A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sziasztok!

Na akkor úgy tűnik minden kismamának beszólnak valamilyen úton-módon.

Kata1002!
Látva a pocakodat már nem vagyok olyan magam alatt. Tehát nem csak az enyém olyan nagy!!! :D

Ceyla??????

Cherryke!
Köszi a leírtakat!

Kép
mók

Sziasztok!

Gratula mindenkinek aki az utólsó munkanapját tölti, higgyétek el itt a baba és olyan gyorsan eltelik az az idő hogy eszedbe sem lesz hogy talán dolgozni vissza kellene menni.

Kata: Tényleg szép nagy pocid van, de ha jól emlékszem te és a párod sem vagytok kicsik!Amúgy meg az a fontos hogy egy egészséges baba van bennt és nem a méret! Szeretnék a helyedben lenni hogy már csak 29 nap van, tudom az én időm is eljön de vhogy azt szeretném ha már a kezemben lenne!!!(pedig nem első gyerek, de vhogy a picik mindig mások)

Ceyla:Legyen igazad és 1,5 óra múlva legyen a kezemben, én is örülnék neki, de remélem Alina is úgy gondolja hogy segít anyának és gyorsan kibújik!!!

Képzeljétek , mi történt velem!Tegnap vittem ki a szemetet , kibicsaklott a lábam hála!! 2 lépcsőt estem le!
Szerencsémre minden oké azóta a lányom mintha elevenebb lenne, de piszkosul megijedtem.Azóta csak sántítok, bedagadt a lábam de mivel enyhén rátudok állni így gondolom nincs különösebb baj csak egy kis rándulás!
Hát azt hittem ott maradok, már csak az hiányzik hogy feküdnöm kelljen, a gerincem miatt örülök ha vége az éjszakának és inkább napközben is pihenek egy kicsit nemhogy végig feküdni kellene.
Ha a dagadás nem múlik el a hétvégén akkor term. doki, de remélem nem lesz semmi!!

Tünde
btunde

Sziasztok,

utolsó munkanaposoknak kitartást. Nagyon jól ellesztek otthon. Én sem gondoltam volna, de már nagyon megszoktam. :lol: :lol: Főleg ha meglesz a baba.

Tünde,
szerencse, hogy jól vagy! Remélem hamar megszűnik a lábdagadásod is.

Kata,
szép formás a pocakod!

Dinuci,
édes Attika. Főleg a csajozóson! :lol: :lol: :lol:

Edit,
tényleg nagyon jó lehet a kórház.

Iceberg,
ez a nyelőcsőfekély nagyon durva, szerencse, hogy túl vagy rajta.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tunde: jo hogy ilyen "szerencsesen" vegzodott az eses. Jobbulast a labadnak! Azert lehet nem artana megmutatni dokinak...BAr ha csak randulas nem sokat tud vele kezdeni.

Mi delelott cak a boltot jartuk meg de kesz lettem teljesen most meg a porszivozas faradalmait pihegem:)
Es meg egy szilvas suti sutes elott allunk....
Holnap delelott suli, meg csak beiratkozas, valahogy nem igen erzem magam odaillonek de hat halasztani meg nem akartam, max nem lesz meg a felevem....
Jajj ma lattam a babacskat aki nemreg szuletett itt a jatszon az egyik gyerkoc kisoccse. Annyira d annyira szep, de olyan picike, en nem is emlekeztem mar erre hogy ilyen pici egy ujjszulott:)
De olyan jo volt latni....

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél, én is elámulok a barátnőm kisfián milyen aprócska. Pedig már 2 hónapos. :lol: :lol: Ahogy a babaruhákat nézegettem és Brigi magához fogta olyan furcsa volt látni, hogy ő már milyen nagy csajszi. :o

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Benézek egy picit nagyon nem olvasok vissza mert eléggé elfáradt
am.Voltam dokinál is, azt mondta csak üljek és várjak nemsoká be fogunk indulni :-D Hát kiváncsi leszek...Nincs két egyforma terhesség az lehetetlen tehát nem fogom tulhordani a kislányt! Ugye nem? :oops: :-)Jövő péntek pedig doki és nst. Megvettük Attikámnak a szónyget is nagy kutatás után verdásat sikeredett erre kijelentett mért nem vonatos :roll: Meg a kislánynak kerestünk őszi kabátot, amit 7000ért találtunk is de azt már azért mégse. Hétfőn go ujra.
Nektek hogy telt a nap? :-) Mit csináltatok?

Kata,Ceyla: végre letelt, ne szomorkodjatok!!

Kata1002:jah néha igazi kis gonosztevő, ma pl ismét csak nyugtalan. Amugy a pocid tényleg pár naprol árulkodik akárcsak nekem :wink: hát én nagyon kiváncsi leszek ki kezdi meg a sort?? :roll: nagyon nagyon :-D

Tavasziszél : jo sütögetést!! :-) Ne goindold nem vagy odavaló!!Az vagy aminek és amennyinek érzed magad! Pihizz azért :-)

Kri:köszi :-) Tényleg olyasmi :-) Brigi édes lehet amikor hozzáméred a babarucikat ..Nem furi neki?

Iceberg: a nyelőcsővel nekem is valami baj van, de ma azt mondta a doki paradicsom meg paprika meg olyan dolgok is előhozhatják. :roll: (irok majd de megint rohanok, már tiszta szégyen vagyok :oops: )

Tünde: vigyázz magadra jobban!! Még jo hogy nem estél el. Pár nap és elmulik reméljük.

Mók:készül a költözés? :-) Majd meglátod pár nap és nyugi lesz utána. Kezdem énis megszokni :-D

Hétvégi program? Főzni mit főztök?

Megyek, mert megyünk a jáccira bár semmi kedvem de ha nem megyek a fiam ugy érzi letojom :-( Ugyhogy fel a nyulcipőt azt indulás. Majd holnap jövök!

Nemtudom ki kérdezte a fiamról, az a kiscsaj fiatalabb nála :oops: csak az én fiam ilyen töpörtyű bár mi se vagyunk nagyok.

dinuci01

dinuci:dehogy vagy szégyen! :) majd írsz amikor tudsz :wink:

kri07:hál istennek túl vagyok,de még vissza térhet!nem jó neki az idegeskedés sem.....,de köszi :wink:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Utolsó munkanap letudva. Volt egy kis könnyezés is... :oops:

Pocak
Én már úgy megyek, hogy fogom a pocakom alját...úgy érzem, hogy leesik...

Etus
Biztosan klassz lehet ott a szülészet!
Hozzáállás milyen?
Julcsinak nagyon boldog szülinapot!

Tünde
Vigyázz magadra!!!!
Pihenjél, borogassad a lábad!

Iceberg
Stressz nagyon sok betegséget kihozhat :cry:

Dinuci
Nagy puszi Attikának! :lol: :wink:
(szeretem az igazi, eleven csemetéket! :oops: )
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Dinuci: nem lett se palacsinta se muffin, mert drágaság nutelllllllás kenyeret kért, apum csülökpörköltet ( még életemben nem csináltam, így szakácskönyvből ment) meg krumplipürét és hozzá mustáros mézes pulykahusikákat kockázva.... hoztam haza is uramnak meg magamnak :) Attika nagyon édes de komolyan!!! Zabálni való!!

Kata: szép a pocakod, és igen, jöhetbármikor :) de jól vagy és ez a lényeg! Én 2001 óta tanítottam, gyerekek hagoskodás meg minden, most meg február óta meg itthon, de babóért mindent! Diákok meg érdeklődnek aranyosak :)

Ice: sav, nekem eleve rossz a gyomrom, sok mindentől ég, és most kaja után hát néha fel-fel jön, ezért kaja után nem fekszek le, hanem kicsit várok félig ülve míg lejut kb-ra

Etus: lánykád jól van nem esett nagyot????

btunde: hát bakker vigyázz magadra de nagyon!!!!! És ha nem jobb a lábad irány a dokika!!!

Cherry: akkor most hogy kicsit nyitva vagyok kívül így masszázs meg sex meg ülő fürdő kizárva??? :( ebből csak a középső hiányzik... de majd a 36. héttől már lehet gondolom, persze apit majd "beöltöztetem" - esetleges fertőzés miatt..... nekem még soha nem mondták hogy mennyi a magzatvíz... :( ha nem mondják akkor jó??

tavasziszél: csík.. erre is mondanak mindent, hogy genetika meg kenjük... majd mindenkinélkialakul... talán több nem lesz nálad!

Pocakméret: nekem a jaj de kicsi pedig már csak 6 hét van vissza duma az általános és hogy milyen gyerek lesz, meg tiszta sovány majd és egyek, etessem a gyereket... könnyű ezt mondani, amikor a hasad tele gyerekkel, feszít mint a fene, gyerek akkorákat feszít magán meg rúg, hogy a gyomrom a torkomban, így hogy lehet sokat enni???

Ma lehet mert jön az eső talán , de nagyon feszít pocak.. vagy nehéz vagy én már nem is tudom :)

ha nem esik talán séta apival... persze szigorúan egyenes terepen :)

már csak 6 hét :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Voltunk dokinál. Minden rendben. 1663gr. Kérdezte a doki,mennyit mocorog, mondtam neki, ha lusta, akkor is minden étkezés után mocorog. Mondta, hogy figyeljem ugyanígy és ha úgy érzem keveset, vagy esetleg nem, akkor azonnal jelentkezzem, mert akkor nem érzi jól magát.

Mares: ezt a dokitól kell megkérdezni. Én ennyit tudok, ha nyitva van, vigyázni kell a fertőzéssel. A magzat víz mennyisége függhet a fertőzéstől, de ha fertőzés van, nem biztos, hogy kevesebb lesz a magzatvíz. A leleteden rajta kell lenni: átlagos mennyiségű magzatvíz.

Kriszta
Kép
cherryke

Nah vissza picit!!Ideáig lennt voltunk jáccin. El is fáradtam pedig nagyrészt csak ültem. Nem baj, a fiam elvolt. :-)

Etus:utolag is Julcsinak BOLGOG SZÜLIT :-D

Kata:sajnálom a könnyeket de jo lesz neked otthon meglátod. Csak most lesz rossz mert egyedül leszel néha, na de aztán :-D
Attika neked is puszit küld! :-) ( Nézegeti ám velem itt a képeket :wink: )

Cherryke:örülök hogy minen rendben, de azért figyelgess ha ezt tanácsolták!! Sóly jo :wink:

Kfmares: sétáljatok amig tehetite( kettesben) mert mostanában ilyen nem lesz :-) Majd hármasban rojátok a köröket. Te aztán amugy elkényezteted az uradat ( na jo énis) de a körömpörit nem vállalnám! :shock:

Megyek,elfekszem kicsit aztán ugyis jönnek az esti teendők. Meg párommal meg kell beszélnem a számlázásdt mert ugy néz ki jövő héttől megint nekem maradnak ezek a dolgook. Sajna betelt erre az évre, igy nekem kell már egész évben. Épp azt kérdezte ki ir árajánlatot ha korházba leszek. Mondtam neki szép vagy ember, ilyenkor is erre tudsz gondolni???? :evil: Tiszta munkamániás lett!Pedig én nem szorom a pénzt! :evil:

Na tényleg: további szép estét és jóéjt mindenkinek!!

dinuci01

Sziasztok!

Köszönöm a jó kívánságokat Juli nevében. Az az igazság, hogy egy hónapja volt a szülinapja, csak még lusta voltam új vonalzót csinálni :) De még tegnap is kapott ajándékot barátainktól, szóval még teljesen időben jött a köszöntés :) De azért most már ráveszem magam, hogy lecseréljem a vonalzót, csak ahhoz majd vissza kell keresnem, hogy hogy is kell, mert már dunsztom sincs.

Mares, szerencsére nem esett nagyot Juli, csak ijesző volt nézni, de egy pukszlival megúsztuk. A baj, hogy most a mindent egyedül akarok csinálni korszakban van, amit én értelmes határok között engedek is neki. Ez pedig négy kicsi lépcsőfok volt, amin már párszor ügyesen lement egyedül, most meg nem.

Én is voltam ma dokinál. Minden OK, Andris kb 2 kiló. Mindenem teljesen zárt, feje teljesen lefelé. Én meg eddig 7, 5 kilót híztam szerintük (szerintem egyel többet, de nem vitatkoztam :) Azt hiszem sikerült mindent megkérdezni. Legközelebb 4 hét múlva megyek, tök durva, mert az már okt.1. És itt tényleg nincs NST, csak akkor ha már túlhordja valaki a babát. Furi, mindenhol más a szokás. És ott lesz a szülésnél is, már ha odaér :)

Tunde, örülök, hogy nem lett nagyobb baj. Az a baj, hogy ahogy egyre nagyobb az ember, egyre bénább is valahogy, szóval vigyázni kell nagyon. Remélem a lábad is gyorsan javul majd, és nem kell dokihoz menni.
Szép estét mindenkinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Végre sikerült ismét net közelébe kerülnöm. A táblázatnak nagyon örülök,kiváncsi vagyok "nálunk" mennyire fog változni a sorrend!:) (a szeptemberi topikban készült már borult).
Olvastam,hogy ti is megszenvedtek a gyomor égéssel. Én kipróbáltam sok mindent,hogy elmuljon és a répa lé bevállt(legalább is nekem).
vikca

Jó reggelt!

Noel éjszaka nagyon feszengett. Az ÓRIÁS pocakomban is kicsi neki a hely :cry:

Ma talán napsütéses idő lesz. Mennénk programokra... töltött ételek és villányi borok fesztiválja van a városközpontban :wink:
Meg jazznapok...
Vendég

36. hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan gyorsan telik az idő :roll:
Vendég

Én sose fogok megszülni... 30+3ra írt az UH tegnap. ezt nem értem :( már kezdek elkeseredni.
Bnőm mondta, hogy már 33 hetesnek kéne lennem, mert amikor én "elkezdtem" 9 hét volt köztünk, Ő meg a héten lett volna 42 hetes...

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok :

cherryke:nem volt pontos a mensi időpontod?vagy mitől nem tudják eltalálni,h mennyi idős vagy?ez nagyon rossz így!

kata1002:ahogy a te idődet nézem tényleg gyorsan telik az idő,de sztem majd nekünk is amikor oda érünk! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

[quote="cherryke"] írta:cherryken sose fogok megszülni... 30+3ra írt az UH tegnap. ezt nem értem :( már kezdek elkeseredni.
Bnőm mondta, hogy már 33 hetesnek kéne lennem, mert amikor én "elkezdtem" 9 hét volt köztünk, Ő meg a héten lett volna 42 hetes...

NYUGI!
ne foglalkozz a gép számolta idővel! A gép az átlagos, 40. héten 3 kilós, 50 centis babához viszonyít!
A normális, egészséges babák 2,5-5,5 kilóval 45-55 centivel születhetnek!
Ahogyan mi sem vagyunk egy méretűek, a babák se egyforma nagyságúak!
Lehet, hogy Hunor nem 5 kilósan, hanem 2,5-3 kilósan születik meg!!!!
Vendég

Hasamat elnyomta a finom töltött káposzta, a száraz vörösbor...
Most muszáj kicsit lepihennem.... majd még visszamegyünk... :wink:
Vendég

Kata, köszönöm a nyugtatást :)

Töltött káposzta hmmmmmmm... de szeretem. Mi az édes borokat szeretjük, de mióta várandós vagyok 1 pohár bort és 2 pohár sört ittam. Nem is kívánom az alkoholt.

Tegnapról maradt még töltött paprika, azt ettük meg. De fő a gulyásleves és megcsináljuk a diós gubát is.

Kriszta
Kép
cherryke

Szép napot!

Hogy vagytok,ost jöttünk meg aputol vittünk neki bablevest, azt kivánta :-) Nemsoká meg jönnek át a régi szomszédaink, párom meg roshednit süt :P Esik az eső, unalom van fiam is unja magát nem akar semmit csinálni. Ti? Mit csináltok?

Cherryke:töltött parika se rossz de most a nyelőcsövem miatt nem menne. :( Viszont a dios guba.... nyami :-)Baba majd jön ha akar mindegy mekkora most ugyis tudja mikor kell. Na persze bosszanto ez a dolog... :roll:

Kata: töltött kápi :P Ma mindenki milyen finiket eszik. Mi is édesborpártiak vagyunk, bár amig ittam néha bort azt kólával. De ma lehet lemegy egy pohár sör ugy megkivántam Attilátol. :oops: Az én babókám is nagyon nyomogatott az éjjel,már féltem vmi baja van :-(

Etus:örülök az eredményeknek, szülőszoba azért jo lehet :-)

Megyek eszek .-) Ma is ilyen evős napom van, de lehet ma még jövök!
Minden jotkat :-)

dinuci01

Halihó!

Képzeljétek!Anyuéknál a szembe-szomszéd csaj,aki október 2-ra volt kiírva tegnap megszült....Hát,igencsak meglepődtem.Tegnap jó sokat mentünk Anyuval vettünk babarucikat meg pellust,ma kimostam,meg egy-két dolgot nekem a kórházhoz.Nagyon izgi már...Sajnos ma éjjel a fogam megint rákezdett,nem tudom,miért mindig hétvégén!Kedden megyek csináltatni.Szerdán végre doki,csütin a védőnővel tali,tart egy kis oktatást az újraélesztésről,sose legyen rá szükség!!!!

Mi karalábé levest ettünk,meg túrós csuszát.És jöttek a festők,burkolók!Hurrá,csak kár,hogy ilyen szar az idő,mert ugye ezek külső melók!

Ti?

Cherryke:Nyugi,meg fogsz szülni...! :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást, úgy éz ki tényleg csak rándulás volt kellett ez az egy nap pihi, igaz még mindig fáj de legalább ma már el tudtam menni vásárolni.
Itt piszok rossz idő van se nem meleg se nem hideg, szerintem ezt a babókám is érzi mert alszik egész nap.
Nem tudom ti kaptok-e a babanettől minden héten ilyen jelzést hogy hogyan változik a baba de a legutólsóban azt írták most már a nap 90-95 százalékát átalussza, hát én nem tudom honnan veszik de az én kislányom most még talán többet mozog mint eddig.

Fincsi kajákat esztek, némelyiket úgy megkívántam de nekem jelenleg nincs sok kedvem főzni , igaz a fiúk miatt kell, így egy gyors bolognait dobtam össze.

Dinuci: ma eszembe voltál egész délelőtt, a fiamat magammal kellet vinni vásárolni, na olyan hisztit levágott egy verdás újság miatt, hogy az hihetetlen.Csak azért mert nem vettem meg neki, és nem értette meg hogy a múlt héten kapta meg az előző részét(1300,- FT.), ma reggel jött a micimackó könyvklubtól az újabb csomag(3000,-Ft) és nem lehet mindent megvenni.
Most megint rajta van nagyon a hiszti és nem tudom hogy a baba miatt, az időjárás miatt, beteg lesz vagy mind egyszerre de néha totál kiborít!!!!Na nem panaszkodom csak leírtam hogy ez másnál is van!

Cherryke: nem a menses első napjától számolják? Ha jól emlékszem akkor írtad hogy neked nem volt rendszeres, de akkor is ennyi UH után már csak kellene egy normális időpont!!

Csajok mondták már nektek hogy lennt van a hasatok, nekem az elmúlt egy hétben 3 személy is, épp most találkoztam az egyik bnőmmel ő áprilisban szülte a második fiát és ő is megemlítette, ezért félek nehogy sokkal előbb meglegyen hiszen még van hátra másfél hónap!Ki tudja mikor kezd a méh leszállni? A szülés előtt mennyi ídővel?

Tünde
btunde

Mók
Én is okt.2-re vagyok kiírva :lol: :wink:
Ezért mondom, hogy most már bármikor születhet Noel... egy hét múlva (37+0-tól) meg már nem is lesz koraszülött... :wink:
Küldök egy kis szép időt!

Tünde
Noel mocorog rendesen... a nap 90-95%-ban :oops:
Én se főztem, elmentünk a városba...programok vannak, ott ettünk, ittunk...
Az én pocakom is lenn van... kapok levegőt, tudok rendesen enni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

En is vagyok ám csak nagyon ritkán, de minden nap olvaslak benneteket. Nálunk a helyzet változatlan, a férjemen még mindig gipsz van, de a gyerekek szerencsére hétfön kezdik az ovodát. En már jobban izgulok mint ök. Képzeljétek, eddig ugy volt, hogy egy csoportba kerülnek, ezért nem izgultam annyira, de ma kiderült, hogy mégsem. Nem tudom, igy milyen lesz a picinek megszokni, mert ugy-e itt mindenki németül beszél, ö még nem, és igy a nagyobbik fiam Gergö tudott volna neki segiteni. Hát nem tudom, nagyon izgulok.
A tegnap este voltunk itt Bécsben EDDA koncerten, ami elég nagy bátorság volt tölem, de egész jó volt, csak nagyon hangos. Az eddig örökmozgónak hitt babám, meg sem moccant a koncert alatt J Lehet, hogy neki is tetszett ?
A beszólásokkal ne is foglalkozzatok, én is szoktam ezt azt kapni, de ahogy be ugy ki is megy a fülemböl, van nekem azon kivül is elég bajom, minthogy a más bunkóságán idegeskedjek.
Kata, szép formás pocak.
Nekünk még mindig nincs nevünk, inkább ezért izgulok.
Szerintem nekem is lennebb van a hasam, mert már elmult a savtultengésem és sajnos enni is jobban tudok.
Cherryke, ne izgulj ki fog jönni a te babád is, az teljesen mindegy mit mond a gép, egészséges szép fiad lesz.
Edit, érdekes, hogy Svájcban nem kell CTG-re járni, itt is kell már a 35-héttöl minden héten. A korházba is a bejelentkezést a 35 héten kell megtenni, addig válogathatsz, hogy hol akarsz szülni.
Hát én is kiváncsi vagyok már , hogy ki kezdi meg a sort itt nálunk, csak nehogy meglepetések érjenek, hogy utolsókból lesznek az elsök J

További szép estét mindenkinek, majd még jövök.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Éjszaka ideért az eső. Noel nagyon feszengett...már most nem szereti a rossz időt :?
AAlighanem ma csak lustálkodás lesz...
Azért jó lenne, ha délutánra javulna az idő, tudnánk menni a városba....
Vendég

Kata, biztosan helyrejön délutánra az idö, mert itt gyönyörüen süt a nap, küldöm felétek, amugyis innek szokott menni a jó is meg a rossz idö is.
De a lustálkodás se rossz ötlet :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Szép jó regglet!

Itt is süt a napocska, csak elég hűvös van, bizzunk benne hogy délután melegszik picit. Sütöm a rántotthusit ubisalival meg rizs hozzá. nektek? Elég jol aludtam az éjjel,Ti?

Kata:irigyellek hogy igy tele vagy energiával, párom is csal a városba de nekem ahhoz már délután nincs kedvem. :-( De örülök hogy te ilyen fitt tudsz még lenni :-) A fiad lehet tányleg nem komálja a rossz időt, nekem pl ugy nyilvánul meg alig mozog :( aggodom is picit.

Rekus: jo lesz az az ovoda ne rágodj rajta!! :) EDDA :-D de szeretetem, biztosan nagyon jo lehetett. Itt nincs nagy korház választék. Egy van azt csokolom, de annak jo hire van.

Sissy:azért ne rémülj halálra ok ? :-) nem fogsz megszülni. Aztán végülis 36 hétre született nem? Az meg azért már nem olyan nagy gáz.Még min.3hetet maradjon a babóka neked és akkor már nincs veszély.

dinuci01

Sziasztok!

Köszi a gratukat! Jól vagyunk picur sokat mocorog és néha elég fájdalmas!Irigylem azokat akik teli vannak energiával!

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Sziasztok!

Dinuci:Köszi,igyekszem nem aggódni.Ma kivasaltam a tegnap kimosott baba-rucikat,jövő héten megyek megint vásárló-körútra.Amúgy dolgoznak a munkásaink,csak jó lenne,ha nem esne egész jövő héten!!

Kata:lustizni jó,mi kelhettünk mai,tegnap is 7-kor... :? Ja,meg,amig itt dolgoznak!Csak sikerüljön bejefejezni.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok,

remélem jól viselitek ez a rossz időt. Olyan elegem van, ráadásul sokat is keményedem.

Sissy,
tényleg durva, hogy okt. 2-re volt kiírva és megszült. :roll: :roll: Bár igaza van Dinucinak, ilyenkor már talán nem olyan vészes, hiszen 36 hetes a baba. De én szeretnék még pár hetet kihúzni. Remélem a baba is így gondolja.

Az energiám nekem is elfogyott, eddig tök jól viseltem a terhességet, de most már egyre nehezebben. :cry:

Cherryke,
mostanában nekem is későbbre teszi a gép a szülés időpontját, bár nekem csak pár nap az eltérés. A baba úgyis tudja majd mikor kell megszületnie.

Btünde,
örülök, hogy jobb már a lábad. Enyém baba sem alszik 90 %-ban. Elég sokat mocorog napközben.

Holnap megyek kötelező uh-ra, előtte vérvétel és az első nst. Hosszú nap lesz.
:roll:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

sziasztok,elnézést a zavarásért:)rengeteg szép rucim van,olcsón,200-600ft-ig mindent megtalálsz,szépek és márkásak!ha érdekel nézd meg az albumokat és irj privit:))
általában egy gyermek viselte!!!
további boldog babavárást nektek:))

http://picasaweb.google.hu/113450104542 ... sfiu07Evig

bibar

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem még kicsit. Látom mindenki elvolt hétvégén, mert nem olyan sokat írtatok (igaz én sem jöttem).

Réka, örülök, hogy megint írtál. SAjnállak a férjed gipszes lába miatt. Persze őt is, de neked aztán nem lehet könnyű két gyerekkel meg egy "béna" férjjel. Az én férjem is már vagy másfél hete nyűglődik valami vírussal, de már nagyon várom hogy kigyógyuljon, mert pár napig tényleg ágynak esett, meg hát így Julival sem nagyon tud foglalkozni, mert nem nagyon akarnám, hogy elkapja. Most meg már jobban van kicsit, de kedden utazik el egy konferenciára Angliába, és csak szombaton jön haza :(

Amúgy velünk minden ok, csak ma kicsit passzív volt Andris. Már piszkáltam is, hogy mozogjon, erre most meg akkorákat rúg lefelé (pedig ott elvileg a feje van), hogy mindig azt érzem bepisilek :)

Cherryke, ne izgulj a visszadátumozás miatt. Ugye a ciklusod sem volt teljesen szabályos, és az is lehet, hogy nem félidőben, hanem a végefelé fogant meg a baba. Szóval a számolt időhöz képest simán lehet 1 akár 2 hét csúszás is.

Jó éjt mindekinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!
Rég írtam, és sajnos olvasni se nagyon volt időm titeket, de ha jól látom, mindenki egyben van még szeptemberben is. Nálunk végre kész a festés és a felujítás, de még a cuccok nagy része dobozokban. Olyan felfordulás volt, ezért nem is tudtam jönni. De most már tudom szépen lassan rendezgetni, amit kell, és a lakás szép lett végre! Kiságyat, komódot még nem vettük meg, de már kiválasztottuk.

Tegnap még egy napra elmentünk Bécsbe, ez már tényleg az utolsó utunk volt a baba előtt. Van egy kiállítás, amit meg szerettem volna nézni, és olyan jó volt ott sétálgatni.

Dokinál voltam a héten, minden rendben van, méhlepény 1-es, baba 2 kiló körül, de méhszájat nem nézett. Úgy tűnik, nagy gyerek lesz, és most is kislánynak látta, bár nem hangzott túl magabiztosnak. Az utóbbi napokban viszont kevesebbet mocorog a baba, remélem, nincs gond.

Még dolgozom, de már van helyettesem szerencsére, őt is tanítgatom. Na ennyit rólunk.

Nagyon izgalmas, hogy nemsokára születnek a topicbabák! Szép estét mindenkinek.

lynnn

Hetvegen nem jutottam ide, szombaton suliba mentem, sok keveres utan aztan dontottem, halasztok egy evet, nem menne most pici mellett, nem is a tanulas resze hanem bejrani ugyanis minden szombaton este 7ig vannak eloadasok:( Mindegy egy ev mulva is jo lesz, ha visszaallitjak hogy 3 evet lehet otthon lenni.
Aztan ha mar kimozdultam otthonrol akartam turizni de mindenutt bolondok haza volt, sot annal is durvabb:(
vegul itthon punnyadtam, meg latogatok jottek. Tegnap meg mise, beszelgettem egy jot egy regi baratommal, gyerkoc nagyizott, delutan latogatok:)
szoval vegre egy esemenydus hetvege.
NEkem holnap lesz elso nst, es ra kell kerdezzek miert nem adtak uh idopontot mert ez csak azutan jutott eszembe miutan eljottem, hogy elvileg meg kell legyen egy, raadasul nekem eros indok hogy szerintem be sincs fordulva eppen:((

Amugy Flora tovabbra is mint a "veszett eger" meg sem all. Joslok minden este vannak de meg tok elhetoek, es minden "kedves" ismerosom azzal jon tuti nem lesz akkora makom hogy elobb szuljek:(
Mindegy a heten elkezdem a homeos cumokat, meg a gatmasszazst, hatha hatha nem kell kivarnom a 40hetet vagy 41et....

kaja otlet esetleg???

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Mizu? Jól vagytok? Nem voltunk itt tul sokan a hétvégén :-) Biztosan mindenki el van már foglalva, amit nem csodálok. Néhányan már hamarosan lebabázunk :-) Tök jo!
Mit csináltok ma? Én most mosom ki a maradék összes babarucit, aztán szépen hajtom be a helyére majd holnap addigra szerzek egy vasalot is :oops:
Borzasztóan ég a nyelőcsövem, nekem ez már erős. Ha nem leszek tul lusta veszek ma renniet, de lehet csak holnap lesz belőle valami mert megyek védőnőhöz arra meg van patika.

Tavasziszél: ma nálam lecso lesz, vettem szombaton tetemes mennyiségű paprikát :-D Meg kell csinálni mert megfonnyad. Ugyis rég ettünk. Jól teszed hogy nem kezded el most a sulit, gondoltam rá hogy nem lesz egyszerű az úgy, dehát ugye nem akar az ember belszólni. De szerintem helyesen döntöttél.

Lynn:örülök hogy kész a lakás ügyesek vagytok, elpakolgatni meg ráérsz csak szép lassan. :-) Olyan nagy babád sztem nem lesz, ahogy tudom ez a méret nagyon jo átlagosnak tekinthető.

Etus: nekem sem nagyon mozog a baba :-( De azthiszem már panaszkodtam is ez ügyben... Igaz ha megpiszkálom azért lök egy kettőt, de már nem rug. Viszont piszkálni meg állitolag nem szabad, egyik ismerősömnek ezért tekeredett meg a köldökzsinor. Na jo nem lett baj de akkoris....

Kri: kitartást a mai naphoz :-) Én elég jol viselem az időt, azzal nincs gondom. Sőt estére be is gyujtunk. Hát nálatok is van 36hetes UH? Itt nincs én ezt nem értem. Azt mondta a doki ha nincs gond nem küld el. Pedig a lepényem miatt sztem elkéne... vagy már mindegy..?Keménykedés általában ilyenkor normális...

Sissy:sajna egész hétre esőt mond. Bár arra tifelétek nem tudom, nézd meg a met.hu.-n. Vásárlókörut az mindig jo időtöltés :-D

dinuci01

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, mint mindig :lol:
Hétvégén voltunk esküvőn Tamásiban, egész jól bírtam, leszámítva, hogy én hülye nem vittem lapos cipőt, a tűsarkúban meg kb 10 perc alatt beállt a derekam :oops: Mellékelek azért egy képet, szerintem egész csinik voltunk. Ja, megjegyzés: a férjem a mi esküvőnkön is farmerban volt, csak az "igen"-re vett fel öltönyt, szóval azért nem vagyunk jobban kiöltözve.

Kép 35 betöltött hét

Délután megyek dokihoz, majd utána, vagy holnap megírom mi volt. Tornázni kéne ma egy kicsit, mert az esküvőn magamra ettem pár kilót, nem lesz ez így jó. Nekem már megvan a +10 kg... és még hol a vége?!?!?!
Vendég

Sziasztok!

Lynn, Lina, örülök, hogy jöttetek :)Lynn, tényleg jó, hogy kész a lkaás, a pakolászás meg még jó is kicsit. Én szeretem kitalálni minek hol legyen a helye egy új helyen.
Lina, mindegy, hogy már megvan a 10 kiló, mert tök csinos vagy. Rólam egyébként Juli után 10 kiló rögtön le is ment, csak hát én Julival 15-öt híztam. Most iygekszem csak olyan 10 körül.

Nálunk ma egyszerűsített kaja volt, börsófőzi virslivel. Jó, mert ugye gyors, és Juli mindig nagyon sokat eszik belőle.
Dinuci, nekem a paprikától mindig nagyon ég a gyomrom, csak a lecsó miatt gondoltam, hogy szólok :)

Ma én is babaruhákat fogok mosni, mert ma van a mosónap. Már mostam 4 adagot, de még van két adag babaruha. Aztán meg jöhet a vasalás, de most marhára nincs kedvem hozzá.

Andris ma kicsit többet mocorog, de már ő is inkább nyomul, mint rugdos, szetintem arra már nincs elég helyük :)

Cherryke hol vagy? Te mindig itt szktál lenni :)

Na megyek bedobok egy új adag ruhát.
Szép napot mindenkinek!
Edit

Kép
Kép
etus79

Szaisztok!

Hétvégén megszületett a keresztlányom kishúga, potom 1 óra alatt!!!! :shock: :shock: :shock:
Reggel még semmi nem volt, aztán kapott valami tablettát a kórházban, délben mintha lenne valami, aztán 1-re gyerek, 3800 gramm, 58 centi. Igaz második gyerek, na de azért ez nem semmi, ja és a csaj átlag 45 kiló, szülésnél 60!!!!!!

Na ilyet még nem hallottam, gondoltam megosztom veletek.

Költözés folyamatosan folyik, babaruhákat végre szerdán megkapjuk, akkor már legalább tudom mire lesz még szükségünk.
Ágytúltengésben szenvedünk mert kettőt is kapunk. Majd a jobbat megtartjuk.
Talán csütörtökön már az új helyen alszunk.... :roll:

Ceyla, Cherryke??????
Merre jártok? Remélem semmi gond!!!!

Holnap bejelentkezgetek a 36 hetes vizsgálatokra a sote-ra!
Ma voltam cukros vérvételen, azaz érzésem most nem lesz jó. a költözés miatt szétestek a napjaim, nem tudok 5-6x enni, max. 3x, és nincs energiám számolini se nagyon......

Mi a 34. hetet töltöttük ma. nagyon várjuk Lillánkat!!! És nekem még mindíg soknak tűnik a 6 hét is, ami hátra van!!!! :lol:

Kép
mók

Sziasztok,

ma megvolt az utolsó vérvétel, uh és az első nst. Mindenhol gyorsan végeztem kivéve az nst-t. 1,5 órát kellett várni, hogy egy doki ránézzen a papírra és mehessek. Na persze nem voltam ezzel egyedül. :twisted: :twisted: De minden rendben.

Az uh-on a saját dokim 2,5 kg-nak mérte 1 hete a babát 88 mm-es fejfogattal. Az Sztk-son ma 3 kg-ra mondták, - sokat nőtt egy hét alatt - 95 mm-es fejecskével. Szóval ennyit az uh-ok pontosságáról és a súlymérésről. Majd kiderül ha kibújik.

Mók,
lehet, hogy az a 6 hét nem is lesz 6 hét. :lol: :lol: 3 hét és akár jöhet is.

Etus,
jó neked, hogy a 10 a kitűzött cél. Nálam már most feljött 12 kg. És hol a vége?

Lina,
csinik voltatok.

Dinuci,
nálunk a 36 hetes uh az utolsó kötelező.

Tavasziszél,
mennyi ideig tartanak a jóslóid? Nekem a múlt hét óta szerencsére nem volt. Mindenki nagyon okos tud lenni, hogy mikor jön a baba.

Lynn,
azért már csak kislány marad. Ma nekünk is újra kislányt mondtak. A férjem kezdi elhinni, de azért választani akar fiúnevet is biztos ami biztos alapon.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!
Én múlt héten kimostam,a hétvégén kivasaltam a babarucikat:) Csütörtökön volt egy kis izgalom, azt hittem én kezdem a sort, mert azt hittük a magzatburok megrepedt. Szerencsére nem az volt, szóval kérte a doki, hogy még 2 hétig tartsam bent, én szerintem bent marad 3 hetet is. Bár ha nem bosszantom fel magam.
Remélem senki nem Apeh-os, tök pipa vagyok. Vettünk egy lakást,amire kiszámoltak illetéket, amit elég durván elszámoltak, ez 2007-ben volt, erre mi írtunk nekik egy levelet, majd kaptunk egy újabb levelet elszámolásról, miszerint pótdíjat kell fizetni az illeték után,írtunk még egy levelet, hogy elszámolták magukat, és számolják újra az egészet. Erre se kép se hang. Majd 2008-ban férjhez mentem és a névváltoztatást ugye az apehnél is kell jelezni, az adókártya miatt, erre érdekes módon pár hétre rá ki jött egy újabb elszámolás, hogy tartozásunk van, írtuk, hogy már 2 levelet küldtünk, de semmi reakciót nem kaptunk. Majd 2009 bent sikeült elintéznünk az illeték dolgot, vagy is én hülye azt hittem, hogy vége ennek az egész hisztériának, erre múlt héten jött egy levél, miszerint pótdíjat kell fizetnünk, na mondom ezt nem hiszem el, hogy ezek ilyen ..... legyenek. Ma felhívom őket, persze egyik emberhez sem tartozik ez az ügy, nagy nehezen kiderítettem kihez is tartozunk. Persze, csak holnap lehet elérni, mert már nincsen bent. Én meg sík ideg vagyok, hogy mi a fenére számoltak fel pótlékot, amikor már 2009-ben elintéztünk mindent velük. Bocsi, hogy fárasztó vagyok, de fel vagyok háborodva, hogy mennyire leszarják a dolgokat. Nem néznének utána, inkább az embert bosszantják a hülye levelükkel. Na mindegy, ennyit nem ér az egész.
Amúgy szerdán megyünk mi is ctg-re, meg vérvételre. Lina nagyon csini vagy.Úgy irigyellek titeket, akik pocakosan is olyan csinik tudtok maradni. A terhességi csíkról annyit, hogy a csípőmnél piros csíkok alakultak ki, és én az elejétől fogva kenem, és semmit nem ér, kicsit el is vagyok kenődve, hogy ilyen marad a bőröm, remélem majd terhesség után legalább egy kicsit fog fakulni. Amúgy nálunk is nagyon aktív volt Bogyi, nagyon mocorgott, nem tudom mi volt vele, de már kezdtem izgulni,lehet hogy jelez, hogy valami nem stimmel vele, de aztán megnyugtattam magam, hogy biztos a időjárás, vagy egy kis mozgásigénye volt. Most is mocorog :)
Mi most tizenharmadik kilónál tartunk. Remélem 15 kiló lesz a max szülésig.
Na megyek takarítani, mert sikeresen kiöntöttem a savanyúság levét, szóval mehetek felmosni.
gira06

Sziasztok!

Doktornál minden rendben. Nem úgy néz ki, hogy Noel a napokban ki akarna bújni :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem ártott meg neki a tegnapi bulizás :oops:
Délutánra kisütött a nap és bementünk a városba, Desperado koncertre...utána meg elmentünk egy "kocsmába" (olyan elit hely, nem késdobáló)
Hajnali 4 körül értünk haza :oops: :lol: :wink:

Dinuci
Debrecenben van 2 hely, ahol szülni lehet: a klinika és a megyei kórház... Nekem az számított nagyon sokat, hogy a klinika "baba-barát", van PIC... és persze, hogy ott van a doktorom... :wink:

Lina
Jól néztek ki! :lol:

Mók
Azért a költözés hevében is próbálj magadra figyelni!!!!

Gira
APEH :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ja....
PDF-ben megvan a Suttogó mindhárom kötete...
Akinek kell, írjon emil-címet!!!!!!!!
Vendég

Itt vagyok. Csak nagyon álmos vagyok és sokat alszom :D Tegnap vásárolni voltunk, meg filmet néztünk. Este 8kor meg aludtam :D Ma meg mikor párom ment dolgozni, visszafeküdtem és csak enni meg wc-re keltem föl. Filmet néztem, olvastam, aludtam :D Majd jövőhéten beindul az ipar. A maradék dolgokat kimosom, vasalom, összepakolok a kórházba... És akkor kész leszek. Utána megint lustizok :D

Kriszta
Kép
cherryke

Első babásokhoz. Ti tudjátok hogyan kell fürdetni a babucot? Én azt hittem, tudom :D aztán utánanéztem a neten :D Amíg bele nem rázódunk nem 10 perc lesz az egész :D én azt sem tudtam hány fokos vízbe kell fürdetni. Mivel én forróba szoktam tusolni, még terhesség előtt persze. Mostanában hiányzik is az a jó meleg víz, mióta ilyen hüvik vannak.

http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... Crdet%E9se

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke!
Örülök hogy jelentkeztél! :D
További jó pihit!

Kri!
Nem hiszek a csodákban. Az az igazság hogy most kezd nehéz lenni a pocak, meg ez az egész. és jó lenne ha időbe kibújna, mert félek a túlhordástól.
Második gyermek tekintetében ha mondjuk 3700-3800 gramm lesz nektek, az szerintem tök ok. csak te bírd majd..... :)

Kata1002!
Szerinted tényleg lehet hogy az ember pszichésen generálja magába a túlhordást?

Gira!
Jöhetnél többet is.
APEH...pfúj!!!!
:(

Kép
mók

[quote="cherryke"]E írta:cherrykelső babásokhoz. Ti tudjátok hogyan kell fürdetni a babucot? Én azt hittem, tudom :D aztán utánanéztem a neten :D Amíg bele nem rázódunk nem 10 perc lesz az egész :D én azt sem tudtam hány fokos vízbe kell fürdetni. Mivel én forróba szoktam tusolni, még terhesség előtt persze. Mostanában hiányzik is az a jó meleg víz, mióta ilyen hüvik vannak.

http://szuloklapja.hu/baba/body/cikkek. ... Crdet%E9se

Én gyakoroltam a munkahelyemen :wink:
Vízhőfok: ki kell tapasztalni, hogy a TE babád milyen vizet szeret!!!!
Hajlatok olajos tisztogatását még sose láttam :oops:
A legújabb iráyelv szerint a fiúk fütyijét nem szabad bántani!!!
A baba fejét simán meg lehet mosni a fürdető kenőccsel
Vendég

Mók
Igen, lehetséges!
Pl: valaki annyira fél a szüléstől
annyira szeretett kismama lenni

Az emberi psziché sok dologra képes!

Így a 35-36. hét táján már érdemes az "elszakadásra" koncentrálni. Arra, hogy milyen jó lesz, ha már nem a pocakban lesz a picur...

Én most már mondogatom Noelnek, hogy bármikor jöhet...szülés közben segítsen nekem...tegye úgy a fejecskéjét, hogy szépen kiférjen... ne tekerje magára a köldökzsinórt...stb.
Szüléstörténetekből se a rémtörténeteket kell elolvasni, hanem inkább azokat, ahol nem történt semmi (ez a szülések nagyobbik hányada)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?