát és jól elkalapálta vele a foltot a falon....
2004.10.26 12:48
2004.10.26 13:35
2004.10.26 19:01
2004.10.26 19:16
..... 2004.10.26 20:52
ezt a délutáni alvás alatt kezdtem el írni, de nem tudtam befejezni (a ráérős anyuka ha-ha-ha). ha esetleg vesztett azóta az aktualitásából, bocs.
Úgy működik, hogy be kell iratkozni, és aztán kérvényezni. Valahol
). Elsőre vettem egy jó erős szövetet, majdnem bútorszövet jellegűt, mondván, hogy minél erősebb, annál jobb. Na nem. Az nem tud olyan szépen rásimulni a gyerekre, és megkötni is nehéz. Aztán vetten a neten keresztül egy nandu kendőt. Ezzel majdnem teljesen meg vagyok elégedve, és szerintem 5 ezer Ft-t megér. Pihepuha, mégis erős anyag, jól is néz ki. Ami miatt most próbálok egyet gyártani, az az, hogy kissé már rövid a nandum. Rajtam is kabát, gyereken is sok ruha, meg is nőtt; van néhány megkötési mód, amit nem tudok kihasználni. A most gyártott kendő anyaga vászon, éppenhogy egy picit elasztikus. Még nem tudom, hogy válik be. Ha csinálod-csináltatod, próbálj meg pamutflanel anyagot venni, nem kell vastagnak lennie. Én is próbáltam, de annyira ronda volt csak, hogy nem vettem, igaz, nem néztem körül túl sok helyen. És legyen jó hosszú a kendő, legalább 4 méter. Eleinte sokat bohóckodik az ember azzal arendeget anyaggal maga körül, de kell a hosszúság. AMit most csinélok, az olyan lesz, hogy egy normál hosszú, normál széle kendő (370*70 cm), és a két végére varrok két vékonyabb anyagcsíkot, az lesz a megkötője. Majd ha végre elkészül, és kipróbálom referálok.
A név jó, de a becézése... izé...
LEhet, hogy mégiscsak úgy kéne hívni?
na de ezt majd meglátjuk, aszondom, hogy ez az ő kompetenciája lesz úgyis.
apukának pedig a magyaros hangzásuak a kedvencei. Szempont volt még a névválasztásnál, hogy ne legyen benne r hang, mert az Ember raccsol, és hülyén hangzik a játszótéren, hogy Málton, gyele le a mászókálól... Végül három nappal szülés elött sikerült megegyeznünk a Dénes névben, amit persze én már a terhesség elején ajánlottam, de akkor még nem kellett. Annyira megörültem az egyezségnek, hogy nagylelküen felajánlottam a második nevet apukának, így lett Buda.
és átmászott az ideiglenes babakerítésen, és vigyorogva megjelent a konyhaajtóban. 2004.10.26 21:27
Tanulás, csodálom az olyan embereket, akik gyerek mellett nekivágnak. Nekem azért csak könnyebb, hogy már korábban elkezdtem, és már csak be kéne fejeznem. Ha nem az utolsó évem lenne, szerintem nem csinálnám. De persze ez csak ilyen vizsgaidőszak előtti hangulat, azért néha jó is suliba járni.
Tájékozódáshoz szerintem nézd meg a www.felvi.hu oldalt, itt elég sok infó van sulikról, meg egyébről is. 2004.10.26 22:23
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|