Sensodyne-t használok,semmi negatív hatást nem vettem észre,és mint mondtam,mi évek óta használjuk a homeos bogyókat.
Zsuzsa!
Én is írtam a képekről
Puszi,Nanda
2004.10.27 19:28
2004.10.27 19:35
)
Apropó! Ki fogyózik most? És milyen sikerrel? Nálam két hete megállt a mérleg mutatója (nincs is mutatója, mert digitális
), és nem akar több lemenni. Ötlet?
2004.10.27 19:37
2004.10.27 20:20
Magam miatt kerdem, mert ezt en is sokszor bevetnem, ha tudnam a modjat!!!
, Pano
!
2004.10.27 21:15
Eszter szereti a szőnyegét, de már viszonylag rég megvan. Ha elkezd majd mászni, biztos nem fogja annyira lekötni.
A szavazást kipróbáltam, tényleg lehet 2x egy nap
Én azért a babapiskótát még nem adnám. A kisasszony is mindent rág, aztán el is dobál mindent, így most az a fogyókúrám, hogy összeszedegetem őket
Ismerkedés jó lenne, ha összejönne, ha most nem, legfeljebb jövő nyáron, ugyanis legközelebb valószínűleg csak akkor tudunk hazamenni

Munka
Mozi
Ezer éve nem voltunk mi sem! 2004.10.27 21:16

Bevállalod majd a decemberi talira való utazást?
)
Akkor ez most jó hírnek számít? 

és talpmasszíroztattam is, pedig...
2004.10.27 21:34
De tényleg!
(Én minden este kapok egy 5 perceset, de pszt!
)
Sok-sok puszi neki!
Úgy látszik egyedül maradunk a klubban
Nézz meg egy babapiskótás csomagot, rá is van írva.
2004.10.27 22:20
vagy inkabb
2004.10.27 22:36
Csípőszűrés megvolt, doki tök jó fej volt, és mindent rendben lévőnek talált. Gergő csípője hál istennek nem kötött, minden ok, de azért tornáztathatjuk, hogy még lazább legyen és 2 hónap múlva kontroll. Várni kellett, de azért főleg, mert a doki késett, viszont utána már gyorsan ment. Persze Gergő pont elaludt, amikor hívtak minket, úgyhogy fel is ébredt, mikor bevittem, de egy szó nélkül tűrte, sőt még mosolygott is. Aztán amikor a doki megtekergette a lábacskáit, akkor rendesen kiabált, azt nagyon nem szerette, mondjuk nem is csodálom! De aztán 2 puszival meg is nyugodott, úgyhogy azért olyan vészes nem volt.
Hihetetlen sokat mosolygott, nevetett, Anyukámmal teljesen el voltunk Tőle ájulva!
Vettem neki egy rugit a jövő heti esküvőre és végre találtunk egy tök jó téli "anorákot", ami alul zsák, viszont állítható és ha a zsák része már nem kell, akkor kis kabátként is funkcionál, szóval szuper. Az ára elég húzós volt, de persze Szupernagyi ragaszkodott a feléhez én meg előszedegettem a kis vésztartalékaimat a fiókból.
Remélem egy darabig ilyen nagy beruházás már nem kell. Meg aztán a májusi börzére már mi is megyünk.
Mégegyszer köszi!
2004.10.28 07:42
VEzet a cicatok, a multinal keson kezdodhet az elet...
Azert akadaly, mert Apa probalja meggyozni Balazst, hogy valassza inkabb Norat. Lino meg nem szolt semmit, felek is a haragjatol
2004.10.28 07:43
!
Eltévedés
Talpmasszázs (bocs, de meghallottam
): de jó neked, a párom engem csak addig kényeztetett vele, amíg pocakos voltam
Anorák: mi örököltünk egy ilyet, de nagyon félek, hogy mire kellene, kinövi a leányzó
2004.10.28 08:00
Azt viszont nagyon bánom, hogy nem találkoztunk! Ruhák
Kozmikus
Pancsi jó volt, most bevittem Zsófit a Jakuzziba is, hát valami eszméletlenül tetszett neki
Szaunázni viszont nem mertem, mert valaki azt mondta, hogy szoptatás alatt nem szabad.
Mielőbbi gyógyulást! Mozi
Szuri
Majd drukkolok!
2004.10.28 08:07
Ők már csak ilyen kíváncsiak!
De ha engem akarsz "égetni", rád bízom...
2004.10.28 08:11
Nálad csak most??? AZ enyém már kihullott! ÉS az enyém is van akkora! 2004.10.28 08:30
rugi
anorák
lefotózod majd benne Mókuskádat?
? 2004.10.28 08:32
Hajhullás
Én még nem vettem észre, de az én hajam rövid, és ha hullik is, nem olyan látványos! Mindenesetre a kisasszony már tépi rendesen
Nagypapa+Edina
Szunya
Nálunk is szunya van, már kajcsi utáni. Tegnap Eszterke se aludt sokat, de én betudom a fronthegyeknek, mert abból van itt bőven. Tegnap még gyönyörű napsütés volt, most meg jó nagy trutyi!
!!
2004.10.28 08:50
Olyanban már nekem is volt részem
brrr... 2004.10.28 08:52
2004.10.28 09:23
A vége az lett, hogy a vállamon elaludt, mert már annyirafáradt volt, hogy épphogy csak kivettem a kiságyból és el is aludt, így vissza tudtam tenni és most alszik. Remélem nincs megint valami hülye front, amit megérez!
Ráadásul ma mennénk babamasszázsra, de ha rossz napja lesz...

Mi 3/4 4 után jöttünk el. Nem baj, majd legközelebb.
2004.10.28 09:28
A Vigantol a D-vitamin és a konyak a K-vitamin?
2004.10.28 09:41
Most olvastam el a "Sárika, az élő porcelánbaba" című cikket, ami a babanet első oldalán van, hát nem is tudok mit írni!
Ilyenkor aztán főleg hálát adok az égnek, hogy Gergő ilyen édes, egészséges baba!
2004.10.28 09:41
Hogyan sikerült neki, nem tudom. Mert eddig még kísérletet sem tett fordulásokra, pedig nagyon sokat játszik hason is.
Már hűtlen legyen, amikor a menyem még pocaklakó?
2004.10.28 09:42
2004.10.28 09:55
. Úgyhogy nekem marad az az idő, amíg nincs itthon
?
De úgy néz ki, legalább D-vitaminban egységes az álláspont!
Én is jót röhögtem, mikor Lujzikáét megláttuk. Az ő képén először egy nagy pocak látszik, aztán mögötte a kis feje
Hanyattfekvés
Vége a nyuginak!
2004.10.28 10:34
2004.10.28 10:43
Most január elsejét mutat az első hívásig
én is kíváncsi vagyok az anorákra! Még mindig nem vettem, egyik sem tetszik igazán
Pedig a nagynéném küldött Tüncsinek pénzt, sajnos ruhát nem mert. Pedig ott biztos lehet szépet kapni! Cikkek
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy jól döntöttem, amikor Tomikámat nem vittem kórházba szalmonellásan, hanem otthon kúráltam! Csak a frissen facsart narancslét volt hajlandó meginni (400 Ft/kg) azt is átszűrtem. Hát nem volt egyszerű, de megérte!
Az enyém még hosszabb, ha láttad a képeket. Ezért is nagyon feltűnik mindenhol a lakásban
a Tescóban nekem sem tetszenek a ruhák! Bár tavaly, amikor még nagyon pici volt a pocaklakóm volt egy klassz téli zsák, de nem mertem megvenni! Most meg aztán kereshetem!
Akkor mit vettél ott olyan sok pénzért?
Lehet, hogy oda is adom Marcinak, de még nem akart kibújni! Bár őt az őszi topicból senki nem hiányolja
2004.10.28 11:45
Átfordulás
Gratula a 13 héthez!
Ma megnyugtathatod apát, felhasználó lettél
A képeken láttam valakit nagyon hosszú, hullámos hajjal, az te vagy? 2004.10.28 11:54
Remélem gyorsan kinövi.
2004.10.28 12:33
Ilyenkor értékeli igazán az ember, hogy szép egészséges gyerekeink vannak. Egy kis hiszti meg velük jár
2004.10.28 12:40
, bubuka harmadik
, de beelőzött egy virágszerető cica.
</font>
2004.10.28 12:40

Gondolhatjátok, hogy nézünk ki
Ráadásul nem lehetett kibírni röhögés nélkül, így aztán még jobban motorozott, és jó nagyokat vigyorgott is hozzá
Ismerős!
Higítás
nagyon találó!
2004.10.28 12:44
BAromi jót röhögtem. Nekem tegnap valami hasonlótól állt fel a hátamon a szőr!
Vettem is ma gyantát a Tescoban.
még jó,. hogy kicsempéztettük az egész konyhát.
2004.10.28 12:58
De még mindig ő vezet! Húzzatok bele lányok!!!
Egy kis túrógombócot küldesz? Mail címem a profilomba

Én már annyira várom, hogy Zsófi disznó módjára egyen!!! Addigra veszek egy esőkabátot... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|