Helló, drágák!
Niki, én sem haladok gyorsan a mosással (meg úgy általában a házimunkákkal), kézzel mosni meg kifejezetten utálok, de néha muszáj.
Vindo: de drága Rugó! Szerintem is nagyon klassz anyukádék háza. Sorin, ahol anyuék laknak, még sok ilyen tornácos házféle van, de egyre rosszabb állapotban, aki fel tudta újítani, annak viszont nagyon jó, hűvösek nyáron.
Rurális szókincs
Panndi: Zsófi is mindig fantasztikus volt, Fruzsi meg simán követi ebben
Mesi, szuperek a szülinapos képek, Zsozsikádat meg kell zabálni!
Zdori, szegény Samu, örülök, hogy túl van a betegségen.
Regi, szép lányok, apa büszke lehet rátok! Mi az, h híztál?! Én pl. le se fogytam
Megszült az egyik legjobb barátnőm szombaton, de nekem több minden furcsa, ahogy a szülést az orvos ügyködése beindította egy sima méhszájvizsgálat után, ugráló pulzusszám miatt császár lett belőle, a baba meg inkubátorba került, mert valami fertőzést kapott el és enyhe láza volt. Emlékszem, anyu is mesélte, hogy nálam annyit vakerált a méhszájvizsgálatnál az orvos, hogy be is indult a szülés.
Személy szerint ezt undorító eljárásnak tartom, amennyiben szándékos (és nagyon sok esetben az). Ugyan miért kell egy még a terminust el sem ért kismamát ÍGY vizsgálgatni (nem, nem nyaralni készült az orvos, nemrég jött vissza)? Tudom, laikus ne dumáljon bele, de annyi ilyen sztorit hallottam-olvastam már, hogy állandóan a méhszájat bizgerélik, tágítgatják (sokszor az anyuka megkérdezése és engedélye nélkül!!!). Hol normális ez?