helló csajok
Kis csillag
a távírós műsorra kíváncsi leszek de rajtam kívül gondolom többen is:) Ma voltam nőgyógyinál és cicológusnál majd kifejtem.
timi
igazad van amunkát illetően. amíg van energiád és lehetőséged na meg egy könnyű munkád addi sem agyalsz otthon. Én is dologztam volna csak ez a kormány váltás...

kitalálta, hogy feleslegesek vagyunk, jah most úgy néz ki még sem annyira januárban újra indul...

Tehát.. Na mindegy az már engem nem érint:) Én is novemberig terveztem mert a gyerkőcökkel a december már szünet meg akármi meg én jan elejére várom a virágszálat, de ember tervez.. a többi meg alakul.
kicsillag neked nincs a közelben valaki értelmes emberke anyuka vagy baba klubb. Én most halásztam egy januári helyi vagyis a szomszéd települési anyukát, hogy mit szólna ha néha beszélnénk kávé tea stb. Ő is örült, mert ő is kedvel. Itt nálunk elég gyér az értelmes kismami. És ezt nem azért mondom mert én valami kivétel lennék,.. de ez van.
Bettike
te valami üzleti vénával vagy megáldva:) nektek akkor már jó sok mindenetek meg van. Pólyám az előzőkről van én nagyon hívő vagyok. a "régiek" 3 hóig benne voltak. Ezek a kis jégcsapok, meg biztos izzadni nem fognak januárban:) Próbálok vigyázni magamra azzal nincs is gond, csak ne gondolkodjak:) A pólya nem csak szopinál jön jól. Sokkal több pozitív tulajdonsága van mint negatív gyógytesin tanultuk. De én előtte is pólya párti voltam. Van akinek viszont nem jön be nagyon hasfájós meleg, mit tudom én:)
rebeka
igazad van NEM LESZ GOND!!! Te meg kitartás, és pihi amikor csak lehet!! Ha meg nem bírod akor táppénz. nem ér meg annyit, hogy kimerülj vagy valami bajod legyen! Eza zsák hát valami tünemény!!! A többi is . Az meg hogy tele rakod az oldalt kit hat meg nem véges...
lenjono
Hát teljesen átélem amiről beszélsz napirend. Annyi különbséggel, hogy nálunk a kisebbik a másodikos, de nem egyszerű. Este tőlük nehéz, mert csak akkor vagyunk együtt nappal azért én küzdök ezzel azzal, és a topik marad vagyis csak olvasó pozíció:) A gyerkeim közül nekem i snyáriak így jó nagy váltás kell:) brrrr Majd a nagy pocakra húzni a harisnyát amikor lehajolni is gázos ,ár néha:)) A Veronika egy ritka név szép és nőies.
csill
Hát a mai nap után jót nevettem azon amiket írtál. a végén egyben összefoglalom a nap eseményeit akkor már világos lesz. Jól esik, hogy nem "csak " én vagyok ilyen hanem mindenki küzd a kis bibijeivel és ha ezt megosztja a "társaival" akik hasonlókkal küzdenek akkor van, hogy nevetünk a végén.
lenojo
én kaja után enyhén oldalra fordítottam de háton alvósok voltak. és ha jött egy kis tej akkor kifojt. De a védőnő mondta, hogy reflex szerűen oldalra fordítják a fejüket ha buknak. Nekem egyik sem volt ilyen.
klem
Hoppá
Már most ilyen agresszor??:) Gyusszira nekem a nőgyógyim rengeteg folyadékot pl kamilla teát javasolt 3 litert 1-2 napig és az áttisztítja és kezeli a vesét. Azt mondta ez a leggyorsabb és leghatásosabb. Nekem bejött. vigyázz magadra!
monka te is csak fél gőzzel!!!
nlzs
ha rossz is de legalább magadnak nem hazudsz, azzal, hogy egy kicsit csalódott vagy! Ez becsülendő!! Ki ne lenne a helyedben? Korzikát ne bánd, soha nem vehetik el azt az élményt. A frank meg majd csak javul. Úgy hogy sehogy na úgy még nem volt!!Neked is vese mosás kamillával nekem tutira bevált. Az ájulás nem gyerek játék lehet nem ártana kivizsgálni. A lenti szurkálás nekem is van és tényleg fájós akkor én valamit mozgok múltkor már mondtam, hogy fejen állok és akkor eliszol a kis ravasz. Hát ez a vacak a rossz vagy inkább kellemetlen tünetekben, hogy az embernek az rinyálja mindenki, hogy milyen frankón kellene érezned magad és minden happy, ehhez képes...

Nekem is soha ennyi folyásom nem volt azért ilyedtem meg anyukám meg már kiabált velem, hogy tiszta hülye vagyok hagyjam abba ez a gyerek majd jan elején fog egészségesen megszületni és fejezzem be és igaza van:) csak amikor az ember ennyire vágyik rá és félti akkor nehéz. nekem is 1-2 t-betét de az elég nedvesen. Azt mondta a dokinőm ez teljesen ok. Hát az év eleji befizetést ne is mond 2-5 osztályos könyv csomag 22.575 Ft. Azt hittem lehidalok. A zsírozott fürdőkád tutkeráj ötlet:) Én vettem egy szárító gépet, mert nem győzöm szírítani télen a ruhákat és penészesedünk. De megéri frankó. ennyi ruha brrrr nem irigyellek. kérdezném, hogy neked a 3 gyerkőc mikor jött hanyadik héten? Mert engem elrettentett a doki, hogy örüljünk ha a 36 hét meg lesz mivel 3-ik de az első kettőm időre 40 hétre jött... Nem tudom. Vércuk éhgyomor de vigyél kaját mert utána jó már enni ha lehet legalább egy pár falatot van ahol egyszer de általában 2 szer. Még hogy negatív jó kedvre derítesz, nekem is ugyan ez az érzésem. itt sokan várnák a nagy pocit bár látom sokan utol értek na de majd utánna:) Bár nekem szépen vissza ment:) Majd a "kulacsok"

ilyenen ne stresszelj.
nyufó
te is igazolsz mindenki küzd gondokkal de ezek csak feladatok vagy vizsga amin át kell esni.
salsifraga
Képet a "bálna "pocakokról halljátok itt mindenki hú milyen dagi vagyok és erre jönnek a bombázóbnál bombázóbb képek! szóval nem kell a puder szépek is vagyunk nem csak okosak:)
kis csillag!
Igazad van! az anyagiak terén. Mi szegény családban nőttünk fel sokaknak semmit nem mond az 1-2 kiló babnánért sorba állás szekrény tetején érlelés karácsony előtt és annyi volt. Ha anyu vett egy játékot akkor hó végén kenyérre nem volt. De együtt aludtunk 7 kes

koromig minden este hol én meséltem ho ő és boldog gyerk voltam. nem a pénz a minden!!! csak lassan ezt is elfelejtjük, hogy annak is örüljünk, ha ránk mosolyog valaki. Igaz az is, hogy amikor az ember vállát a hitelek nyomják nem egyszerű, de meg fog az is oldódni csak idő kérdése. A hegedre vannak ilyen hastaró akármik nem jó? A hosszanti vágásnáál azt mondták sokkal kisebb az esély a szét válásra nem tuom hallottam. De ez egy csoda topik!!!!
Igen igen! Mindenki mondja el abúját baját mert lehet azzal segít másokon ahogy a jóhírekkel is!!! Én ma vizsgálathozarra a kényelmes csikóra fekvés közben a ficánka kifeszítette magát erre én szabadkozom, hogy nem szokott ilyen kemény lenni erre a dokinő mondja, ez nem keményedés eeezz kérem a virágszál:) Hát röhögtünk egy jót. sztem nem volt tenyérbe mászó csak őszinte!
Na nőgyógyi másnapra rájöttem, hogy kádban hajmostam és sztem kissé megtelítődtem vízzel és a hígult cuccom miatt volt több...

Így azért már megnyugodtam de elmondtam a félelmem a dokinak mire ő megnyugtatott, ahogy "bele" nézett a "feneketlen teknőbe" semmi jele nincs víznek. Azt mondta, ha szivárogna akkor az folyik a lábszáron nem úgy csak kicseppen. A bővebb azt mondta teljesen normális lehetne több is kevesebb is. A méhszájam teljesen zárt ami megnyugtató mert az előzőeknél a 4 hónapban már nyílott... Viszont kérdeztem a kritikus időt azt mondta, hogy 32 hét egy babócánál kettőnél más elő intézkedések vannak. Viszont amivel kicsit furán érintett, hogy azt mondta utánna, hogy hát azért jó volna ha a 36 ot azért kihúznánk. Én erre nagy szemekkel miért is? Én 40 re készülök na jó jan 1 kicsivel kevesebb:D Erre ő mondta, hogy 3 gyerek az hamarabb szokott némely esetben jönni. Hát mondom ez kklessz ezt eddig nem mondta. nem mintha változtatna valamin is:D De olyan fura volt hallani.
cicolgus:
előjött a rívó picsogó énem amit néha rösstellek de szarok rá ez van. És végeredményként az jött le, hogy vagy valami feminista vagy egy férfi nőgyógyi találta ki, hogy a terhesség egy csodálatos érzés és szárnyallni kell és happy minden. Ehhez képest az átlag nem ez. Igen is félünk féltünk és ezt még szégyelljük is bevallani. Fáj itt ott de próbáljuk magunkat tartani ,mert a másik hogy ki van virulva. Lehet otthon ő is csak piheg de a látszat. Úgy, hogy tök tuti volt. ki kicsit néha depis jó az agykontrolos meditációs cd valamelyik amelyik szimpi. letölthető valahonnan de boltban is beszerezhető kikapcsol. Szóval megerősített abban, hogy nembaj az ha kicsit panaszkodik az ember, mert nem kis teljesítmény ez amit mi véghez viszünk. Jó saját akaratunkból de akkor is nagy terhet ró a szervezetre lásd ájulás meg egyebek viszér aranyér minden féle édesség. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem éri meg, csak jogos, ha néha az ember padlón van. és lehet, hogy egy kedves együtt érző szó és máris átlendül a gödrön. Szóval sztem se kíméljetek. Nah dugulok meg nehogy megint elszálljon mert akkor sírok:) még egyszer mindenkinek kössz az aggódást. és az együtt érzést.
nah ma ennyire tellett honap jövök a következő oldallal:)