Jó napot kívánok Kismamik
Kicsit sokat kell visszaolvasnom, így kétablakos módszerrel haladok szépen sorban

Úgyhogy ha valami már tárgytalan, bocsi

Vagy ha megoldódott, majd rájövök, s folytatom azzal
Avrenim: Alkotásaid nagyon jók, szépek, tetszenek, a tükör nagyon tipitopi! Én nekem van egy tök aljafajta fali órám, 100Ft-ot sem ér, 8szög alakú, fekete peremmel, most terveztem, hogy kagylóragasztós módszerrel feldobom. Kagyló- és kavicsgyüjtő mániám van, de szeretném látni a hasznukat is
A babapuzzle gondolom a gyerkő mellett lesz a falon, igaz?

Ennek az Anne Geddesnek a babás képei annyira jók, nem mondom van benne néhány olyan is, ami nagyon mű, és nagyon nem jó, de többségében szépek
Lista - szuper! Kiírom magamnak a füzetembe és szeptemberben én azt hiszem összepakolok és beállítom a sarokba. Inkább legyen ott, mint hogy szegény apának kelljen kapkodnia, ha valami baj miatt bekerülök
Spumilla: köszi a linket, regisztráltam, kedvencek közé mentetten, aztán majd meglátjuk.
Rita: vérnyomásod sajnálom, bár ez sokat nem használ tudom, de legalább időben elkapták, nem csak amikor már gondot okoz. Nekem pl. nincs is itthon mérőm

pedig olykor-olykor elkelt volna

Kitartást a gyogyóhoz!
Bettike: kitartásod csodálom, nagyon erős nő vagy. A temetés mindig megviseli az embert, ha pedig várandós, természetes hogy mégjobban
A mozgás periodicitását már magamon én is észlelem, de még mindig olyan piszkok, hogy külön ébrednek fel.
HINI (nekem csak ez a név jön be rá

): tavaly az uram a HINI láz kellős közepén belázasodott, alig állt a lábán napokig, épp egy sikertelen lombik után voltam és a háziorvos rögtön hívatott oltásra. Túléltem, de nem voltam akkor terhes. Most azt hiszem ha az influenza szezon előtt megszülök, akkor hazajövetel után beoltatom magam (állítólag így nem árt a babának, az anyatejen keresztül..). Biztos vannak emberek akik érzékenyebben a HINI-re, tavaly is sok kismama megbetegedett, sőt, távozott, de azt gondolom, hogy felesleges magad, magunkat előre beparáztatni egy lehetséges infuenza járvány miatt. Amíg terhes leszek, addig nem oltatom be magam, semmi ellen sem. [Hülyeség ellen meg pláne nem..

]
Puffadás: ismerős, nekem mindennapos, és mindig délután kezdődik, este pedig a legrosszabb.
Monka: de jó, látod, semmi baj nincs, BabyMonka jól van és virgonckodik odabenn
Remélem a pihit betartottad

Azért ez a tépésérzés furán hangzik

de biztos nem lehetett jó érzés

Szekér nagyon tipitopi! Gratulálok hozzá
Nyufó:: melyek azok az ételek, amikhez odakint nem kapsz nyersanyagot?
Íráselszálláshoz jó trükk - szöveges dokumentumba írom a piszkozatom és innen másolom be a beíró ablakba

Ez csak akkor száll el ha a winfos is
Szonce: piknik ötlet nagyon jó! Remélem lesz vénasszonyok nyara - és ezt senki ne vegye magára mert örjöngeni kezdek
Magácska hol hozza világra gyermekét, melyik kórházban? A János kórház listáját tetted fel, akkor most is ott? Tetszik a bölcsőd
Krisz: nekem is volt pár hét, amíg megszenvedtem a gyomorsavval, de lekopogom, egy hete csak inkább a savasabb kajcsiktól jön elő, de kezelést nem igényel

Egyél tőle, csak olyanokat is, ami megköti, keksz pl. Vagy egy kis savlekötőt, Rennie, Tisacid.
Illda: köszi, lentebb beszámolok róla

Séta télen, én is ezt hallottam, hogy 0 fok felett legyen!
Nlzs: hétköznapokba való beilleszkedéshez sok sikert, ha vannak publikus képek, hozhatnál párat a 40 fokos Korfuról, ebben a hidegben már a látvány is melegítene

[Látom, Nyufó már kérte is

]
Nanó-Manó, nagyon aranyos
Timi: a 2 naphoz kitartást, vacc az itt is van, nem is picit

Holnapi babadélután biztos jó lesz
Zsuzsi: öhm az apás sztoris vicc nagyon jó

de szerintem nem méltatlankodott, hiszen Ő még erről semmit nem tud, hogy mit csináltatok
Voltam tegnap az új orvosnál, ugyan sztk-s rendelésen, de jó döntés volt. 32 éves, fiatalos, lendületes, figyelmes és emberszámbaveszi a kismamát
Vizsgálat, UH nem volt, de nem is nagyon lenne szüksége, max. a méhszáj állapotára lennék kiváncsi, bár ha azzal baj lenne, gondolom észrevenném. I-es női klinikán szeretnék szülni, bármikor mehetek ha gondom van, azért legközelebb, ha megyek a dokihoz, megbeszélem vele, hogy én azt szeretném, ha a csacszit is ő csinálná.. stb.. Türelmes, odafigyelt, jó volt. Kaptam beutalókat, 3-at is. Egyik a terheléses cukor lesz holnaphoz 3 hétre (+recept), aztán még mennem kell magzati szív UH-ra Hajdú professzorasszonyhoz és genetikai tanácsadásra a klinikára azért, mert lombikbabák. Az amniót is említette, de én mondtam, azt nem vállaltam volna fel, mert nem kockáztattam volna, meg könyörgöm, 29 éves vagyok! Mindegy, szimpatikus, és aranyos

Hirtelen ennyi, azt hiszem. Babák mocorognak, tegnap este távirányító táncoltatás volt, telóval próbáltam felvenni, de még nem az igazi

Újabban egyre többször érzem, hogy a rúgás helye már a köldök felett 2-3 harántujjnyival van

A köldökmelletti bőrpanaszomra azt mondta a doki, hogy lehet hogy egy bőrideg okozza

okosabb nem lettem, de borzasztó rossz, néha megmozdulni is nehéz tőle. Most megyek. Fáj a fejem, hidegfront okozta. A múltkori babcsiruhákról hoztam képeket, lekicsinyítettem őket, mert a HSZ-om így is baromi hosszú lett
[Ez csak pár db, az éppeni kedvenceim közül

Vannak közötte olyanok is, amiket még 2007-ben vettünk

]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.09.01 13:44-kor.