A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kislibus, köszönöm! :lol:
leeda

Leeda! szia!

Üdv itt, ha kérdésed van, bátran!
Vagyunk most páran, akik ráérünk válaszolgatni! :wink: :D

Lor! Pusszantás!
Emerenc! kitartás!
Csuti! válaszolok...
Sajoék? Merre vagytok? Hogy vagytok?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Igen, Leeda. Én is üdvözöllek, mint a többiek. Itt nagyon sok mindenre választ kaphatsz, én is innen informálódom.
Sok sikert, és kitartást kívánok neked is, és mindenkinek!!!!! :D

Csuti
Kép
csuti83

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést és a jókívánságokat!! :D

Akkor ünnepélyesen fel is tenném az első kérdésem :lol: :lol:
- elég a napi 3 szelet hús, vagy próbáljak meg magamba többet tuszkolni? Mivel nem vagyok nagy húsevő, - sőt, sokat mondok, ha eddig havi 3 szeletet megettem - érdekes lesz.....de ha muszáj, muszáj! :wink:
leeda

Leeda!

Attól függ! Sok-sok tüszőcskéd van? Ha igen akkor ezerrel húst enni, ha nem olyan sok, akkor is! :lol: Na, de komolyan, holnap kérdezd meg Apánkat, akikkel én jártam most volt, akinek nem nagyon mondta, volt akinek minden alkalommal elmondta, hogy túrja a húst! Fontos a fehérje! Az biztos, de beszéld meg Vele, majd ő parancsba adja, hogy mennyit!

Első lombik? Volt előtte már valahol, valamilyen próbálkozás? Esetleg van már gyereketek? Mi is tudunk kérdezni!! :oops: És fogunk is! :D

kriszto

kriszto82

Kriszto,

nem tudom mennyi tüszőm van....Mikor legelőször voltunk nála, megvizsgált UH-val és akkor mondta, hogy "van miből főzni" :)
Igen, első lombik, az inszemeket kapásból átugrottuk, a rossz spermakép miatt csak ICSI-re vagyunk alkalmasak :?
4 éve próbálkozunk, gyerekünk még sajnos nincsen, szóval abszolút "szűzek" vagyunk a témában... :)

Azt kaptam "parancsba", hogy min. napi 3 szelet húst egyek, 2 l folyadék és napi 3x15 perc futás. De még csak holnap kapom az első injekciókat (Puregon + valami másik) ill. este 1 szem Closty. tabletta.
leeda

Akkor biztos van sok-sok, ha ilyet mondott! Ismerős szöveg!
Akkor viszont nagyon egyed a húst! Egy nagyon fontos dolog van Dévainál, be kell tartani amit mond!!!
Puregon és Merional. Mennyit kapsz? Picikét?
De jó, lesz kinek szorítani, míg Bari elindul.

kriszto

kriszto82

Tehát akkor még jó is lenne, ha a napi 3 szelet mellé befigyelne egy 4. szelet hús is, ugye? :)
Most megnéztem, hogy mit váltottam ki recept alapján:
- 1 doboz Puregon, 300-as
- 6 doboz Merional, 75 NE
- ill. 1 doboz Closty. tabletta.

Az "picikének" számít? :oops:
leeda

Naponta mennyi injekció?
magadnak adod majd be?
Akkor szerdán kell menned először ultrahangra?

kriszto

kriszto82

A lapomra az van írva, hogy h-k reggel 1-1(1 Puregon + 1 Merional) injekció, este 1 tabletta.
Igen, szerdán megyek először UH-ra.
Az injekcióbeadást nem vállalom be magamnak, a párom még kevésbé rávehető az ilyen dologra :lol: , úgyhogy majd az intézetben kezdek, és rábízom magam valamelyik hozzáértő személy kezeire :D
Az első ultrahangon már lehet - elvileg - valami változást látni, ilyen gyorsan??
leeda

Leeda! Üdv közöttünk! :D A húsevéssel én úgy voltam/vagyok, hogy inkább egy kicsivel többet egyek, mint hogy emiatt veszélybe kerüljön a punkció vagy a transzfer! Pedig én sem vagyok egy nagy húsevő (rám is a havi 3-4 szelet volt jellemző), de most már kezdem megszeretni! :D
Az első UH-on már látni, hogy kb. hány tüsző indult el, és ennek megfelelően Apánk változtathat a korábbi adagoláson!

Kriszto! Képzeld, csütörtöktől már én is a karkötőben alszom.:D Végülis a holdkő a hold miatt - gondolom - éjszaka még hatásosabb! :D
loreena

Loreena,
köszönöm az üdvözlést:)
Szerinted akkor inkább erőltessek be 4 szeletet? :shock: Persze igazad van, én sem akarok semmit veszélyeztetni, csak még hozzá kell szoktatnom magamat...
Elolvastam az injekciók és a tabletta használati utasítását - lehet, hogy nem kellett volna :D A rengeteg ronda dolog között azt is írja, hogy kerüljük a vezetést, mert látásromlást, stb. okozhat. Merjek azért vezetni? A munkámhoz szükséges az autó használata is...
Előre is köszönök minden infót! :lol:
leeda

Leeda!

Jól tetted, hogy elolvastad a gyógyszerek betegtájékoztatóját, jobb tudni mi lehet. Az első alkalom után ki fog derülni, hogyan reagálsz rájuk, de én még nem hallottam olyanról, hogy bárkinek bármilyen mellékhatás előjött volna. Sokan járnak reggel autóval és mennek is haza, dolgozni az injekció után, így nem gondolom, hogy gond lenne.

Lor :arrow: privi

kriszto

kriszto82

Kriszto,
köszönöm az infót, így már egy kicsit jobb.. :roll:
leeda

Sziasztok Csajok!

Megjöttünk :( jó lett volna még maradni....
Kriszto, ne is mond...nagyon kicsi a világ. Mikor nálunk kiderült,h gond van elkedztem olvasgatni a topikot és itt bukkantam ErcsiKatára :lol:

Üdv Leeda közöttünk!Nekem Dévisz fél kg husit mondott és voltam olyan okos,h nem nyers állapotban mértük a husi súlyát, hanem sülve ettem meg a fél kg. Ez így jóval több volt, mint kellett volna, de megérte, mert nem volt folyadék a pocimban. Hajrá kezdés!!!

Nyuszika, 5 napig kell szednem a gyógyszert és elvileg rá 5 napra jelentkezik majd piri és hívhatom Déviszt :lol:

Csuti, sajnos nem tudta Dévisz megmondani,h miért nem jött meg. Gondolom a hormonok bekevertek... Minden papírunk megvan, nem kért most mást. Kenetett vett le,mondta,h hívhatom majd jövő héten az eredmény miatt.

Emerenc, hogy vagy? Nayon szorítok ++++++++++++++++++

Móni, csatlakozom Kriszto jókívánságaihoz :lol:

Szedte már valaki a duohaston gyógyszert? Erősebb tőle a piri? Görcsök?

Puszi mindenkinek!

Bari

bari6

Bari!

Duphaston semmi extra, valóban 3-7 nappal azután megjön, hogy abbahagytad a szedését. Nem lesz erősebb, másabb a mensid, szerintem, nekem ugyanolyan volt.
Majd ugyanezt kapod az utrogestan mellé a transzfer után is, ez progeszteron és igaziból megvonásos vérzést lép fel utána. Ugyanaz mint a rendes mensi, csak nem biztos, hogy megelőzi peteérés, vagyis biztos, hogy nem. Asszem.... :oops: :wink:

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

leeda a képen a kutyusod? Nagyon aranyos!!! :D

Kriszto, a 7sejtes az nagyon jó! ++++++++++++++++

Aranyosak vagytok, nem keseredtem neki és nem is adtam fel, de az ember azért nem is ugrál örömében... :wink: Ráadásul legalább még 5kg rám jött és már egyre jobban kezdek hasonlítani, megboldogult nagymamimra akit egyszerűbb volt átugrani, mint megkerülni. :)
Hajnalban a vörösök is meglátogattak....reggel hívom Déviszt, aztán megmondja, hogy egyáltalán beindultak e ezek a kölykök vagy mi történt. :wink:

Mindenkinek megy a drukk!Mindent bele lányok,fiuk! HAJRÁ!
emerenc

leeda

Szia,üdv közöttünk! :)
kérsz egy szerencseszurit? :)

Lányok megy a drukk mindenkinek,úgy látom és remélem sokaknak szoríthatunk.+++++++++++
de jóóóóó!

szurikáta
szurikáta56

Emerenc, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de örülök,h pozitívan állsz hozzá
Ölelés: Kép

Kriszto, köszi az infót ;)
Most pótolom a ragacsot is ;)
Kép

Szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

Kedves Szurikáta,

igen, kérek szerencseszurit, feltétlenül, minden jól jön!!köszönöm! :lol: :lol:

Emerenc,

a képen Anyukámék egyik kutyusa látható a négy közül. Ő pumi és foxi keverék, Kócinak hívják, hatalmas szempillái vannak, bárki megirigyelhetné. Itt éppen a lábam közé feküdt és hanyatt vágta magát.. Nagyon okos és barátságos, mint a pumik általában: :D :lol: :lol:

Bari,

:D Hát igen, nem mindegy hogy nyers állapotban fél kiló, vagy sülten... :D
leeda

leeda

Szerencseszuri megy,sok szerencsét!

Kép :)

bari

Nagyon cuki ez a babaragacs :) :)

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta, köszi, de azt hiszem előttem már használta valaki itt ezt a képet :)

Leeda, tényleg nagyon cuki a kutyi :lol: ha van róla még képed teszel fel?

bari6

Szurikáta,

köszönöm a szerencseszurit! :D Reggel megkaptam a 2 elsőt a valóságban is, annak nem örültem ennyire... :)

Bari,
köszi :D igen, aranyos, csak nagyon féltékény is egyúttal...elég annyi is neki, hogyha a másik kutyának annyit mondunk (oda se fordulva hozzá), hogy "okos vagy, Bobó", már visít, hogy vele is foglalkozzunk... :lol:
persze, majd mellékletként megpróbálok beszúrni egy képet róla :D
leeda

sziasztok!

Most jöttem meg Dévisztől. Nagyon kedvesek voltak mint mindig!
Semmit nem talált. Nem indult meg a megtapadási folyamat, semmi.
Tűszőket sem talált.
Megbeszéltük, hogy novemberben megyek, újra.
Addig futok és diétázok. Meg járok tovább akumpunktúrára. Mert legalább a hormoneredményeim rendben vannak. :wink:

Drukkolok Mindenkinek!
Most már nem fogok tudni jönni rendszeresen, holnaptól munka és este futás....
emerenc

Emerenc,

drukkolok Neked a következőhöz!!
leeda

üdv Leeda közöttünk, nekem is van egy foxim!
Ezen a képen úgy néz ki, mint egy jegesmedve :lol:
Emerenc, gyorsan megjártad Dévait, ennyire kevesen voltak?
Sajnálom én is, de nagyon jó, hogy már gyúrsz a következőre. Én nem lennék rá képes. Diéta és futás minden nap, szörnyűűű. De lélekben veled vagyok!!!
Bari, nekem is Duphastonnal indult a lombikom, semmi különös nem volt, ugyanolyan mensi volt. Nekem 5. napra jött meg tőle.
Jó lenne, ha már indulhatnál, mennek a drukkok érte.
Lor és Kriszto, a két karkötősnek sok pihenést kívánok továbbra is, és hogy tapadjanak azok a gyerekek rendesen.
Tegnap elég rossz napom volt, hulla voltam meg fájt is a hasam, szúrkált, de nem az alhasam, hanem a köldököm vonalában oldalt. Elgondolkodtam, hogy a héten nem mennék dolgozni, de majd meglátjuk, ma még szabin vagyok.
momelcsi

Szia Momelcsi,

akkor Neked és Barinak is, egy nagyobb kép Kóciról (mármint ha sikerül feltöltenem) :lol: Kép Kóci
leeda

Leeda, jaj de gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Melcsi, ugye a héten mész majd UHUra? Sztem,ha teheted pihenj amennyit csak bírsz ;)

Emerenc, örülök,h a hormonjaid rendben vannak ;) Hajrá november! Meglátod a JÉZUSKA hoz majd egy zebrás tesztet ;)

bari6

Bari,
köszi:) a szeme fölött/mellett, ha jól megnézed, láthatod a nagy kunkori szempilláját, sötét végekkel :D
leeda

Emerenc, drága! :cry: Azt hiszem, te is az optimizmus mintaképe vagy itt a topiklakók között!
Bár gondolom, szívesebben pályáznál egy „kicsit pesszimista, de végre kismami” helyezésre…
Tudod, mit? Decemberben szerintem megszavazzuk Neked a topik „legoptimistább kismamija” címet! :D OK?

Momelcsi! Ha jobban esik pihenni, szerintem, inkább maradj otthon! Émelygés és róka-koma remélem, elkerül! Mikor is lesz a következő UH?

Leeda! Nagyon cuki ez a kutyus! :D

Bari! De jó lesz, hogy hamarosan érted is izgulhatunk! :D

Jucus és Sajó! Nagyon eltüntetek! :( Remélem azért, mert esetleg mégis beiktattatok egy kisebb nyaralást! :)

Micikém, Édes! Téged pláne nagyon hiányollak! Jól vagy, ugye? Olyan sokat nézegetem a szívecskét, amit kaptam! :D

Kkata, kis druszám! Szintén! :D

Velem semmi különös (elvileg már egy hetesek a picurkáink!:D), csak azt hiszem, ki kellene kapcsolnom a wifit, mert mindenféléket olvasgatok a neten ahelyett, hogy dolgoznék...
loreena

igen, pénteken megyünk a szívhangokért.
már lebeszéltem a munkahelyen, a héten itthon maradok. szerintem ezt az időjárást is nehezen viselem.
émelygés van, de össze-vissza időpontokban. róka kóma nem látogatott meg, amúgy sem szokása.
kicsit magas a pulzusom, néha úgy érzem mintha lázas lennék. de nem, max. 37,0 volt.
amúgy jól hozzászoktam a fekvéshez, most is ezt a sportot űzöm.
du. jön a kiskutya, úgyhogy picit aktívabbnak kell majd lennem, vele sétálgatok keveset.
momelcsi

Sziasztok!

Emerenc! Én is nagyon-nagyon sajnálom, de kívánom, hogy tényleg karácsonyra szép, erős csíkos teszted legyen! Azért majd gyere néha, hogy mi újság feléd! Mikor kell menned Apánkhoz? Meg is beszéltétek, hogy mik kellenek, vagy majd a következő talitokkor?

Leeda! Nagyon édes a kutyus!
Mi volt reggel? Végül milyen mennyiséget kaptál az injekciókból, mármint hányegység puregon és mennyi merional?

Melcsi! Már csak néhány nap és láthatod a kis pulzáló bébikéidet, szorítunk továbbra is! Pihenj! Most az a legfontosabb!

Lor!
Megkaptam, írok később, csak lusti vagyok! :wink: :oops:

Bari!
Hamarosan... Ha minden jól megy hétfő-kedd környékén indul a banzáj!!!!!!!! Huh, nagyon jóóó lesz... :D

Jók legyetek! :wink:

kriszto

kriszto82

Emerenc! Én is nagyon sajnálom, és teljesen megértelek, hogy nem ugrálsz örömödben. Azért az nagyon jó, hogy viszonylag gyorsan folytatni tudod a programot. Minden jót kívánok a továbbiakban is!

Kriszto, Lor és Momelcsi! Nektek továbbra is nagyon szorítok!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
monilla

Kriszto,
köszi, igen, tündéri rosszcsont :D
Nem tudom, hány egységet adtak be, nem is kérdeztem, csak odatartottam a hasam :) Viszont 11 környékén - és utána is - már éreztem egy kis szurkálást + feszítést a petefészek környékén...lehetséges, hogy már érezzek valamit, vagy csak beképzeltem - vagy esetleg a túlzott hús + folyadékbeviteltől van? :shock:
leeda

Sziasztok!
Aki volt inzulin rezisztencia vizsgálaton, mit szól ezekhez az eredményekhez?! Én azt hittem, normális, de a neten olvasgatva olyan, mintha nem lenne jó az inzulin értékem...

Glükoz 0 perc 4,44 mmol/l
Glükoz 120 perc 3,74 mmol/l
Inzulin 0 perc 4,87 mIU/l
Inzulin 120 perc 46,21 mIU/l

Engem az utolsó érték aggaszt. Az első háronhoz van referencia tartomány, ez rendben van. De az utolsónak állítólag szintén kis értéknek kéne lenni, nem 46-nak. Nem tudom....
Szeretném kideríteni, mert lehet, ezzel kezdeni kell valamit és nem akarok úgy belefogni a lombikba, hogy ez az érték rossz...Persze hallottam, hogy adnak gyógyszert is erre, van, aki nem mondja el Apánknak és így küzd....Jajj, nem tudom... Tapasztalat?!

Köszönöm előre is.
nyuszika85

Sziasztok,

Drága Lorkám, köszi a hiányolást! :lol: De te most inkább a kis lurkóidra koncentrálj! :wink:

Kriszto, neked is szorítok!

Melcsi, te hogy érzed magad?

Emerenc, kívánom, hogy karácsonyra gyönyörű zebrás teszted legyen!!!

Nyuszika, írok neked privit.

Én most csak a háttérből figyelgetek. Egyelőre spontán bizakodunk, aztán majd meglátjuk, hogy alakul tovább az életünk.
kkata23

Nyuszika, találtam valamit az IR értékről, átküldtem priviben!
Az ott olvasottak alapján, sztem nincs baj ;) de mindenképp mutasd meg Dévisznek ;)

Leeda, érezheted már a tüszőket. Holnap majd figyelj,h Dészisz mit diktál (nehéz lesz követni, de egy párat meg lehet jegyezni ;)

Kriszto, hogy megy a pihenés? Móniról te tudsz valamit?

Sajó, Jucus, Szimba, merre vagytok?

Puszi,
Bari

bari6

Bari,

köszi :) akkor van rá esély, hogy nem csak képzelődtem... :wink:
leeda

Emerenc! Hát én sem ugrálok... :( Node majd decemberben úgy fogok pattogni mint a gumimaci és a karácsonyfát is fellököm!!! :)

Loreena! Már egy hetesek! :) Aztán ne dolgozd túl magad!

Kkata! Azért jelentkezz, ha spontán bebabásodsz! :)

Kriszto! Hány naposak vagytok?
kislibus

libuska

Szia!!! :) Hogy vagytok?
Anna jó kislány? Szépen fejlődik?
Írj néhány sort,ha van időd. plííííz!

szurikáta
szurikáta56

sziasztok!

Kkata! Remélem mielőbb arról írsz majd, hogy SIKERÜLT!
:D

Bari!
Megvagyok! Kicsit főzöcskézek, olvasok, rejtvényezek, a munka valahogy nem is hiányzik :oops: , és alszom.... most kialszom az elmúlt 4 hónap minden fáradtságát!

Kislibus!
ET+4, szóval még semmi, nagy a "csend" . :D
Engem is érdekelne mizu Annával?

Leeda!
Holnap fülelj! Majd gyere "jelenteni, hogy mi volt! Ma is az intézetben adták be az injekciókat? Közel laksz hozzá?

Legyen szép estétek!

kriszto

kriszto82

Kislibuskám! :D Olyan röhögőgörcsöt kaptam azon, amit írtál, (olyan aranyos leszel, ahogy pattogás közben fellököd a karácsonyfát :lol: ) hogy a végén már fognom kellett a hasam, hogy a nevetéstől ne rázkódjon annyira! Bár szerintem ezt a kis csöppségeim is élvezték odabent! :D (Mint egy kisebb hullámvasút...:o )
Libuska, én is nagyon örülnék egy kisebb helyzetjelentésnek Rólatok! :D

Kkatám! De jó, hogy jelentkeztél! :D Nagyon puszillak! :D

Leeda! Holnap gyere a hírekkel! :D (tüszőméretek, tüszőszám, adagváltoztatás, stb...)

Barikám! Te most még szeded a Duphastont? Meddig is? (Elég szita mostanában az agyam :roll: )

Nyuszika! Jó, hogy megnézetted az IR-hez a dolgokat, én nem nagyon tudok hozzászólni, viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy a kapott információk alapján végül mire jutottál!
Egyébként úgy rémlik régebben Kkata írta, hogy egy enyhébb IR mellett milyen diátát kell folytatni (napi 5-szöri evés, mindegyikben fehérje és lassan felszívódó szénhidrát - ha jól emlékszem :roll: ) És én most jöttem rá, hogy a stimu alatti meg a beülti utáni - Apánk által szigorúan előírt - étkezésünk (vagyis napi 5-ször hús sok zöldséggel) ennek tökéletesen megfelel!
Mikor indultok nyaralni?

Szurika! Puszillak! :D Te is írhatnál pár sort! Rád is kíváncsiak vagyunk ám! :D

Kriszto! Nagyon gyors voltál! :D Puszi!
loreena

libuska: :lol:

aranyosak vagytok, nagyon. :D
Továbbra is drukkolok Nektek!
emerenc

Kriszto, Loreena,

ok, igyekszem figyelni, és minél több mindent megjegyezni! :D
Remélem, jó hírekkel jövök vissza.
Igen, ma is bementem az intézetbe szuriért, magamnak nem vállalom beadni....amúgy a város másik végén lakom, de a munkahelyemhez aránylag közel van (kb. 15 perc)...
leeda

loreena

Nagyon köszönöm hogy ilyen kedves vagy hozzám.
Figyelemmel kísérlek benneteket,és mindenkinek szorítok. Inkább zugban olvasok,de minden nap :) és ha ugy gondolom akkor hozzászólok.
Magamról mit is írhatnék.Nyakig vagyok a munkába,mondjuk ez jó is meg nem is mert elég fáradt vagyok.

leeda

Ha gondod van az injekciók beadatásával hétvégén vagy bármikor szívesen beadom ha gondolod. Csak szólj nyugodtan. :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kriszto, remélem hamarosan én is élvezhetem a babókkal az ágy melegét :lol:

Lor, holnap lesz az utolsó gyogyós napom :) óóó most esik le...a kismamiknál előfordul a szitaság :lol:

Szurikáta, szép az új képed;) saját kertből?

Csuti, Szélkisasszony, Tulipán és még sokan mások hol vagytok? Ki hol tart?

Leeda, holnapra diktafonítsd a fejecskéd és gyere amint tudsz ;)

Jó éjt mindenkinek!

Bari

bari6

bari

Nem sajnos nem az én kertemből való :(
A tavaszon ültettem ilyet,azt hiszem chrocus a neve.Most a föld alatt van a hagymája,kíváncsi vagyok tavasszal milyen lesz ha kihajt :)
drukk neked++++++++ :)

szurikáta
szurikáta56

Kedves Bari és persze Mindenki!

Köszönöm, hogy hiányoltál! Egyelőre várjuk az eredményeket, szóval még nem találkoztam Apánkkal. De remélem, ez 1-2 héten belül megtörténik. :D Meg volt végre egy kis nyaralásunk is, ezért is az eltűnés.
Ahogy Szurikáta írta, én is inkább zugban olvasok, de naponta. ÉS nagyon-nagyon drukkolok Mindenkinek!

Szép napot Nektek!

És ha végre mi is beindulunk mindenképpen jövök, de addig is olvaslak Titeket, izgulok értetek.
szélkisasszony

Sziasztok!
Nagy nehezen, holnapra kaptam időpontot magánrendelésre, endokrinológushoz. Már teljesen össze vagyok zavarodva, mi jó, mi nem, kell-e gyógyszer vagy elég egy hatalmas életmódváltás... Passz...Megpróbálom a mai napomat nem tönkretenni, a tegnapit sikerült. Hullámvölgyeket éltem meg, mert hol megnyugtató szavakat kaptam, hol azt, hogy ez pedig betegség. Hol örültem, hogy időben kiderült, hogy szomorkodtam. De a remény hal meg utoljára, így az, hogy baj van-e, milyen szintű és kezdünk-e most szeptemberben, az végül pénteken dől el. DE!!!! Inkább most, mint két sikertelen lombik után....Úgy hiszem, az nagyobb fájdalom.....

Szóval mindenképpen jelentkezek, hogy mi van, ki mit mondott. :)
Szép napot!
nyuszika85

sziasztok!

Szélkisasszony! Kérjél időpontot Apánkhoz, mert nagyon sokan lesznek hamarosan!! 3 hétre előre ad időpontot általában!
Remélem minden papírotok meglesz és mielőbb neked is szoríthatunk!

Nyuszi! Egy barátnőmnél, aki fél év próbálkozás után ment el orvoshoz, szintén inzulinrezisztencia volt a diagnózis, kapott rá gyógyszert, azt mondták neki, hogy szedje, három hónapig, megnézik mi lesz, de addig úgysem lesz terhes, volt hozzá a nem túl biztató megjegyzés... Egy hónapja és néhány napja szedte a gyógyszert amikor is terhes lett! Spontán! Másfél hónap alatt, gyakorlatilag! Szóval fel a fejjel, ha nem is gyorsan spontán, de egy a sok-sok év várakozáshoz képest rövid (kb 3 hónapos) kezelés után lehet indulni! És mi mindig azt szoktuk mondani, hogy sok-sok az a három hónap, amit várni kell, ki kell hagyni stb. de az egészhez képest mi az? És a cél lebegjen a szemed előtt!
De azért még szerintem nem kell elkeseredni, mert az endokrinológus majd megmondja mi is a helyzet! Ne izgulj még ezen, ráérsz majd péntek reggeltől amíg megmondják mi is van! :wink:

Leeda! Majd gyere!

Melcsi! már csak kettőt kell aludni! :wink:

Smóniról nem tudok, de azt hiszem Fanni lány tesz róla, hogy lekösse anyu minden szabad percét! :D

Legyen szép napotok!

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?