Sziasztok!
Mi is előkerültünk, csak a mozgalmas hét után egy még mozgalmasabb hétvége következett!
Nem meséltem, mert nem akartam elkiabálni, csak elég para voltam miatta, de Robinak sikerült munkahelyet váltania! Nem tudom írtam-e, de már elég régóta szenved szegény... A főnökei állandóan kétfelé szedték, mindkettő mást mondott állandóan, duplén kapta a feladatokat, stb és még ehhez jött az, hogy ugye válság miatt küldték el tőlük is az embereket és a munkát meg nyomták rá, fizetésemelés nélkül persze... Szóval ez ment egy ideje, jól ki volt már bukva szegény és keresett folyamatosan állást is, egész nyáron interjúkra járt! Még nyaralás előtt felhívták az egyik cégtől, hogy ő lett kiválasztva és mivel a leendő főnöke és a cég anyacége is Németországban van, a nyaralás alatt menjünk el és megbeszélik a részleteket! Ez kimaradt a nyaralós beszámolóból is a fenti okok miatt!
Szóval egy napot rászántunk és elmentünk hozzájuk, ahol Robi találkozott az összes fejessel, gyárlátogatásra is elvitték és megállapodtak a fizetésben meg hogy mikor fog kezdeni! Így a múlt hétre mikor már dolgozott, várta, hogy az itthoni cégtől jelentkezzenek a szerződést aláírni, hogy fel tudjon mondani! Mondanom sem kell, hogy az élet persze másképp alakult és szabi utáni második napján azzal várták bent a főnökei, hogy ott volt a munkaviszony megszüntetésére vonatkozó közös megegyezésről szóló papír... Ami amúgy jobb feltételeket tartalmazott, mint ha Robi maga mondott volna fel, mert így járt neki a végkielégítés is és felmentették a munkavégzés alól a felmondási időre! Aláírta, csak ott jött a bökkenő, hogy elvették a céges telefonját, aminek a száma ugye meg volt adva az új helyen. Nagy nehezen sikerült elérnie őket, hogy akkor az új számán keressék és vártuk, hogy jelentkezzenek! Már egyszer rájuk is telefonált, hogy változott-e a szándék, mert még nem jelentkeztek (ez volt csütörtökön) és nagy nehezen péntek délután 5 körül hívták, hogy már kész a szerződése mindjárt

Úgyhogy most van aláírni éppen!!! Szóval volt nagy izgalom, de a végére minden jól sült el!!! Csak elég idegesek voltunk miatta, hogy miért nem jelentkeznek már
A hétvégénk ezek után szuper volt! Szombaton céges családi napon voltunk, szerencsére az eső sem esett, így Marci ki tudta élvezni az ugráló játszóvárat és a trambulint is! Mindkettőbe beletettük, nagyon élvezte, kacagott mikor felborult és nem is ijedt meg egyáltalán

Jól le is fáradt, délután aludt két órát
Vasárnap meg vendégek jöttek, úgyhogy főzőcskézés volt!
Ma ha Robi hazaér, akkor elmegyünk csavarogni kicsit! Vásárolgatunk, mert RObinak meg Marcinak is kell pár ruha! Marci teljesen kinőtte a tavaszi melegebb ruháit, úgyhogy most alig van amit rá tudok adni
Mi is a múlt héten vettünk a tescoban bodykat, nagyon jó áron voltak és ezek már nyáron is beváltak, pulcsijai vannak, már csak nadrágot meg kabátot kell venni!
Zsuzsi, ez a fejbeverős sztori elég furán hangzik... Remélem azért ti rászóltatok a másik gyerekre is az anyja helyett!!!
Sajnálom az éjszakát! Én is azzal értek egyet, amit Vick írt, hogy tejpép után nyugodtan kínáld meg még táppal is és látod majd, hogy fogy-e! Nálunk az van, hogy 6-7 körül tejpépet kap, amiből tegnap egy egész adaggal megevett és láttam rajta, hogy még éhes! Megkínáltam az ebédje maradékával és még abból is egy fél üveggel megevett a tejpép után Marci! Fürdés után pedig olyan fél 10 felé még 180 ml tápot lenyomott!!! Meg is lett az eredménye, mert utána elaludt és reggel fél 8-kor kelt fel csak!!! De van olynan este, hogy kevesebbet eszik, de mindig kap még közvetlen lefekvés előtt tápszert is! Mi még mindig a dokival iratjuk fel és gyógyszertárban váltjuk ki, a BEBA Pro 2-est használjuk, de már legközelebb kipróbáljuk a 3-ast is! Így azért még mindig olcsóbbra jön ki!
Kata, sajnálom a betegeskedést, de tényleg jobb lett volna inkább pihenj! A nyugodt napokat meg élvezd ki!!!
Reni, ez szörnyű, amit a csajokról mesélsz! Tényleg kéne neked egy kis idő, amit magaddal tölthetsz! Talán Bibinek is jót tenne, ha egy kicsit mással is lenne, nem csak veled, hátha "leszállna" rólad!
Párod nem tudja pár órára bevállalni?
Vick, tej dolgot sajnálom!
Mit festettek ki? Remélem már azóta odaértek!!!
Edina, utólag is boldog szülinapot!
TSzilvi! Jó viacolorozást nektek!!! Remélem most már nincs sok hátra az építkezésből!
Móni, ez a hiszti dolog tényleg nem egyszerű... Én azt vettem észre, ha nem figyelek rá és ráhagyom, akkor sokkal hamarabb abbahagyja, mint amikor elkezdek vele beszélgetni... Na, akkor még jobban rázendít!!!
HuSzilvi! Nálunk is az a visítva üvöltés megy ilyenkor...
Ági, nálunk is átalakulóban van a napirend! Úgy tűnik most már beáll Marci a napi kétszeri alvásra! Azok mennyisége változó, de a reggeli 7 körüli keléskor együtt megreggelizünk, nem eszik délelőtt sokat, max egy negyed vajas kiflit sajttal és gyümölccsel (katonákat szoktam neki csinálni) után 11 körül dől ki és 1 óránál többet nem igen alszik, utána ebéd dél körül, majd uzsi 3 körül és 5 körül megint kidől aludni kb 1 órára! Ébredés után 6-7-kor vacsi, majd fél9- 9 körül fürdés, utána táp és alvás!
Erika, örülök, hogy javul a helyzet! Kitartás!
A héten a tali nekünk nem fog összejönni szerintem, de majd látom úgyis és jelentkezem!
Bocsi, ha valaki/valami kimaradt, ennyit bírtam megjegyezni
Puszi!