A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Szia Kriszta!

Jó reggelt nektek!
MAi program: sztrájkolok!
Apa most dobott ide 10 fuvarlevelet, hogy csináljam meg. Én meg mondtam, hogy gyesen vagyok! Kép
Nem kapok fizetést, akkor minek hajtsam magam, hát nem? Kép
Majd érdekegyzetető tanácsot összeültetem ma Kép

Apa: kell még egy gép, vagy beszüntessük a fórumot ahova ír? Kép

NA megyek a kisasszonyhoz.
Pusz MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Röhögni fogsz, de apáék tegnap délután megtalálták álmaik autóját, most vannak leelőlegezni! Egy ToyotaKép

Bea
Vendég

Bea!

Szuperek az álmaik!!!!!!! A legjobbat választották. Nekünk van 3 toyota Dynánk, egy Toyota Hilux Sr5 terepjáró és lesz egy Toyota Yaris nekem is. Amikor terhes lettem az én autómat eladtuk, hogy ne rohadjon a ház előtt. A terepjáró meg baromi nagy ha a városba megyek. Így kiharcoltam egy kisautót.
Nem bánják meg tuti!!!!! Tényleg kipróbnáltunk egy pár tipust!
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Ez egy Hiace, nekik arra kell, hogy a melósokat szállítsák vele. Engem meg a víz kiver, amikor rágondolok, hogy mit fognak tönkretenni rajta. Az előzőnek már mindegy volt, de ez csak egy kétéves autó...Múltkor apa az enyémmel ment, hát az egyik egyszerű szerszám( bocs, apa igy hívja őket) úgy lecsukta a csomagtartót, hogy azóta nem nyitja a központizárKép Szerintem lovaskocsit kellett volna venni, abban viszonylag kevés kárt lehet tenni, csak az meg rohadt lassúKép

Pusz

Bea
Vendég

Bea!

Nálunk is van olyan aki nem sofőr, csak pedálkezelő kisiparos! Kép
Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Pedálkezelő kisiparosKép Nálunk apa vezet, vagy a társa, de ezek a hatosztályos félalkoholisták gond nélkül leszakítanak egy ajtót, pedig csak ki akarták nyitniKép Most röhögök, de amikor megjön az első szervízszámla...
Vendég

Szia!

Nekem is szokott arcomra fagyni a mosoly.
Még jó, hogy a Toyota alkatrészileg nem olyan drága. Tapasztalat! Kép

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Lujzika!

Csatlakoztam hozzád a legyíkolásban!Kép Apának írj álnéven valami csúnyát, hátha elmegy a kedveKép Hú, ma nagyon gonosz vagyokKép

Pusz

Bea
Vendég

Mucska!

Majd kiderül! Remélem a környékbeli bontók jól felvannak szerelkezve kilincsekkel, tükrökkel meg egyéb letörhető alkatrésszelKép

Pusz

Bea
Vendég

Fifianyu!

Nem bántom Apát, kell neki is a sikerélmény Kép Így legalább megérti, hogy én miért szeretek Babanetezni Kép Napközben meg úgysincs itthon!

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok Lányok!

Úgy látom a ma reggel új klub is alakult, csak még nem volt alapító ülés. Köszöntöm a Toyota Fun Club tagokat.

Mucska! És ez most nálad olyan csak két órás figyelmeztető sztrájk, vagy addig tart míg nem teljesülnek a feltételeid?

Bea! Én az unokatesómtól kaptam hasonlóan jó megbízást. Fel kell derítenem az összes használt ruha nagykereskedést. Rendkívül feldob a feladat.

Panó! Bocsi, hogy belekeveredtem a manókba. Úgy tűnik a hétfői agybajomból még nem épültek fel rendesen az idegsejtjeim.

Kika! Már jó rég megígértem, hogy utánanézek-kérdezek a Mebucainnak. Ezt meg is tettem, csak eltűntél és nem írtam meg, pedig a többieknek érdekes lehet. Szóval az lett a dolog vége, hogy a hatóanyagok közül az egyik elméletileg nem szívódik fel, a másik, a Lidocain biohasznosulása kb 35%, ami a májban gyorsan lebomlik. Az orvos, akitől kérdeztem azt mondta, hogy ezek alapján lehet szopogatni, de ne a Forte-t, hanem inkább az Orange-ot, és azt sem maximális adagban, így a veszély, már ha egyáltalán van a Lidocain miatt a minimálisra csökkenthető.

Lujzika-Kriszta! Hagyd apát is fórumozni, különben esetleg bedühödik és téged is letilt. Vagy van még egy megoldás. Kell még egy számítógép. Tali-ügyben meg is kezdjük az egyeztetést.

Mindenki!

Következőre mikor szeretnétek találkozót? Lujzika-Kriszta részéről felmerült, hogy karácsony környékén jó lenne, mert akkor esetleg ők is tudnának jönni. Nem tudom, hogy kinél mennyire van őrültek háza abban az időszakban, és mennyire ér rá a családon kívüli dolgokra. Ezért kérek mindenkit, hogy jelezzen, hogy érdekli-e a dolog, milyen időpontbeli korlátokkal? Én vállalom szívesen a szervezést, ha úgy döntötök, hogy legyen.

Most el, mert szólít a legkisebb.

Üdv:

Zita
pzita

Zita!

A te feladatod is hasonló izgalmas lehet! Szemstrapáló időpocsékolás, de apáért mindentKép Két ünnep között? Talán akkor mindenkinél elmúlik a hajrá. Meg akkor én benneteket kapnálak a szülinapomraKép

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Mucska!
A sztrájk is jó program!Kép Az érdekegyeztetést mi a számítógép-ügyben fogjuk megtartani Kép

Zita!
Aranyos vagy a tali ügyben. Tudom, hogy Karácsony környékén mindenkinél diliház van, úgyhogy mi is csak egy villámlátogatást tudnánk tenni a talin (már csak az otthon töltött idő - max. 1 hét - rövidsége miatt is), úgyhogy miattunk nem muszáj ám a köv. talit erre az időpontra tenni. De azért tényleg köszönöm, hogy feltetted a többieknek a kérdést Kép Kép

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,
Maya oviban,Maxi most piheni ki a tegnapi szurit,éjjel 1 óta alszik.Kép

Fifianyu,Mucska,
TFCKép-bár nekünk nem Toyotánk van,pont a múltkor beszélgettem egy Assistance-os fickóval,aki azt mondta,hogy a Toyotákhoz hívják őket a legkevesebbszer,a Renault,Peugeot,Citroen-ekhez a legtöbbször.Az én ismeretségi körömben is sokan használják a haszongépjeiket,nagyon megbízhatók.Kép

Most el.... kicsit még visszadölök,kipihenem az elmúlt napok örjöngését.Kép

pusz,Nanda
nanda

SziasztokKép

Muszáj vagyok megint jegyzetelni Word-ben, annyit írtatok! És valószínűleg nem jutok egyszerre a végére, Gergő biztos fel fog ébredni addig. Le is írom, hogy most fél 11 múlt, meglátjuk mikor tudom elküldeni.Kép

Rita
SzuriKép Mit nem adnék, ha Gergő sem sírna annyira a következőnél! Úgy sajnáltam szegénykét!Kép
Lili méreteiKép Legközelebb, ha találkozol ezekkel az emberkékkel, akik azon csámcsogtak, hogy Lili 4 hónaposan mekkora, akkor mondd meg nekik nyugodtan, hogy az én Gergőm 2 hónaposan 6630 gramm volt, úgyhogy jöjjenek nyugodtan szilasligetre, majd én eligazítom őket.Kép És mellesleg gyönyörködhetnek a fiamban!Kép

Linda
Fűtés,víz: Kép Várható csőtörés????? Ezt tényleg jó, hogy előre tudják!

Zita
Végül is igazad lett volna már akkor, csak én kísérletezgettem, azt hittem, hogy el fogja hagyni azt a korábbi felkelését. De nem hagyta el, úgyhogy most szopcsizunk, de ma éjjel pl. 1/4 2 után már csak 1/4 6-kor kelt újra. Biztosan fog ez változni, végül is így nem fárasztó, mert szopcsi közben én is alszom.Kép Mondjuk e miatt nem is nagyon tudom, mennyi ideig evett.Kép
Jelentem én is megnéztelek az újságban, miután Linda írta.Kép

Panó
Kakamanó, álommanóKép

Mucska
FogacskákKép

Na, Úgy hallom Gergő felébredt, majd folytatom.Kép
Na, talán sikerül befejeznem, visszaszunyált.Kép

Zsuzsa
KépekKép

Mucska, Zsuzsa
Nem semmit esznek a lánykáitok!Kép

Bea
Ma mi is csípővizitre megyünk! Már baromira izgulok!Kép

Zita
Toyota Fun clubKépKépKép

Rólunk:
Ma vagyunk 10 hetesekKép Lemértem Gergőt és 6750 gramm.Kép Centink azóta sincs meg, úgyhogy azt nem tudom, de a múlt héten a védőnénik lemérték és persze kevesebbet mértek, mint mi itthon. Hallod Mucska? Akkor most hogy is van ez? Pedig én úgy mértem, ahogy ők!
Éjszakánk jó volt, megint 1/4 2, de aztán csak 1/4 6 és visszaaludtunk mind a ketten 8-ig.Kép Egész kipihent vagyok.Kép
Ma megyünk csípőszűrésre a kórházba, ráadásul Karcsi nélkül.Kép Anyukám jön segíteni, mert még nem hiszem, hogy egyedül megbírkóznék a feladattal.Kép Nagyon bénuci vagyok.Kép És már nagyon izgulok!Kép Annó nekem csípőficamgyanúm volt és fél évig ferjkában (nem tudom így írják-e?) voltam, és most izgulok, nehogy Gergőnél is legyen valami! Szorítsatok nekünk!!!

Most megyek, szerintem perceken belül felébred Mókuskám.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!

Mikor mentek? Lehet, hogy találkozunk? Nekünk fél négyre van időpontunk.

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Szerintem ezt a TFC-t sűrgősen felejtsük el, mert valamelyik Apa meglátja, és már a Babanet se lesz a miénk Kép Kép

Nanda!
Alvás Kép Kép

Orsi!
Gratula a 10. héthez! Csípőszűrés miatt ne izgulj, max. a várakozás lesz egy kicsit hosszadalmas. Nekünk mondták, hogy szóljunk, hogy kisbabával vagyunk, de aztán ezt nem nagyon vették figyelembe, kb. 2 órát vártunk az elsőnél, és ugyanennyit kontrolon. Nem tudom, melyik kórházba mentek, mi a Heim Pál-ban voltunk. Drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

NA sztrájk beindítva!

Azt mondták, hogy az a dolgom, hogy a gyereket ellássam. Mi volna ha ő minden nap dolgozna. Hát jobban volt időm amikor nem volt itthon mindenre.
Apa dila, így morgok vele, de egyébként nincs rossz kedvem! Kép
TFN Kép alapító ülést kell tartani. Én imádom az autóit, nagyon jó vezetni őket. És alkatrészben sem mindegy. Sajna tudom. Kép

Orsi!

Nálatok is összemegy a gyerek a védőnőnél? Kép
Csipőszűrés: rendbenlesz, nyugi, szorítunk.
Engem letoltak, hogy apa nélkül mentünk.Nem volt kiírva, hogy az egész családnak meg kell jelenni. Kép
NA megyek, mert lassan ébred Anna.
Főztem volna neki répát krumplival. Fel is raktam, de mire elaludt leégett. Kép Igy marad a hipp főzeléke. Kép
Tudjátok milyen büdöset lehet csinálni 2 krumplival és egy rápával?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Hossz mericskeles miatt nem kell aggodni, ha a gyerek rendszeresen kinovi ruhait, akkor biztos noKép

Orsi, gratulalunk a 10 hethez!Kép Mi ma vagyunk 16 hetesek, de epp hogy meghaladtuk az 5kgt. Persze, emiatt mindenhol mindenki eltatja a szajat, hogy "jaj de kicsi, szegeny". Mire en nagyon duhos szoktam lenni, mert hat attol hogy vekonyka, meg nincs semmi baja es a viselkedesebol is latszik, hogy kozeledik a 4 honaphoz!

Mi itthon 60cmnek mertuk Kameat az este, de a 62es ruhak mar nem kifejezetten kenyelmesek. Lehet, hogy a ruhagyartok kicsit kisebbre veszik a ruhakat, hogy az anyukak onbizalmat noveljek (hadd gondoljak, nagyobb a gyerek)?Kép

Mucska: fozesnel nem hiszem, hogy tulteszel rajtam az odaegetesselKép

Zita: talalkozo: mi valoszinuleg nem utazunk el telen, a csalad latogat hozzank, most ugy tunik, az unnepek kozt lesz azert idonk. Helyszin marad a mar bevalt?

Aniko
anniko

Pihenni nem sikerült,ahogy ledőltem,Úrficska felébredt,de most megint alszikKép

Mucska,
főzésKép,én a múlkor a gyorsrizst felejtettem a tűzhelyen,már parázslott a zacskóKép,mire észrevettem.

Anyukák,ti szedtek valami vitamint,immunerősítőt szoptatás alatt?

Konakion:Azt nem az elején kellett adni?

Csípőszűrés,
mi még 6 hetesen voltunk,annyit mondtak,hogy kicsit kötött-én is,és a Tomi is az volt kicsinek-,amúgy minden rendben.Nem kell visszamennünk.Mi a Budai Gyermek Kórházba voltunk,nem kellett várnunk,mert bejelentkeztünkKépMáshol nem így van?

Szilvi(csak úgy)
nanda

Szilvi!

A Heim Pál-ban én próbáltam időpontot kérni, de azt mondták, hogy náluk ilyen nincs. Hát ezért kellett egy csomót várnunk. Amúgy Eszternek sem volt semmi a csípőjével, meg is UH-ozták, csak úgy feküdt 6 hetesen, mint a kérdőjel. Azt mondták, rakjam terpeszpelusba (nyáron 40 fokban, mikor a csípőjének semmi baja Kép), ezért kellett visszamenni kontrollra. Persze nem használtuk a terpeszpelust, de a doki azt mondta az ellenőrzésen, hogy ugye, hogy használt, mert most milyen szép a tartása? Kép Kép Hát egyszerűen csak kinőtte! Kép Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,
most várjuk a doki bácsit. Dupla oltás...Kép
Már előre félek, mi lesz szuri után 2-3 órával. A szúrást sose szokta a kicsi zokon venni hála IstennekKép

Orsi,
gratulálok a 10.héthez!
Meghaladta a kisfiad a kislányom súlyátKép Vasárnap este 6,65 kg volt Dorci.
Szerintem is a legjobb mellretenni a picit éjszaka.

Zita,
köszi a mebucainos infót.
Azt magyarázd el nekem, hogy hol és hogyan kell rákeresnem, ha azt szeretném megtudni pl, a Neocitran-ban melyik anyag az altató hatású.(ezt egy patikus mondta egyszer, hogy van benne)
Én annyira béna vagyok ilyen keresésbenKép
Tehát mikor kóstolhatom a muffint?
A taliról: nekem szinte mindegy, bár ha szavazásra kerül a dolog, én inkább az ünnep előtt szeretném. Pl. december 11. vagy 18. szombatok.

Mucska,
édesek a fogaitokKép
Odaégettt kajaKép

Hajnimaci,
májusi börzeKép
kár, hogy nincs fotó a nagy fürdőzésről...

most mennem kell, majd folytatom.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bea
Nekünk azt mondták 3-tól lehet menni, és nem lesznek sokan. Azt nem mondták, hogy be lehet jelentkezni!Kép Ráadásul ezt a hülye kórházat nem lehet elérni telefonon, mert a központos nem veszi fel.Kép
Akkor most készülhetek az órákig tartó várakozásra?Kép

Orsi

avocado

Terpeszpelus:Még a régi,jó öreg dokibácsink modta,hogy ezek a mai eldobható pelusok felérnek a terpeszpelus hatékonyságával,mert nem olyan puha,mint régen a textil volt.Kép

N.
nanda

Orsi!

Nekem a gyerekorvos adott beutalót és ő mondta, hogy 15 30 meg a beutalóra is ráírta. Hát nem tudom. Mi voltunk tavaly a barátnőmmel, az ő lányát vittük és egy baba volt előttünk, és egy vizsgálat kb. 2 perc. Sokat biztos nem kell várni! De jó lenne találkozni veletek!Kép
Ne izgulj, biztos nem lesz semmi baj!Kép

Na megyek hajat mosni...

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Ezek a tegnapi reagálások, csak ma de. 2 órán keresztül kikapcsolták a UPC-t. Se tv, se internetKép

Andi,
szépek a fogacskákKép Ennyit eszik Anna, és mégsem hízik olyan nagyon? Tüncsi is viszonylag sokat ehet, mert van, hogy nem tudom visszaadni neki a cicit, pedig még bőven van benne. Így kedden apa viszi oltásra, ő legalább elengedi a füle mellett a megjegyzéseket a súlyárólKép

Zita,
ez a fogkrém soha nem fog a kedvenceim közé tartozniKép Én kóstoltam a muffin-tKép Esetleg a receptet is megkaphatom?

Panó,
tegnap távozott a kakimanónkKép úgy látszik csak rövid látogatásra ugrott be. Esetleg visszament hozzátok?

Nanda,
én úgy tudom, hogy a kezelés teljes időtartama alatt nem lehet mentolos fogkrémet használni. És inni sem szabad semmit (még vizet sem) előtte és utána fél óráig.
Örülök, hogy Maya jobban vanKép

Maci,
klassz, amikor apa fürdeti a gyereketKép

Linda,
én azért szeretnék fényképet látni a seprűakciórólKép

Lujzika,
apa topikjaKép
engem kétszer enged szavazni a képekreKép egyszer késő este, egyszer meg dél körülKép

Hajni
nalika

Zsuzsa,
Zsófi még mindig szép, Edina meg kezdi lekörözniKép

Bea,
csípőuh minden rendben lesz!

Lujzika,
nem lehet, hogy csak a kislányodnak nem tetszik az ének? Próbálkozz mással!Kép

Orsi,
csípőszűrés: remélem nem lesz semmi, és nem kell sokat várnotokKép Freyka-párna: nővéremnek volt

Andi,
kajaégetésKép be kell szerezned egy poroltót is lassanKép

Chello,
Noncsi súlya???

Pussz,
Hajni
nalika

HajniKép
Már nagyon régóta hasznljuk itthon a homeos bogyókat,én nagyon hiszek benne,Maya amióta megszületett,nem is kapott mást,ha beteg volt,csak ezeket.Most kapott sajnos először antibiotikumot,de a doki néni azt mondta,ez baktériumos fertőzés volt-ovodai törzsKép-így muszály volt neki adnom.Nem kell szüneteltetni a mentolos fogkrémet,csak várni kell kicsit vele.Kép

Puszi,Nanda
nanda

még néhány kép:
Kép
nanda

KépGERGŐ BABA
nanda

Nanda,
nálam is előfordul, hogy elfelejtem a másik fogkrémet használniKép De több helyen olvastam a mentolmentességről. Akkor talán nem izgatom magam annyira, hogyha néha eltéved a kezem a mentolos fogkrém irányábaKép
Ugye rólam nincs képed?Kép

Hajni
nalika

Kép
nanda

KépDE VANKép
nanda

Nanda,
most sorban adják ki a Poirot filmeket dvd-n!Kép
Én már megrendeltem őket.

H.
nalika

Ezt azért nem kellett volnaKép
nalika

Kép
nanda

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Tegnap kaptuk meg a 3. hónapos oltást és sajna Noncsi belázasodott tőle. Hiába kapott kúpot este, hajnalra 38,6 lett a láza. Kép Napközben sokat aludt, mostanra lejjebb ment, remélem ma éjjel sem lesz gond. A szurit nem jól viselte, már a vizsgálatnál nagyon sírt és nem bírtam megnyugtatni. Szuri után jött a java és eltelt vagy 10 perc szopi mire megnyugodott de utána nagyon nehezen aludt el. Bele sem merek gondolni mi lesz a dupla szurinál. Kép

Többi baba hogy viselte az oltást?

És most olvasok egy kicsit!

chello
chello

Sziasztok!

Nanda: nagyon kiraly ez az utolso kep Lilirol. Kép
Milyen fogkremet hasznalsz a homeos bogyok mellett?

Hajni: A Poirot filmeket honnan rendelted meg?

Anita: Mi volt az oltassal? En benne vagyok az altalad irt decemberi idopontokban. Kép

Orsi: Nagyon szep a Gergo sulya. Kép Kuldom a nezelodoket szilasligetre. Kép Csiposzures milyen volt? Sokat kellett varni? Gergo hogy viselte?

Lili most mar kialakitott maganak egy napirendet. Delutan 1.30 es 2 kozott alszik 2 orat. Kép Ezt mar napok ota csinalja. Cumi nukum. Ma nagyon nyugos napja volt delelott, szerintem a tegnapi oltas utohatasa, azt hittem keri a cumit, odaadtam neki es ugy kikopte, hogy hatalmasat repult. Kép A helyzet az, hogy allandoan ragna valamit. Oklet, ragokat stb.. Ha nem raghat akkor "nyivakol". Kép Mindig adok neki valamit, de csak egy par percig jo neki, aztan eldobja. Ti mit csinaltok? Baratnom szerint akinek 3 kislanya van. 2 harom eves es 1 ket eves, azt mondta, hogy ilyenkor o mar adott egy babapiskotat vagy egy haztartasi kekszet a lanyoknak akik eloszeretettel szopogattak. Szerintitek? Es kezdem eszrevenni, hogy Lili is jobban erzi magat felig ulo helyzetben mint vizszintesen fekvo helyzetben. nem korai meg egy kicsit megemelni a babakocsi hattamlajat?
Na, jo sokat kerdeztem. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Nalika-Hajni: Noncsi múlt héten 26 dkg-t hízott így most 5280 gr. !! Kép Reszkessetek 6 kilós babák, hamarosan utolérünk benneteket!! Kép

UPC: Kép

Bori: dupla oltás. Kép

Annikó: gratula nektek is az 5 kilóhoz. Kép Én már megszoktam, nálunk is mindig megy a csodálkozás, hogy milyen pici a lány !!

Mucska, sztrájk még tart? Küldtem emilt. Kép Anyóst meg nem kérem köszi! Tudom, Neked is sok volt belőle.

Bea, Orsi: mi volt a csípőszűrésen?

Nanda: Maxi nem lett lázas a szuritól? Jó alvókája van! Kép

Bea, Kriszta: jó lenne titeket is megismerni. Kép Jól látom, hogy már a kövi tali szerveződik?

Zsuzsa: Edina étrendje nem semmi! Hogy hogy nem hízik? Örülök, hogy Zsófi már jól van. Kép

Zita: aranyos vagy, köszi: Kép
Csilla baba is tündéri volt szombaton a szőke hajával és piros arcocskájával. Kép

Többieknek is pusz de sajna csak idáig jutottam, megyek a drágámhoz.

chello
chello

Rita,
http://xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3015&VID=R98918346259515121
http://www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=5411
utóbbi azért jobb, mert személyesen is át lehet venni, és akkor nincs postaktg
A babakocsit mindig félig fekvőbe állítottam, ha már nagyon ki akart látni. De ez a fiúkra vonatkozik, a lány még nem háklisKép

Pussz,
Hajni
nalika

Nanda,
még ezt találtam a fogkrémről. Sajnos a használati utasítást nem tudom bescannalni, de az bővebbKép Én csak ezekre hagyatkoztam, mikor írtam rólaKép
http://www.fogvedoklub.hu/term/mentol.htm

Hajni
nalika

Sziasztok!

Chello: Koszi. Azert nekunk a 6 kg meg tavol van, de mar nem felek, hogy 6 honaposan nem lenne meg, meg heti 10dkval is elerjuk addigKép

Lanyok, adjatok tanacsot jatszoszonyeg-ugyben. Regebben lattam fenykepeiteket nagyon aranyos jatszoszonyegekkel, kezdek arra hajlani, hogy vegyek en is. Szerintetek 14 ezer jo ar egy "GALT Boltozatos játszófészek" nevure? Itt a hirdetes:
http://www.kekpanda.hu/

A babak mennyire ertekelik az ilyesmit tapasztalatotok szerint?

Aniko
anniko

Sziasztok!

UH-on minden rendben volt, Orsiékkal viszont nem sikerült találkozniKép Én még mindig nem ismerek senkit személyesenKépKépKép Most nincs időm visszaolvasni, hatra megyünk pancsizniKép
Szép estét mindenkinek!

Bea
Vendég

Sziasztok!!!

Megjottem, nem vesztem el! Tegnap delben ertunk haza, de meg a mosas itt all halmokban, aztan Balazs most szokik vissza es reggel szornyu fejfajassal ebredtem, de gondoltam most mar benezek.
VIsszaolvasni meg sem probalok, nezegettem ezen az oldalon a talis kepeket...Album jelmagyarazattal nincs valahol???Kép Bezzeg a midi-talirol van, latszik, hogy azon ott volt Zsuzsa...

Most elmegyek ringatni a fiamat(valami elromlott benne es olbi baba lett egy kicsit), de majd beszamolok a midi-+talirol mert rengeteg dolog tortent, a legfontosabb az, hogy Apa beleszerelmesedett Lino NoraKép-jaba, igy nem tudom mi lesz a Balazs-Kata hazassagbol...Kép

szoszi
szoszi

Ann,
ha visszanézed a képeket,Lino Katája egy olyanban van lefényképezve.Én uazt. 2O.OOO-ért láttam.Szerintem találsz aranyosakat bármelyik bababoltban,negyedannyi áron,és amennyit használja,hát nem tudom....
A Corában volt pár ezer ft-ért nagyon aranyos játszószőnyeg a múltkor nem tudom van-e még.Talán2-3 ezer ft.

Orsi,
Mi volt a csípőszűrésen?
Pusz,Nanda
nanda

sziasztok!

Most csak gyors leszek, mert etetnem kell menten!

Köszi a kevés, és szűkszavú képdícséretet! Kép Pedig nagyon igyekeztem Kép

Szöszi: üdv újra köztünk. ÉS köszi a dícséretet albumszerkesztés ügyben.

Miditalisok: szájsebész ma megvolt. Szerinte szemölcs! ÉS ha nem nő, maradhat! Rossz fogam nincs Kép

Holnap Edinának is szuri lesz Kép A dupla....

ZSófi ma már volt oviban, és minden oké. Kép

ÉS a cicánk el van maradva, mint a borravaló Kép
<a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=2028&osztas=4&szam=0" target=_top> A MI CICÁNK</a>, és a vetélytárs <a href="http://www.haziallat.hu/galeria.php?kategoriaid=1&kepid=1324&osztas=4&szam=0" target=_top>Bubuka .</a>

Ígérem, ha tudok, jövök majd, és reakció is lesz!

Zsuzsa
zerko

ja, és duzzogok, mert senkinek sem hiányoztam ma!
Kép Kép Kép
zerko

Zsuzsa,
pedig én megdicsértem a képeidet, és igenis hiányoztál!
És Zsófi evett is az oviban?

Hajni
nalika

Szöszi,
te is hiányoztál a netről!

Meg Szilvi, Panó, Anikó, és még nem tudom hányan!Kép

Hajni
nalika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?