Jaj Csajok!
A képek szuperek, de olvasgatni még mindig nincs időm
Már kipucoltam a lakást, ablakmosás, függönymosás, stb! Azért volt mit

Meg az autót is kiszedtem a koszból
A nyaralásról röviden! Nagyon gyönyörű helyeken jártunk, rengeteget utaztunk (majdnem 3500 km-t megtettünk) összesen 5 országban jártunk (na jó, az egyikben csak átutazóban).
Szlovéniában a szállásunk árából kaptun k1 éjszaka kedvezményt, mivel az előttünk ott lévők "elfelejtettek" kiköltözni időben, így nekünk várnunk kellett estig a beköltözéssel (nem tudom ugyan mi tartott olyan sokáig a takarításban, mert másnak én kezdtem elölről Arc nagy mosollyal), de így nagyon megérte Mosolygó arc Mondjuk akkor bosszantó volt, mikor este 8-ig várnunk kellett hulla fáradtan a beköltözéssel, de egy jó vacsival, meg sok sétával elment hamar az idő!
Rengeteg szép helyen jártunk a Bohinji tó környékén, jártunk 1800 méter magas hegyen, felvonóztunk, libegőztünk. Voltunk vízesésnél, ahova 400 lépcső vezetett fel. A közelben volt a Bledi tó, de oda csak sétálni jutottunk el, pedig ott is lett volna rengeteg látnivaló, csak akkor jött az eső pont Zavarban levő arc De autóval körbementünk és picit még sétálni is tudtunk a partján! A szállás egy falusi háznál volt, ahol az emeletet úgy alakították ki, hogy appartmanokat csináltak. Ennek eredményeképpen a ház mellett az istállóban ott bőgtek a tehenek, hallottunk a traktorok zúgását, meg minden ami van egy tanyán Kacsintó Nagyon szuper volt!!! És minden reggel kaptunk friss igazi tehéntejet!!! Isteni volt!!!
Ausztriában a Bodeni tónál a szállás megtalálása elég nagy nehézséget okozott, mert a GPS koordináták rosszul voltak megadva, címre meg nem találtunk semmit! Kb úgy kell elképzelni, hogy egy 1000 méter magas hegy tetején, ahova felér a felvonó és ahol egy tv torony van, na annak a lábánál volt a házikónk! Csak az utcában, ahol elvétve 3-4 ház volt egy kupacban, senki nem tudta, hogy a 35-ös szám hova esik... Aztán kb 45 perc keresés után egy hölgy végre meg tudta mondani hol a házikó Arc kinyújtott nyelvvel Bent a fák között egy tisztáson, persze az útról nem is látszott és eltakarta a 13-as szám Arc nagy mosollyal Szóval ezt még akkor sem találtunk volna meg, ha jók a GPS koordináták! De gyönyörű panorámánk volt (már amikor nem volt felhős), mert az udvarról a tv tornyot láttuk felfele és levele meg a tavat és az alattunk elterülő kisvárosokat!!! Kacsintó
Itt annyira hideg volt a hegyen, hogy még a kandallóba is be kellett gyújtanunk majdnem minden éjszaka! Kb 10-12 fokok voltak esténként... Meglepődött arc De nagyon hangulatos volt minden! A korábbi vihar a hegyre felvezető utat úgy elmosta, hogy kerülővel lehetett csak feljutni, így minden nap, hogy lemenjünk a városba 12 km volt a hegyről levezető út... Ami végig erdőn, szerpentinen vezetett le és néhol 1-2 farm az út szélén meg legelésző tehenek itt is. Az eső miatt a programjaink eléggé felborultak, minden reggel rögtönöztünk, hogy az idő függvényében hova menjünk! De voltunk Rolls Roys múzeumban, Lichtensteinben (ahova sikerült pont valami nemzeti ünnepükön odajutni, úgyhogy hatalmas tömeg volt), láttuk a Zeppelin múzeumot, jártunk Németországban, ahonnan áthajóztunk a virágszigetre! Ja, mert azt tudni kell, hogy a Bódeni tó 3 ország (Ausztria, Németo, Svájc) találkozásánál van és közel van Lichtenstein is! Mindenhol rengeteget sétáltunk, jókat kajáltunk meg minden!
Innen hazafelé jövet megálltunk Grazban két éjszakára, így ott volt 1 teljes napunk, hogy szétnézzünk a városban. Itt pl van egy sikló szerű vasút, ami felvisz egy kilátóhoz. Itt Grazban sokat villamosoztunk, hogy ne kelljen végre autóba ülni Arc nagy mosollyal
Marci is nagyon jól viselt mindent! Az éjszakák is tűrhetőek voltak 1-2 rosszabbat leszámítva! Apja már a második napon megtanította lépcsőt mászni, úgyhogy azóta ha meglát egy lépcsőt már iszkol is felfele, ezt követően megtanult kapaszkodva felállni és egyfolytában fel akarna mászni mindenre (persze ez még nem megy neki) Arc nagy mosollyal Napközben nem sokat aludt, annyira kíváncsi volt mindenre, hogy lehetetlen helyzetekben, pózokban el tudott aludni a babakocsiban is Arc nagy mosollyal Szegénykémen ilyenkor olyan jókat vidultunk Robival, meg le is fényképeztük Arc nagy mosollyal
Enni is nagyon jól evett a végére már! A legjobban azok a kaják érdekelték, amiket mi ettünk, úgyhogy evett mindent már a pizzatésztán át a sült húsokon keresztül, a halféléken át a bajor perecig mindent KacsintóMosolygó arc Persze sok gyümit meg zöldséget is megkóstolt, de arra azért figyeltem, hogy a fő étkezések mindig a bébikaják legyenek, mert ezekből még nem bír annyit enni, hogy jól is lakjon. De ha meglátta, hogy mi eszünk, akkor utána már a saját kajáját nem akarta enni csak a miénket! Úgyhogy mindig azt csináltuk, hogy előbb őt megetettük és utána ettünk mi, amiből kapott ő is!
Vittük őt játszótérre is, nagyon élvezte a hintát meg egy olyan csövet, amin át lehetett mászni Mosolygó arc Útközben az autópályák mentén próbáltunk olyan helyet keresni, ahol volt játszósarok, ezeket is nagyon élvezte és jól lefáradt Kacsintó
Mindent összevetve jó mozgalmas volt ez a 12 nap, rengeteg élménnyel jöttünk haza és hulla fáradtan Arc nagy mosollyalArc nagy mosollyal De gondolom azt nem kell bemutatni, hogy ilyen kis gyerek mellett nincs pihenés Kacsintó
Bocsi az összeszedetlenségért, de több részletben volt időm csak írni
Na, majd próbálom jönni, de már látom, hogy ez nem az én hetem!
Ja, végül Fridayékkal nem tudtunk talizni, ennek is megvan az oka! Az egy külön történet, majd jövök azzal is!!!
Puszi!