2004.10.28 10:17
Viszont én nem tudtam időben stoppolni, mivel még mindíg nem kezdtem el melózni. 2004.10.28 11:09
relét szerltetett be aférjem és azt mondja így nem tud megütni senkit, azonnal levágja a rendszert. 2004.10.28 12:01
2004.10.28 13:39
De azert mi a szobajaban beraktunk vakdugokat,en mint parazos
2004.10.28 13:42
2004.10.28 14:26
Enyhén lilult már a fejem, végül szerencsére elmentek. 2004.10.28 16:26
. Nem tudom, hogy csinálja, hogy nem nyomja meg magát. Mindenesetre kb. kétnaponta kell az ágya mögül szedegetnem a leesett autókat, mert mindig kihullanak a kiságy rácsai között. 2004.10.28 18:36
Akkor cica lesz

Januarig legalabb a betegsegek nagyreszen is tul lesz
Ritkan van ilyen
Vegre megvan az osszes kari ajandek nekik
2004.10.29 08:27
2004.10.29 08:41
12-1-ig simán elüldögélt, ez ugye ddig is volt, nem volt gond. De 1-2-ig hisztizett, keményen. Üvöltözött, hogy nem akar Emma, csapkodta magát az ágyban, rúgdosott, ordított. Érdekesképp nem hívott engem, tehát nemazt kisbálta hogy Anya, anya vagy ilyesmi, csak sziplán nem akart aludni. perzse az össze gyerek felébrdt méga szomszédos csoportokban is, mert az udavaron alszanak és ott nincs fal közöttük. Aztán 2-kor kiájult a gondozónő karjában, majd betették az ágyba és aludt 1/4 4-ig. Mikro felébrdt még pityergett kicsit, úgy hozták ki nekem. Azt hittem majd ma nem akar menni, de reggel vidáman készülődött, a Mici maci mellé most hozta a coccolino macit és ésa a kisőárnáját az alváshoz. és a szoba ajtajában adott puszit, és amondta hogy Szia anya és rohant be. szóval most enm tudom mi van. Ma 1/ 4 4-re megyek csak érte.
mennyibe kerül egy alapszett, nem tudod véletlen? Igaz, csak karácsonyra szeertném Emmának. 2004.10.29 08:53
meg kulon meg sineket,mert abbol sosem eleg
Az alvassal nem is volt gond,itthon is meg volt szokva hogy alvasido es kesz
Sot ott ha nem alszik akkor sem dumal hanem fekszek szepen csendben
2004.10.29 09:16
Kinnt maradt a konyhaszekrényben és kicsit már összeszáradt, de azért ő elkérte, beleharapott és mondta, hogy nem jó. Na, jó, mondom akkor megeszi anya. Hát elkezdett sírni, nehogy megegyem, mert hogy nem jó, száraz. ki is dobtam és még mindig siratta a kuka mellett, hogy mi történt azzal az 1 muffinnal. aztán sikerült elterelni a zabtejbegrízének gőzével, azt bámulta, ahogy felszállt a lábosból
Kéri, hogy kenjük be a fogát, mert fáj belül. pedig már áttört és ha tényleg fáj neki, akkor sírni szokott. persze most csak úgy kérte. Úgyhogy elkezdtem neki lelki alapon orvosolni a fogzási fájdalmat. kinyitom a tubust, úgy teszek, mintha tennék az ujjamra és bekenem az ínyét. Ő meg jólesően mondogatja, már nem is fáj
2004.10.29 09:25
Mi mar regen igy csinaljuk (kb 13 hos kora ota
,furdes,oltozes,mese ,enek(kb 5-8 perc)aztan szepen elbucsuzik es befordul a fal fele.O sem alszik rogton,csak ha nagyon faradt,kicsit dumalgat es 10 percen belul alszik.Ez is szoktatas kerdese

2004.10.29 12:12
legalábbis ahol régen laktatok, mert anyukámhoz elugrottam ahol dolgozik, a Rádai utcába, mert vett nekem egy jó kis nadrágkosztümöt. Jó lett szerencsére, aztán még elemntünk a butikba (vitrin), az is ott van a körúton, ahol laktatok azzal majdnem szembe és még vettünk egy szövet nadrágot 1190-ért. A kosztüm 5000 ft volt, nadrág+blézer. Szerintem tök jó ár, úgy örülök, valamit muszáj beújítgatnom mert ugye dolgozni kell. 2004.10.29 12:50
2004.10.29 12:55
Nem a játszótérre, meg itthonra, d emunkába jól érzem benne magam. 

2004.10.29 13:14
, de azért mégegyszer
:
. Meg nap közben egyéb gyümiket is szoktunk nasizni, ennyi vitamin szerintem elég, igaz Nóri még nem jár közösségbe. 2004.10.29 13:21
Adtam neki most hogy itthon volt, hogyhátha fáj a torka és arar jó. Bevette szájába, majd egy az egyben kiköpte
csuoi ragacs letta pulóvere. Amikor hazajött a férjem ezt el is mutogatta neki, tiszta mókás volt
2004.10.29 13:22
2004.10.29 13:23
2004.10.29 13:41
2004.10.29 14:11
2004.10.29 16:20
. De most megint elkezdtük, viszont már csak heti 3-4 cseppet kell adni a dokinéni szerint.
. Friss narilé a reggelihez nálunk is megy.
. Lilit is lemázsáljuk majd, ő már rég volt mérve. Éjszakák nálatok milyenek? Nálunk volt a héten egy pár, amikor 2 óránként evett, meg is látszik rajtam
. Remélem a hétvégén tudok majd napközben is aludni. 2004.10.29 20:36
2004.10.29 22:23
2004.10.30 08:26
Veszek igazi főnök széket
2004.10.30 09:12

Jönnek vendégek és lesz tortája, meg lufit is kért
Távirányítós autót fog kapni, már úgy várom
Ma pl evett fél egykor, négykor, aztán hattól nyüglődött picit, úgyhogy magam mellé vettem az ágyba és úgy aludtunk fél nyolcig, szerintem közben is cicizett néha.

2004.10.30 11:24
(ha már szobatiszta, akkor bocsika
) Ha nem, akkor próbáljatok bilizni. A vetkőzés nálunk is megy, naponta 20x öltöztetem, most nap közben bugyi, poló és zokni van rajta, de ha nem figyelek, akkor egy pillanat alatt lekapja magáról.
Nóri után olyan furcsa egy ilyen "nagy " gyerek.
, de ha nem lesz címke, akkor rakok fel magamről képet. Hátha valaki felismer
!!!!! (azért fotók alapján remélem én is felismerek egy-két emberkét
!!! 2004.10.30 20:38

!
.
. Én mondjuk szeretem a szövetnadrágot és a farmert is. Régebben nagy szoknyás voltam, de mióta megszülettek a gyerekek, a kényelmesebb utazás miatt inább nadrágot hordok. A magassarkú cipőtől is teljesen elszokott a lábam, mert gyalogolni és buszra szállni két gyerekkel inkább a lapossarkú jön be. 2004.10.31 08:21
Tegnap otthagytam anyukáméknál, igaz, nem akartam, de így sikerült.
Az Üllői út végénél Bp-n van egy vasúti sorompó... na onnantól Vecsés kb 1 perc, vagy még annyi se. 25 perc után feladtam és csináltam egy hátraarcot... Még 2-esbe se tudtam felváltani a kocsit, nagyon durva dugó volt. A gyermeteg meg persze már rég megitta az összes teáját, én meg nem kockáztattam meg, hogy egész Vecsés-Üllőn keresztül ordítson, mert sajtkukac van a fenekében és még innivaló sincs. 

A k*rva anyukat
Szegényke már így is totál ko, mindenki meghúzza, rátolat, főleg bevásárlóközpontoknál, erre lelopják a ködlámpát... 2004.10.31 13:58
Köszi, 40 ezer mínusz. Kifejezetten jól jön. Főleg most, hogy lassan az új babócának is be kéne vásárolni. Mert az addig oké, hogy van egy csomó ruhácska, na de a Gabitól nem vehetem el a fürdőlepedőit, az ágyneműjét, a takaróját, a pokrócait, és persze azt se szeretném, ha csak használt ruhája lenne, szeretnék neki azért 1-2 új rugit. Főleg, ha kiderül, hogy lány, akkor meg végképp
Lehet ő még szopizni fog
Szóval vannak érvek, erre meg jön egy barom és keresztűlhúz mindent.
Lassan megyek érte, aztán majd este jövünk, én is dumálok még anyámmal. De legalább sikerült végre megfürdetnem a kutyámat
Most szép fehér a fehér szőre és csillog a fekete
Persze most hogy tiszta befoglalta a párnámat, mintha tudná, hogy most nem fogom megszólni. Együtt húzzák a lóbőrt a párommal
) 1 órán keresztül 2-5 perces jóslófájásaim voltak? Kisség megijedtem, mert ez a terhesség eddig teljesen más volt mint a gabival, vagyis se keményedés, se fájás eddig egy szál se volt. Gabival megszokottá vált már a 8. hónapra, hogy folyton keményedem, na de eddig ilyen most nem volt. Ráadásul nem is keményedés volt, hanem ténylegesen enyhe fájások. Másnap meg mi történt? Az addig oly jellemző székrekedésem hasmenésbe csapott át. Na nem olyan durván, de azért az. Azóta meg keményedem is, és néha furcsán fáj a pocak alsó fele, de nem csak oldalt, hanem teljes egészében. DE! babóka rugdos, mozog, mint most és semmi jele, hogy baj lenne. Csütörtökön megyünk úgyis a kórházba Uh-ra, majd rákérdezek mi újság ezzel. Ja most kezdtem a 32 hetet vagyis a 8. hónapot!!!! Repül az idő!
2004.10.31 17:19
De azert megkerdezem az anyosomat is. Bar azt mondja a parom, hogy ugy altalaban nincs nagy kulturaja a temetobe jarasnak naluk. Azert szomoru valahogy ,nem?
De nem mindig, es csak egyes szam harmadik szemelyben ,valahogy nem talal ra a helyes targyas ragra.Tok fura.
Bar volt egyszer mikor Emi kisebb volt, hogy a Heim Palban a borgyogyaszaton a folyoson hangosan szolitott minket a nover, mikor sorra kerultunk es kurtisznak birta kiejteni... majdnem hangosan felrohogtem.
Keresztnevet direkt ilyen internacionalisat valasztottunk, hogy megkimeljuk mindket oldalt a rossz kiejtestol.
(anyosekat, meg az itteni csaladtagokat)
2004.11.01 20:59
Mar szinte mindent mond utanunk es magatol is meglepo dolgokat.Olyan jo igy beszelgetni vele
De olnap mar mindegy mert megy bolcsibe.Ja es tudja a ket gondozono nevet is,surun emlegette oket:Marti es Gyongy neni
Alex 89 cm es 13 kg
Este lemerte magat meztelenul a merlegen,ugyhogy ez tuti pontos eredmeny
Hat igen egy gyerek az mindig jo kis beruhazas
Es veletek alszik majd? Gabi mar nem ugye?
Az Alex amugy is ritka nev
Meg a kiejtessel is bajlodnak
hihetetlen aron,pedig nem gagyi kinai
az elado csajjal osszehaverkodtam es mondta hogy 3 naponta mikor jon uj aru es akkor erdemes benezni,mert a jokat rogton elviszik

Sot amikor Alex szuletett vettem az elso farmerem es sportos cuccokat
es kap Cebion cseppet de ezt is csa ka bolcsi ota ,meg a tel miatt
A homeso bogyot meg megissza siman,edes is
Alex is csak 1 orakat alszik ott
Nalunk sincs csak teli szunet
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|