Na megjöttem védőnénitől, jó az idő, mert az én vérnyomásom 104/66, pulzus 78, pedig már aludtam is egyet

de hát ez nekem amint látom mindig menne
Kismamarucik: nekem nagyon nincs, gatyókat a has alá teszem, vettm kettő nagyobbat, utána van rá jelentkező a családban

meg ilyen hosszabb, most divatos felsőket vettem,mert a régi szűkekbe nem fér bele a pocakom, de persze a 40es felső pocakban jó, a vállamról meg néha leesik a pánt meg ciciben is nagy... de sebaj.. .

meg van 3 új egyberucim, ami nem kismama, de én annak hordom, nővérem azonnal igényt is tart rá terhesség után! Meg a konkrét kismama ruhát borzalmasan ddrágák, inkább a kíniban, sima ruha, ami bővebb
Ceyla: baba adatok sztm nagyon szépek! 3 héttel vagy kb előttem, remélem Gergő is lesz addigra kb ennyike
Sissy: azért Sztahanov ne legyél, szüret legfeljebb most nélküled lesz

vagy onnan mész és viszel mustot fájdalomcsillapítónak
Mók: a lényeg, hogy te és a baba is jól vagytok!!!!!
Dinuci: nem vitt magával, mert egész nap melózik a Legkisebb is számít helyen , és inkább kihagyom az utazást, főleg hogy ismét elterelés volt, megint baleset M1en, na ilyenkor vagyok tiszta ideg... de csináltam neki csokis muffin-t majd az megvédi!!!
Tavasziszél: én még egy hete néztem több hetes előrejelzést és ott az volt hogy szeptember közepétől már csak 18 fok

jó persze az nem jó a ruházkodás miatt, de talán hidegben ember lánya nem dagad-vizesedik annyira...