Gréti, Rugó, Ádi nagyon boldog szülinapot!
Csajok látom többé kevésbé mindenki ovizik

nahát, hogy ez az idő is eljött. Puszi minden kis betegnek. Szerintem ez az idő olyan, hogy könnyen betaknyosodnak. Egyik nap zima, tegnap meg pl 22 fok

majd meg sültünk. Az ember azt sem tudja, hogy öltöztesse őket.
Dani is kicsit taknyos most.
Móni
Ide is írom, hogy kitartás Gréti bele jön majd a rendszerbe és aztán már nem csak az oviban otthon is jó lesz minden. Meg hát azért lassan lassan gondolom Pötivel is van valami rendszer.
Irina
Azon gondolkodtam pont tegnap a metrón, hogy megyünk utánatok

közel leszünk egymáshoz.
Ez ovisbeszoktatás, mármint főleg az előítélet tényleg bosszantó.
Mondjuk nekünk meg pont az van hogy Lilla kicsit igényelte volna, hogy maradjak ott vele (mert a CSANA-ban is így volt) de itt a hely adottságai miatt nem lehetett. 23 gyerek anyukája is a csoportban az már kicsit sok lett volna, de szerencsére jól vette az akadályt. És természetesen én abban is láttam értelmet amit ők mondtak, hogy fokozatos beszoktatás (pár órával kezdeni és szépen növelni)
Vera
Hát a te fiadnak nem semmi beszólásai vannak

a kedvencem a költözzünk csigaházba
Érdekes én is megvettem Lilinek az ovis PP-t és az elején érdekelte is, de most nem akarja sosem, hogy olvassak belőle. A kip kop nekem is izgatja a fantáziám. De nálunk még mindig a bogyó babóca a menő
Regi
Utólag is boldog névnapot!
Látszik igyekszek visszakapcsolódni
Lili nagyon ügyes az oviban, minden nap megdicsérik, hogy egy kis angyal. És így minden nap kap dicsőség matricát, amit egy füzetbe beleragasztunk. Szépen ott is alszik, nem sír. Azért sokat számít, hogy már volt közösségben. Ő amúgy is érzékenyebb, a változások ellen mindig tiltakozik kicsit (tisztára mint az anyja) még egy új cipőt ellen is tud tiltakozni az elején
Én most naponta borulok ki, hogy nem akarok Pestre költözni...és tényleg nem nagyon. Csak egy dolog miatt, hogy a gyerekeknek és Petinek ne kelljen annyit utazni, de én szeretek itt lakni és nehéz szívvel megyek el. Itt Miklóson bármikor cserélnék nagyobb lakásra (szóval elsősorban nem is a lakás elhagyása a rossz érzés).
Na de majd alakul remélem. Bár néha még bennem van, hogy inkább csináljuk vissza.
Dani nagyon kis ügyes. Az első úgymond "értelmes" szava, hogy mamam ááá nem is a kajához kapcsolódik

kis zabagép. Nem lehet előtte enni, mert kiakad, ha nem kaphat belőle
Amúgy időnként kis méregzsák palánta, legújabban már a földön is eldobja magát, ha nem tetszik neki valami, de érdekes, hogy most sokkal jobban viselem mint Lillánál. Jókat röhögök rajta és akkor ő is abbahagyja és nevet.
Amúgy nagyon kis értelmes már és nagy

lassan már képet is kellene tennem mert meg sem ismeritek.
Tali: nagyon jó lenne már veletek találkozni. Egy kis őszi szülinapi tali jó lenne. Sajnos ez az idő a szabadtéri programoknak nem túlzottan kedvez
Még

írok valamit és tanácsot kérnék tőletek