Új privát üzeneted érkezett!

Anna lekicsinyíteni nem sikerül? Ha átküldessz egy képet segítek ha akarod.
Jázmin az Anyák Lapjában megint? mikor volt még benne? :shock:
Büszke is lehetsz rá! :wink:

Zsuzsi majd szeretném vinni,de majd csak 1-2 hónap múlva. Szerintem még nem élvezné Barni, de kipróbálhatjuk,ha azért kérdezted. :)

Kép
Kép


Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Sajna ma tök szarul aludtunk, 0:40kor már magamhoz kellett vennem, utána 2 óránként kelés, sztem fájt a hasa, a hülye anyaj délután 5kor megetette egy alma-szilva bébiétellel :twisted: szegénykém. Egsz délelőtt is tök nyügi volt, nálunk is ocsmány idő van, reggel óta szakad az eső :twisted:

Gratula Jázminnak, a kis médiasztár, na majd megnézem én is az újságot! :lol:

Megint mindjárt megfordul Nyuszi, itt nézem a szemem sarkából :lol:

Zsuzsi, már akartam kérdezni, hogy Te már adsz kajcsit Zsocinak? Miért ilyen korán?

Ovis nagylányoknak, nagyfiúknak, Laurának és Jocikának én is minden jót kívánok, remélem, jól sikerült az első nap! :lol:

Szilvi, drága ráér a csomag, majd ha kijön a lépés, nem kell sietned vele. Barátnőd sztorija nem semmi, szegénykém, jól megijedhetett. :shock:

Marcsi, Te rajta hagyod Pankin a láncot éjszakára is? Én nem merem... :roll:

Kép
 
 


Ja, Szilvi, sztem Barni biztos élvezné, próbáld ki! Csak előtte már egy pár nappal költözz át vele a nagykádba, fürdödj vele Te is, kicsit zuhanyozgasd, csak óvatosan, kicsi vízsugárral és napról napra hűtsd egy kicsit a vizét, olyan kb. 33 fokra, mi is ezt csináltuk egy héttel előtte és semmi hiszti nem volt. :lol:

Kép
 
 

 
 


Szilvi, azért kérdeztelek, mert 3 hónapos kórtól ajánlják. Van web oldaluk keress rá pólus úszás címen.
Reni, igen, mert Zsoca tápos csirke. 4x tápot kap, 1x pedig valami finomságot :D

Zsuzsi

Kép
 


Igen már néztem a pólusnál a neten. :)
Köszi Reni a tanácsot. :) Ma akkor beköltözünk a nagykádba. :lol:

Kép
Kép


Sziasztok!

Most csak röviden: túléltük az ovit :P Mit túléltük, nagyon jól el volt Laura, látszik a bölcsi hatása :oops: :P

Zsuzsi! Nem akarok okoskodni, de nekem Laura is tápos volt és nekünk csak 4 hós korától javasolta a doki és a védőnő, h. a tápon kívül kezdjük el hozzátáplálni. Nem túl korai ez Zsocának? Tényleg ne vedd okoskodásnak, csak leírtam, h. nálunk mi volt a szitu.

Andi


Kép

Kép
 


Andi, nem veszem okoskodásnak, ne aggódj :D
Nálunk így jött ki, a védőnő 6-7 hónapot mondott, más meg mást. Nehéz eldönteni mi a helyes és mi nem. Főleg kezdőként :D

Zsuzsi

Kép
 


Nekem a védőnő a legelején 3-4 hónapos korra javasolta a főzelékek bevezetését, de én inkább kivártam a 4 hónapot, mindenhol ezt olvastam. De nyilván mindenki úgy tesz, aahogy jónaak látja. Anyám is azt mondja, hogy a mi korunkban egyrészt nem nyyomatták ennyire az anyatej fontosságát, nyilván, aki tudott szoptatni, aaz megtette, de aaki nem, aaz nem őrült meg, mint esetleg manapság, amikor az ember fejében neonreklámként villadozik az "anyatej-anyatej" felirat :? , ne értsetek félre, tény, hogy ez a legegészségesebb, de az is a véleményem, hogy azért is nyomják ennyire ezt a propagandát, mert egész jó kis ágazat épült erre is, gondoljunk csak a rengeteg táplálék kiegészítőre, amit megvesz az ember a tejcsiért, meg a fejőgépek, meg a tejtároló edények, stb, stb. Meg azt is mondta anya, hogy a hozzátápit is korábban kezdték, mint ma, Szabi pl. 5 hónaposan már májat kapott, legalábbis anyós ezt mondta.

Kép
 
 


Ez mondjuk teljesen igaz,Reni. :roll:
Anyukám engem 2 hónapig tudott szoptatni,utána ha a faluban lehetett kapni tápszert,akkor azt ettem,ha nem,akkor meg a "felestejnek" nevezett teával felhígított tehéntejet,vagy híg tejbegrízt.
Most meg mindenki sikítófrászt kap,ha azt hallja,hogy a gyerek 1 éves kora előtt tehéntejet kap...
Ma pont én írtam Annának,hogy nem adnék májat ilyen korán...aztán utána gondolkodtam,hogy mit osztom itt az észt állandóan... :oops: :roll:
Ha a babának nem jó,úgyis jelzi...mi ettől durvább dolgokat is megettünk jó étvággyal,aztán nem is volt semmi bajunk se tőle...

 
 


Én is abban bízom, hogy jelez a gyerek. Eddig minden izlett neki, bár anyu szerint minden ízetlen amit adok neki, mert én nem haználok sót, de a gyereknek izlik így. Nem szeretném hozzá szoktatni sem a sós, sem az édes dolgokhoz. Leginkább az én méreteim miatt sem, elég dagi van már a családban :)
Anno a keresztlányom is feles meg háromnegyedes tejet kapott, meg híg grízt. :)

Zsuzsi

Kép
 


Én se sózok/cukrozok semmit,szeretném,ha így szokná meg az ételek természetes ízét...de ezt se lehet minden babával csinálni,mert van,amelyik nem hajlandó megenni ízesítés nélkül...örülök,hogy ebben legalább szerencsések vagyunk Pankával. :lol: :lol: :lol:
Van több ismerősöm,akiknél kínszenvedés minden étkezés...ez nagyon rossz lehet...

 
 


Én,mondjuk még nincs nagy tapasztalatom, pl a krumplit sózni kellett Barninak ,mert máshogy nem ette meg,ma viszont üveges répát kapott megevett belőle 10ml-t (aventos pohárral mérve), de elsőre nem is rossz.

Képzeljétek ma megszületett apám gyereke. Kicsit sokkolt a hír amúgy, de eddig is tudtam h lesz, de csak most tudatosult igazán. :?
Iwiwről értesültem,mert láttam apámnál a képeket, egész aranyos a kislány, Lili Anna a neve. Írtam a képe alá,h gratulálok stb..., de túlzásba nem viszem, ő is csak 1 smst dobott anno mikor B megszületett, persze azóta sem látta, szerintem nem is érdekli,vagy nem tudom,lehet a felesége tömködi a fejét. :cry: :cry:

Kép
Kép


Répát só nélkül :)

Örülök, h Laura jól érezte magát. :D

Kép
Kép


Marcsi akartam írni, h tiszta anyukád vagy! Láttam a képeket iwiwen. :oops: :D :D

Kép
Kép


Jóreggelt

Még sehol senki????? :?

Gmail-re feltettem Szinetár Dóra Babalemezét. :)

Meg van 1 Tente baba c. is, de azon inkább játékos mondókákat mond a csaj,de azt még nincs fent.

Kép
Kép


Sziasztok!

Szilvi gratula apukád kislányához, nem lehet semmi Neked :) elég furcsa lenne, ha most lenne egy kis tesóm :)

Küldök képet e-mailben, ha megcsinálnád a kicsinyítést megköszönném.

Májat, hmm én is ettem már 5 hósan és azért akartam neki adni, sztem nem lesz semmi baja és nagyon egészséges is.

Itt nagyon fúj a szél.

Ovisok remélem jól vannak és élvezik az ovit :P

Zsuszi sztem próbáld megetetni kanálból Zsoltit. Én legalábbis tuti, hogy úgy etetném, mert nem fogja megszokni nagyon a cumisüveget, hogy abból is jön ilyen répa meg másféle íz mint a tejcsi. Lehet utána nem fog neki tetszeni a kanál.
Hála az égnek Jázminom nem válogat kanálból sem. Jó neki mindegyik.

Szilvi benne volt már a júniusi újságban meg a mostaniban. És nem ismerek senkit, szóval nincs protekció amiért benne van!

www.netbaby.hu -ra lehet feltölteni képeket vagy com, most nem jut eszembe és úgy választanak a több millió kép közül.

Kép
Vendég
 


Igen,Szilvi,anyám akkor se tudna letagadni,ha akarna... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg furi lehet,hogy van egy kistesód... :shock: :roll:
A gmail-re tett dolgokat köszönöm a "nép" nevében,mindjárt meg is nézem... :lol:

Nálunk ma már tűrhető az idő,süt a nap legalább...igaz a szél is fúj,de közel sem annyira,mint tegnap,így legalább tudtunk sétálni egy jó nagyot.

 
 


Ne gratuláljatok, nekem ez inkább rossz mint örömteli. Nem tudom testvéremnek elfogadni és h őszinte legyek nem is akarom. Nekem csak 1 húgom van és kész!!! :oops:

Anna jó lett az avatarod. :wink: :lol:

Nincs mit Marcsi. :D Időjárásügyileg nálunk is ez a helyzet,kimentem a teraszra köntösbe (lassan át kéne öltöznöm) :oops: :oops: és melegem volt, a házban hűvösebb van mint kint. :x

Jajjjj a lényeg, Balázs mától SZAKÁCS lett, ma szóbelizett, azt mondta sikerült,de nem tudja hányast kapott, de a múlt héten a gyakorlat és az írásbeli is 4-4 es lett. :D :D :D

Kép
Kép


Szilvi!

Gratula Balázsnak a vizsgáihoz :P :P :P
Nem akar hozzám eljönni főzni? Szeretek főzni, csak már abból van elegem, hogy MIT FŐZZEK????? :roll:
(Akkor én nem gratulálok apud kislányához)

Hát az ovi egyelőre szépen alakul, de még nem tudok semmit sem mondani, mivel egész de. bent vagyok a szobában, így teljesen más, mintha nem lennék ott. Bár mondják az anyukák, h. amikor elmegyek megetetni Pannát, akkor nem sír Laura és nem is keres, hanem vagy egyedül vagy a többiekkel játszik.

Az evéssel lesznek gondok, mivel lassan eszik és válogatós, így majd nyüsztetni kell, de talán a többiektől látja, hogy meg kell enni mindent és viszonylag gyorsan. Úgy látom, az igazát meg tudja védeni, mert ma egy 6 éves kislánnyal szállt szembe, hogy éppen ki hova üljön. Laura ugyanis leült a kislány meg lelökte, de Laura visszaült a helyére :P :oops: ÉN büszke is voltam rá, h. nem hagyja magát, de azért rászóltam, h. ne legyen önző és csússzon odébb. Azt a legnehezebb megállnom, h. nem szabad mindenbe beleavatkoznom, mert amikor nem leszek ott, akkor neki kell "megvédenie" magát.
Ma babakocsival és motorral mentünk, kipróbálni, h. milyen messze van így az ovi: 15 perc. Szerintem ez nem sok, még jól is esett a kis séta a levegőn.
Az időjárás nálunk is olyan, mint máshol. Süt a nap, fúj a szél, de nincs olyan hideg mint tegnap.
Ma mondjuk Laura megevett mindent az oviban, de mondtam az ovónéniknek, h. ez nem lesz így.
Még holnap de. leszek ott, aztán hétfőtől már otthagyom, mert nem látom értelmét, h. ott legyek. Mivel nem sír, csinálja a dolgokat, így tök feleslegesen vagyok ott.

Csak hát a kötöttségekkel vannak még gondok, mivel evés után fel akar állni rögtön, és csak az ima után lehet. Nem baj, de majd ezt is megszokja.
És csak egy kis dicsekvés: a tegnap reggelinél elmondott imát Laura ma már majdnem pontosan el tudta mondani :oops: :P
Rettentő büszke voltam rá és nagyon meglepődtem, h. milyen okos is az én nagylányom.

Már nem mondhatok neki kislányt, mert kikéri magának.

Szilvi, köszi a gmailos cuccokat.
Nálunk Panna is nagyon szereti az ilyeneket, meg a kocsiban nálunk állandóan szól a gyerekzene, így szerintem nagyon hamar hozzászokik.

Most mindkét gyerkőc alszik, így én is át tudom magam adni az áldásos házimunkának, mert az meg szalad.
Gyorsan összepakolok és rendet teszek, mert holnap du. jönnek Zoli "kedves" rokonai. Idetelefonáltak, h. most már megnéznék Laurát, h. mennyit nőtt az elmúlt néhány hónapban. :shock: :shock:
Először azt hittem, hülyéskedik Zoli, de aztán kiderült, h. nem, hanem a rokonai azt hiszik, h. Laura még kicsi. Mindegy, holnap majd helyre lesznek téve, h. már Panna is van azóta. :roll:

Andi


Kép

Kép
 


Szilvi, Anna! Nagyon jók lettek az avatarok. :wink: :lol:

Azt hiszem nekem sem ártana már cserélni. 8)

Andi


Kép

Kép
 


Köszi Andi. :D
Büszke is lehetsz Laurára, okos kislány! :D :D
Zoli rokonai nem is tudják h van Panka? Vagy nem értem most.... :shock:

Néha ha gondolod kölcsön adom Bazsát. :lol:

Kép
Kép


Zoli rokonai elviekben tudják, h. van Panna, csak sztem összekeverik a két gyerkőcöt :shock:

Andi


Kép

Kép
 


Nagyon ügyes a kis Laura :) de tudtuk is mi ezt, hogy nem lesz gond.

Én ma főztem tepsiben húst és krumplit meg egy sütit is odadobtam.

A torta:

15 dkg. étcsoki (én bocit használok)
10 dkg cukor
10 dkg vaj
10 dkg rétesliszt
1teáskanál sütőpor
2evőkanál méz
1evőkanál kakaó
1 csom. vaníliás cukor
3 egész tojás

és ebbe teszek mazsolát és összekeverem. Kimargarinozok egy jénait és beleöntöm ezt a masszát, utána a tetejét teleszórom meggyel és bevágom a sütőbe. Amikor feljött és látjátok, hogy szép barna, akkor kiveszem és megcsinálom a piros tortaöntetet és ráteszem a tetejére és jöhet a hab és kész :)
Ennyi az én tortám

Ma csináltam egy sütit, ami nagyon olcsó és finom is.

Joghurtos süti

3 egész tojás
Akkor kiválasztok egy bögrét és mindent ugyan azzal csinálok
1 bögre kefír
1- cukor
1 - étolaj
2 - liszt
1 egész sütőpor

Összekeverem és kész ugyan úgy tepsibe előtte margarinozzátok le és kész is. A lényeg, hogy ne túl magas legyen a süti, mert akkor a teteje megég, míg a közepe még folyik. Kisebb pohárból csináljátok és úgy jó lesz.
Ezt lehet turbózni is pl. ma kevertem bele mazsolát (család kedvence így mindenbe van) és a tetejére vágtam őszibarack darabokat. Isteni lett Csajok!!

Az a szirupot amit mondtál Marcsi azt sokáig lehet használni, mert én 5 ml-t kevertem a teába és megitta, de még nem kakált a lánykám. Mostanában szenvedünk vele (kakival)!

A másik nem akarunk zárt topikosok lenni? Akkor jobban tudnánk beszélni a dolgokról.

Puszika és Szilvi köszi az avatart :D

Kép
Vendég
 


Nincs mit Anna. :D

Feltöltöttem a Tente babát is. :)
Nekem annyira nem tetszik. :oops:

Anna a piros tortaöntethez mi kell? Azt hogy csinálod?

Októberben megyünk szülinapozni,de nem tudom mit vegyek ajándékba egy 2 éves kisfiúnak. Valakinek van vmi jó ötlete? :)

Kép
Kép


Ismeri vki a Széltolók duót? :)

http://szeltolok.hu/

gyerekdalok ezek is, az altató nekem nagyon bejön, mesélte anyu, h a Mackó Lackót még mikor kicsi voltam én is énekeltem. :lol: :lol:

Bocsi, de most teljesen rákattantam a gyerekdalokra. :oops: :oops:

Kép
Kép


Hahóóóó Lányok, csak nekem van ennyi szabad percem megint?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép


A zárt topikban benne vagyok. :)

Kép
Kép


Anna! Így kénytelen leszek holnap sütni egy sütit, összefut a nyál a számban :) nem győzők nyelni.

A zárt topicban én is benne vagyok, bár gőzőm sincs, hogy kell csinálni és csatlakozni hozzá :shock:

Andi


Kép

Kép
 


Megírtam egy szöveget, erre én hülye elléptem az oldalról.
Amúgy is mosórongy vagyok, tegnap a sógorom koncertjén voltam, én hülye, miért nem alszom inkább? (Bár nagyon jó volt :roll: )

Én ezt találtam nemrég
http://central.budapesti.info/mesebirodalom/dalok.htm
Ez csak szöveg, de én mindig elfelejtem ezeket!
A gmailes cuccokat én is megkaphatom?

Na jó inkább lépek, mert nagyon topa vagyok.

Ja egy jó hír, képzeljétek, Emi felhúzza magát állásba :D :D :D
Úgy örül magának, meg én is neki!!!

Üdv

 
 


Gratulálok Eminek!!! :D :D :D
Milyen koncert volt? :)
Ha jól emléxem neked is elküldtem a jelszót és az email címet. (gmail)

Mindjárt utána nézek. :)

Kép
Kép


Andi tök jó az új avatarod!!!! :D

Borka elküldtem itt babaneten privibe neked is a címet jelszóval. :) 08.27.-én

Kép
Kép


Szilvi! Köszi :P
Csak azt nem tudom, h. az enyém miért nem olyan nagy, mint a Tietek? Pedig a max. méretre állítom be :(

Andi


Kép

Kép
 


Nem tudom. :S Én 80x60 szoktam kicsinyíteni.

Kép
Kép


Emi nagyon ügyes! :lol: :lol: :lol: (Panka még a fasorban sincs ehhez képest,de lassú víz partot mos... :lol: )

És Laura is nagyon profi az oviban! :lol: :lol: :lol:
Írtad Andi,hogy imádkoznak,ez egyházi ovi ezek szerint?

Anna,köszi a recepteket!Kifogom próbálni,az tuti! :lol:
Bögrés süti nálunk:3 pohár joghurt,aztán a joghurtos pohárral mérem a többit:3 pohár liszt,2 pohár cukor,fél pohár olaj és egy fél csomag sütőpor.A tetejére pedig sok-sok gyümölcs....nyami...

Panka ma rákattant arra,hogy ha mi eszünk,kinézi a szánkból a kaját...de olyan könyörögve néz,hogy ma a saját kajája után kénytelen voltam megkínálni a mi kelkáposztafőzelékünkkel is... :lol:
Nagyon ízlett neki...ennyit a nem sózásról,nem fűszerezésről... :lol: Meg,hogy nem ehet "k" betűset egyelőre... :roll:

Ha mindenki szeretné,mehetünk zártba,de azt itt nem lehet,esetleg költözhetünk a többi topik után mi is az Anyatanyára...az kicsit amúgy is jobb,mint a babanet-szerintem...

 
 


Sziasztok!

Most hallgatom még csak a lemezt Szilvi, nagyon jó, szerintem.
Köszi :)

Zsuzsi

Kép
 


Fincsi receptek..... és én pont most kezdtem diétázni :oops:

Zsuzsi

Kép
 


Barni is csinálja már, mikor Fóton voltunk a másik Kisfiút pont itatta az anyukája, meglátta Barni, és reklamált is , h ő is kér. :lol: :lol:

Melyik Zsuzsi a Szinetár Dórás? :)

Mitől jobb amúgy a tanya?:)

Kép
Kép


Én nekem is le kéne dobnom egy tizest, láttam h a Minimanóban nyílt egy fitness-konditerem nőknek,van gyerekmegőrző,meg ilyenek, meg zsírégető step aerobik, ki kéne próbálni. :D

Tök parában voltm, bedöglött az előbb a monitorunk, még jó h volt itthon 1 ősrégi,most azzal működünk. Meg is haltam volna net nélkül. :twisted:

Kép
Kép


Aham Szilvi az, a másik kicsit nekem vontatott :)
Miből akarsz ledobni egy 10est???? Nem is vagy dagi :) a torna rám is rám férne :)

Zsuzsi

Kép
 


Megnéztem a tanyát, a leírás szerint tényleg jobb. :)

Bögre-bögre nálunk:
1 bögre liszt
1 b. cukor
1 b. tej
1 tojás
1 sütőpor
mák, dió vagy kakaó

Összekeverni, vajazott lisztezett tepsiben kisütni.
Lehet úgy is h ha megsült kettévágni megkenni lekvárral,és még akár bevonni csokival. Hmmm..... :lol:

Találtam az előbb 1 tök jó receptet, áfonyás banánleves. :D Bizti fincsi:D

4 banán
1 citrom
1 l almalé
10 dkg cukor
1,5 evőkanál liszt
fél kávéskanál fahéj
1 dl tejföl
20 dkg áfonya

összeturmixoljuk a banánokat a citrom levével,beletesszük 1 fazékba,és 8 dl almalével felforraljuk. Hozzáadjuk a cukrot és félretesszük. A maradék almalevet elkeverjük a liszttel,és hozzáöntjük a leveshez. Néhány percig forraljuk,majd lehűtjük,és hűtőbe tesszük. Ezután a fahéjat elkeverjük a tejföllel és a áfonyával,majd a hideg leveshez keverve tálaljuk.

:D:D:D

Kép
Kép


Még "fénykoromban" egy tízessel kevesebb voltam mint most, hát nem ártana visszahozni azokat az időket. 8)

Kép
Kép


Ráérő finn kismama aranyos fotói:
http://milasdaydreams.blogspot.com/
Nagyon jókat kuncogtam rajta :D :D :D

Zsuzsi

Kép
 


Sziasztok!

"nyaralunk" :shock: igen,, ez a mi pechünk, de holnap már megyünk haza, met nem bírjuk a gyerekek nélkül... :P :P :P
Már "egész jól vagyok", kezd sz asztmám is múlni (idegi alapon van, állítólag, így kedd óta jobban vagyok napról-napra)

Csak kicsit tudtam visszaolvasni. Szilvi, fogyit ne is mond, nekem is vasánaptól kőkemény edzés lesz... :roll: :roll: :roll: miért nem lehet sokat enni, semmit sem mozogni és így fogyni?????Érthetetlen.... :wink: :shock: :lol: Vagy lehetne süti-fogyi?!Hmmmm???? :lol: :lol: :lol:

Én a husit most kezdem mad, Lilluckának adni, meg túó, joghut, sajt....stb. Bibu imádta. Én sózok-cukrozok, ha kell.... :oops: :oops: Meg van bio-baba-olajam, néha azt is bevetem.... :oops:

Majd, megnézem a gmailt, köszi Szilvi! :D :D :D

Juj, varrás??????Gomb se megy.... :oops: :roll: Nem tudom mi lesz velem késöbb.... :shock: :shock: Anyukám, tud, csak ideje nincs...van egy ruhám, amit 14 évesen kezdett el varrni és még nincs kész. :? :lol: :lol: :lol: De most ígéte, hogy varrna nekik ágneműt....khmmm, majd meglátjuk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zárt fórum? Én nagyon pártolom!!!!!!! Én is anyatanyán vagyok! Nagyon jó!!!! :D

Most ennyi jutott eszembe, ha vkit/vmit kihagxtam, bocsi! :oops: :oops: :oops:

Holnap Aquaworld!!!!!Juhuuuu,kiéljük a gyerek énünket!!!! :lol: :lol: :lol: Még nem tudom hogy küzdők meg a fürdő rucimmal és a levetkőzéssel, de remélem simán.... :oops:
Ma taroltam! Gyógyfürdőben voltunk...mi voltunk a legfiatalabbak (értsd.: mindenki min. 2x annyi volt) és a legvékonyabbak.... :lol: :lol: :lol: :lol: Miknek örül az ember.... :roll: :lol:

Na, mentem....
Vendég
 


Eszti,apró örömök az életben... :lol: :lol: :lol:
De örülök,hogy megvagy és jól vagy,már nagyon hiányoztál! :lol:

A joghurton,túrón én is gondolkodom már,jó lenne kicsit több fehérjét adni ennek a gyerkőcnek,mert az apja a husinak nem annyira örül,vega lévén... :roll: Ettől függetlenül én adok neki,mert szerintem szüksége van rá...

A finn kismami fotóit megnéztem...nagyon murisak,tényleg sok ráérős ideje lehet... :lol: :lol: :lol:

A tanyán én is vagyok,igaz,nem túl aktív a topikunk... :oops:
De ott tényleg dumálhatnánk bármiről,mert csak mi olvasnánk...

 
 


Jó h jöttél Eszti!!! :D :D :D :D

Én is láttam a kismama fotóit, nagyon tetszik. :lol:

Kép
Kép


ha gondoljátok csinálhatok tanyán egy csoportot vagy mi a fenét, úgyis mindig unatkozom, ha épp nem depizek be. :roll:

Kép
Kép


Én eddig nem is hallottam a tanyás odalról, de most megnéztem és gyorsan beregisztráltam magam, bár sztem nem lesz időm oda sem többet irni, mint ide :lol: meg itt nagyon jól érzem magam :lol: :lol: :P :P

Csajok! Szerintetek lehet, h. éhes Panna éjszakánként? Lehet, h. el kellene kezdeni a hozzátápit? Ugyanis az a helyzet, hogy kb. 4 napja éjjel 3 fele felébred vagy el kezd ébredezni. Én akkor a cumit gyorsan a szájába nyomom és akkor vissza is alszik fél 5-ig, 5-ig, mikor hogy. Aztán akkor megetetem és akkor alszik fél 8-ig. Mert mostanában ezt is csinálja, h. nem fél 9-kor kel fel, hanem sokkal korábban.
Nem aggódom miatta, csak gondoltam megkérdezem. Egyébként is már nagyon foglalkoztat a dolog, h. elkezdjem őt gyümivel tömni.

Andi


Kép

Kép
 


Szilvi! Tényleg elküldted :oops: :oops: :oops:, elfelejtettem, bocsi!!!
A koncerten Cseh Tamás dalokat énekeltek a sógorom meg egy barátja, nagyon szeretem.

Andi!
Szerintem elkezdheted a kóstoltatást, használd ki, hogy van még barack.
De az is lehet, hogy a mozgásfejlődés miatt ébred éjszaka (állítólag :D )

A zárt topik jó ötlet, bár nem értek hozzá. Akkor rakhatnánk fel több képet is, mert én pl. így azért nem annyira merek...

Emi nem alszik éjszaka, nagyon sokat sír, tök fárasztó ez. Eddig nem volt ilyenben részem, születése óta jó alvó volt, de ez az elmúlt hét...
Lehet, hogy az időjárás miatt, vagy a hozzátáplálás a bűnös????

Jaj, és olyan büdit kakil, amióta nem csak anyatejes, tök rosszul vagyok peluscserekor :oops:

Nagyon jó kis recepteket írtatok, de egyenlőre nincs sütőm...majd jövő héttől!!! :)
Ja és azt a hülye avatart sem tudom lekicsinyíteni, már napok óta próbálkozom, de a fájlméret nem megy le 10 alá
:evil:

Úúúúúgy élvezem a hűvös időt!!! Ti is???

üdv

 
 


Óóóó, te jó ég!!! Én vagyok legfelül, aztaaa... :lol:

 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: