Hajhullással kapcsolatban sajnos csak két ötletem van a porszívó és a türelem. Még senki nem tudott olyan módszert mondani, amivel hamarabb leállt volna, mint nélküle.
Ha sikerül valamit találnod, akkor várom én is. Lujzika-Kriszta! Vicc.
Apának keress gyorsan valami jó kis topikot, mert a chat tényleg rosszabb, mint a fórumozás. Mármint géphasználat szempontjából.
Orsi! Én is rendszeresen szoktam aludni szoptatás közben. Főleg a fürdetés utáninál. Addigra már kellőképpen fáradt vagyok.
Remélem, azért nem lesznek rémálmaid a képtől.
Melyikőtök értékelte jobban a fájdalomdíjat, Te vagy Gergő?
Mucska! Hozott a sztrák eredményeket? Most olvasom, hogy már összeült az érdekegyeztető tanács. Akkor még van remény.
Anita! Annyira szeretnék én is így eltévedni, mint te.
Ott volt az a kérlek, ne aggódj. Nem csak a sorokat szoktam olvasni, hanem közte is.
Ugrok én már reggel óta. Csak ilyen lassan érek földet. De akkor nagy port verek fel.
Nalika-Hajni! Receptet mellékelem egy Word doksiban.
Poirot-sorozat jó. De a gatyánk is rámenne, ha kiadnák mindet.
Chello! Oltás, láz.
26 dkg.
Remélem, mindegyik orvosotok meg van elégedve. Rita! Szerintem olvasd el a babapiskóta és a háztartási keksz zacsiján, hogy miből van, aztán döntsd el magad, hogy szüksége van-e ezekre Lilinek! Babapiskótát találtam itthon, mert a múltkori tiramisunál maradt. Másolom: Készült: búzaliszt, cukor, tojás, kukoricakeményítő, térfogatnövelőszer (E503) felhasználásával. E503= ammónium-hidrogén karbonát. Közben kiderítettem. Háztartási keksz: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén karbonát, ammónium-karbonát), só, színezék (karamell), mesterséges aroma, antioxidánsok (borkősav, vikárium-diszulfit) enzim.
Szöszi! Nem gondoltam, hogy a fejfájásom tegnapra hozzád vándorolt.
Kicsit meg vagyok ám sértődve.
M&M ügyben kompromisszumos megoldás született: Kellő magasságba került, így csak általam kaphatnak belőle. Miután kettesével kapnak, így jó sokáig fog tartani. Egyébként nagy szerencséjük van az anyjukkal, ugyanis a két kockánál több csokitól fáj a gyomra, így maximum az apjuk eszi el előlük valamelyik esti nasi kereső akció során. Így hogy már ismerem élőben is a férjedet, még mókásabbb elképzelni a Dadoo alatt.
Kisdió! Gyógyulj meg minél hamarabb!
Mit dolgozol ilyen nagyon a gépen?
Nyissunk egy topikot az apukáknak?
Zsuzsa! Ahogy elnézem, sikerült rendre szoktatnod a topikot. Gép bekapcs, leszavaz, aztán jöhet a babanet....
Örülök, hogy a szájsebészen már túl vagy.
Vészhelyzet nálunk fel van véve.
Jerry! A mi mérlegünk semmit sem mutat, mert nem állok rá. Néha megpróbálkozom az első célként felállított farmeremmel.
Linó, Panó! Merre jártok?
Szép napot mindenkinek!
Zita