Tali:
No igen, gyermekem igazolta, amit mondtam, hogy épp nincs szeparációs szorongása

. A ligetben még csak-csak tudomást vett rólam, bár amint előkerült a kaja, vagy meglátta a lufiárust, simán faképnél hagyott

. A játszóházban meg színét se láttam volna, ha nem tartom rajta folyton a fél szemem

. De azért az megnyugtató, hogy amint vmi atrocitás éri, egyből keres a szemével, aztán bújik belém

.
Sztem egyszerűen arról van szó, hogy ő már túlvan a szep.szorongáson. Tudjátok, neki is volt csimpaszkodó korszaka, és megőrültem, hogy egész nap a gatyámat tépte, vagy kergetett négykézláb

. Én akkor nem tettem ellene semmit, mindig mellettem volt, vagy ahogy írtam korábban, elmagyaráztam neki minden alkalommal, hogy hova megyek, mikor jövök, ne ijedjen meg...stb. És esküszöm, egy idő után felfogta

.
Higgyétek el, hamarosan nálatok is elmúlik, csak kinél előbb, kinél később

. Botond (Suttogó féle) talpraesett/mintagyerek, ezért nála hamar ment.
De amúgy Petra sem anyjamajma ám

. Ráadásul Ronmay megirigyelhetné a tehetségét

. Úgy pattant fel a 40 centi magas kőpárkányra, hogy szeme se rebbent, aztán meg bevetődött egy kerítésen át(!) az okkersárga dekorhomokba, végül 750* mászott meg egy tök meredek lejtőn, föl-le

. Igaázból csak ehhez kellett neki anya segítsége, de ehhez még nekem is kellett volna

.
A mutatványai között pedig szépen rendreutasította a srácokat: megküzdött tisztességgel a vízéért is, az edényekért is, de azért kijött a kislányos énje is, érkezéskor egyből rárabolt a babahordozóra, meg a babás cuccokra, míg a mi fiaink az autókat brügették

.
Nimród hozta az angyali "ittsemvagyok" formáját

. Ő szépen megtúráztatta anyáját, de minden játékban részt vett, és besegített a konyhában is

. Ő is tök ügyesen megy már, de azért anyával sokkal jobb

.
És megállapíottuk, hogy alapvetően tök hasonló a természete Botondéval, csak az én fiamon látszok a huncutság, ő meg lelpezi ezzel a bárányka küllemével

.
Miron nyerte az anyjamajma kupát

. Bár ha volt, ami lekösse, egész jól elvolt

. Pl. előszeretettel dobálta be a fél játszóházat a tóba, majd gondolt ő is megy utánuk, és mindenáron be akarta magát préselni a kerítés alatt

. A kajáját mindenki ette, csak ő nem, de legalább Petra vize elnyerte a teszését. az is vmi

.
Ja, és mindenkit leugatott (vauva), vagy "baba"-ra keresztelt

.
Hát, anyukákat inkább nem nagyon említeném, mert mi bizony renitenskedtünk

. Három dolog volt tilos: táska, kaja, pia. Szerintetek?
Böröndnyi táskákkal csörtettünk be, végigetettük többkörben az összes lurkót, és ittunk is. Én pl. úgy, hogy közben szemeztem a tiltótáblával, és ideológiát gyártottam rá, hogy miért nem nekem szól

.
Aztán miután sértődötten tudomásul vettem, hogy bár a dagadt 50 kilós gyerekek bemehetnek, én ki vagyok tiltva az ugrálóvárból, elnyúltam a játszóház közepén

.
Ronmay!
Megnézném, ahogy ekkora hassal mászol (enyémpocak 30 hetesen)

.
Mondjuk én még akkorával sem tudok, amekkora most van

.
Roló nagyon jófej, tökös kispasi

.
Pagika!
Hú, én még sose aludtam Botond nélkül

. Mondjuk sztem lassan eljön az ideje