Katy!
Jaj szegénykéim, sajnálom az éjszakát

. De elvileg csak az áttörés ennyire gáz, szóval a nehezén túlvagytok

. Már csak 14 van hátra

.
Tike!
Sajnálom, hogy borult a rend, pedig az tényleg szuper volt úgy. Idővel biztos visszaáll, csak sztem ne törödj bele hosszú távon. Lehet, hogy most lefárasztja a sok séta, Botond is többet alszik mióta csak megy

.
Boo!
egy pasi emlékét "hagytam ott" a szigeten
Most elképzeltem, ahogy 4 kapatos bige, törzsi táncot lejtve, vudu szertartás keretein belül, szárított kakasherével hinti be a galád exek képét, majd begyújtják őket a maradék tequilat használva gyújtófolyadékként.....

.
Czigka!
Pár naposan....

. Szerintem most már túlvagyunk ezen a "jajszegénygyerekazthiszinemszámíthatrád...."-időszakon

. Ennél sokkal-sokkal több eszük van!!!!!! Még Lorca is azt mondta annak idején, hogy egy éves korig feleseges "nevelni" (mondjuk ebben nem értünk egyet), de utána már szerinte is nem hogy lehet, kell!

És ő tényleg "bizalomfan"

.
Annajárás
(Őőő, nem kötöszködni akarok, de a tesódék komolyan gondolták, hogy az egyik gyerek Anna, a másik Panna

? )
Boo!
Miron biztosabban megy a szandálban

? Botond cipőben mindig bénább, és nekem eddig ez is tűnt logikusnak. Mondjuk most már cipőben is nagyon penge, de azért szolidan "cseplines"

. Mezitláb sokkal szebben megy.
Viszont a szobában szandizástól én rosszul vagyok

. Adj rá két zoknit

. Nem kell mindig mindenféle szupniáltemeltmerevítettmagasított lóf@sz egy egészséges babalábra! Hidd el, hogy a mezitlábazás legalább olyan fontos, télen meg úgyis cipő van rajta kint.
Azóta látom többen is egyetértettek

.
Czigka!
A szádból vettem ki a szavakat

. Na, cipőben járkálás az nálunk se nincsen!!! Anyuéknál van, mondván állatok vannak bent, "jajhagyjadnemkelllevenni", így viszont mindenki behordja a sok redvát, ergo mindig retek van, mert hiába gürizik anyám, bejön 2-3 srác cipőben, és hömpölyög a retek

.
Most felújítanak, remélem szabályt módosítanak...
Náluk: "cipődetleveszedmaxadokpapucsothafázol"

. Főleg mióta baba van. a gyerekem a padló csúszik-mászik, más meg behozná az utcai retket?! Kezétlábát levágnám

.
Na jóvanmá' ne siránkozz! Bende mintababa, gyönyörű, és baromi kommunikatív! Ne legyél telhetetlen, mert postázok egy raklap fóti cigánygyereket

.
KIspocok!
Járáshoz juhuuuuu

!
Fogacskát viszont nagyon sajnálom

. Botond is éppen így esett le pár napja az ágyról, de ő még csak nem is a szélén feküdt, hanem egy fél méterrel minimum beljebb, mégis egy forgásból leesett

. Én konkrétan végignztem, mert gyakorlatilag fizikai képtelenség volt, hogy leessen, és mégis

. De ő szerencsésen esett, hamar meg is nyugodott

.
Tike!
Látom apák nagy segítségetekre vannak

. Na, nálunk ezzel sose volt gond, mert éjszaka apa soha(!!!!) nem csinál a babával semmit

. Még akkor sem, mikor két hétig fájt a pocakja. Emlékszem 5 (!) órán át járkáltam a hüppögő gyerekkel a karomon! Nem is értem, hogy bírtam

. Annyit segített, hogy ő kelt 6-kor, és babázott, ha még kellett, hogy én tudjak kicsit aludni. De amúgy az éjszaka mindig az én reszortom volt, hogy őfelsége tudjon aludni

. Ezt azzal magyarázza, hogy ő ha egyszer felkel, iszonyat nehezen alszik vissza (valóban, majd' egy óra), én viszont azonnal

. De mondtam neki, hogy ne izguljon: 1-2 órát grosszál a síró gyerekkel, tuti el fog tudni aludni

.
Viszont az abszolút pozitívum, hogy ha vmi ilyesmit megbeszélek vele, hogy ezt így, vagy úgy szeretném, azt mindig betartja, sőt rámszól, ha én gyengülnék

.
Kispocok, Boo!
Én meg épp azt akartam mondani, hogy innentől tök könnyű lesz vele

. Botond azóta egész nap csak felfedez, kurjongatva örül a világnak, meg kell zabálni

. A mutogatós mondokák is azóta hozzák lázba, sokkal értelmesebb lett valahogy

. És tökre tudja, hogy mihez nem nyúlhat(na), mert azokat a dolgokat egyből hozza oda hozzám

. Ezért alakult ez így, mert ha csak elvettem tőle, behisztizett, ezért mindig mondtam neki, hogy azzal nem szabad játszani, mert..., és légyszíves hozd ide anyának/apának. Ebből lett az, hogy 10 perc alatt kapok 5 távirányítót, 3 telefont, meg 1-2 cipőt

. És ha vki rászól, hogy azt nem szabad, egyből nyújtja az illetőnek a dolgot

.
Amúgy elég bababarát a kecó, nem nagyon van mit szétrámoljon

.
Ja, megint van két új szava: a cici, és az egy

.
Itt volt ma anyu, játszottak, majd egyszer csak rámutatott anyu pólójára, és közölte, hogy cici

. És azóta mondja. Olyan cukin: a c és az sz közötti hangon

. Az egyet is nagyon szépen mondja, de nem is tudom ez hogy jött neki

.
Ja, és végre mondja, hogy baba, gyönyörű tisztán

. Eddig vagy bababa volt, vagy bvabva

. Sztem hamar meg fog eredni a nyelve, de ezen vhogy senki nem csodálkozik engem ismerve

.
Csibe!
Tali nekem csütörtökönelvileg jó, de iszonyú rohanós hetem van, szóval nem száz százalék. Csak írjátok meg, hogy mikor lesz, és hol, és mi igyekszünk ottlenni

.