A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok majd holnap visszaolvasok, jó éjt mindenkinek!

Heni
KépKép
heni81

Hello

Megvagyok. Megjötem a fejtágításról. Ma voltunk karneválozni, a tüzijátékot 10 órára tették így emma már nem marda ébren, a pestit néztük a tv-ben..:-(

holnap visszaolvasok és reagálok!

jó éjt!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi Viranka. Neki akkor fáj,ha felmegy a láza csillapítva már nem,és neki a lába szára szokott. Ma már hőemelkedéssel van legalábbis eddig,tegnap adtam neki csill.tót 8kor azóta semmi. Remélem már át is esett rajta és már kifelé van. Azért köszi! Nektek is jobbulást! Szegény lába,de az jó,hogy nincs törve épp elég ez is Mírának.

Akartam írni,elfelejtettem,hogy Dominak meg ekcémás lett az egyik keze feje.. :( Kaptunk rá krémet szteroidost. Száraz a bőre kapott rá fürdőkrémet.

Nagyon jó lehetett Heni a napotok.. :) Szépek a fiúk.. :)

Én bealudtam Beni mellett a tüzi játékba a végére ébredtem fel. :oops:
varga tünde

Zsozsika nagyon sok boldog születésnapot
Móni+Gréti+Gergi+Zoli

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nagyon boldog szülinapot Zsozsinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni szuper lehetett a kirándulás :D
jók a képek :D

Vera Míra, Míra :( hatalmas próbatétel neki ez az egész napos fekvés :roll:

Tündi jobbulást Dominak++++
én nem aludtam el a tüzijáték alatt :)
nagyon szép volt. Szebb mint máskor :D

Vindo jó utat és pihenést nektek

Irina Ádónak is jobbulást++++

rólunk :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsozsi :) Boldog szülinapot :) :)

Tünde!
vmelyik nap mesélte bnőm ajánlották nekik a BIODERMA ZINK krémet(rohadt drága :evil: ) de fiának teljesen elmulasztotta az ekcémáját,mert Ő meg nem ken szteroidasat a fiára( én sem szeretem,de ha már semmi sem jó akkor muszáj vok :(

KépKép
viranka

Csilla!
jún. elején let ismét kilőve füle,5 hétig a kozm. által belőtt fülbevalót hordta. Kicseréltük,azóta hol egyik/másik füle gyullad be,már 2 féle fülbevalót cserélgetek :) :) naponta 2* min. át kezelem neki(3 évesen uez volt)... na mind1 :) ma megpróbálom rávenni tegyük be a másik csseresznyécskét az üres fülébe :)

KépKép
viranka

Vera: csak egy gyors kérdés.Trambulin, mekkora van nektek , volt hozzá védőháló? mennyi volt? hol vettétek...mert enm találok most sehol kicsi méretüt hálóval. köszi

Zsozsi Isten éltessen sokáig!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Zozsó nagyon sok boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
agica1126

Zsozsó :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Zsozsinak boldog szülinapot :D !!

Trambulin, el is felejtettem írni, hogy Pankának is vettem kb. 2 hónapja a Tesz-veszen használtan, annyi a baja, hogy a rugóvédő egy részén lazább a gumi, és van a közepén egy kb. 2 cm-es szakszerű javítás (észrevehetetlen). 1,5 m-es, háló nélkül volt, de még Pistit is elbírja, csak lesüllyed alatta a földbe :D . 5000 Ft-ért vettem 8) , azóta is nagy kedvenc, amikor hoztam, 2 napig le sem szállt róla :roll: .
dettyk

Zsozsinak boldog szülinapot! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!
nekünk ilyen van védőháló nélkül :)
http://www.insportline.hu/255/96-cm-es-trambulin de ez kicsi, gyerek nem tud egymás mellett ugrálni,illetve úgy szoktak,h. B. lefekszik Dede meg felette ugrál :) :)
de most akciósak :)

KépKép
viranka

Zsozsi sok sok puszi neked szülinapod alkalmából :D

KépKép
KépKép
fleur

Most csak:
ZSOZSIKA, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Gyorsan bejelentkezek! :) Megjöttünk a maratoni nagyizásunkból. Nagyon jól éreztük magunkat, a házban lakó többi nagyinak is ott voltak a 5- 9 10 éves unokái, úgyhogy a gyerekeknek is volt társaságunk. :)

ZSOZSIKÁNAK SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!

Kép
gica1

Sziasztok!

Most csak:

Zsozsinak Nagyon Boldog 3. szülinapot!

(egy nap késéssel... :oops: )

Örülök,hogy Míra lába nincs eltörve!!

Szenzációsak a képek Heni,biztos nagyon jó lehetett a hétvége!

Tegnap volt egy borzalmas napunk,mindkét gyerek extra nyügi volt,én elrontottam valamivel a gyomromat és olyan hányingerem volt,ráadásul egyedül voltam,apa dolgozott....

juba0

Zsozsinak Boldog Születésnapot!

Meg is nézem Vera a linket,inkább azt kenném én is mint a szteroidosat. Nézd mit találtam http://www.teszvesz.hu/item1108623542_o ... 128ml.html de csak személyes átvétel.. :( Amúgy ez a gyógyszertári is elég drága volt 1800 és tök picike is,úgyhogy akkor inkább százszor ez.
varga tünde

Tünde!
Ha az Neked jó,írok a csajnak és veszek Nektek is :) de csak jövő hét után tudom intézni,mert elutazunk :) aztán elküldöm postán :)

Juba! jobbuást Nektek :)

na lépek,Bálint nem hagy :)

KépKép
viranka

A szülinap nagyon jól sikerült, köszönjük a sok jókívánságot! Úgy repül az idő......

Zsozsikám talán a legjobban a biciklire szerelhető kis kosárnak, dudának és egyebeknek örült.

Itt volt a rokonság, a kajából szinte mindenki repetázott, még az is, aki az egy adagból is meghagy. :lol:

Este összegyűlt a szomszédság-gyereksereg az utcán, a kocsin voltak az italok, a felnőttek dorbézoltak, a gyerekek bandában motoroztak. Még Gegi is. :lol: Már sötét volt, mire behoztuk őket.

(Ja, és tökre szeretek itt lakni).

Képeket megpróbálok tenni.

Ma várom Móniékat és Virankáékat minitalira. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Bocsánat,hogy ismét el tűntem de nem nagyon tudok a géphez ülni.

Így egy nappal később:

Zsozsinak Boldog Szülinapot!

Sajnos csak a képeket tudtam megnézni,
De mind nagyon tetszik.

Mi jól vagyunk,mindig csinálok programot,hogy lefoglaljam a rosszcsontokat.

Sajna megint csak ennyire futotta most.
puszi mindenkinek.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

sziasztok :)

megjöttünk Mesiéktől,gyerekeim is nagyon jól érezték magukat :) Gergő Bácsi Míra szívébe nagyon belopta magát :lol: :lol: :lol:
Volt síkítozás,kőleves készítés,vizipisztolyozás(amit szerintem Mesi szívott meg legjobban :lol: :lol: :lol: :lol: ) bár lányom gatyája is csurom víz volt,még akkor is mikor hazaértünk :)
Gergely bébi nagyon cuki,tényleg hatalmas haja van és a legnagyobb visításban dőlt ki :)

A jövő heti szülinaposoknak sok boldogságot,1 hét múlva jövök :)

:arrow: jó éjt :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csak egy életjel tőlem is, megvagyunk.

Zétinek és Zsozsinak nagyon boldog születésnapot!

Visszaolvasni nem tudom, mikor tudok, majd igyekszem :)
Vendég

Jaj, ez még elmesélem:

MaFruzsin csak lestünk :lol: Este fürdés után Zsófi szobájában voltunk, Fruzsi elővett egy játékot. Mondtam neki, hogy már nem játszunk, megyünk aludni. Aztán mondtuk neki, hogy adjon mindenkinek puszit, és menjen aludni, feküdjön le. Ő adott mindenkinek puszit, aztán átment a szobájába, lefeküdt az ágyába (rács nélkül alszik már egy ideje, így ki-be tud szállni veszélytelenül), odabújt a babájához, és elaludt Oké, sosem volt problémás a lefekvés neki, de hogy így lefeküdt egyedül, hát nekem ez Zsófi után nagyon fura :shock:
Vendég

Panndi! Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de miért csináltad ezt a 3. vonalzót? Nekem olyan rossz érzés... Hát még neked...

Kép
Kép
Kép
gremese

Azért, mert nekem jó. Mert ez jár neki. Mert így nem csak a szívemben van a gyerekeim között, hanem itt is. 13 hetes volt már, hozzám nőtt.
Vendég

De tessék, levettem. Volt, nincs. Akár csak ő...
Vendég

Én ezt egy nagyon érzékeny és magán dolognak tartom. Mikor ránéztem a vonalzódra, eszembe jutott az, mikor 2005-ben zokogva mentem haza Apához, és fuldokolva mondtam neki, hogy nem lesz baba... Kórházba kell mennem... És életemben először sírni láttam.
Azóta túl vagyunk már ezen, van két gyönyörű gyermekünk, de most megint átéltem...
Köszönöm azok nevében, akik átestek ilyenen, és biztos vagyok benne, hogy e nélkül a vonalzó nélkül is veled van - ha így akarod. Továbbra is remélem, hogy nem bántottalak meg, nem volt szándékomban!!! (virágotátnyújtószmájli + ölelősszmájli).

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Nem olvastam még vissza, tegnap Pázmándon (a Velencei-tónál) voltunk 2 barátnőmmel és a gyerekekkel. Nagyon jól éreztük magunkat! :)

Dobok képeket:

Kép

Kép

Kép

(Igen, híztam, azt ne nézzétek! :?)

Ma élményfürdőbe megyünk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Én sem olvasok most vissza, mert egyszerre keltünk Rugóval és olyan kis ragaszkodó :roll: :?

Szóval megérkeztünk tegnap délután.

Otthon R. nagyon kis izgága volt. Macskát hajkurászott, libákat etetett, és kiugrottunk Szlovákiába megnézni az ajnácskői várat is (inkább azt, ami maradt belőle).

Van pár képem, de most nem hiszem, hogy fel tudnám tenni.

Panndi, fogalmam sincs, hogy egy milyen érzés lehet, de sajnálom, hogy ilyen nehéz Neked :(

:arrow:

Regina, biztos jó program lehetett 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Eloszor is:

Nagyon boldog szuletesnapot utolag, Zsozsi!! :D

Szombat, vasarnap lementunk kempingezni a tengerhez baratokkal, nagyon jo volt, ugyan napsutes nem volt, de ez itt a megszokott idojaras. Itt annak kell orulni, ami van. Jelen esetben annak orultunk, hogy nem szakadt az eso, hanem csak szemerkelt neha, es hogy viszonylag enyhe volt az ido. (20 fok)
A gyerekek is nagyon elveztek, bar ejszaka sokszor felsirtak, szerintem felijedtek arra, hogy a szel fujta a satrat. Alex mezitlab, felturt nadragban gazolt a homokban a parton.. :D naggyon edes volt....Rania meg a huvos ido ellenere megszabadult az osszes ruhajatol, es ugy gazolt a habokba... :shock: o igazi angol lany... :lol:

Na, mindjart visszaolvasok!
Vendég

Hú, akkor erről lemaradtam.

Zsozsi, még sok boldog születésnapot kívánunk!!!!

Niki, ez a piknik jól hangzik :D
Sátorban aludtatok??

Sok a tennivaló itthon, nagy a kupi.

Kép
vindolanda

Nagyon jok a szulinapi kepek, Mesi, Zsozsi milyen nagylanyos, es naggggyon hasonlit rad!! :shock: :) Gegi, iszonyat jokepu! :wink:

Regi, Szeli is egy gyonyoruseg, micsoda kreol bore van!! Az en kapucinereim elbujhatnak mogotte! :lol:

Panndi, sajnalom, nagyon nehez lehet.... :(

Heni, nagyon szuper lehetett a hetvege! :D

Rania nemregota beszel, de villamgyorsan fejlodik a szokincse:
Ez a parbeszed tortent az elobb koztunk:

Alex meg akarta szerezni az egyik kempingszeket Raniatol, amivel most jatszik.
Rania ellokte...

En: Rania, Be nice to Alex!!
Rania Alexhez: Alex, be nice! Go away!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Vindo, igen, baratainknak van egy hatalmas, 8 szemelyes satra. Abban aludtunk (vagyis aludtunk volna... :D )

Ma nekem is sok a munkam, ehelyett itt potyogok...annyi mosnivalo van, mintha legalabb 2 hetet lettunk volna tavol....aztan mennem kell a suliba beiratkozni, ami szuper lesz a ket gyerekkel...
Vasarolnom kell a szerdai szulinapi partyra, a varronohoz is el kell mennem....

Ha lesz egy kis idod, rakj kepeket Vindo! (En mondom, aki meg a maltai kepekkel is tartozik! :D )
Csinaltunk mi is par kepet, de S telefonjaval, meg em toltotte le.
Vendég

Libaetetés Gáboréknál:
Kép

Kirándulás Ajnácskőn.
Kép

Kép

Kép

Kép

A kis üregbe egy alul semmi sziklalépcsőn kellett felmászni, otthon teljesen meglepődtek, hogy Rugót is felvittük :roll:

Kép

Kép

Ez anyáék háza. Ha itt alszunk (ahogy most tettük), akkor az első szobában rendezkedünk be, ami éppen a képen van.

Kép

Kép

Macska-hajkurászás a kert végében.

Nagy sátor 8)

Én nem nagyon szeretek sátrazni. Nekem kell egy fürdőszoba :oops:

Kép
vindolanda

Jó ügyintézést a gyerekekkel :wink:

Megyek porszívózni, meg még az ágyat is át kellene húzni. R. épp autókat tologat a szobájában.

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy R. szókincsének fejlődése is rurális irányt vett a héten: kapa, kasza, gomba :roll:

És Hubapa (= Huba papa). Anya férje.

Jön :arrow:

Kép
vindolanda

Na, blogolgatok, ahogy Irina szereti :lol:

De most már megyek porszívózni.

Kép
vindolanda

Lányok, hol vagytok?

Még elmegy a fórumozós kedvem :lol:

Kiporszívóztunk, az akvárium is tiszta.
Most játszani kellene vele, aztán eszünk.

Kép
vindolanda

Na, en meg vagyok am!!!!
Gyerekek olyan nyugosek, hogy nemsokara leteszem oket aludni, csak utana indulunk utnak, igy nem merek elmenni.

En nem haladok ilyen jol mint te, Vindo, egyelore egy adag mosast sikerult betennem....
Vendég

Nagyon tetszenek a kepek, nagyon szeretem ezeket a kis falvakat, anyukadek haza nagyon aranyos! :D
Rgo ruralis szokincse :D
Vendég

Nekem R. bepakolja a mosógépet :roll: MIndig mosni akar. Az a legszörnyűbb, mikor tereget is :lol:

Amúgy egy gyerekkel könnyebb :wink:

Anyáék házát én is szeretem, tele van régi cuccokkal :wink: Mikor megvették, vakolat sem volt rajta, és öreg bácsiktól tudták meg, milyen volt az eredeti festése. Azt állították helyre :)

Kép
vindolanda

Haho.

Bocs, hogy eltuntem, mi tul egy hosszu, csunya betegsegen... Hasmenes Samumnak... De elmult vegre... Ennyit meg sosem mostam...

Kulonben mar jol vagyunk.

Dani keresztmamajanak megszuletett a babaja szerdan, foztunk nekik, meg vittuk a kajat, meg ma viszunk, egyutt a gyerekekkel.

Ez volt a szabadidos tevekenysegunk.

Ja, meg net sincs, csak a telefonomon...

Nagyon jok kepek. Koszi, lanyok.

Panndi, nekunk is volt egy kisbabank, akit elvesztettunk. En ugy gondolom, hogyha a baba mamaja ugy gondolja, hogy szeretne rola legalabb vonalzot, akkor teljes mertekben megertem. Nagyon kedves angyalkas vonalzok vannak, miert ne? Lehet, en vagyok erzeketlen, de ez engem nem borit ki...

Megyek, mert nem olcso igy netezni, de majd azert jovok.

Kép
Kép
Kép
zdori

Samu is pakol mosogepet. Nagyon vicces.

Zsozsit Isten eltesse utolag.

Kép
Kép
Kép
zdori

Szegény Samu :?

Jön.

Kép
vindolanda

A net nélküli élet nagyon rossz tud lenni :roll: :wink:
Mi lett a netetekkel?

Kép
vindolanda

Helló, drágák!

Niki, én sem haladok gyorsan a mosással (meg úgy általában a házimunkákkal), kézzel mosni meg kifejezetten utálok, de néha muszáj. ;-)

Vindo: de drága Rugó! Szerintem is nagyon klassz anyukádék háza. Sorin, ahol anyuék laknak, még sok ilyen tornácos házféle van, de egyre rosszabb állapotban, aki fel tudta újítani, annak viszont nagyon jó, hűvösek nyáron.
Rurális szókincs :-D

Panndi: Zsófi is mindig fantasztikus volt, Fruzsi meg simán követi ebben ;-)

Mesi, szuperek a szülinapos képek, Zsozsikádat meg kell zabálni! :-)

Zdori, szegény Samu, örülök, hogy túl van a betegségen.

Regi, szép lányok, apa büszke lehet rátok! Mi az, h híztál?! Én pl. le se fogytam :lol: :lol: :lol:

Megszült az egyik legjobb barátnőm szombaton, de nekem több minden furcsa, ahogy a szülést az orvos ügyködése beindította egy sima méhszájvizsgálat után, ugráló pulzusszám miatt császár lett belőle, a baba meg inkubátorba került, mert valami fertőzést kapott el és enyhe láza volt. Emlékszem, anyu is mesélte, hogy nálam annyit vakerált a méhszájvizsgálatnál az orvos, hogy be is indult a szülés.
Személy szerint ezt undorító eljárásnak tartom, amennyiben szándékos (és nagyon sok esetben az). Ugyan miért kell egy még a terminust el sem ért kismamát ÍGY vizsgálgatni (nem, nem nyaralni készült az orvos, nemrég jött vissza)? Tudom, laikus ne dumáljon bele, de annyi ilyen sztorit hallottam-olvastam már, hogy állandóan a méhszájat bizgerélik, tágítgatják (sokszor az anyuka megkérdezése és engedélye nélkül!!!). Hol normális ez? :evil:

Kép
Kép
irina

anyu is mesélte, hogy nálam = mármint amikor anyu engem szült :wink:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?