A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Szép napot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Apuka elment dolgozni... én meg itthon...
Olvasgatok, lustálkodom :wink:

Én már csak olyan félig ülő helyzetben tudok aludni.

Cherryke
Kérdéseket írd fel! :wink:
Vendég

Olyan kiváncsi vagyok már a babáinkra!
Vajon ki fog leghamarabb szülni????
Vendég

Kép
Vendég

Jóreggelt szép napot!

Ma olyan jol aludtam, kicsit gonosz leszek, de biztos mert a fiam nem itthona aludt :-D Fél 9 kor keltünk,kimentünk a piacra bugyit venni mert kevés lett volna, meg sütit :-D Hát majd lehidaltam,mikor már kikérte a párom akkor derült ki hogy ez az országtorta nevezetű süti 400.-/db :shock: Azt mondja neki nincs pofája visszatetetni. No comment :evil: Mindegy ebéd után elfoggy. Reggel meg olyat tornázott a pocaklakóm...tyűűűűű :-) Most meg jön a savam meg hányingerem van, tetejébe még a husilevesem is zavaros vmirt :-(

Cherryke:túrós rétes nagyon fini :-) egész megkivántam de mivel már van itthon süti nem megyek át a lidlibe :-D Viszont majd kiprobálom, tényleg jok ezek? Akkor neked is nyugisabb ájszakád volt,örülök.

Iceberg:jah egész jo hogy ezt igy leirjuk :-) Mindenkinek megvan a saját nyavajája,de valamiben mégis hasonlok nem? Énis megszülné 2 hét mulva! De komolyan. Érezem ez már sok nekem. Na de ha még egybe leszek,attika ugyis oviba lesz megprobálok többet pihenni.Máté hány kilós volt?

Etus:jo hogy jelentkeztél :-)örülök hogy ti is jol vagytok. Bár ez a fránya alvási küzdelem..... Mindegy ezzel jár. Érdekes ez a mosási szisztéma, nem lehet kényelmes. A szülőszobalátogatás tuti érdekes lesz. Majd Uh-rol irj mindenképp.

Megyek le kell szűrnöm a levest, bár kitudja mi lesz belőle. Az ize jo de valami akkor igazán jo hogyha jol is néz ki :-D Meg sült husi lesz petrezselymes rizzsel. Nálatok?

Majd lehet még jövök, további szép hétvégét!!!

dinuci01

Halihó!

Én rántott csirkecombit csinálok,sült krumpli,meg kis zöldség,vagy borsó levit."Irígykedem" azokra,akiknek már ilyen közel a szülés... :) Ilyenkor mennyit számít 2-3 hét is!
Többiek mizu?

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Nálunk is a szokásos húsleves készül... azt állandóan tudnám enni :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Meg csináltam egy kis paradicsommártást

Dinuci
Miért lett zavaros a leves?
Húslevest én mindig nagyon lassan, alig pötyögve, fedő nélkül főzöm.
Hideg vízbe teszem fel. És nem szoktam leszedni a habját...
Mindig aranysárga, tiszta...
Vendég

Sissy
Azért így a célegyenesbe fordulva se egyszerű! :wink:
Én még kitolnám...olyan hihetetlen, hogy mindjárt szülők leszünk :roll:
Vendég

cherryke:én is így vagyok :) itthon még eszemben van,hogy mit akartam kérdezni a dokitól,de amikor ott vagyok eszembe sem jut :lol: ,persze ez nem jó mert utána bosszankodom magamon! :roll:

dinuci:így van!! :) de ami furi azt muszáj megvitatni :) Máté?? :) 3kg70dkg volt :) sztem pont jó és jó lenne ,ha Balázs sem lenne több! :roll: .legutóbbi hónapban 3kg ment rám!azt mondta a dokim,hogy az jó és kell annyi,sőt még meg is kérdezte,hogy nem fogyókúrázok ugye?Neeem eszem ágában sincs csak azért oda figyelek,de most nehezebb úgy érzem,mert többször érzem magam éhesnek és több félét kívánok ezt is azt is :roll: tegnap is ettem,de még ettem volna kolbászt is!most a kolbász meg a pogácsa van listán kívánságul csak pogi tésztát nincs kedvem sem meg erőm sem gyúrni :roll:
én ilyen réteges marha husit csinálok,tegnap bepácoltam mára(mustár,só,bors)(olaj,marha husi,karikára hagyma,rizs nyersen 1bögre,rá pari,paprika és 2 pohár víz-jénai és letakarni,kb 1óra!) és ma sütöttem össze,már kész van csak apucit várjuk éppen!húú,de éhes vagyok!!Jó étvágyat mindenkinek!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Eszembe jutott, hogy mit is akartam még :wink:

Hogyan értesítjük egymást a babák születéséről????
Betanítjuk apukákat? Telefonszámot cserélünk????
Vendég

Iceberg
Jól hangzik a réteges husi! :wink:
Vendég

kata1002:finomra is sikerült :roll:

Én lányok hiába szedem a magnéziumot ugyan úgy feszül a hasam! :?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg
Mennyi magnéziumot szedsz????

Én 3-4x 500mg-t... ezzel egészen jól érzem magam...
Vendég

Új fajta vitamint szedek:Juvita a neve és nagy betűvel rá van írva,de a gyógyszertáros is mondta,hogy hiába vagyok terhes akkor is csak napi 1 tabletta és 1 tablettában van 500mg magnézium,150mg kalcium,15mg cink.Azt mondta erős,ezért csak napi 1!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Szedjél mellé akkor még sima magnéziumot...mert az akkor kevés neked...
Vendég

lehetséges,hogy tényleg kevés!!köszi :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Babaváró kis könyvben olvastam,hogy a 36. héten mért testsúly szerint kell venni a pelust!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

[quote="iceberg"]B írta:icebergabaváró kis könyvben olvastam,hogy a 36. héten mért testsúly szerint kell venni a pelust!

Nekem nincs itthon sok pelusom... egy-egy csomag a legkisebb (újszülött) méretből.
Ha másmilyen kell, akkor majd apuka megy és vesz...
Először úgyis ki kell tapasztalni, hogy Noelnek éppen melyik márka lesz jó...
Vendég

Halihó megint itt :-)
Apával összeválogattuk ma hogy mielyik rucikat hozza be a kkorházba a babának és már megy is a gépbe. Meg mosom a babóca ágyneműgarnituráját is :-)

Sissy: igazad van ilyenkor az a pár hét is számit, de te ne aggódj nagyon hamar el fognak röppeni a hetek :-) Nekem szerencsére csak ugy repülnek most.A kajcsi finom lehetett ..

Kata1002: énis mindig ugy csinálom ahogy te is, csak párom szerint a hussal lehetett valami. Pedig semmi érdekes ize nincs a fene tudja. Lehet hamar tettem bele ezt az izvarázst. Azért meg tudtuk enni :-) Meg aztán kedvem sincs főzni és ez nálam sokat számit.

Pelus:a legkisebbet kell venni azt szokták mondani. De sokszor még a legkisebb is nagy :-) Nem baj majd belenőnek.

Iceberg: Máté akkor nagy baba lett volna ha kihordod végig nem? :-) Lehet szerencsésebb is hogy meglett. Énis már nagyon nyűglődöm. Egyesek szerint nagy a pocim, mig én már nem is látom olyan nagynak. Lehet már kezdek hozzászokni :roll:
A kaja jo lehet, ezek a pácolt cuccok különösen finomra tudnak sikeredni.

Értesítés: én már megadtam a számom szerintem mindenki adja meg valakinek, és akkor biztos megtudunk mindent :-) Egyébként jo kérdés volt.

dinuci01

Ice: nem biztos, hogy kevés az 500. Csak épp nekem sem volt jó, hogy napi 1szer vettem be... a mennyiséget. Amióta újra a megszokottat szedem, minden oké.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cherryke 2010.08.29 16:53-kor.

Kriszta
Kép
cherryke

Iceberg!

Nekem a Juvita bejött!! Most mást hozott a párom, valami magnézium extrát. Ez is jó!
Csak akkor szedem be amikor szükségét érzem, Amennyit a terhesség elején fájt a hasam, most annyira keveset.

Kata1002!

Esélyes vagy te is az első helyre, szülés tekintetében.
Én tuti irigykedni fogok rátok,akik hamarabb szültök, mert bár furcs de Sissynek igaza van, sokat jelent az a 2-3 hét külömbség.
De egy tuti kíváncsian várom a bébiáradatunkat, és a kicsik fotóit. :D

Dinuci!

Trats ki, és pihenj amennyit tudsz, két gyerekkel nagyon kemény lesz, így meg hogy Atika rossz korszakát éli, na így különösen nehéz lesz. De tényleg most pihenj amennyi tudsz!!!!! :wink:

Mi ma vásároltunk!!!! :D
Kaptam két hálóinget, babóka kapott a kádba ilyen babtartót, hogy ne kelljen egyfolytában fogni fürdi közben, és kapott plédet is nagyon puhát vettünk a Brendonban, és vettem még melltartóbetétet is mert akciós volt. Hát egyenlőre ennyi,de részünkről már ez is haladás.
Nagyon várom a bababörzét, ott tuti kiélem magam, meg a hormonjaimat!!! :lol:
Kedden kapjuk meg a kulcsokat az új kéglihez, aztán hétvégéig folyamatos, nem túl megterhelő költözés. Szombaton már szeretnénk ott aludni. Párom nagyon várja!!!!!
Én meg azt hogy akkor már elhozza a kiságyat is.

Egyébként nagyon félek a túlhordástól. Ismerem magamat, és tuti október elejétől tűkön ülök majd, nem hogy a kiírt időpont után!!!! :oops:

Kép
mók

[quote="kata1002"]E írta:kata1002szembe jutott, hogy mit is akartam még :wink:

Hogyan értesítjük egymást a babák születéséről????
Betanítjuk apukákat? Telefonszámot cserélünk????

Az én számom: 0620- 204-0007. Úgyis én vagyok utolsónak kiírva :D
e-mail: baby@pannonmail.hu
Ide megírhatjátok a számotokat, nyitok egy jegyzet füzetet.

Kriszta
Kép
cherryke

Dinuci
Húslevesbe én nem teszek ételízesítőt. Befűszerezem én magam :wink:
(bors, babérlevél, szerecsendió, gyömbér, szegfűbors, hagyma, fokhagyma+ leveszöldség)

Mók
Hát igen... a sor elején vagyok :wink:
Költözésnél te inkább csak irányíts!!!!
Vendég

mók:akkor te is napi 1-t szedtél be!?várok még akkor kicsit hátha később hat!

Sokan raknak plusz ételízesítőt a husi levesbe,de én sem szoktam rakni bele!Sok zöldséget,répa,fehérrépa,zeller,karalábé,vagy kelkáp vagy karfiol,és soha nem hagyom ki a tv paprikát van,hogy pici parit is rakok bele.fűszer:só,színes bors,1 pici csipet egész kömény,egy kis körömnyi babérlevél.
de sztem is a husival lehetett gond Dinucinál!!!!én is jártam már így hiába főztem lassú tűznél stb...,viszont a habját én mindig leszedem!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg!

Igen napi 1x szedtem, mondjuk visszagondolva estére már nem hatott ki, vagyis inkább nem is reggel szedtem be hanem dél körül.
Nekem a pelusról azt mondta a védőnő, inkább nagyobbat vegyünk mint ami kellene, mert az kényelmesebb.... :?
Hát nem tudom......
de nagyon sok méret, és fajta van, biztos megtaláljuk a megfelelőt.

Én is nyomoztam anyukámnál, hogy ki mikorra született a tesóim közül. A nővérem 3 héttel késöbb,de anya szerint elszámolták, és akkor még az uh gyerekcipőben járt, vagy még ott se. Húgom, öcsém napra pontosan érkezett, velem meg indították kb.3 héttel hamarbb mert volt valami gond.
Hát így van rá esély hogy én is időben szülök..... :roll:

Kép
mók

Sziasztok!

Itt vagyok én is megint, olvaslak ám titeket de nem mindig tudok irni, sokszor csak fejövök elolvasom a hsz-eket és csinálom a dolgom.
Én nem tudom ti hogy vagytok vele , de én csak azt látom hogy olyan lassan haladok mindennel, hogy az már hihetetlen.Mindig eltervezem mit csinálok meg aznap és term. sosem sikerül.

Most is azért irok ilyen későn mert tegnap éjszaka még 3 órakor nem tudtam aludnia gerincem miatt és reggel meg kellet kelni mikor a kisfiam felébredt.Meg ma volt 5 éves és már úgy kelt fel, anya:mikor ebédelünk?, mert tudta hogy ebéd után jön a torta.Tegnap direkt megfőztem hogy ma csak a tortát kell megcsinálnom!!Forma tortát csináltam term. Verdásat, hát mondanom sem kell el ment vele 3 óra!
De mindn pénzt megért mikor meglátta, ez olyan fura minél nagyobb annál jobban vár mindent és örül nekik.

Dinuci: Elhiszem hogy Attika fura, nálunk Ari is nagyon várja a hugit, de közben egyre jobban ragaszkodik hozzám és nem lehet vele bírni. Biztos az időjárás is közrejátszik, mindig mondják hogy csak az öregek érzik, ez nem igaz, az én fiam az első perctől érzékenyebb ilyenkor.

Én is irigylem azokat akik már a finisben vannak, igaza van Sissynek, most valahogy jó lenne már a vége felé lenni, tudom hogy halad az idő de már nagyon szeretném én is a kezemben tartani.

Iceberg: nekem a magne B6 ivófolyadéka nagyon bejött, hála azóta nem görcsölök és nem is keményedek.Csak ez a fránya hátfájás ne lenne.

Holnap megyek a dokihoz, remélem minden oké, vhogy most csak attól tartok hogy ne legyen nyitva améhszáj! Nem tudom miért???
És talán du.-án sikerül végre az apaságit is elintéznünk, itt csak hétfő du., szerda, péntek de. lehet és term. mindig közbe jön valami!!
Na jó éjt mindenkinek! Aludjon aki tudjon én még vasalok és pakolászok egy kicsit!

Tünde
btunde

Én is elkezdem mosni a kelengyét... Hűvős idők jönnek, sose szárad meg. Ma az alvós és fürdős dolgokat mosom.

Kriszta
Kép
cherryke

Jó reggelt!

Gondoltam benézek korán mert lehet ma nem is lesz rá módom :-( El is felejtetem mondani( meg én magam is megfeledkeztem rola :oops: ) mennem kell védőnőhöz meg jön hozzám is kelengyelátogatásra :-) Ugyhogy most gőzerővel takarítok mert azért még van mit, meg mosom tovább a babaholmikat. Tegnap az ágynemű ma meg azok amiket a korházba viszek majd a babának.
Most nekiállok főzni is,igaz leves van csinálok hozzá gombapörit tésztával az gyorsan meglesz :wink:

Nektek mi a program mára?

Cherryke:énis ahogy mostam tegnap ugy ma még mindig vizes..... Mindegy mire jön a babó megszárad. Csak az ilyenkor a kelllemetlen h hova teregesse az ember :roll: A számomat majd küldöm énis. Remek ötlet! :-)

Tünde:kisfiadnak Boldog szülinapot kivánok!! Biztosan jol sikerül a torta :-) Orovoshoz egy kalappal hogy jo hireket mondjon

Mók:hát nem lesz egyszerű, de legalább szerdátol itt az ovi. Apa megy érte délután és ha már itt lesz a pici attika csak délután jön haza addigra apa is lesz már. Ebben azért szerencsém van. Majd akkor ő lesz a picivel én meg törödhetek attikával :-) Hát érdekes lenne korábban szülni énis ezen filozom de ne aggodj most sem lenne semmi baj. Persze maradjon még nagyon sokáig!!!!!

Kata:énsem raktam ételizesitőt csak ezeket a megszokott dolgokat. De ez az izvarász bejött persze modjával :-) Biztos a hus volt.

Iceberg:a magnéziumot azthiszem már csak 3-4hétig kell szednem.Énis elhagyom a jövő héten. Igaz lehet orvosa válogatja eztis :roll:

dinuci01

Sziasztok,jó reggelt :)

Most jobb éjszakám volt! :) Érzem is,hogy kipihentebb vagyok és most nem 4-5 alkalommal voltam pipilni,hanem csak 2x :D
Remélem ma megérkezik a 4 rugdalózó amit a vateráról rendeltem és,nem fogok csalódni benne utána kimosom a többi ruhával együtt,már várom,hogy láthassam!!

mók:Van pelusban köztes méret láttam ami tuti jó lesz! :wink:
33 hetesek leszünk :roll: :D :D 7 hét van hátra :D ,ha van még annyi :wink: :D

btünde:meg lehet a hátat masszíroztatni nyugodtam,persze sztem azzal aki ért hozzá!alvás közben is fáj?kényelmes az ágyatok?sokat számít!!szülés után is fog fájni!én sokat voltam egyedül Mátéval mikor pici volt és volt olyan képzeld amikor azt hittem nem tudok fölkelni az ágyból,úgy keltem föl mint egy "béna" alig bírtam menni is,nekem a csípőm fájt nagyon!lehet,hogy igazodott vissza a csontom,voltam is dokinál akkor szedtem 3 hónapig Donna tablettát az segített!biztos van olyan kenőcs is amit ilyenkor lehet használni!gyógyszertárba segítenek biztos!
a b6 ivófolyadék az a pezsgőtabletta?ha igen azt én nem tudom meginni :?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Megérkezett a vaterán rendelt rugi(K),szépek,jó illatuk van és semmi bajuk sincs!nagyon cukik!!!! :D :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ice. Jó ez a vatera...

Küldjétek a telszámokat. Az e-mailemet is rakjátok el, oda majd küldhetitek a fotókat én meg rakom be ide, amíg el nem megyek én is szülni. De ha esetleg előbb mennék, úgyis küldök sms-t, 2 szám már van.

Páromék jövőhéten mennek 3 napra ausztriába, Harley fesztiválon lépnek fel. Apósom elutazik olaszba 2 hétre... senki nem lesz itt :(
Anyukám meg költözködik a pasijához... De remélem itt lesz velem azt a 3 napot.

Jó fej anyám... Eladja a lakást, aztán a pasija is és elmennek valahova Sopron környékére. Mondtam neki, nem sokat fogja látni az unokáját... Mi nem fogunk tudni menni, időhiány miatt. Így is olyan nehéz összehozni most is egy hétvégét, hogy a fürdőszobát kifessük.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége!

Kri, Kata, Ice: igen, én szeretném ha jönne a kislány és megszokná a tesót, de kényszeríteni sem akarom, azt szeretném, hogy azért kedves majd Gergővel, mert így érzi belül, nem pedig azért mert így illik... múltkor mondtam is pocakban Gergőnek:" itt van a nővéred, szereted, tiszteled, kedvében jársz majd" - >kiscsaj röhögött rajta :) különben mi jól elvagyunk, múltkor mamának ő sütött gyümitortát úgy hogy én csak mondtam mit tegyen bele meg hogy keverje :) aranyos a csajszi, anyuka nem egyszerű..

Kata: pocak szuper, ma mész dokihoz? :)

Sissy: örülök hogy jobb a fogad, nálunk párom szombaton este fogmosásnál egyik tömése lejött :) mi jöhet még :)

majd még vasárnapot visszaolvasom...

ma tojásos nokedlit csináltam :) bár uram rám szólt hogy ne etessem :)

gyomrom nem valami jó... nem is értem, GErgő meg jónagyokat feszít magán.. nem szereti ha vezetek!

Amíg nem tudok jönni mindenki vigyázzon magára ebben a frontos időben!

PUszka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halihó!

Voltam védőnéninél, képzeljétek fogytam 60dkg.-t!Állitolag ez a sok stressznek is betudható vagy mi. Mindegy lényeg hogy nem baj.
Egyébként minden ok volt,babóka szive csak ugy zakatol :-)Attika is hallotta.Nemsokára jön ide is látogatoba amit mondtam azt mondta 1-re ideér hát az már elmult. Attika evett, most alszik aranyom mint a bunda. Remélem visszaszokik az alvásra.

Kfmares:köszi jol telt, bár megint kicsit mozgalmasabban mint szerettem volna. Ne félj kiscsaj tuti megszokja Gergőt, mennyi idős is? Mert van az a kor amikor kimondottam vágynak egy tesora :-)
Tojinokedli fini. :P

Cherryke:Az jo ha gyűlnek a számok :-)Anyukád miatt ne szomorkodj,biztosan élni akarja a saját életét.De ennek ellenére is biztos jobb hejzetben leszel mint én. ne ugy fogd fel hogy el leszel hagyatva! Na meg aztán ha távolrol is mi is itt leszünk neked.

Iceberg:örülök hogy jobban aludtál. Én ezzel szemben rentgeteget mentem pisilni :-( Olyan rossz igy éjjel álomkorba pisijáratra indulni.
A rugik biztos cukik!

Rakok hamar pocakképet,meg a lakásrol (szobánkrol) meg kis attikárol. Remélem nem baj. Bár kicsit kettő homályos mert sötét van most sok a felhő,villannyal meg nagyon vacak lenne.
Majd még jövök.

dinuci01

Kép Kép Kép

dinuci01

http://www.otto.hu/d-5744238-szoptatos- ... urana.html

Jól néz ki ez a melltartó sztem!!

dinuci:Ari a kisfiad,látszik rajta,hogy egy kis csibész :D
szép a lakás,jó tágas és tetszik nekem fal színe!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Tényleg furi, hogy már nincs hátra két hónap sem. Van akinek meg csak egy... :) nekem most olyan kettős érzésem van, mert várom is nagyon, hogy megszülessen, másrészt meg Juli most olyan aranyos korszakában van, hogy nagyon élvezem a vele töltött időt, és hát tudom, hogy az időből lesz kevés, ha Andris megszületik. Szóval én még most ez az állapotot is megpróbálom kiélvezni :)

Sajnos jövő héten az én férjem is lemegy 5 napra egy konferenciára. még jó, hogy vannak a közelben barátaink, akiket szeret JUli, és ha valami baj van őket tudom hívni, mert ugye a család nagyon messze van. DE hát nem lesz baj :)

Dinuci, nagyon aranyos Attika a vonattal. Juli is imádja a vonatokat :)

Nekem most nagy mázlim van, mert Magne B6-ot nem is kell szednem, mert szerencsére most nem keményedek (csak el ne kiabáljam).
Sajnos mennem kell takarítani nekem is, mert a fürit csak akkor tudom csinálni, ha JUli alszik.
EDit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Megint hozom a formám...

Holnap befektetnek a 36.hétig :roll: :roll: :roll: :roll:
Minden rendben a babóval, meg velem is, csak a drnő szeretné, ha szem előtt lennék, mivel fokozott a koraszülés veszélye.
Szegény családomat már előre sajnálom... Anyu viszi majd Rékát a fejlesztőbe, délután helyettesít a boltban, apu és a férjem intézik a délutánt :) :) :)

Kiváncsi leszek... kicsit hízlalni kéne a babát, mert még vissza is datált a drnő a csütörtöki uh-n, azt mondta, inkább 31. hét. Bár a combcsontja meg 33-34 hetesnek felel meg, úgyhogy szép hosszúcombú csaj lesz :) Csak épp nem ehetek szinte semmit, úgyhogy nem tudom, hogy kapjuk össze magunkat :roll: :roll: :roll:

Sok puszit küldök mindenkinek, kitartást és szép utolsó heteket, aki már ott tart!

nukada

meg nem vagyok teljesen kepben de ujra itthon lanykammal:)
Jol elvolt nagyon mindeki agyon dicserte otthon es nem volt vele gond. Csak nehezen szokik hozzam vissza:( De o mindig ilyen volt, eleg egy uj frizura hozza hogy tavolsag tarto legyen akar egy napig is:(

En ma megyek utolso beutalokert, meg elso ctg idopontert:)
tiszta izgis:))

KépKép
tavasziszel

Nukada: Kitartás. A muszáj az nagy úr.

Kriszta
Kép
cherryke

Megjöttünk a doktortól...
NST: teljesen normális...méhtevékenység szinte semmi, Noel szívhangja jó...
Méhszáj zárt.
Streptococcus tenyésztés levéve.
1 hét múlva megyek újra. Ha közben bármi van, akkor hívjam azonnal a doktort.
Túlhordás elvileg a 42. hétig engedélyezett, ha nem indokolt, akkor nem fektetnek be...
Szülésnél, amíg nincs gond, se Noellel, se velem, addig én vagyok a parancsnok. A legkisebb gondnál, vagy ha én úgy érzem, császár...
Császár a szülőszoba melletti műtőben van. Apuka üvegfalon nézheti. A babát apuka megkapja, ha nincs gond.
Anyuka 24 órán keresztül van a szülőszobai megfigyelőben műtét után, baba ott lehet vele :lol: :wink:

Így most bizakodom, hogy minden jól alakul majd!!!!!
Vendég

Dinuci
Jók a képek :lol:

Nukada
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd a kórházba... :cry:
Azért majd adj hírt magatokról!
Vendég

Sziasztok!

Nukada!Kitartás,ez is véget ér egyszer!

Dinuci!Szép a pocid,a lakás,Atika meg édes!

Valaki írta,hogy nem szereti a Baba,ha vezet.Hát,az enyém sem.Azon mosolyogtam,hogy azt írják,hogy ilyenkor a babák a nap 90-95%-át végigalusszák.Hát,az enyém nem..... 8) Nem baj mondjuk...

Kata:ezek tök jó hírek!

Etus:nem lesz semmi,ne félj!

A gyomrom sokat ég sajnos. :cry: Ja,és holnap megyek fogászatra.Bocsi,ha zavaros voltam!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Sissy, Kri!
Babanevek???? Csak kíváncsiskodom! :)

Mi ma két gyönyörű fürdőlepedővel gazdagodtunk!!! :D
Kis lépések,de legalább haladunk.

Rzhákkal megvárom a bababörzét, hátha addig megkapjuk a beígért babruhákat, akkor tuti nem kéne ruhát venni. Max 1-2 elmenős darabot!
Megnéztem anyuéknál a már tesómék álltal adott darabokat, meg amit kereszlányomék adtak, és hát már most van kb.10-12 rugink, bodynk meg még több!!!!
Még hálózsákot veszünk, meg egy-két zoknit.
Harisnyát érdemes ilyen picinek megvenni????

Lányok, néha úgy érzem sosem ér véget a fennmaradt idő. Türelmetlen lettem.....

Kép
mók

Dinuci szép nagy a pocid :)

Sissy: Valóban azt írja mindenhol, hogy kevesebbet mozog a baba, mert kevesebb a helye. De én sem értek egyet vele :D Én nem csak, hogy nem vezetek már, de utasként is ez a biztonsági őv... Mindig a pocakom fölé kell rakni, mert ha lecsúszik, már küzd odabent. Pedig nem szorít egyáltalán.

Mók: harisnyát nem tudom érdemes-e, de mivel téli baba... SZerintem ráérsz vele akkor, amikor már kiviszed majd. Nekem csak 1db van, majd még egyet veszünk, az elég lesz a télire.

Tegnap du nagyon gányul voltam. Biztos ez az idő. Jó hideg lett...

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke!

hozzászólás 5.37-kor? Inkább pihenj :lol:

Mi jól vagyunk, hétfőn megyek dokihoz és gondolom onnantól sűrűsödnek az események.

Lakásfelújítás: burkolás kész van, ma jönnek a villanyszerelők, holnap szaniterek felhelyezése és aztán még egy nagy falat, amikor kibontják a két lakás közti átjárót. :evil:

Dinuci!
Tényleg nagyon jónak tűnik a lakás, remélem már otthon érzitek magatokat.

Most, hogy hidegre fordult az idő, muszáj volt vennem valami meleg ruhát, persze hazaállítotam egy kötött, térdig érő, rövidujjú ruhácskával. De lehet alá harisnyát, meg egy hosszú ujjú felsőt venni, lényeg a lényeg apának nagyon tetszettem. Szerintem hétvégén abban megyek esküvőre, majd rakok fel képet.

Jók legyetek és mindenki öltözzön fel rendesen, nehogy kilógjon a poci és megfázzon a bentlakó!
Vendég

Nukada: jajj sajnalom! Kitartas! A csalad helyt fog allni!

Hat az en lanyom ebben az idoben meg jobban "megbolondult". Tegnap egy 10 perces utat majd fel ora alatt tudtam megtenni, mert annyi rugta ki az oldalam hogy majd besz..rtam.
Azt hiszem teljesen keresztben van, mert a sarkat a derekamban tudom megfogni.
Az egesz hasam ringatozott minden mozgasnal...

Megkaptam jovo keddre az elso nst idopontot akkor veszik le a streptot is, addig el kell mennem az utoslo vervetelre( asszem holnap megejtem mert itthon lesz a ferjem a temetes miatt, hatha bekerulok....)

Mindenkinek kitartas a jovo meno frontokhoz.
De melegedhetne mar, mert ez igy nagyon gaz!

Harisnya, szerintem megeri egyet venni, bar a rugira rugi vagy rugira kisnadrag is ugyan olyan jo megoldas.
De egy max ketto tenyleg eleg, foleg mivel a harisnyakbol a legisebb is nagy:) Abbol kb 2 merettel hord kisebbet a mai napig a lenyom:)

KépKép
tavasziszel

Jó reggelt!

Mók:a Lili Anna és a Luca Viktória versenyzik még mindig... :oops: Jajj,nem tudom,hogy fogjuk eldönteni!Amúgy én is türelmetlen vagyok,de mivel még mindig nem vettünk semmit....

Tegnap nagyon dúrván mocorgott,biztos az időt érezte!

Cherryke:nincs övelterelőd az övhöz?Én kaptam szerencsére az uncsitesómtól és az elég jó!

Én mindenképp szeretnék harisnyát,mert tündéri szoknyák vannak (pl.majd Karácsonyhoz) :) Csak csecsemőnek nem tudom,van-e.

Szilvi

sissy01

Sissy: vannak persze kisruhak sot szoknyak is.Harisnyak is. Tan a h&m harisnyaja a legmegbizatobb meretezes teren, meg a zarae( nah de az eleg draga).
En karacsonyra mar megvettem a ruhat- egyformaban lesz a ket lany:)))
NEm rem unnepelyes, en az egyszerueket szeretem inkabb.

En is turelmetlen vagyok es izgatott de szerintem ilyenkor ez mar tok normalis.
En epp most pakoltam ossze a korhazi pakkott, egy a szuloszobara egy az ottletre. Olyan kevesnek tunik....

KépKép
tavasziszel

Kata,
Persze, hogy megrendezett a videó. Ez egy reklám, vagy egy figyelemfelkeltő filmecske akar lenni. Véletlenül aligha csinálnak ilyen felvételt, főleg nem több kameraállásból. :)
Nagyon szerencsés az ismerősöd hogy engedték neki 17 nappal túlhordani a terhességet. Sok helyen már a 10 napért is komoly harcot kell vívni.
A vérvétel valóban bonyi, főleg hogy tegnap potyára mentem reggel, mert kiderült, hogy a vércsoport vizsgálathoz a vért csak szerdán veszik le, így mehetek vissza szerdán.
Én nem tudom, nem kötelező írni az első időkben, hogy mennyit evett a baba? Mérleg nélkül hogyan?
Nagyon ari pocid van! :D
Gratula az első NST-hez. Én csak pénteken megyek. Ja és persze, hogy minden renben lesz!

Cherryke,
Fogászati röntgen lehet?
Én azt hittem mindegyik tiltott. Igazából nekem kellene az egyik fogamra, de nem merek kockáztatni.
Szerintem írd össze mit szeretnél kérdezni a dokitól. Én is ezt teszem, mert az elején egy csomószor jártam úgy, hogy kérdeze, hogy van valami kérdésem-e, persze semmi nem juott eszembe, csak utólag. Most már szemrebbenés nélkül előveszem a noteszem és van, hogy még a választ is mellé írom. :D

Kfmares,
A vérnoymásom nekem is úgy néz ki ugrál. Legutóbb magasabbat mért a doki és azt mondta mérjem. Na mértem és inkább alacsony volt mint magas, erre tegnap amikor ő mérte megint magas volt. Kaptam vérnyomás csökkentőt :( Nem értem nála miért magas. Amikor hazaértem lemértem és minta vérnyomásom volt.
Az én csajom szereti vezetést, bizonyára azért mert közben mindig megy a zene a kocsiban. :D

Iceberg,
Én könnyen vagyok marhahússal. Anyuék szoktak vágni, apu nevelése :). Mondanom sem kell, hogy a legjobb falatokat hozzuk el, hátszín, bélszín…. Nekem a legnagyobb büntetés terhesség alatt, hogy nem ehettek tatárbeafsteak -et. :D
Úgy látszik a hétfőre virradó éjszaka mindenkinek rosszabb volt. Én úgy keltem mint akit agyonvertek és tegnap este már 9-kor elindultam lefeküni, pedig egyébként soha 10 előtt nem szoktam. Viszont a mostani estém nekem is jó volt 1 pisi és +1 ébredés volt benne, egyébként végig aludtam.

Sissy,
Szerintem is jó dolog a csecsemőúszás, mert ha megmaradnak a búvárreflexek az kész főnyeremény. Én már suliban tanultam úszni és bár biztosan tudok, de örök probléma lesz nálam, a vízalá merülés.
Ezt a napi 90% alvást én is olvastam, de még nem hallottam emberről akinél így lett volna. Lehet elírták?

Dinuci,
És milyen volt az országtorta? Legalább fini?
Mi az a kelegye látogatás???
Szép a lakás! A kisfiadról én nem is gondolnám, hogy olyan tűzrevaló kölyök lenne. :D

Nukada,
Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd! :( Persze mindent a babáért! Ha tényleg alig ehetsz valamit, nem könnyű a babanövesztés. Majd szólok a kiscsajomnak küldjön át némi súlyt nektek, ő már 2,8 nem kellene már igazán sokat híznia (én 2,7-el születtem). Azért informálj minket ha van valami hír!

Lina,
Most én is gázban vagyok a ruhákkal. 3 hosszú ujjú ruhám van összesen és a munkába illik minden nap másikat felvenni. Lehet csütörtök már rövidbe jövök, csak egy kardigánt veszek fel hozzá.

Szilvi
KépKép
ceyla

Nálam a kimosott ruhák 24 óra alatt mindig megszáradnak bent is szerencsére. Kintre mostanában nem mertem teregetni, mert tartok a kisebbik kutyánktól, hogy esetleg beszedi, mert Ő mindent megtalál.
Tegnap voltam dokinál. Mint írtam kaptam vérnyomás csökkentőt, pedig csak akkor magas a vérnyomásom, ha nála vagyok úgy látszik. A méhnyakam rövidül 2000-et írt be a kiskönyvembe a doki. Pénteken megyek CTG-re, akkor veszik le nekem is a kenetet. Utána pedig hetenként CTG, majd a papírral a doki. Jó kis ingázás lesz.
Viszont már csak 4 napot dolgozok! Utána végre pihi :D, mármint miután mindent elrendeztem otthon.
Én is azt hallottam tegnap, hogy nem szabad a magnéziumot végig szedni, mert elfedi a fájásokat. Hát én eddig is csak akkor szedtem amikor eszembe jutott… A kálciumról pedig azt hallottam, hogy szintén nem szabad már a vége felé, mert elmeszesíti a méhlepényt. Egyébként azt mondta a doki a méhlepényem teljesen jó állapotban van. :)
Elkezdtük a férjemmel a gátmasszázst. Hát már látom, hogy nem lesz ez a szülés egy kellemes dolog… Viszont a párom azonnal kedvet kapott a sex-hez. :D De mondtam hogy csak legfeljebb a masszázs előtt mert utána a fenének sincs kedve.
Málnalevelet ti fogtok inni?
Ki mikor pakolja össze a kórházi cuccát. Engem a párom már most nyaggat. Hiába mondom, hogy ráérünk, mert nem pottyan ki az a gyerek, ha fájások vannak is még simán össze pakolhatunk, Ő már most pakolni akar.
Hétvégén voltak nálunk a barátaink. Nekik most 1 év körüli fiuk van. Hoztak nekünk egy csomó dolgot. Kisméretű pelust, légzésfigyelőt, sterilizálót, pár rucit. Nagyon örültünk nekik, mert mástól úgy néz ki nem is kapunk semmit.

Szilvi
KépKép
ceyla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?