A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:40-kor.
Vendég

Czigka!
hát apa egy óra üvöltés után mindig megunta,én hiába mondtam neki,hogy ez
így nem jó.
na mind1,majdcsak lesz valahogy.

Dodi!
holnap délután Margit szigeten lenne a tali.az időpont az még képlékeny,
mert nem tudom kinek kb mikor lenne jó...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
nektek jó a holnapi tali??

basszus tönkre emnt a babakocsink :cry: :cry: :cry: :cry:
eltört az egyik fémcső :shock: :shock: :shock: :shock:
szóval mi max holnap tricajjal tudunk menni,mert nem hiszem,h addig
beszerválok egy másik babakocsit...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

szóval ha kérhetem leírnátok újra kinek milyen babakocsija van?! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
mi villamossal megyünk holnap.
szerintem olyan 3körül talizhatnánk.
de kinek mikor jó?eddig kispocok és Dodi
jelentkezett még a talira,meg asszem katy is.

giordani sport babakocsink volt.
nagyon rendi vagy,h kölcsönzöd a babakocsitokat,de még nem biztos,h
szükségünk lesz rá.este megírom,ha akkor még nem késő.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Holnap 3 nekünk is jó, mi kocsival megyünk, és még nemtom, hol parkolunk... Max fizetek :-(

Boo,
hol játszótereztek?
Álmodtól kész vagyok!

Csibe,
nekem Maclaren quest sport - itthon bazidrága, de olyat vennék, amilyen Boonak vagy Nyuszinak van.

Nyuszi,
odaért a levél?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,
mehetünk együtt is, ha át tudod rakni a gyerekülésezeket hozzánk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok,Boo!
mi lenne,ha itt leparkoljátok valahol a kocsit és 2 megállót emg villamosoztok?

Kép
Kép
csibe83

Pocok!Ja,igen,el is felejtettem mondani :oops: Még egyszer nagyon köszi! De bevallom,mi nem merjük rajta hagyni éjszakára :oops: ,pont amikor a legjobb lenne,de ebben parázós vagyok

Nekünk a holnapi tali nem jó sajnos,de várom a képeket sok szeretettel :lol:

Benti cipő: Lilinek Siesta cipői vannak,de télre a lakásba a Deichmannba fogok venni elephanten cipőt,mert az nem annnyira bazi drága

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka!
Ez a pincés sztori...nem is tudom, h röhögjek v. botránkozzak. De ha nem emlékszik rá a kölök, akkor inkább vicces.

Boo!
Bentre lehet kapni olyan zoknikat, aminek az alja gumis. Abban tuti nem fázik a lába és mégsem cipőben van otthon.
Most olvasom Pocok hsz-át, egyezik a véleményünk, én sem lennék egésznap cipőben, szandálban.
Ja, továbbolvastam, látom amit írtál, de mostmár nem törlök vissza.
Az álmod..de jó. Lehet,h tényleg elvittek éjjel az ufók, neeem?

Nem emlékszem, h itt rajongtam-e már a Pediped kiscipőkért, ha nem, akkor nézzétek meg, sztem ezek szuperek:
www.liliputi.hu

Pocok!
Nimródnak gyógypuszik a puklira. Fogak amortizálását kicsit korán kezditek...

Csibe majdnemtelektulaj!
Gratu a hitelhez, dejóóó
Babakocsi kinyiffanása miatt kicsit irigyellek, így te legálisan kereshetsz újat :oops:

Dodi!
"Őőő, nem kötöszködni akarok, de a tesódék komolyan gondolták, hogy az egyik gyerek Anna, a másik Panna ?"
Milyen jó, h vki kimondja helyettem, amit gondolok. Így nem engem ugatnak le :oops: :D

Cicit Bodzi is mondja, pontosabban suttogja. Olllyan édes.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pedipedet már én is reklámoztam, sőt, a boltban meg is tapiztam
őket - cukik nagyon!!!

Boo,
vasalószék???????????
Nimród is beájult :wink:

Anna-Panna: mindkét név tetszik, de testvérpárnak kicsit furi nekem is...

Szonibaba,
köszi a gyógypuszit!
Ronmay?

Nyuszi,
nincs mit!

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:41-kor.
Vendég

Boo!
köszi a felajánlást a babakocsira,de sztem maradok most a tricajnál.
úgyis imádja...

kinéztem babakocsikat,máris belinkelem őket és a véleményekre kiváncsi vagyok.
mindegyik hauck lett,de totál véletlen.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

kispocok!
akkor fizettek a parkolásért?

Kép
Kép
csibe83

Na, seholsenkise már megint :twisted: :twisted: :twisted: :?: :!:

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka!
azért rákeresek a babakocsitokra...

Kép
Kép
csibe83

Na, jókor ;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
dede.frissits.

Kép
Kép
csibe83

Holnap akkor mi is jövünk! :D Hogy hányra érünk át, azt még nem tudom, de majd csörgök.
Én Anyunál hagyom a kocsit és átsétálunk szerintem. :roll:

Nagy nap volt ma, voltam szülői értekezleten! :D
Kb. 15x párásodott be a szemem, mert még a gondolattól is bőghetnékem van. Túl kellene magamat tenni ezen, mert sírva mégse mondhatom majd, hogy "érezd jól magad cicám!" :lol: :lol:
Szóval mostantól maximálisan pozitív próbálok lenni a bölcsit illetően.

14-en vannak egy csoportban, 2 gondozónővel. Fel vannak osztva, 7 jut fejenként.
Minden baba 2009-es, januári a legidősebb és októberi a legfiatalabb, így Petra középmezőnyben van.

Szept. 13án kezdjük a beszoktatást, de előtte eljön a 2 gondozónő családlátogatásra (jövő hét csütörtökön).

A kajálás para még, mert reggelire pl. felvágottas kenyér és hasonlók vannak, Petra viszont még soha nem evett felvágottat meg nyers zöldséget (paradicsom, paprika stb).
A tízórai gyümölcslé, amit Petra szintén nem iszik meg.

Az amúgy se túl jól evő lányommal még lesznek gondok kaja ügyben. :roll:

Egyébként a kerületi bölcsisek étkeztetését nálunk az önkormányzat állja, így csak pzs-t, szalvétát meg folyékony szappant kell vinni havonta (erre is azt mondták, hogy akinek nem okoz gondot).

Nem tudom, hogy holnap lesz-e időm felnézni, de Boo majd téged hívlak az infókért jó?
Ja és Boo! Ki tudnád írni a képeket? Válogatás nélkül pakolj rá mindent, ha van időd! Köszi előre is!

Kép
katy76

Csibe,

a Capri szar, én is néztem. Jól néz ki, de olyan mintha kispórolták volna belőle az anyagot. Ja, és csak háromszor próbáltam összecsukni, sikertelenül.
A másodikat nem ismerem, a harmadikat venném, Miron is olyanban nyomul, holnap tesztelheted :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi pocok a választ.
amúgy nekem is a második és a harmadik volt inkább a bejövős,de
úgyis leteszteljük a boltban...
de az tök jó,h hnap legalább az egyiket letesztelhetem,mert passz
mikor jutunk el apával a brendonba.
lehet,h csak jövőhétvégén...

Bond?????

akkor holnap jön katy,pocok,boo,dodi és én is végre :lol: :lol: :lol: :lol:
3körül van akkor a tali.
katy hivja majd boo-t én meg majd pockot.

más esetleg???
szonibaba???
ronmay???

Kép
Kép
csibe83

Tényleg, Dodi, ha holnap jöttök, a Kopaszis képeket elhoznád egy pen drive-on?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Én még a vasalódeszkát sem próbáltam, nemhogy a vasalószéket :)

Csibe!
Én az elsőt mondtam volna kép alapján, de látom, h a tapasztalat leszavazott.

Ronmay is megvan, csak mindig van vmi progijuk, ha meg nem, akkor szusszan amikor Roló is alszik.
De sztem azért zugolvasó módban szokott lenni.

Talin vaciláltam, de holnap lesz olyan nap, hogy el tudok menni bevásárló körútra, kell csomó minden a KÉT ovisomnak, szerdán már ovi és nem akarom hétvégére hagyni.
Viszont a következőre remélem el tudunk menni, bár nekünk elég macera lesz a beszoktatás, plusz Marci még az alváshoz nem szobatiszta, így csak akkor fogom tudni du.-ra is benthagyni, ha már az lesz, addig el kell hoznom ebéd után.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kicsit OFF, bocsi:

Ha vki tud vmi állást egy érettségivle rendelkező 20éves férjnek, akinek márciusban babája fog születni, lszi szóljon!
Köszi

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka!

Sajnálom, de nem tetszik :oops: . Tényleg nem akartalak megbántani titeket ezzel :roll: :oops: . Csak nekem olyan, mintha nem tudtak volna a második kislánynak nevet találni, azért kishíján ugyanazt kapta. Persze lehet, hogy ők direkt azért adták, mert pont ettől extra, de nekem épp a másik véglet jutott eszembe. Sajnálom, de tényleg...
Nekem a Prince Michael, és Prince Michael II se tetszett :roll: .

Nyílván én is nagyon hasonló jellegő nevet fogok adni a többi gyerekünknek is, de azért nem ugyanezt :roll: :lol: :lol: .

És nálatok akkor a következő Kende lesz, vagy Bence :twisted: :lol: :lol: :wink: .

Boo!

Nagyjából egy hétig élveznél egy ilyen pasit :lol: :? . Én 3 napig :lol: . De komolyan....
Olyan viszont már nekem is volt, hogy napokig "magával ragadott" egy álom :wink: .
Exed: :evil: :evil: :evil: . Húúú, ha vmelyik exem kikezdett volna a bnőmmel, ott lett volna nemulass :twisted: . Mondjuk "az" exem (gyakorlatilag csak egy van :oops: :lol: ), az egyik bnőmmel beszélgette meg, hogy mi a problémája velem, és én már azt is árulásnak vettem :evil: . Ja, és kikezdett a saját exével, mikor épp kihülőben volt a kapcsolatunk, aztán épp emiatt fellendült, mert rájött, hogy mégis én vagyok a non plus ultra ( :twisted: :lol: ), de utána a fülembe jutott a sztori, én meg kamaszos lendülettel olyan gyomrost adtam neki, hogy párcekig csak nyeldeste a levegőt :lol: . Ezzel a dolgot lezártnak tekintettem :lol: :lol: :lol: . Azóta nem vertem pasit, esküszöm :roll: :lol: .

Cipőtéma: :wink: :lol: .

Botond is mindent földhöz vágott, ha rászóltam, azonnal, ha nem, akkor amikor megunta :evil: :lol: . Ha meg elvettem tőle, jött a visítós hiszti :shock: :evil: . Ezért ahogy megláttam vmi "antibébit" ( :lol: ) a kezében, egyből odavetődtem, és kiimádkoztam a kezéből:
- Az nem a tied életem, azzal nem szabad játszani, add ide kérlek anyának. Ez anyajé, nézd csak ez a tiéd (játék)....stb.
És szépen odaadta. aztán ebből rendszer lett, és a 3000. ilyen után már magátóloda is hozta :lol: :lol: :lol:

Szonibaba!

Milyen jó, h vki kimondja helyettem, amit gondolok. Így nem engem ugatnak le
:lol: :lol: :lol:
Czigka jó fej, nem ugat le, és tudja, hogy én ilyen amiaszívemenazaszámon csitri vagyok, és sose bántanám meg szándékosan.
Igaaaaz, Czigka :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ?!

Boo!

Annamária: Nem-nem, a következő babájuk Hanna lesz :twisted: :lol: :lol: :lol:
Mi a tököm az a vasalószék?! :shock:
Anyukám, én terhesen leültem egy konyhaszékre, letettem a legalacsonyabbra a deszkát, oszt csókolom. Mit urizálsz? :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

ömm vagyunk, csak állomkór gyötör, plussz még az arcomat is próbáltam helyrerakatni egy bio kozmetikussal..ugyanis újra jönnek a ragyák!Éljen! :twisted:

Ma Margit szigeten hol lesz a tali?
15órára tuti nem lennénk ott, de még a 16 is necces...még gondolkozom rajta, na meg az se mindegy hogy meddig alszik Roló..

Babakocsi:
Nekünk van egy egyszerű Hauck. Párom csak úgy hívja a gagyi kocsi. Olcsó, sok extrát nem kell várni. Én Jané párti vagyok, pedig leszarom a márkákat. De az bejött. A Qunny sztem amilyen drága, olyan szar (Bocs Szonibaba). De nincs nagy tapasztalatom, és annyira nagy igényű se vagyok. Én babakocsit mindenképp használtan vennék, mondjuk egy Janét :lol:
Persze tökéletes babakocsink nincs.
:evil:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:41-kor.
Vendég

Sziasztok!

Khmm...vagyok, de jobbára csak olvasó üzemmódban. :roll: :roll: :oops: :oops: Ameddig nincs megcsinálva a gép, addig csak süketülök. :roll: :roll: :oops: :oops: :x :x :x :evil: :evil:

Első körben: talira nem megyünk, mert
másodjára: ma szülői :) :o :roll: van nekem is
Harmadszorra: Apa ma lefarcolt Manóval egy szűk hétre az édesanyjáékhoz, így ketten vagyunk Hugival
Negyedjére: anyáméknál burkolnak a telken, tehát most lesz alkalmam kipróbálni az egyedül álló anyák :lol: :lol: :lol: életét.

Amúgy meg:
- télire bentre zokni. Akár kettő, akár egy, ami kifejezetten vastag, és csúszágátlós talpú
- GRATULA MIRONNAK! :P
- a maláj, a busman és egyéb népek gyermekeinek nincs szüksége ilyenolyan cipőre, mert ők mezítlábaznak mindenhol, ezért a talpuk folyamatosan edzve van. "Magától" lesz egészséges. (Mint ahogy a parasztgyerekeknek sem valószínű, hogy sok ilyen problémájuk lett volna. A krumpliföld, a kavics, a törek, a földút és társaik náluk és megtették a magukét)
- Anna-Panna: szerintem kifejezetten aranyos! :P (Legfeljebb nem együtt lapozgatjuk az Utónévkönyvet például kicsidodival. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )
- Katy te is eszembe jutsz mostanság a bölcsi kapcsán. Kíváncsi vagyok, ti hogy veszitek majd az akadályt. :roll:

Ami pedig a mai napot illeti: JÓ TALÁLKOZÁST NEKTEK! :wink:

Kép
Kép
200907?

Régen volt már :wink: :

Kép

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:42-kor.
Vendég

bond!

lszi javítsd ki már nem a szent jánosban szülök.balassagyarmaton fogok szülni.le kellett mondanom a pesti dokimat.mártonkának fogom hívni

Kép

nekem ez az egyedülálló anyaélet nem jött be valahogy.... :cry:

Kép

Bond

12+6 vagyok :wink: :lol: De köszi!

Lola

Hogy vagy?Hogy bírod?Nehéz lehet.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Update:

Kép

Még valaki valamit!??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

czigka!

Elfelejtettem mondani. A karikatúrát Szentendrén csináltattuk. :wink:

(A lángosos megközelítése tényleg nem bababarát. Felülről. :twisted: :twisted: :twisted: De lentről nincs lépcső, csak a sikátor szűk. :wink: )

lola29!

Ettől a pár naptól többet én sem szeretnék nagyon. :roll: :roll: :roll:

Azért mentek el Apáék, hogy Manó lent is lehessen hosszabb időt egy kicsit "egyedül". Mint amikor majd később nagyobb lesz. :) Hugi még kicsi lett volna ehhez. Majd jövőre. :wink:

Kép
Kép
200907?

OKÉ hogy Margitsziget, de az qva nagy..mondjaaa mááár meg vki hogy konkrétan hol a tali!!! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!
egyenlőre én lánykám még alszik,de talán a 3órás ütemtervet tartjuk.

sztem a parkolónál kéne talizni az Árpád hídi lejárónál.
ki mit szól hozzá??

Kép
Kép
csibe83

Boo!
azért priviben cserélhetnénk számot,vagy ha már nem olvasol akkor pocoktól
elkérem.

Kép
Kép
csibe83

Mi tényleg nem megyünk ma, mert megacar éjszakánk volt: fél2 és 4között kb 15ször sírt fel, apa már zsigerből ugrott a végén... Szóval negyed1kor aludt most el, és a tegnapi napból kiindulva 4ig alszik majd... Sajnálom, de majd legközelebb!

Valaki írja meg a Csibének számát, mert asszem csak az enyémet tudja, így meg nehéz lesz megtalálnotok egymást a szigeten!

Bond,
baaaa...úgy emlékeztem, lentről is lépcsőzni kell a lángososhoz :oops:
de ha nem, akkor lehet ott a következő tali :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Lola! Mi van veletek,mesélj!

Kispocok! Hú,nekünk is szar éjszakánk volt - mondjuk ez nem meglepő :lol: - de most a foga miatt,szegénykém nagyon sokszor kelt,ki is kellett vennem és ott is alig akart megnyugodni. Amikor adtam neki Nurofent,reggel 8-ig aludt már.

Amúgy dicsekedni szeretnék :oops: Két napja magára hagyjuk őt lefekvéskor és mindenféle hiszti nélkül elalszik magától :lol:
Ja! És ez a második nap,hogy ebéd után alszik csak el,igaz tegnap csak másfél órát aludt,de nem volt probléma,mert utána egész nap nagyon aranyos volt,tehát szemmel láthatóan elég volt neki. Este meg már negyed 9-kor aludt. Remélem akkor most már beáll ez a rend,hogy én is tudjak úgy szervezni a programjainkat.

Katy! Petra még kétszer alszik egy nap? Mert ha igen,ezt hogy oldják meg a bölcsiben,mert ahogy olvasgattam én is bölcsikről,ott már csak délutáni alvás van. A kaja miatt meg ne aggódj,ha látja,hogy a többi gyerek megeszi,akkor ő is meg fogja. :wink: Az érzelmi része az tényleg nehezebb.. :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo

Köszi!16ra talán ott is tudunk lenni :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?