én eddig sem jártam kozmetikushoz, így ez nem okoz gondot
segítség:
anyuék gyalog kb 15 percre laknak, párim szülei pedig kb 3 percre... szóval sztem lesz mindig itt valaki... kérdés, hogy én mennyire fogom bírni.
igaz, anyum már megtanulta a tesómnál, hogy ne szóljon bele a dolgokba... de párom anyukája már kezdi osztani az észt, a külön szobáról, a kiskád méretéről, a fürdetésről, a ruhákról... és én néha már unom...
persze párom meg mélyen egyetért vele... igaz, őt megértem ebben, mert hát neki is első... és naná, hogy ő is az anyukájára hallgat...
hadedit!
nekünk lesz pólyánk, de csak amíg az unokatesó meg nem születik (2-3 hét, ha minden jól megy). ugyanis tesóméktól kapjuk kölcsön.
én nem vagyok híve, de mivel első baba, mindenki azt mondja, abban könnyebb megtanulnom, hogy kell fogni, szopi közben tartani, meg hasonlók.
ja, ma megint megnéztem a neten egy csomó videót szülésekről. de olyan komoly premier plan felvételeket
az egyetlen gondolatom velük kapcsolatban az volt, hogy mikor fogok már végre ott tartani??? akarom!!!
lassan megpróbálom összeszedni a bátorságomat... és hívom a gasztós dokit... lehet, kellene mennem kontrollra. 5 hónapja nem látott (korábban 3havonta ragaszkodott hozzá)

[/url]
[/