Csilla!
Nem elkeseredni
Nekem most fogyott el a 64 db-os pelusom. szerintem 2 hónapja vettem, max 1,5. És azért voltunk nyaralni is belőle
Nagyon cukker Léni még mindig
Ja, és igen, a gimi az gumi
harisnya kérdés: Hát, bakker elkezdtem gondolkodni, de kuvvára nem emlékszem mennyire öltöztettem fel Hannát az első télen. Az tuti, hogy nagyon!!!
Vik!
A chamomillának hatnia kéne 3 napon belül. Illetve kb 30 percen belül csillapítania kéne a fájdalmat. A tea is jó ötlet, bár ugye én az allergiák miatt tuti nem adnám Alexnak.
Nanetto!
Akartam ám írni, hogy lesz nálatok is nyugi ám
És tök jól fejlődik Eszti is!!!
Cic!
Pontosan hogy fáj a derekad és hol? Mitől jött elő? emeléstől, hidegtől? Mikor javul és mikor rosszabbodik a fájás?
Így már értem a patisszont
Úgy emlékszem Hanna itthon még nem is evett egyáltalán olyat.
Uh, az a fejő azé eléggé drága...
Megértelek, hogy elfáradtál a fejésbe. Nagyon fárasztó lehet! Nagyon tisztelem, hogy eddig is kitartottál a fejéssel!!!
És örülök, hogy adtál még esélyt a kendőnek
Heni!
Hát, Gergő sem aprózza el adolgokat
Én is azt mondom, hogy úúúgy hiányzik Hanna. Nem is igen tudok még magammal mit kezdeni... túlságosan ráérek. Jó, rendbe fogom rakni a lakást, az tuti
HAri!
Én már hagytam Hannát itthon egyedül. Már 2,5-3 éves kora óta, ha boltba ugrunk ki, akkor itthon maradt, ez olyan 5 perc max. Aztán a múltkor, amikor Alexet vittem UH-ra, akkor is itthon maradt egyedül, mert ő nem akart jönni. És baromira szétizgultam az agyam, ő meg békésen eltévézgetett, meg elgyurmázgatott magának... És olyan büszkén mondta, hogy látod anya, már nagy vagyok!
Most már egész napos Lili?
Nyuszi!
Ekcémára is vannak nagyon jó szerek. Én kapásból a calcium carbonikumot ajánlanám nektek C30as hígításban. először napi 3x1 golyó, majd ahogy múlnak a tünetek, úgy csökkenteni az adagot. Végül elég lesz ismétlőket adni, vagy ha hat, akkor 1x 1 golyót a c200as hígításból. És lehet, hogy többet elő se jön neki.
Rólunk:
hát igen, tegnap már ovi volt. Én persze elfelejtettem az alvós cuccokat összepakolni a csajnak.. de a wc papírt, szalvétát meg bevittem
Ma reggel már a kelésnél nem volt ennyire lelkes, de ez csak azért van, mert én balga megszántam és hagytam később lefeküdni, mint kellett volna. Ma keményen 9kor alvás, azt csönd
Tegnap UHn azt mondták minden rendben. Ma 12re megyünk védőnőhöz, majd 12.45re szuriért. Kaki eredmény 10!!! nap... Eléggé durva.
Hannát kedden viszem pulmulógushoz,. Szerintem elkezdett kijönni az asztmája. Kíváncsi vagyok mit fognak mondani.
Ja, voltunk kedden szemésznél, megint meg kellett tágítani a pupilláját, mert nem látta túl jól a táblát.

Ópusztaszeren
Bogi nővéremmel
szegedi városnézés
kajla sapka

Kicsit lökött a keresztanyja...

Ő lenne a kis csibész