A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Orsi
A Badi Hami....! Nyam nyam nyam!!! Annál jobb hamburgert még életemben nem ettem! Ők csinálják a legjobban! Hmmmm de ennék most egyet!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Ja és igen, leesett közben, hogy rendőr! :wink: :lol: Csak kicsit lassan! Nálam így szokott ez lenni! :oops: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Amikor előszőr elvitt Apa ide hambizni, kinevettem mert Sopronban is van egy hasonló hely, amit úgy hivnak hogy Hami Bár.....és ott is fenséges a hambi, persze az is évek óta a soproniak kedvenc hambis helye.....úgy, mint itt ez a csepelieknek!
Örültem is....:-))
Nyami- Nyami!!!
:wink: :D

Semmi baj, hallottam amikor koppant....hihihi! :wink: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok lányok!

gombakrémleves az fincsi lehet:)én eddig csak francia hagymalevest csináltam és brokkolikrémlevest:)
képzeljétek végre vettem magamnak a hasamra olajat amit mondtatok , ma este fel is avatom,remélem jó lesz:)
képzeljétek , tegnap óta annyira fájt a fejem , este már vborogattam is de persze nem segített , gondoltam majd kialszom , persze ugyanerre a fejfájásre ébredtem...eddig is fejáfájós voltam , anyukámtól örököltem de ez most megint migrén szerű volt mert reggel a fejfájás mellett szörnyű hányingerem volt , nem is mentem dolgozni...kb egész nap aludtam most is nemrég keltem fel.talán már elmúlt.ti mit szoktatok kezdeni a fejáfjással , nekem algopirint mondott a doki...!?

Kép
böbe baba

Orsi-Evita!
Badi-hami tuti hely!!! :lol:

Böbe!
Nekem is algopirint lehetett bevennem.

Kép
cukigabi
Budapest

Hát nekem még eddig nem volt vészes a fejfájásom, szóval gyógyszerig nem jutottam! De én is úgy hallottam, hogy algopirin, meg panadolt is hallottam! Sajnálom, hogy ennyire fáj a fejed! :cry:

Olajról jut eszembe! Az utóbbi pár hétben állandóan viszket a hátam, jobban mondva a derekam környékén, ott ahol a hasam nő,csak hátul! Ezt most értelmesen írtam le! :oops: :lol: mit viszket szerintetek? Lehetséges, hogy ott is nyúlik a bőr? Onnan nyúlik a hasamra? Vagy miért? Nektek nem viszketett a hátatok?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nekem az oldalamon,jobban mondva a derekamon oldalt vannak csíkok 1-2 db,gondolom neked is azért viszket.Kenjed ott is,mert én későn kapcsoltam. :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Hát jó kenni fogom a hátam is! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Laci még csak most indult el Csepelről, munkahelyéről! Hát még idő mire hazaér! Most hívott, hogy még megeszik előtte egy hambit! Szerencséjére nem a Badi hamiba, mert most meghülyülnék! Úgy ennék olyat! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Van olyan ismerősöm aki végig kente mindenét. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Az ám! :wink:

Böbe!
Algopyrin! Nekem is ezt mondta a dokim! :) :D
Sajnállak, a migrén..az nagyon nagyon rossz!!!! :roll:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Evita!
Kend magadat mindenhol.....soha nem tudhatod, honnan nyúlsz majd meg.... :shock: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajok!
Tegnap óta nekem is annyira viszket a hasam meg a melleim....Tyűűűűű!Kegyetlen..elkezdem vakarni és nem birom abbahagyni,kipőirosodik...nem értem... :shock: :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Köszi lányok! :D :) :) :) :) :) :D

Melltartó: én is merevítős-szivacsosat hordok, mert az kényelmes, de vettem már szoptatós melltartót is. (és betétet is hozzá.) :)

Böbe
Talán az algopirint lehet, ahogy a többiek is írták. Mielőbbi jobbulást!

Orsi
Akkor mindjárt otthon van Apa! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Nem ettél valami szokatlant tegnap ami kiütött? Vagy nem úgy viszket a pocid?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Nem ettem semmi szokatlant :? ...tudod, hogy viszket....mint amikor eljön a nyár és előszőr lekap a nap....és a bőröd olyan csipősen viszket..na ilyennek érzem....!!
Nem tudom mi a fene ez.... :roll:

Igen, Apa lassan hazaér hozzánk!!!! :P :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Sajnálom nagyon! Nem lehet, hogy azért mert nyúlik még mindig a bőröd? Tesómnak hónapokon keresztül viszketett a terhessége alatt, és semmi nem volt jó rá! Sokszor aludni nem tudott tőle! És nem csak a hasa, hanem a tenyere és a talpa is! :shock: Szegény már nagyon kivolt! Ahogy megszült, azonnal elmúlt!
De jó, mindjárt apázol! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nem tudom esküszöm, azért furi, mert eddig ilyet nem éreztem...ha nem piszkálom semmi baj, de ha elkezdem vakargatni...akkor bezizzen az egész felület és csak vakarooom...vakarooom...., már megnéztem az olaj lejárati idejét is, de nem jár még le....minden ugyanaz! :P
Na majd csak elmúlik.... :wink:
Majd Apa megsimizi este.....:-P... :wink: :lol: :twisted:

KépKép
Kép Kép
schorsi

hétvégén veszek tardiferont aztán meglátjuk mit csinál velem hasmars vagy szorulás egyik se jó...

én is vettem egy szopis melltartót és elmentem vele "próbakörre"
hát nem tudom mire jó de szerintem csak a betétet fogja oda majd mert a cicimet biztos nem tartja...maradok a régieknél addig amíg emberek közé kell menni addig azért szempont az is :oops:
ja és nem értem azt se hogy van az a keret szerü meg amit le lehet csatolni az meg totál eláll tőle így az egész olyan mintha 3 db-ból lenne csak az egyik oldalon...

viszketésre próbáld ki a kálcium pezsgőt végülis nem árthat és hátha enyhíti...allergiás reakciónál is azt adják és a tüneteket enyhíti...mit veszthetsz?

Kép
menion
Budapest

egész éjszaka egy percet se aludtam...éjféltől próbálkoztam reggem 6ig de a Laci olyan iszonytosan horkolt hogy majd megőrültem...ma éjszakától átköltözök egy másik szobába mert ez elviselhetelen...
aztán meg egész nap vergődtem a fáradtságtól...próbáltam aludni is du.de aztán nem sikerült...végül feltünt hogy órák óta nem éreztem a kismanót...na akkor meg ideges lettem hogy ilyenkor szoktak a kismamák orvoshoz menni és kiderül hogy a köldökzsinór rátekeredet a nyakára váááá...szóval paráztattam magam egy ideig aztán halványan éreztem egy kis rúgást...
megdícsértem a porontyot hogy megnyugtatott...
aztán késöbb még jobban rákezdett mindha bizonyítani akarná hogy tuti a tuti :lol:
most végiggondolva talán az lehetett hogy ő velem ellentétben aludhatott...na mert éjszakázott ő is velem végig...már most több esze van mint nekem

Kép
menion
Budapest

Suzy!
Remélem csak nagyon elfoglalt vagy!!! :roll: :?

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát ez az éjszaka is félig sikerült csak jóra...4 óra óta csak lesegetek....felkeltem, persze Apa elkezdte mondani, hogy pihenjek már....de a forgolódásnak értelme nincs.....és a hasam is viszket, mint állat, délelőtt NST után megmondom a dokinak.... :?

És amúgy is izugltam, mert nem meséltem még Nektek, de az unokatestvérem Csilla....ökölvivó, nagyon eredményes sportoló, csak itthon valamiért nem tudnak róla semmit...pedig most is kint van Barbadoson a Világbajnokságon, ahol lejátszotta első selejtező meccsét....és megnyerte, igy bejutott a legjobb 16 közé...és a meccsek folytatódnak...amúgy Európabajnok 3.helyezett...
http://www.xlsport.hu/showcikk.php?scid=1028587

Jaj, látom Suzy csak nem jelentkezett, remélem Én is, hogy rendben van és "csak" az elfoglaltsága miatt nem jelentkezett!!!!

Menion!
Gondoltam Én is egy pezsgőtabira, de nem mertem, úgyis megyek ma dokihoz cimszóval, azaz NSTre....igy kérdezhetek majd!

Horkolás:: Apa nálunk is szokott alkalmanként, de egyet lökök rajta, átfrodul a másik oldalára és abbahagyja, szóval ez még nem vészes, Én sem szeretem, ha horkol.... :D

A Mi nemalvásunk miatt a Babóink ritmusa is felborul...és megtréfálnak minket, a frászt hozva Ránk!!!! Az eddig jól bevállt bioritmus elcsúszik...... :( :) :!: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Kismamik :!:

Hál istennek semmi bajom, csak időhiányban "szenvedek", nincs időm visszaolvasni sem, de remélem jól vagytok :!: :roll:

Orsi
Mára drukk az NST-re, ha mentek :!: :roll:

Puszilok Mindenkit, igyekszem majd jönni :!: :roll: :wink: ha még sem Gabi írok neked vagy a férjem egy pár sort beír :!:

Tsók, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jól van, akkor csak időhiány..... :shock: :lol:
Szép napot Neked! Ne dolgozz sokat, pihenj! :wink: :P
Pusz!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt!

Látom senki sem aludt valami jól! :( :?
A változatosság kedvéért ma hajnali3kor arra keltem, h felkeményedett az egész pocakom. Kicsi ijedség, aztán felkeltem, kisurrantam a Párom mellöl, sétálgattam fel- le a nappaliba... Szerencsére elmúlt...
Utána meg pisilni kellett, mielőtt visszaaludtam volna... De 5körül sikerült, amikor a Párom ébresztője szólt. :(

Na nem baj, majd holnap! :D :)
Ma, ha minden igaz, utazunk haza hozzánk - Barni születés előtt utoljára - Győr mellé.
Nem tudom mennyire fogok tudni netet és gépet szerezni a kedvenc öcsikéimtől, úgyhogy ne ijedjetek meg, ha picit eltűnök!
(Azért egy rövid bejelentkezéssel próbálkozom majd! :) :D )

Suzy
Örülök, h jöttél! Már kezdtünk aggódni! :?
Csak óvatosan a munkával!

Menion
Sajnálom, h te sem aludtál jól! :(
Horkolás: Nálunk szerencsére csak akkor horkol a Párom, ha a hátán fekszik. Így amikor rákezd én is lökök rajta egyet ettől mindig átfordul és abba marad! :wink: :roll:
De én sem tudok úgy aludni, h rengenek a falak. :wink: :?

Orsi
Drukkkkkk az NST-hez! Aztán majd mesélj, h mit mondtak! :) Olyan félelmetes, ahogy csökken a visszalévő napok száma a vonidon! Már 10alatti! :shock: :shock: :shock: :shock:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

mikortól kell menni nst-re és milyen sűrűn?

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Hát én nagyon jót aludtam! :oops: :lol: :lol: :lol: :oops: De lehet,hogy csak azért,mert 11 után feküdtem le és én ennél korábban szoktam. :roll:

Menion!
Horkolás nagyon rossz.Nekem az exem horkolt iszonyatosan és én csak füldugóval tudtam aludni. :twisted:

Orsi!
Nst-hez drukkolok,gyere amint tudsz!9 nap :shock:

Vivi!
Nektek jó utat és vigyázzatok nagyon!

Suzy!
Valamilyen formában jelentkezz majd!

Ma takarítok kicsit,főznöm nem kell,mert maradt tegnapról :lol:
Szerintem ma se megyek sehova,legalább nem költöm a pénzt! :D

Kép
cukigabi
Budapest

Menion
NST: Azt hiszem majd a 36.héttől hetente, a 40.héttől 2naponta/naponta... (Ha ráhúz a Pici.)

Gabi
Örülök neki, h jól aludtál! :D :)
Ez nagyon jó taktika, h nem mész, h ne shoppingolj! :D :D :D
Én meg pont azon gondolkodtam, ha már úgyis otthon leszek, és ott közel vannak jó kis turik, lehet, h körül kellene még nézni... :? :wink: :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Lányok!
Nálatok hány fok van a lakásba?
Most nézem a termosztát hőmérőjét, az 20°C-ot mutat, de kezdek eléggé fázni...
Lassan elkezdek agyalni a befűtésen.... Brrrrrrrrr!!!!!!!!
Ijesztő ez így szeptember elején!!!!! :shock: :roll: :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Nálunk mostanában olyan 22 fok körül van.Nekem az még jó.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!

Hát én sem aludtam jól!Rettenetesen fájt a derekam.De még most annyira sajogat a hátam hogy alig bírok ülni.Nem tudom hogy bírom ki itt ülve.Szedtetek ti rá valamit?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Sziasztok kismamik!

Mi felénk esik az eső és már reggel óta,szerintem egész nap esni fog.
Az a jó h nincs az a hőség kellemes kint lenni csak ne esne ennyit.

Böbe!Gombakrémleves bisztos fincsi lehet...még nem ettem de majd ki szeretném próbálni...majd a neten utána nézek h kell el készíteni.
Sajnálom h fáj a fejed.És ma jobban vagy?fáj még a fejed :?:

Orsi!Szerintem nyúlik a bőr azért viszket ...nekem is volt mikor be töltöttem az 5 hónapot ha jól emlékszem...igaz ennyire nem viszketet mint neked most.Sajnálom h nem aludtál jól az éjszaka.
Én 1x ébredtem fel rosszat álmodtam :( olyan valósnak tünt és mikor meg akartam fordulni nem birtam,mert annyira fájt jobb oldalt a hasam h csak na :( ennyire még nem fájt,gondolom azért is mert minden oldalra csúszott és nyomta Ádámka valamit...egy idő után meg próbáltam újra fel kellni és sikerült szerencsére el múlt ki mentem járkálni egy kicsit és ezután nagy nehezen vissza aludtam.NST-re drukkolok!
Gratulálunk a barátnődnek :!:

Vivi!Nagyon édi Barni :!:

Suzy!Örülök h jól vagy,de azért pihenjél is közben ne dolgozz sokat.

Gabi!Jó takarítást!Akkor össze beszéltünk :lol: mert Én is porszívózok nemsokály.Tegnap nem esett jó csak a port töröltem le és a fürdőszobát takarítottam ki.

Hencsi!Sajnálom h fáj a derekad.Én nem szedtem semmit rá ilyenkor lepihentem és utána el múlt.

Szép napot mindenkinek :!: Puszi

Kép
erika12

Sziasztok!
Első babánkat várom, most vagyok 8 hetes. 6.hétben állapították meg a terhességet UH-n is. Olyan kérdésem lenne hogy akkor ambulancián voltam a szegedi nőiklinikán és amikor az orvos elküldött uh-ra mondta hogy hozzá már nem kell visszamennem, hanem majd a vasas szt.péterre. Az uh-n sikovanyecz dr.úr 10.12-re adott időpontot nucha szűrésre. Attól függetlenül hogy nincs választott orvosom, ő fog végigkísérni szülésig? Nem tudom mi ennek a pontos menete. Köszönöm a segítségeteket!
yokka03

Sziasztok!
Megjöttünk!
Minden okés!
Az NST görbém az időnek megfelelő.....volt két nagyobb fájásnak nevezhető összehúzódásom közben, amit szoktam itthon is érezgetni, na azt most szépen lehet látni a görbén is...!

Véreredményem okés, bár doki nem nézte meg, mert jött egy Kismami 9 hetes terhesen és vérzett...jajjjjjjjjjjjj......szörnyű volt látni!Istenem! :cry: :( :(

Ami aggaszt, hogy a vizeletemben van vörösvérsejt...az ugye vért jelent...nem tetemes, de van....:-(
És a szokásos vérszegénység...ami mindegyiken van!
Nah, hivom majd az aneszteziológust, időpontegyeztetésre!

Ennyi Csajok!
Puszi! :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Üdv Yokka03!
Nem szeretnél dokit választani?
Ha nem választasz akkor mindig az ügyeletes dokinál leszel, vagy az aktuális rendelési időben lévőnél, szerintem!
Az időpontokat megkapod, mit mikor kell csináltatnod...és ha akkorra lefoglalod, akkor az vizsgál, ultrahangoz aki éppen ott van!
:?
Nem volt nőgyógyászod akihez jártál?

Gratulálok a Babádhoz! :lol: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szia Yokka!
Suzy üzeni neked,hogy fog neked írni,mert ő is szegedi, megkért,hogy addig is írjam meg neked,hogy jó dokihoz kerültél,de nem viszi végig a terhességet,ha nem fogadod fel.

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
FÉLELMETES..... :shock:
Nekem mondod???Annyira megmagyarázhatatlan érzés, hogy a végjátékot játszuk...hihihihi!
Izgi nagyon...és ez a várakozás....pffff...mert hát ugye azt szokták mondani, gondolom Te/Ti is hallottátok már eleget, hogy +/- 2 hét....!Meglátjuk...! :wink: :)
Itt nálunk nagyon jó idő van a lakásban! Szellőztettem már 2szer....jól tartja a melegez ez a lakás!
25,2 fok.

Menion!
Ahogy Vivi irja, 35.-36. héttől hetente 1 alkalom...a 39.-40 hétig, ha addig nem szülsz meg akkor 2 naponta!

Gabi!
Szupi, hogy jól aludtál! Nekem sem kell főznöm!
Apa itthon maradt, innen dolgozik! Szeretjük ezeket a napokat! :wink: :)

Hencsi!
Nekem is volt derékfájós időszakom, de elmúlt, valószinűleg tágul a csipőd is....Nem akarsz szopipárnát és azzal aludni, engem rendbetett!Mert nem tud derekad és a csipőd, ide-oda csúszkálni, hanem egyenesben tartja a gerincedet teljesen, Én már mindenhova használom, tévézéshez, most is amikor a gép előtt ülök...! :)

Erika!
Hát még mindig nem tudom mi ez, most reggel nem kentem rá olajat, hanem befújtam aloe vera firsttel...kicsit megnyugtatta!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hencsi!
Én csak most,hogy beteg lettem akkor vettem be gyógyszert. :? Sajnálom,nagyon rossz lehet így dolgozni. :evil:

Orsi!
Szuper,hogy minden oké az nst-vel.És a vörösvérsejttel mit lehet csinálni?

Kép
cukigabi
Budapest

Yokka!
Nah, milyen jó....Suzy mindenben segit majd Neked! :wink:

Gabi!
Telefonos segitséget kértéééél? :-D :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok! :D :wink:

Yokka
Üdv itt nálunk!mesélj valamit magadról!nekem sincs választott orvosom,amikor megyek a vizsgálatokra akkor az éppen ott levő dokihoz kerülök.

Puszi mindenkinek!!! :D :*

hencsi25

Gabi!
Nem tudom, de az aszisztens megnézte, szerintem, ha hatalmas probléma lenne akkor maradnom kellett volna! Hivtam a soproni védődőmet....nem vette fel, megkérdezem tőle, mi ez?!
:? :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Elég picike vagyok úgyhogy gondolom azért is fáj ennyire.De lehet kipróbálom azt a szopipárnát!Hátha segít!

Gabi
Még jó hogy ma csak fél2ig dolgozunk!Tovább biztos nem bírnám!
egyszer ez is csak elmúlik! :wink:

Jók legyetek lányok,vigyázzatok magatokra meg a bébikre a hétvégén!!!

Pusszanat :wink:

hencsi25

hencsi én is úgy tudom nincs rá jó trükk nekem is úgy fáj majd1meg őrülök...de főleg este és van hogy alig bírok felkelni pisilni...még a maszírozás segít de nem sokat...

wivi schorsi köszi akkor még van időm :D

kiváncsi vagyok meddig tudok dolgozni..a december majd szerintem felejtős lesz ha így betáblázzák vizsgálatokkal az utolsó heteket...

Kép
menion
Budapest

Menion!
Hát eléggé betáblázzák: NST, vérvétel, UHok, szülőszoba látogatás, aneszteziológussal konzultáció....egyebek...
Elég sok idő, védőnői látogatások, amikor kijönnek.... :? :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

az nst-kre adják az időpontot vagy azért lehet egyezkedni?

mert én nem dolgozok csak havi 8-10napon (bár akkor 07-19ig) és azért kérdezem hogy tudjam mit várhatok...ma is melóból irogatok :)

Kép
menion
Budapest

Menion!
Én magánba járok, ezért Én egyezkedhetek, de előre lefoglaltam az összes péntek reggeli időpontot!
A kórházban szerintem fix időpontot adnak majd....de nem tudom pontosan és hülyeséget sem szeretnék irni....amikor bementem szülőszoba látogatásra, akkor ott ugye több NST gép volt....de annyi Kismami ült ott, hogy huhhuuuuuuuu.....és már panaszkodtak, hogy időre jöttek, de már 1,5 órája itt ülnek!
Persze ez nem lehet általános...DE....9 hónapos terhesen....végigvárni...! :) :(
Persze valószinű minden kórházban másképpen működik!!
:idea: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Kismamik!

Most tudtam beszélni Edinával. Apor Anyukájával!
Bement NSTre, tegnap előtt....és a doki megvizsgálta, majd közölte Vele, hog a jövő héten külföldre utazik....és hát itt nagyon úgy állnak a dolgok, hogy Apor teljesen lent van, 3 ujjnyira nyitva a méhszáj...Mi legyen, akar-e szülni?
Persze Edina mondta, hogy igen, mert már tényleg nagyon kész volt se éjszakája semmi....dagadt...vizesedett....
Burkot repesztettek délelőtt 10 órakor, majd közölték vele, hogy nincs szülőszoba, mert mindegyik foglalt, várjon egy picit....folyó magzatvizzel....érkező fájásokkal várt jó fél órát a folyosón... :roll: :shock: , majd felszabadult az egyik szoba és oda befektették, jöttek a fájások, azt mondta nagyon kemények voltak....2 óra múlva betoppant a szülésznő és az orvos...és már bent is maradtak, mert Apor feje már kint viritott...és két nyomásra kint volt!
Durva! :shock: :shock: :shock:
Gátvédelem volt, szépen sikerült!
Apor adatai: 3660 dkg, 57 cm...... :P :)
Szóval szép fejlett Baba, ha még bent marad 1,5 hétig akkor mekkora lesz basszus....lehet meg sem birta volna szülni! :!:
Edina nagyon vékonyka, alig volt hasa...nem is értem hogy fért el ekkora Baba benne.... :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

júúúj...nagyon szuper!gratulálok neki!
bár volt egy rossz félórája hogy nem volt szoba de én nagyon irigylem...én is szeretnék így szülni nem váratlanul rohanni be lélekszakadva éjszaka közepén...
nem semmi anyuka! ügyes volt!

Kép
menion
Budapest

shcorsi
majd megkérdezem hogy a magánrendelőben van-e gép de nem hiszem...gondolom a klinikán nagy lesz a sor a gépre...fel is vagyok készülve ezekre lelkileg...igaz nem tudom nagy pocakkal mennyire lesz jó élmény de gondolom kibírom...más is túlélte más :?

Kép
menion
Budapest

Hát igen! 2 óra...álomszülési idő....de azért kitör a frász rendesen.... :shock:
Burokrepesztés....folyosó...hmhm....
Igy is úgy is be leszek szarva szerintem, de hát ha menni kell akkor menni kell...
Meg kell születnie a Kisbabáinknak! :) :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?