A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

120 cm :shock:
30 fő :shock:

S-nek komoly térérzéke van akkor. Jöttetek-mentetek:)

Össze kellene ereszteni őket Gáborral :D
Egyszer kibéreltük vagy 14 éve a siroki motorostalálkozó helyszínét pár napra ketten :shock: :lol:
Volt ott színpad, faház, minden, rettenetes nagy terület. Adtak egy fél kilós vas kulcsot, pár száz forint volt egy napra :lol:

Két út közül kellett választani, ami bevitt a faluba. (Minden nap bejártunk vásárolni.) Öt nap után sem tudta, hogy melyiken kell menni :roll: :?

Kép
vindolanda

Vindo, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Akkor G-t nem nagyon kell elereszteni idegen helyen :wink: .

Irina, Bence is olyan volt, mint Ádi, nem kell félteni, meg fogja találni a helyét a rangsorban :wink: . Bence most a békítő szerepét játssza a kiskakasok között, de én nem is bánom, hogy ő maga nem kiskakas :wink: 8) . Én is nagyon sokallom a létszámot, nálunk is 28-an lesznek Pankáék...Nemsokára indulok begyűjteni a gyerekeket, majd leírom, hogyan sikerült az 1. ottalvás :roll: .
dettyk

Vindo, ezzel a térérzékeléssel az a baj, hogy bár S messze nem egy macsó, sőt, de nem ismeri el, ha valami nem az erőssége (milliószor eltévedt már és főleg kocsival tud nagyon, ha nem vagyok ott). Én sokkal jobban tájékozódom, mint ő, de ez valahogy nem szempont sokszor, meg néha engem is leköt vmi más, pl. a gyerek.
Múltkor vittük a húgomat, természetesen megjegyezte, h én miért szólok bele abba, hogyan vezet S. Mondjuk azon kívül, h nem tudom, a húgomnak mi köze ehhez (én mikor dumálok bele abba, ő mit hogyan intéz a pasijaival), mondjuk pl. azért is szólok néha, mert különben eltévednénk. Meg ha már visznek, akkor hirtelen fékezésnél szerintem jogom van megijedni attól, h belénkszaladnak. Bírom, amikor a húgom amúgy is megszakérti a 10 éves kapcsolatomat, mert szerinte ő megteheti. Na mindegy, ez az egész nem róla szólt, csak szeretem, ahogy tudja, hogyan kéne kinéznie egy jó házasságnak. Ő aztán tudja.

Kép
Kép
irina

Irina! Miért nem kérdeztél engem? Én ott nőttem fel! :wink: A 91/291-es busszal lehetett hozzánk eljönni.

Boldog szülinapot Robesznek!

Zsozsi kicsit hullámvölgyben van a szobatisztaságot illetően, tegnap előtt nem kakilt, tegnap is csak pelcsibe, mert két alkalom után nem hajlandó a wc-be... És minden éjjel bepisil... Talán a közelgő ovi zavarta meg... Vagy hogy sikerült 2x vécébe kakilni... Nem tudom...

Gegi idáig aludt, pakoltunk Zsozsival, de most felébredt, mennem kell, mert Zsozsi nem elég neki. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo :-)))

Dettyk, én megértem, hogy eltérő temperamentumúak gyerekek, de azért nekem gyanús, amikor egy kis dúvad mindenkinek a kezéből kiveszi azt, amivel az épp játszik. Nem igaz, hogy ezt a szülei előtt sosem adta elő v. azok sosem látták, és akkor sosem szóltak rá, hogy ezt nem szabad? Nálam ezt Ádi nem csinálhatná, mert lekapnám a 10 körméről. Szóval fura.
Kíváncsian várjuk, milyen volt Pankának az ovi ma!:-)

Kép
Kép
irina

Mesi, hullámvölgy nálunk is volt a szobatisztaság terén és simán becsúszik egy-egy délutáni alvás alatt a pisi. Szerintem az oviban ez nem gond.
Ovi: II. ker., Barsi u. 3. Akadémiai ovi a neve, elvileg csak akadémiai dolgozók gyerekei v. unokái járnak oda (ennyiben tehát mhelyi ovi), ha még van hely, akkor fizetősre más is.

Kép
Kép
irina

Mesi, én azért remélem, ha majd Ádinak testvére lesz, kicsit engem is lógva hagy. Vagy ne álmodozzak?! :lol:

Ja, tegnap megmértem a manót, 97,3 cm.

Kép
Kép
irina

Vindo, milyen volt a Stallone-film?
Megyek, fárasztom magam egy kis antifeminista irodalommal (szerintem kávé akkor nem is kell). ;-)

Kép
Kép
irina

Na nem dumálgatok magamban tovább 8)

Kép
Kép
irina

Jöttem :D
Hát, filmnek nem volt túl veretes, de a szereplőket nagyon jó volt együtt látni :D Kellemes 80-as évek feelingje volt :D
Az Ifjú Viktória királynő viszont nem jött be annyira :roll:

A vezetés jó lehet :D
Tényleg, szoktál vezetni?

Rugónak is vannak-voltak hullámvölgyei, de ő inkább direkt csinálja. Napközben, mert lusta levetkőzni :x
Mondtam neki tegnap, hogy akkor lefogom, és rárakom a pelenkát újra, nincs mese.
Azóta nem történt baleset :roll:

MOst megivott egy liter teát :shock:
10 percenként pisil.
Igaz, alul semmiben van - mondjuk a kályha miatt jó a klíma.
De szépen ráül.

A csanában viszont mindenféle végtermékkel boldogította őket az egyik nap a múlt héten.

Hátha holnap jobban megy majd.

Kép
vindolanda

Szia, Vindo!
Hát tényleg felment a vérnyomásom az egyik backlash-remekművet olvasgatva, egyszerűen hihetetlen az a nullérveléses, feministagyűlölő kinyilatkoztatás, amivel tele van. Miért is vállaltam ezt a szenvedést? :lol:

Ádi szerintem örömmel venné, ha bármikor pelust kapna, de erre már nem vagyok hajlandó.
Vezetni nem szoktam, mert heti 1-szer, anyámékhoz menve használjuk csak a kocsit. Ahol lakunk, ott elég agyrém a rész (alig lehet a parkoló kocsik közt elférni, tele jobbkezes és egyirányú utcákkal, amik csak úgy vonzzák a koccanásokat, plusz őrült városi vezetés, ja és errefelé a nagy tereptárgyak is divatosak, mint óriásaudik és bmw-k és a hozzá passzoló arcok). Szóval itt inkább nem. Majd ha Ádi jár oviba rendesen, valahol elslisszolok kicsit nyugisabb részre vezetni.

Kép
Kép
irina

Értem :wink:

Gondoltam, hogy a szegedi konfira készülsz :D
Nekem is kellene :roll: :lol:

Nem a kávé miatt ment fel a vérnyomásod?:)

Az enyém amúgy ritkán szokott, 90/50-nel ijesztgetem az orvosokat :lol:

Lehet, megyek majd ősszel Bp-re konfira. Ha kifizetik a 20 000-es regisztrációs díjat :roll: Nem tudom, Rugóval-e vagy nélküle :roll:

Kép
vindolanda

Itt reggel óta esik.

Várom, hogy R. elfáradjon, ha már hat óta fenn van. De egyelőre semmi jele :roll:

R. nem szereti a pelenkát :D

Kép
vindolanda

Vindo, igen, arra kezdtem készülni, mert egy csomó lesz most ősszel nekem, ezen túl akarok esni, jövő héten meg az óráimra készülök előre. Az a gond, hogy lesz okt. végén egy nagyon fontos nemzetközi konf., amit mi szervezünk (a kutcsop, ahol vagyok), és rengeteg munka lenne még vele, nagyon kéne domborítani (nagy nevek jönnek, angolul menne az egész, parázom). Ez teljesen lebénít sokszor, dolgozni sincs kedvem néha.
Milyen budapesti konfra és mikor jössz? Ha egyedül jössz, biztos el tudunk szállásolni, több főt sajnos matrac és fekhely híján nem. De ettől még találkozhatnánk.
A 3. számlát dobták be 1,5 nap alatt. :shock:

Csodállak, hogy bírod, Ádi kétszer kelt fel 6-kor mostanában egymás után, gyakorlatilag használhatatlan voltam bármire napközben (is).

Kép
Kép
irina

Még csak formálódik a dolog, jövő héten dől el, hogy fizeti-e az oktatáskutató (Országos Neveléstudományi Konferencia, az egyik pénzes kutatás kapcsán).
Köszi a szállást, meglátjuk, hogy fizetik-e, és ha igen, mikorra osztanak be.
Ha R. is jön, akkor G. is, és egy nap alatt megjárjuk.

Így szoktunk konferenciákra járni :D
Ők addig állatkerteznek, játszótereznek :roll:

Az angoltól ne parázz, általában mindenki megnyugszik, olyan elrettentő előadásokat hallanak más nációktól :wink:

Mondom ezt én, de tuti egy hónapig nem tudnék aludni miatta :lol:

Álmos is vagyok :? :wink:

Kép
vindolanda

Ja, az én vérnyomásom is elég alacsony, ezért is a sok kávé. Lehet, hogy kimutatható lenne, hogy feminista is csak azért lettem, hogy így növelhessem a vérnyomásomat, keresve a napi konfliktusokat a Zéletben. Sőt férjhez is azért mentem, hogy aztán szabadon gyűlölhessem a férfiakat. :lol:

Kép
Kép
irina

Vindo, de továbbra is áll, hogyha magad jössz, szeretettel várunk (amúgy is várunk Titeket szeretettel, G-ék itt is ellehetnek vagy a parkban ;-)). És nov. 4. és 6. között nekem nincs semmi (ill. 4-én tanítok fél 4-ig, de amúgy oké). :wink:

Én se fogok aludni sokat a konfi előtt. Angol: az a baj, hogy azt csak egzotikus nációknak szokták inkább elnézni, a kutcsop-ban többen is nagyon jók angolból, szóval égő, ha más meg nem (holott azért nem mindenki volt angol szakos vagy tanult külföldön egy ideig).

Kép
Kép
irina

Ja, ha nem voltam indiszkrét, megnéztem, hol lesz a konferenciád: közvetlen trolijárat van a közeléből (Benczúr u.) hozzánk. ;-)

Kép
Kép
irina

Irina, A Brody-s poszt a kockahason (ha még nem láttad):
[url]

http://velvet.hu/blogok/kockahas/2010/0 ... gadozokra/

[/url]Csak Neked :P

Nagy a csend a szobában, lehet elaludt. Megnézem.

Kép
vindolanda

Még nem biztos ám, hogy megyek. Igazából a dátumot sem tudtam fejből :oops:
Majd eldől, fizetik-e :roll: :)

Rugó meg elaludt közben, arccal az ágyra zuhant. Vagy egy fél éve nem aludt el délután magától.

Dolgozni kezdek, mint a gép :arrow:

Kép
vindolanda

Hát, az én angolom sem túl fényes :lol:
Majd rágyúrok egyszer, ha tudom, hogy habilitálni fogok/kell :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi a kockahasat, nagyon szép. ;-) Bár nekem Brody alapjáraton is bejött. Cingáran, ahogy a cikkben fogalmaznak. :wink:

Kép
Kép
irina

Irina, teljesen igazad van. Bár asszem' ezt a témát is vesézgettük már egyszer. Néhány szülő lesz@rja, hogyan viselkedik a gyerek, sőt, egyes apukák pláne büszkék...

Vindo, Rugó jól lefáradhatott :D .

Panka 1. egész napja remekül sikerült :D . Amikor 3 után 5 perccel mentem érte, még álmosan, pizsiben totyogott ki pisilni, csak odaköszönt nekem, és ment vissza öltözni :D . Nagyon jól érezte magát, jól evett, jól aludt, úgyhogy megnyugodtam 8) .
Csak én vagyok extra idegbajos...most direkt nem akarok cigizni, mert már-már sikerült teljesen visszaszoknom :oops: ...viszont ez a szeles, esős trutyi idő is kiborít, az iskola-, óvódakezdésről nem is beszélve, és természetesen ebben sincs kézzelfogható segítségem, mert P elment az öccsének segíteni Pilisre, meg focizni :? ...
dettyk

Viranka, Pankáról nem lehet elképzelni, hogy huzamosabb ideig csendben tud maradni :lol: . Nem is tud, úgyhogy számomra nem is túl pihentető velük a horgászat...
dettyk

Sziasztok!

Voltunk ma oviba. Grétinek nagyon bejött, nemhiába hagytuk, hogy Ő válassza ki a neki tetszőt :lol:
Alig akart eljönni és már várja a holnapot. Akkor már ott is hagyom egy kicsit 8)
Én totál kész vagyok, tombol az allergiám és valami álomkor rámtelepedett. Ha a gyerekek együtt alszanak én is kidőlök :roll:
Akik kértek meséket (bocsi, hogy nem privibe de egyszerűen nincs időm :oops: )már megrendeltem dvd-ket. A hétvége felé megkapom és talán jövőhéten sikerül is megírni és postázni :D

bocsi most csak ennyi. A lakás romokban és a mosógép is mindjárt lejár :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: majd írd meg mivel tartozunk a dvd-kért!!! És előre is NAGYON köszi!!!!!!!!

Most csak gyorsan: Emma első napja.. "nem" CSÚCS, telejesen el voltak tőle ájulva hoyg milyen kiegyensúlyozot, vidám, kedves kiscsaj, mindent megkérdez, szól, ügyesen játszott evett, aludt már első nap. uzsi előttre hívtak, persze 2x telefonáltam hogy létezik hoyg nem kell mennem, de mondták hoyg szépen játszik, délben hívtam megint őket, 2 perc alatt el is aludt!..:-) szóval hihetetlen büszkék vagyunk rá..mondták is hogy lehetünk is mert ilyenre nem volt még példa, semmi gond, nem volt Emmával, sőt!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

fürcsi altatás után próbálok visszaolvasni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Csak életjelre futja megint...

Látom mindenkinek jól sikerült az ovi,ennek örülök!!
Én is erősen gondolkodtam a dolgon de mi még nem vagyunk teljesen szobatiszták,a pisi nagyon jól megy,(kivéve esti alvás )de a kaki,ma is küzdöttünk a szorulással,kapott kúpot :?
És hát az oviban ezt megoldhatatlan.
Na majd jövőre,addig segít nekem itthon,majd megtanítom főzni,mosni meg takarítani :lol:
Egyébként akkora szája van,hogy néha könyörgünk neki,hogy csak öt percre legyen már csendben!

Itt is hideg van mint az orosz népmesében,én is begyújtottam.

Isten éltesse a szülinaposokat!

Mennem kell mert Zizikém rendületlenül ébred éjszaka is eszikézni úgyhogy pihiznem kéne.

Jó éjt!

juba0

Szaisztok!

Ne haragudjatok, nem nagyon vagyok mostanság, talán mostantól inkább, mert mostanra áttelepült a dolgozó a hálóba, és már van net is. Eddig telefonommal olvasgattam, de írni azért onnan macerás. Meg különben is, bennem olyan mély nyomot hagyott, hogy Panndi távozott, hozzá se tudtam igazán szólni semmihez, úgy megrendített... Nem is igen tudok napirendre térni az ügy fölött...

De azért jöttem, mindenképp, és siettem ezzel, ahogy tudtam, hogy minden kedves szeptemberi nagylánynak és nagyfiúnak (azoknak is, akik esetleg korábban, s azoknak is, akik későbben születtek, mint szeptember 1-je és 30-a) 3 éves szülinapja alkalmából sok szeretettel sok boldogságot kívánjak. Isten éltesse a topik kisembereit! :)

Jó éjszakát nektek! D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Rohanok éppen, ma is, meg holnap is munkanapom van :roll:

Tegnap este bealudtunk az altatásba, G. vacsora nélkül, számítógép bekapcsolva, ajtó nyitva (mondjuk, az néha nálunk megtörténik)... De legalább relatíve energikus vagyok.

Pakolnom kell, aztán keltem a férfiakat.

Délután vsz. jövök hosszabban, még Böszörményből bejelentkezem.

V.

Kép
vindolanda

Fleur, boldog szülinapot Neked!!!!

Mindjárt olvasok is 8) ...
dettyk

Kaqk, örülök, hogy Emmácskának is ilyen jól sikerült az ovi :D ..

Zdori. azért gyere gyakrabban, hiányzol Te is! Panndi távozása szerintem mindannyiónknak nagyon fáj, és csak remélni tudjuk, hogy van, aki segít neki túljutni ezen a nehéz időszakon :cry: .
dettyk

Sziasztok,

Jaj nagyon arik vagytok, köszönjük a köszöntéseket. Készülünk Robesz 3. családi szülinapjára és Kristóf keresztelőjére, ráadásul a család hozza a szokásos nem egyszerű formáját, ami jól kiborított.
Mindegy. Most már jobb a kedvem, de tegnap és előtte elég rossz volt.
Örülök a kis óvodásoknak:))))

Fleur, boldogat:)))))

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt!

Minden ovisnak gratulálok, és jó ovikezdést kivánok!

Annyira furcsa, hogy már 3 évesek :roll: jaj de gyorsan elszállt ez a 3 év :?

MEgkérdeztem P.hogy akar e menni oviba és rögtön rávágta, hogy nem :shock: pedig azt se tudja mi az :roll: na mindegy, tavaszig biztos itthon van, tavasszal meg majd látjuk, hogy mi legyen.

csajok szülinapos képek??????

Én egy traktoros tortát rendeltem Péterkének, ajándékon még töröm a fejem, de lehet egy könyv lesz :roll:

Ha megkérdezem milyen Péterke azt mondja okos:-) és kérdezem Áron, arra az a válasz, hogy ügyes:-) olyan érdekes, hogy tényleg igy van. Az egyik az eszével tünik ki a másik meg az ügyességével. MAjd igy jól kiegészitik egymást.

Péterke felismeri a számokat :shock: pedig nem is lett neki tanitva, csak itt ott megkérdezte.
Anyu mondja, hogy a betüket is meglehetne tanitani, de én nagyon nem akarom, mit fog csinálni az iskolában?

Dettyk Péterkének se áll be a szája, állandóan beszél, kérdez.... jaj néha sok, de igyekszem minden kérdésére válaszolni, annyira nagy a tudásszomja

:roll:

Vindo jó munkát!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Heni, tényleg jól kiegészítik egymást :D . Hát néha nagyok sok, de nem szabad kiölni belőlük a tudásvágyat. Én nagyon mérges vagyok, ha Panka kérdez vmit. vkitől., és az úgy tesz, mintha nem hallotta volna, vagy egyszerűen nem válaszol. Olyankor meg szoktam ismételni: "Panka azt kérdezte..." :wink: .
Szerintem is korai lenne direkt tanítani neki a betűket, de ha majd ő szeretné, akkor ne tagadd meg tőle.

Én nem is gondolkodtam még a szülinapi ajándékon, bár a múltkor végigmutogatott egy csomó Annapeti könyvet, ami még nincs meg, és szeretné. Szerintem azok lesznek az ajándékok, és egy hajasbabát szeretne, mert csak kopasz babái vannak 8) .
dettyk

Sziasztok.

Heni, nálunk is pont így van. Samu okos, Dani ügyes. :) De azért fordítva is igaz, csak a fentebbi verzió még inkább igaz. :)

Dettyk, aranyos vagy. Köszönöm. :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori persze , hogy forditva is igaz :wink: és még ki tudja, hogy mi lesz belőlük 3 éves korukra:-)Áron már rengeteg szót mond, állatokat utánozza.

Dettyk igen azt én se szeretem ha nem válaszolnak a gyereknek és ez leginkább az apja, hülye szokása, hogy nem válaszol, nekem is sokszor nem válaszol. :evil:

Heni
KépKép
heni81

Végül sikerült eldöntenek az ajándékot, egy interaktiv angolul tanitó játékot kap:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16380

Heni
KépKép
heni81

Azt hittem, nekünk kell a testcsillámfestés :lol: 8)

Sziasztok LÁnyok!!!

Hazajöttem végül is busszal, most értem haza. Nagy a kupi a lakásban, a férfiak csak öt körül jönnek, így rendet tudok tenni :roll:

A buszos átszállások alkalmával meglepődve tapasztaltam az embereket figyelve, hogy ismét divat lett gyermekkorom egyik rémálma, a márványkoptatott farmer :shock: Ráadásul cérna változatban is, vagy szinte gatyáig letolva, egyenes szabással a fiúknál :shock:

Boldog születésnapot, Fleur!!!

Péterke nagyon ügyes :D

Rugó is szeret számolni, de csak az egyet mondja, a többinél a hangsúlyból tudjuk, hogy számol. Leültünk a lépcsőre a múltkor, mondom neki, nézd, mennyi felhő. Erre egy, eőőőő... Olyan jót röhögtem :wink:

Dettyk, kopasz babák :lol:

Megyek, mert nem haladok a takarítással.

:arrow:

Kép
vindolanda

Fleur! Boldog szülinapot! :)

Sziasztok! :)

Szeli nagyon jól érzi magát a bölcsibe, szívesen is ment be reggel, és nagyon jó kedve van. 5-en maradtak a régi csoportból, csak felkerültek egy emeleti szobába, ami nagyobb! :D
Már van beszoktatós új gyerek is. Mesélték a gondozónők, hogy egyelőre nem nagyon akarják őt befogadni... :? De gondolom ez majd kialakul. :roll:
Én is kezdek visszarázódni a munkába! :) Kicsit elszoktam, mert nem dolgoztam itthon, Szelinek szenteltem az idő nagy részét! :) De most már itt az ideje pénzt is keresni! 8)

Szülinapi ajándék: továbbra is bicikli... :) Meg Szeli állandóan az apja óráját lesi, hogy ő is szeretne, ezért szereztem neki egy gyerekórát! :) Ez majd meglepi lesz. Aztán a rokonoktól nem tudom mit kap, de jó ajándékokat szoktak venni neki! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Számolni számol már egy éve, sőt szlovákul is megy neki. NAgyon nagy nyelvérzékkel bir, azt már most látom. Először a rendszámtáblán kezdte el kérdezgetni, hogy ez hanyas, aztán az órán, végül megjegyezte :shock: :D

Heni
KépKép
heni81

Jaj, azt akartam kérdezni, hogy még teljes hónapot kapunk gyest??? És le kell mondani, vagy autamatikusan megszűnik??? Hogyan működik?

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, megszüntetik, majd kapsz egy levelet a mák-tól. Szerintem napokra lebontva számolják :roll:

Egyem azt a kis okos Péterkét :P

Pakolni vissza :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! Köszi! És utólag vagy előre fizetik? Mert most teljes hónapot kaptam... :roll: Nem mintha nem örülnék neki, de nem szeretnék visszafizetni belőle... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Fleur boldog szülinapot

Heni ha még nem rendelted meg a tullitól a játékot akkor nekem vannak levásárolható pontjaim ha érdekel :roll:

Regi napokra lebontva kapod.
Péterke nagyon okos, Gréti ügyesen számol és érdeklik a betűk is.

Gréti csigatortát kért, kíváncsi vagyok, hogy meg tudom-e szépen csinálni. Gondolatban már sikerült 8)

Nektarin Robesz ovis lett vagy maradt a csanában?
tehetnél képeket, már rég láttuk a gyerkőket :lol:

Juba szerintem az oviban szépen rendeződne a szobatisztaság. Hisz látná ahogy a többi gyerek bilizik/wc-zik :roll:

Olyan jó olvasni, hogy minden gyerek ilyen jól beilleszkedik az oviba :D

Mesi ma Gréti játéktelefonon felhívta Zsozsit és kérte, hogy jöjjön vele oviba. Aztán meg ue. eljátszotta csak Bálót hívta :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi utólag, mint a munkahelyeken :)
októberben csak részhónapot kapsz

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Köszi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyok megint.

Rugó egyedül pisil a csanában. Bemegy a wc-be, nem mehet utána senki, összerakja az emelőt, ráül, pisil, wc-papírt használ, elpakol, kezet mos és kijön :shock:
Még Gábort is kizavarta :D

Most boldog vagyok, mert azt mondták, hogy utánozza a többieket, szóval utánuk mond dolgokat.

Ma használta a pisis, én, Öcsipapa szavakat :D

Várunk egy adag fát, állítólag már elindult Berettyóújfaluból.

Juba, sajnálom ezt a dolgot :roll: :(
Zizi még kicsi, úgy hogy csak hagy egyen éjjel is
:wink:

Azt hittem, hogy szeptemberben is csak hét napot kapok gyest :P

Végzett a bilizéssel, öltözik :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Most csak gyorsan, el kell ujsagolnom: mehetek tovabb tanulni a suliban, olyan boldog vagyok :-) a tanarnom atpasszolta a panasz-emailemet az oreg tanarnak, aki tanitani fog, erre o irt egy emailt, hogy menjek be es gyozzem meg, hogy megeri neki bevenni engem :-) en meg bementem ma es meggyoztem :-) nagyon meg vagyok konnyebbulve, hetfon kezdodik is a tanitas.

Boldog szulinapot Robesznek es Fleurnek :-)

Szep estet!
Vendég

Köszi Móni, nekem is voltak, igy egy ezressel olcsóbb lett:-)

Vindo nagyon belejött Rugó a pisilésbe:-) kis ügyes!!!!!

Niki hajrá suli!!!!!

MA itt nagyon meleg volt, igazi szép őszi idő :D :D :D az ilyet imádom :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?