A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép

Itt egy kép a kis Liliről!!!

Csillag sajnálom nagyon a helyzeted!!!

Tünde nekem seb miatt nem hajlandó bekapni de bimbóvédővel ment!!!

Évi neked sem egyszerű a helyzeted!!!Én is kiszonktam bukni és sírni most is azt tettem!!!!

A lázam nagyon aggaszt szerintem a tej miatt van!!!

Nem tudok viszsa olvasni mert felkelt és éhes majd jövök!!!

Kép
bévi

Bévi,Lili gyönyörű!!! Jobbulást neked,biztos a melled miatt van lázad :( :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi!.....Lili csuda szép, már most olyan kis "csajos"!!!

Jáááj! A gyerekem morog a kiságyban! :)
limo73

Sziasztok

Tudom régen nem jelentkeztem.

Augusztus 22. én hozzánk is megérkezett a gólya.

Hajnalban már fájásaim voltak, reggel 9 re bementünk a kórházba, amúgy is pont mentünk volna NST re. Mondtam a szülésznőnek kicsit változott a program. 12 kor burkot repesztettek, kaptam epidurált, meg oxitocint. 14:12 kor megérkezett a lányom.
4340 g 60 cm :D

56 os rucik nem jók rá :) már 4500 g-os
Kép Kovács Lilianna

Majd próbálok többet írni, 2 gyerkőc mellett elég nehézkes, szerencsére most mind a kettő bealudt.

Puszi mindenkinek
Andi

Kép
Kép
schopin

Schopin,gratulálok,nem semmi méretek!!
Be is írom a táblába.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szia.
Majd dobj nekem egy linket, hol találom meg a táblázatot.
Emlékszem, hogy a gportálon van.

Kép
Kép
schopin

Kép

evilany

Schopin gratulálok! Szép nagy baba! Tesó mit szólt?

Bévi örülök, hogy jelentkeztél! Jó, hogy anyukád megy, tud segíteni, te sem leszel egyedül. Párod gondolom dolgozik. Remélem nem takarítottál! :wink:
Lili nagyon szép kiscsaj. Ne aggódj, az, hogy sírsz természetes. Amúgy is érzékenyebb vagy. Láz bizt a tejtől van, tedd cicire őt minél többet. Napirend majd kialakul. Évi feltette a g-re a Suttogó titkait. ha van időd/energiád sok hasznos dolgot olvashatsz. Főleg a napirendes részt ajánlom figyelmedbe :wink:
Cicit sajnálom, ha bimbóvédővel megy akkor azzal szoptass. Ügyes vagy!

Limo :lol:

Sucer: a tesó kérdés.....nálunk Bence amíg a kórházban voltam addig nagyon nehezen viselte a dolgokat. Mondogatta az apjának, hogy:
-nem tudsz megvígasztalni, olyan szomorú vagyok, mert anyáék a kórházban vannak és honvágyam van (hiányoztunk neki)
-ha anya meg Áron hazajönnek akkor rám már nem lesz szükség
-el fogtok felejteni....

Kemény dumák voltak ezek. Mikor Gábor mesélte a telefonban még el is sírtam magam. De amióta itthon vagyunk azóta minden oké. Féltékenységnek egyelőre nyoma sincs. Segít mindenben, be kell őt vonni. Van egy plüss majmocskája. Na annak pólyát varrtott anyósommal, pelenka kell neki, Áron ruhája. Ha fürdetem Áront akkor ő is a kismajmot. Sőt a majmot is Áronnak hívják. Ha etetem a gyereket, akkor ő is.....Szóval eljátsza ugyanazt amit én teszek a gyerkőccel.

Mamáékhoz nem nagyon akar menni egyedül, csak akkor ha mi is vagy legalább egyikünk megy. De azt hiszem, hogy ez mind belefér. Egyébként puszilgatja, szeretgeti, simogatja, játszik vele...Szereti a tesót :D

királylány

Schopin
Gratulálok!
Szép nagy babátok lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Létezik..."szopási sztrájk"
http://www.lll.hu/node/278

Mares
Te is a célegyenesben vagy :lol:
Hamarosan te is anyuka leszel!

Évi
Lassan megismered Tomi babát, összeszoktok... Alakulnak szépen a dolgok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bévi
Láz :cry: Orvos tud róla????
Cicibimbóra: lanolin!!!! És a szabad levegő!!!!
Jól veszi be Lili a melled? Jó helyzetben van szopi közben Lili? Lilinek a pocakja érjen a te mellkasodhoz, hasadhoz, orra, álla legyen a cicin... 3 órás rend még nem is kell!!!!! Minél gyakrabban kiürül a cicid, annál jobban termelődik a tej!

Dia
Bence-gondolatok :cry:
De biztosan érzi, látja, hogy változatlanul nagyon szeretitek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi gondolom igen, mert azóta nem mondott ilyeneket. de tesót nagyon szereti, már úgy kell rászólni, hogy hagyja szegény gyereket enni, mert össze-vissza puszilgatja :lol:

királylány

Olyan hideg van, szét fagyok......megyek bundáskenyeret sütni.....

királylány

sziasztok!

Shopin gratulálok!!! szép nagy baba!!! :lol:

azt hiszem rájöttem, mi a baja a kislányomnak :arrow: ahogy nem spriccel a szájába a tejci, hanem már dolgozni kell érte, elkezd hisztizni! lusta disznó! :wink: szabályosan bele kell fejnem a szájába a cicit... és mohó is! :shock: :?

Évi így van ez... kell egy kis idő, amíg megismered... napról napra könnyebb lesz minden... az egyedülléttől én is parázok...még nem olvastam a blogod, hogy hogyan boldogulsz, de majd szakítok rá időt... :) lehet lopok Tőled praktikákat... :)

Dia kemény a szövege a kissrácnak!!! ezek a dumák! meg kell zabálni! :lol: :lol: :lol:

mares a dokinő azt mondta, hogy próbálkozzak... hát próbálkozok... :)
hamarosan Te is hozod a képet a babydről!!! már alig várom!!!

Kép
gtunde75

Bévi, nagyon szép baba Lili!!!!!!!!!! ÉS ne sírj, itt a kisbabád, erre vártál!!!!!

Kép
xtina75

Tünde a rafkós mindenit! :lol: :lol: :lol:

Tina férjed mikortól nem lesz otthon?

királylány

Dia, ha minden igaz, vasárnaptól...

Kép
xtina75

Kép

Az Öcsém elvitte sétálni :)
limo73

voltunk ma a HIVATAL-ban...és nagyon hideg volt odakint! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

Csini!!!! :D
limo73

Sziasztok!

Helyzetjelentek:
Ma gyermekem csak evett és aludt :)
Mozgásban voltunk ma, lehet h a babakocsiban, hordozóban jobban alszik mint a kiságyban?????
Most mózesbe fekszik velünk az ágyban.

Kipróbálom ebben altatni az éjszaka, lehet jobbat alszik.... :roll:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag!
Sajnálom.... :(

Tünde!
Ne hagyd lustulni! :) Dolgoztasd!!!! Ha éhes lesz, fog szopni, ne aggódj! :)

Évi!
Nagyon kreatív vagy! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde, csatlakozok Clárikához, szerintem is működni fog.
A kiscsaj nagyon cuki! Csini.

Clarika, azt mondják, hogy "kiszívja" őket a friss levegő, és tényleg :P

Csillag, nagyon-nagyon sajnálom. Főleg, hogy mit meg nem tettél ezért a Kisbabáért! Általában elég nagy kihívás egy pár életében a baba, hirtelen sokkoló tud lenni, de bízom benne, hogy túl lesztek ezen és megoldjátok! Sok puszi!
Nálunk is volt hasonló szöveg első babánál ("Neked kell tudnod, Te vagy az anyja!")... sajnos... sz.r tud lenni, de a nehéz első pár hónap után már a férjem sem volt úgy megrémülve, de addig szívás volt.

BÉvi, nincs semmi kőbe vésve, működni fog a dolog, csak légy nyugodt és türelmes, meg pozitív. Sokat gondolj rá, hogy szeretnéd, hogy legyenek a napjaitok, lásd magad előtt, érezd a hozzá kapcsolódó illatokat és képzeld el mellé az érzéseidet, hogy attól milyen boldog leszel (csukd be a szemed)... be szokott válni. Programozd az agyad arra, amit el szeretnél érni.
Anyukád feltételezhetően nagyon sokat fog lendíteni a mostani helyzeten, megnyugszol Tőle, támogat kicsit.
Ha nem megy lejjebb a lázad, szerintem pénteken menj be egy uh-ra, amennyiben lejjebb megy, akkor tényleg csak a tejtől. Sokat legyen cicin a kiscsaj, menni fog (én - mi - legalább két hétig bénáztam a szopival, míg rájöttem, hogy a legjobb nekünk). Pusszantás és fel a fejjel! Örülök, hogy végre otthon vagytok!
Nagyon szép a kislányod, egészséges, iszonyat sokat vártál/vártatok rá, tessék nagyon örülni :)

Évi, minél nagyobb lesz Tomika, annál több lesz az ébrenlét, úgyhogy nyugodtan játszhattok, legalább kifárad :lol: Ha sokat van ölben, tényleg hozzászokik. Inkább feküdj le mellé a nagy ágyba és cirógasd a kezét, számoljátok meg az ujjait stb. Egyre nagyobb lesz a súlya, szóval én inkább a kevesebb cipelését ajánlom, avagy úgy, hogy te ülsz, mert órát ringatni, azért kemény (bár nem tiszta, lehet, hogy most sem járkálsz vele, csak én képzelem :)).

maccs01

De szépek ezek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Életjel! Bocsi, hogy nem jöttem, de péntek óta olyan hasfájósak lettünk, hogy se nappal, se éjjel nem tudott aludni, max fél órákat, de utána ébredt is, mert úgy fájt a pocija, és úgy erőlködött szegényem, hogy jöjjön a puki, rotyi, büfi, hogy még az arcocskája is belevörösödött. :( :cry: Nagyon sírt, nagyon fájt neki. Pedig nagyon figyelek arra, mit eszem, nehogy ártsak neki, de nem ezzel volt a gond. Tegnap volt a védőnő, és akkor mondta az espumisant, hát megvettük, tegnap este kapott 5 cseppet, és úgy aludt, hogy csak na! :wink: Fél 1kor kelt, szopizott, majd aludt, aztán 4 kor kelt, szopizott és megint alszik. Hajnalban akkorát rotyogtatott, hogy még a rugija is csurom kaki volt, úgy telement. :lol: :D Úgyhogy lekopogom, hat az espumisan. :roll: :wink: Nagyon jó, hogy megvettük, mert előtte nem használt se a függőlegesen tartás, se a hasfájós tartás, se a tornáztatás, se a masszázs, se a hason fektetés, néha aludt csak fél órákat apája vagy az én pocimon. Jött mindig sok kaki, puki is, csak nagy kínlódások árán. Így a védőnő tanácsára megvettük ezt, és segít. Végre nyugodtan alszik szegényem, és mi is tudunk. Úgy sajnáltam, nagyon fájt neki, hiába vigasztaltam, volt, hogy vele sírtam. :cry: :(

Csibuc, Schopin gratulálok nektek!!

Dia! Utólag is nagyon boldog szülinapot! :wink:

Csillag! Nagyon sajnálom! De én is csak azt tudom mondani, hogy gyere, és írd ki magadból mi bánt, mi megpróbálunk neked így távolból is segíteni!!!

Bévi! Örülök, hogy végre otthon vagytok! Lili nagyon szép kislány! :wink: Ne várd még el tőle, hogy 3 óránként szopizzon!!! Egyébként minél többször mellre teszed, annál jobb! Hiszen kapja a cicid az ingert, hogy termelődjön a tej. Egyet értek Maccsal!

Ircsi! Jó, hogy írtad az alvást, akkor már tudom, miért sírt, mikor betettük a kiságyba! Azóta nem sír! :wink: Katus egyre tüneményesebb! Nagyon jó, hogy feltetted az Anya, taníts engem-et, sok hasznosat találtam benne!!!

Évi! Szuper, hogy feltetted a Suttogót, már rég keresem! Látom, Tomi baba is szenved ezekkel a hülye gázokkal, szelekkel. Egyedül egész nap, hűűű... :shock: Mi éjjel voltunk egyedül, mert a Tomi ment dolgozni. Féltem, hogy fogom bírni, mert eddig váltásban csináltuk, de szerencsére minden ok volt. Kopp-kopp-kopp. :roll: :wink:

Tünde! Van olyan, hogy szopási sztrájk, barátnőm kislányának többször volt ilyen. A legfontosabb, NEM SZABAD FELADNI!!! Mindent meg kell próbálni! Amit Ircsi linkelt oldalt, figyelmedbe ajánlom, nagyon jó! Barátnőméknek egyébként múltkor az alva szoptatás segített, mert ébren nem akarta elfogadni a cicit. Egyébként amikor ilyen növekedési-fejlődési ugrásuk van, akkor is előfordulhat sztrájk, vagy éppen az, hogy akár 15ször kéri a cicit!

Tej csepegése ciciből nekem is van ilyen. De ne ijedjen meg senki, ha egyszer csak elmúlik, az csak annyit jelent, hogy jól reagált a baba jelzéseire, és beállt a kereslet-kínálat, nem pedig kevesebb a teje. Érdemes sokat olvasgatni a szoptatásról, és akkor helyesen felismeritek a válsághelyzeteket, megoldjátok, és nem lesz gond! :wink: Nagyon jó a www.lll.hu oldal, amit már Ircsi is írt többször! Na meg a pozitív gondolkodás és a no stressz! :)

Mi is egyre jobban kezdjük megismerni a kislegényt, ami sokat segít abban, hogy minél jobban és gyorsabban tudjunk reagálni a jelzéseire. sírására! :roll: :wink:

Képzeljétek, múlt hétfőn intézte a férjem a gyest, családi pótlékot, anyaságit, szerdán már a számlámon volt az anyasági, most hétfőn pedig kaptam a levelet, hogy szept. 3-ig kapom a többit is. Úgyhogy ezzel is és Bence papírjaival is szerencsénk volt.

Múlt héten mi is rávettük magunkat, hogy levágjuk törppicur körmeit, vagyis a Tomi csinálta, én nem mertem, nehogy az apró kezecskéiben kárt tegyek. :oops:

Még biztos akartam valamit, igyekszem pótolni, de ébredezik a kisfiam. Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok
Huhh,mosott xar vagyok,kisfiam éjjel fél 1-től másfél óránként kért enni(?) legalábbis cicire kellett tenni,reggel már vissza se tettem az ágyba,ott aludt a karomon míg én is loptam még 40 perc alvást(míg fel nem sírt) most megint evett,és elringattam-altattam,gyorsan megyek is reggelizni...sírt keservesen,semmi nem volt jó,végül most betekertem egy kifogóba,na abban elaludt a mellkasomon...

Barbcsi,hasfájás,az nem jó,örülök h.használ a csepp,nálunk talán beválik az Infacol,lekopogom...ezt minden étkezés előtt adjátok,akik adják?(Clari?)
Még nem vagyok egyedül,eddig itt volt anyukám,ma jön a keresztanyám,holnap leszek egyedül először :)

Maccs,tudom,próbálom letenni amikor csak lehet...ritkán sétálok vele,inkább ülve ringatjuk ha lehet...

evilany

Évi! Nem adom neki minden étkezés előtt. Kapott tegnap este 9kor, kitartott a hatás 2 szopi erejéig, aztán kapott fél 5kor hajnalban. Szeretném, ha 2-3 szopinként kéne csak adni neki, annyira nem akarom "tömni" gyógyszerrel, de ha egyszer tényleg csak ez segít!

Na én meg pihenek egyet, amíg ő alszik, és reggelizek.

Kép

Kép
barbcsi

Csajok, bocsi, nem tudok jönni. Segítségem nincs, szét vok esve, máshova is csak be-bekukk, de se volvasni, se írni nem nagyon megy, de eszemben vagytok

babaimádó
Kép
babaimado

Barbcsi, nagyon jó, ha találsz valamit, ami beválik picinek! Csak így tovább, 3hós kortól elvileg egycsapásra megszűnnek az ilyen gondok. Egyébként leginkább kisfiúknál fordul elő, engem ezzel "nyugtatott" annó védőnő, meg gyerekdoki.

Évi, pihenj, amennyit csak "enged" Tomi :) Sok pussz

maccs01

Évi!....Nálunk megy az Infacol minden kaja előtt, de éppen tegnap mondta a védőnő, hogy megpróbálhatom csak az esti cumik előtt.
limo73

Sziasztok!
Kép

Nem jutottam el dokihoz, de szoptatok, fejek. Igaz a tejem kevesebb sokkal sajnos:-(( Sokszor feszül a mellem, most már össze vagyok zavarodva, hogy ez mit jelent:-((((

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Babaimi,sajnálom,remélem mielőbb rendeződtök,el tudom képzelni milyen teljesen egyedül :( :(

Brik,tejci :(

Limo,én is ezt gondoltam,hogy ritkítom az adást,mégiscsak gyógyszer :?

Ahogy leteszem a gyereket,fél óra és ébren van és üvölt :shock: :shock: nem értem,szépen elalszik a kezemben,tök mélyen,letesz,betakar,és max fél óra amit elbír egyedül..most tettem vissza másodszor :?

evilany

Vacilálok napok óta, mert drága, de szerintem veszek more milk kapszulát, anno Álmosnál megduplázódott a tejem tőle, még rakni is tudtam el.

Évi nálunk is így ment tegnap és ma is, szerintem front van.
Ráadásul fejnem kéne, de egyenlőre várom, hogy aludjon, közben a mellem feszül a bimbóm fáj.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Látom mindenkinél zajlik az élet rendesen.

Tünde nagyon "dizájnos" a kiscsaj :wink:

Limo :D tesód jó fej lehet :D

Barbcsi köszönöm szépen! :D Sajnálom a hasfájást, annak örülök, hogy segít az espumisan. Nagyon ügyes vagy :wink: Igaza van Maccsnak ez a hasfájás 3 hós korra általában megszűnik....

Évi kitartást! Menni fog az egyedül is. Lehet jobban, mint gondolnád, ügyes csaj vagy megoldod. :wink:

Brik sajnálom a szopit/tejet, Bence nagyon aranyos ezen a képen (is), szépen növöget, fejlődik. Egy pár napig nekem is kevesebb volt a tejem (mert megjött), nem tudom mi lehet nálad. Remélem rendbe jössz.

Csillag ha olvasod akkor gyere és írj!

Babaimi sajnálom, hogy nincs segítséged, ha mégis van egy kis szusszanásnyi időd gyere és írd meg mi a baj. Fáj a hasa?

Mára hajmosást, epilálást, ruhapakolást terveztem. Bolond idő van, nem tudom kijutunk e a levegőre. Max ide a ház elé ha más nem lesz... :roll: :?

királylány

Ja és ami még fura, nincs lázam, de a mellem állandóan fázik. De ezt se értem. Olyan ciki van 3gyerekem és mégis van olyan amit nem értek miért van:-((

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik ez nem ciki. Nincs két egyforma gyerek meg helyzet sem.....

királylány

Dia köszi a dicséretet:-) Remélem nálam is csak meg fog jönni és azért van kevesebb:-)

Mivel kenjem, ami nem szárít, mert annyira száraz is. Na mindegy leszakadok a témáról, mert már biztos untatlak vele benneteket.:-(

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tudom Dia, csak hetek óta el vagyok keseredve ez miatt:-(( És nem igazán tudok senkihez fordulni a kérdéseimmel. A dokihoz, hogy nem jutottam el, csak csütörtökön lesz talán a kórházba. Gyerekorvos nem tudom ért e hozzá.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Bocs a kimaradásért, de tegnapelőttre felment a lázam 40,2-ig, egész nap vacogtam, szédültem, fel se mertem venni Petrát, mert féltem, hogy elájulok...anyut áthívtam, mert készvoltam...egész nap fejtem, zuhanyoztam, etettem, aludtam...aztán estefelé megint rubophen, akkor elindult lefelé a lázam, akkor anyu kézzel kifejte nekem a csomókat...hát potyogott a könnyem, de azóta cici rendben, másnap reggelr e36,3-mal keltem, és nincs bajom...

Csak a tejci most tegnap kicsit kevéske volt, de ahogy elnézem a lánykát, meg hogy végre megint átaludt több, mint 3 órát úgy látszik jön vissza végre, de továbbra is fejem üresre minden etetés után a cicit, eddig tegnap szinte semmit nem tudtam már szopi után kifejni, de ma már 20 mili kijött, úgyhogy haladunk...jó sokat iszok, meg tojáslevest ettem tegnap, meg iszom a laktoherb teát, valamelyik csak hat, ja, meg nem vagyok egy zombi már...

bévi...Lili nagyon szép kislány...mekkora szemei vannak...kitartás...én is sírtam, túl leszel rajta, majd beáll ez a szopi is, és nemsokára segít majd anyukád, az nagyon jó lesz...

Ilus

KépKép
badzsulka

Megyek fejek, mert végre elaludt:-)) Kicsi drágám:-) Imádom nagyon:-)

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik ugyan hova írnál ha nem ide? Nem untatsz!

Ilus sajnálom, megszenvedted te is rendesen. Örülök, hogy jobban vagy! Tojásleves: he-he én is ezen élek :D meg a Mecsek tejszaporító teán :D

királylány

Dia, Maccs! Tudom, hogy 3hós korukra megszűnik, ez vigasztal is picit... Egyébként azt olvastam, hogy elvileg genetika kérdése, ha valamelyikünknek ilyen problémája volt, akkor azért is lehet... És hát én lány létemre pici baba koromban hasfájós voltam. :( :( Mindig apa ringatott a hasán. :roll: Most ezt csinálom a Bencével, néha használ neki.

Évi! Igen, én is pont ezért adom így neki, mert mégiscsak gyógyszer! A védőnő azt mondta, hogy naponta 3x 5 csepp.

Ja, még nem mondtam, hogy pár napja újra váladékozik a szeme, de csak a jobb, és inkább csak sírás után. A védőnő szerint könnycsatorna-szűkület, ami teljesen normális ilyen korban. És hogy törölgessük felforralt majd hűtött vízzel, (ő kamillateásat mondott, de én úgy tudom, az allergizálhat és száríthatja a bőrét ezért maradunk a sima víznél), és masszírozgassam szopi közben ott belül a szemzugát (tudjátok, az orránál), és ha nem lesz jobb pár nap alatt, akkor írassunk a gyerekorvossal szemcseppet.

Ilus! Lázat sajnálom, amit Diának írtam, szerintem próbáld meg azt!

Brik! Tejcsi :( :( Még mindig ajánlom a www.lll.hu és a www.szoptatasert.hu oldalt, Kenéz Kíra: Szoptatni akarok és a Márta Guóth Gumberger - Elizabeth Hormann: Szoptatás- Tanácsok és gyakorlati segítségnyújtás a szoptatás egész ideje alatt c. könyveket! És igaza van Diának: nincs két egyforma helyzet, sőt gyerek sem! Kitartás, ne add fel!!! Lehet, hogy tényleg csak megjön hamarosan neked is!

Kép

Kép
barbcsi

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]
Ilus sajnálom, megszenvedted te is rendesen. Örülök, hogy jobban vagy! Tojásleves: he-he én is ezen élek :D meg a Mecsek tejszaporító teán :D [/color]

Már megint...a hasonlóság...:P

Ilus

KépKép
badzsulka

Köszi Dia!:-)

Fejtem össz-visz a kettőből jött ki 140 hát nem valami fényes.

Barbcsi: Az oldalakat elolvastam, a könyvet még nem. Nem adom fel még ha ilyen nehéz is:-))) Ha fél évig nem is de még egy pár hónapig egyen ez a mini-manó tejet:-))

Dia olyan Mecsek teám nekem is van, milyen. Mennyi filtert főzöl, menyi vízhez?Én Fitolac teát iszom. :-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ilus: ja-ja, az mekkora lett volna, ha nektek is Áron? :lol: :P
Most főzöm a tojásleves utánpótlást... :lol:

Brik 140??? Én is most szívtam, 110ml.....És eddig azt hittem jó vagyok... :roll: :P (ma már 2x szívtam, 170 és 155ml) De ameddig Áronnak elég nem aggódom rajta. Igaz utána sem, legfeljebb tápival kiegészítem.
Nekem ízlik a tea. 2 filtert főzök 1.7l vízben.

királylány

Én is kétszer szívtam és reggel az első a legtöbb utána 140, utána most 140 és ennél csak kevesebb lesz estére.
De én nem pótolhatok, mert a párom akkor kiakadna, hogy azért pótolok mert nem akarom szoptatni. Ezért streszelek annyira:-((

Megkóstolom a teát, habár most ittam egy liter fitolacot.
Dia te szoptatsz vagy lefejed és úgy adod oda?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Látom babák adnak Nektek feladatot rendesen!!!! :)

Tündi: a kis rafkós :) de közben meg milyen édes !!!

Évi: front lehet, mert még a nagy emberkéket is megviseli, nem ám az ilyen kis édes Tomikákat!

Ircsi: igen, közeledünk a végéhez :) várom nagyon közben meg persze félek is :)

Tudom, nem ide tartozik, de TI már ezen túl vagytok, vagy találkoztatok vele,... gondoltam megkérdem ha nem baj?!

Szóval, tegnap doki azt mondta, hogy a külső méhszáj kicsit nyitva, a kiskönyvembe C0 helyett most C1 szerepel, azt mondta nem emel nem cipekedik. Mástól nem tíltott, meg nem paráztatott be, csak nem tudom pontosan hogy ez jó vagy rossz... Szerintetek???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én lefejem és úgy adom neki. Nem tudom szoptatni csak kínlódik a cicin, feleslegesen nem hergelem semőt, sem magamat.
Párod kiakadna???? Ugyan mi baja lesz a gyerekenk a tápszertől? Én is azon nőttem fel meg tesóm is. Bence csak anyatejet kapott 6 hónapos koráig. Áronnak már az elején be kellett pótolni amíg nem lett elég a tej. A Zuram azt mondta mikor stresszeltem: hogy ne aggódjak, ha nem lesz tej, akkor nem lesz. Nagy mázlim van, hogy olyan a hozzáállása amilyen, nem csak ebben a kérdésben.

királylány

Mares szerintem jó. Készülődik Gergő meg a tested is a szülésre :wink:
Ja, feladat az aztán van a gyerekekkel. Mondjuk én befogom a számat, mert rendes gyerekem van. Mindenre jut időm mellette.
Azt mondjuk még nem tudom, hogy jövő héttől hogyan bírok majd felkelni időben, mert Bencét már vinni kell az oviba, de majd csak lesz valahogy :roll: :lol:

Olyan izgi, már várom Gergőt :lol:

királylány

Igen, hasfájós. Állandóan kapja az Infacolt, az sokat segít, de így is vannak hasfájós időszakok+nagyon szeretne mindig a kezünkben lenni.

babaimádó
Kép
babaimado

Dia Nem tudom miért akadt ki, mert Álmosnál 4,5 hó után tápszert adtunk és Lilinél is, szerintem csak azért mert még csak 5hetes. Rendes párod van amúgy az enyém is sok mindenben segít pl: Álmost ő fürdeti:-) Kiviszi du sétálni, úgy hogy nem mondhatok rosszat, ha fejek és a kicsi sír odamegy felveszi vagy nem veszi fel de dumál hozzá aztán elalszik a kicsi.

Mares bizony készülődik a tested a szülésre:-) De jó:-)))

Babaimi nekem szerencsém van nem hasfájós, pedig én szinte a k-s ételeken kivül mindent eszek. Remélem lassan elmúlik:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Dia: hát azért 2 gyerekkel nem egyszerűűű.... az tényleg szerencse, hogy jó gyerekek! Kíváncsi vagyok Gergőre :) lesz-e olyan jó mint Áronotok? :)

Hasfájás ügyben ezt az Infacol-t meg megjegyzem jól jöhet még :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?