A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:49-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

A köv. tali nem tudom, hogy mikor lesz, de javaslom a Kiskakukk éttermet a Pozsonyi úton. Én ott még rosszat nem ettem.

Kép
katy76

Sziasztok!

Utólag is egészségetekre! :wink: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81!

[quote="nyuszi81"] írta:nyuszi81n megfejtettem a rejtélyt,hogy miért iszik annyit Lili éjjel: mert vacsira sonkát,virslit kap,amire nyilván vedel. Tegnap is megevett 3 db virslit :shock:!! Nem is csodálkozom,hogy szomjas rá. Persze kenyeret nem eszik. Most komolyan,mit adjak neki vacsira,nem eszik meg mást.... Úgyhogy ez egy ördögi kör...

Változott valami azóta? :?:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Tiedapa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Azért havonta beleférhetne egy-egy este.....

Még egy étterem eszembe jutott, ahol szintén finom a kaja: Szilvakék paradicsom a (XIII.) Pannónia u. - Katona J. u. sarkán. Pub jellegű, jó kaják, termetes adagok, fiatalos hangulat.

Pici lányom nemrég hagyta el az irodaházat. Fent voltam a főnökömnél, mikor jöttek, feljöttek, hát Petrát látnotok kellett volna! Baromira élvezte! Az én irodámat már ismeri, abban már nincs nagy izgalom. A főnökömnél bezzeg millió újdonság, sőt, még a vezérigazgató szobájába is átment, ott meg aztán annyi kincs van, hogy Petra alig győzte megfogdosni őket.

Egy belépőkártyát a nyakába akasztott, egy másikat meg rágott és úgy jött-ment. Besza@rás aranyos volt.

Apukája természetesen kacsán adta rá a cipőt, picit nehezen is közlekedett. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

tike!

[quote="tike"]N írta:tikeyuszi: Nézd a jó oldalát, Lili legalább megeszi ezeket :wink: Hédi nem eszik meg semmilyen felvágottat, se a virslit :roll: ő inkább eszi a kopasz kiflit...

Főtt tojás, sajt, lekvár (uram bocsá' valamilyen pástétom), körözött, padlizsánkrém..., ezek sem mennek? Esetleg kalács? :roll: :roll: :roll:

[quote="tike"]J írta:tikea és ő beszél is álmában :lol: :lol: Múltkor csak hallom ám a sötétben,hogy vau...kak ( kakas)...pfuj ( azt hittem ébren van, de ekkor is csukva volt a szeme) Mondjuk ha ebben rám ütött, akkor lesznek még érdekes dolgok :wink:

Részleteket kérünk, bitte! :wink: :lol: :lol: :lol:

[quote="tike"]M írta:tikeég a lakáson belül sem tudok tőle mozogni,mert hacsak kimegyek a konyhába visítva fut utánam és csimpaszkodik a gatyámba.

Nálunk ez úgy néz ki, hogy egyfolytában jön utánam, körülöttem sertepertél, de nem csimpaszkodik rám. Viszont, ha szeretnék vele játszani, akkor nem feltétlenül szeretne velem szóba állni. Inkább csak akkor, ha ő kezdeményez. :o :roll: :roll: :( :lol: :lol:

Legújabb "játéka".
Manónak van egy kis sámlija a fürdőszobában, azon állva mos kezet. A mosdó alatt mosó-, és tisztítószerek vannak egy polcon. Hugi leül a sámlira, szembefordul a polccal, és elkezdené pakolni a cuccokat. Kb. úgy, mint ahogy a boltokban csinálják az árufeltöltést. :lol: :lol: :? :? :? :? De mindig lebeszélem róla, és most már szinte állandó jelleggel zárva van a fürdőszoba ajtó. A mosást is igyekszem úgy csinálni, hogy ne lássa, hogy a flakonokhoz nyúlkálok. Különben nem érdekelné.
További új kedvenc, hogy a billenős tetejű szennyestartójukba pakol mindenfélét: a testápoló olaját, Hupikék törpikéket, fültisztító pálcikát, és hasonlókat. Mondtam is Apának, hogy ha nem talál valamit, akkor élből ott keresse. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodin az "ösztroribis" pólóm mellé csináltatnék egy "Nyaralóm van Egyiptomban, wazzeeeeg :twisted: " pólót is :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

gabi1!

Tényleg jó sokáig nem jelentkeztél. De így értehető. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="gabi1"] írta:gabi1n is beülök az iskolapadba. Elvileg felvettek a fősulira de sajna a védőnő szakra 1 pont híjján nem vettek fel, mert nem fogadták el a felnőtt szakápolói végzettségemet, mondván hogy az már régi.
Áááááááááááááááááá...........!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x Biztos nem ütött volna meg a guta. :roll: :x :x :x :? :?
Az erő legyen veled! Alighanem szükséged lesz rá. :roll: :roll: :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

pagika!

[quote="pagika"]H írta:pagikaelló!
Bocsi, hogy így kezdem, de végre van kaki!!!!!! Most mondjátok meg, hogy lehet egy sz@rnak így örülni? De én mégis tudok! :oops: :lol: :lol: :lol:

Igen, erre szoktam mondani, hogy az élet apró örömei. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(De most komolyan, gondoljatok bele! Szar napotok van, semmi nem jön össze, a tökötök is tele van. És akkor még történik valami, ami ezt megtetézi. Ilyenkor :x :x :x :x lesz az ember feje, de más szemszögből is lehet nézni a dolgokat: "Ma sem törtem el a kezem, hagytam el a táskámat, ment tönkre a tévé", és mindent fel lehetne sorolni, ami nem kifejezetten jó történés, de problémát se jelent. Rögtön sokkal jobb lesz! :wink: )

[quote="pagika"]J írta:pagikaa és a bölcsisek megnézték a lányokat alvás közben. Azt mondja az egyik, hgoy milyen kis vékonyak. Hát szerintem nem azok. Tök normális 1 évesen (na, jó 14 hónaposan) 10 kilósnak lenni, nem? Meg amúgy is magasak. Szerintem. (már csak azért jött fel, mert hogy ilyenkor sokat betegeskednek és erre mondta, hogy ők lehet sokat lesznek itthon, mert milyen kis vékonykák, de hát nem is ettől függ!!! irgum-burgum! Akkor se!!!! :evil: )

Ennyi idősen 10 kilósnak lenni tökkkkkkkkkkéletesen ideális! :x :x :x :x (Pláne, ha még azt is hozzá vesszük, hogy kisebb súllyal születtek. :roll: :roll: :? :? :? ) Le sem írom, hogy Hugi a percentilis táblázat alapján fél kilóval van az alsó súlyhatár alatt. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem azon van a lényeg, hogy átugrani, vagy megkerülni könnyebb-e a gyereket hanem, hogy mennyire egészséges. Ez az egyetlen szempont.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! gondoltam rátok tegnap este miközben egyedül vacsoráztam,mert enyémapa behisztizett a kaja miatt és faképnél hagyott az asztalnál :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bond: sajt,lekvár, májas bejövős, a napokban gondoltam,hogy csinálok tojáskrémet próbaképp. Ti mézet adtok már a gyerkőcnek? Hédi taknyosodik,gondoltam teszek a teájába...

[quote]t írta:ike írta:
Ja és ő beszél is álmában Múltkor csak hallom ám a sötétben,hogy vau...kak ( kakas)...pfuj ( azt hittem ébren van, de ekkor is csukva volt a szeme) Mondjuk ha ebben rám ütött, akkor lesznek még érdekes dolgok
-

tudnotok kell,hogy nagyon szeretm a telet, amikor hideg van és szépen esik a hó és mondjuk éppen nem kell sehová menni,lehet nagyokat sétálni stbstbstb Havat lapátolni meg egyenesen imádok...egyszer az éjszaka kellős közepén apa arra lett figyelmes,hogy ráncigálom elő a szekrényből a síoverált,sapkát stb. Kérdezi,hogy hová mész? mondom havat lapátolni....te hülye augusztus van :shock: Reggel persze nem emlékeztem rá, bizonyítékképpen elölhagyta a ruhákat amiket előráncigáltam :lol: :lol: :lol: :lol:

mennem kell,mert ma végre lesz 2 vendégem masszázsra, már ki is találtam mire költöm az árát...neeeem a villanyszámlára ááá :twisted: :twisted:

Hédi elaludt kaja közben az etetőszékben :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

[quote="czigka"] írta:czigkalom: sorbaállok én is, és nem csak apával. :oops:

Ejjj, de hosszú lett a sor, ledér asszonyok! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="czigka"]S írta:czigkazerintem sem vékonyak (illetve azt nem látom, de nem könnyűek, az tuti). Azért ami belőled bő egy évvel ezelőtt kipottyant, az mára már 30 :shock: kiló. Mennyit akarnának?? :x :

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="czigka"]1 írta:czigka3-tól azért több, de kinézni nem nézett ki sokkal többnek. :lol: :lol: Most meg már deresebb, mint a határ. :? :? :twisted: :

Nem lehet, hogy te vagy az oka, miattad őszül? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

boo!

[quote="boo"]A írta:booz a gáz, hogy amikor érdeklődtem az információnál, hogy vmi szájenszfiksön alapján esetleg vki nem adott -e le egy pénztásrcát, akkor közölték, hogy ez gyakori eset az Árkádban, több "csapat" is dolgozik, és ált kimennek, és a lakótelepen, vagy a metróban dobják el a tárcákat már a pénz nélkül :(

Tudom, hogy rohadjanak meg, meg az már nem olyan, meg hasonlók, de esetleg nem próbáltad megkeresni ezeken a helyeken? Ha már ennyit jelentett neked. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

csibe83!

Mi is gumicsizmát vadászunk mostanában, csak Manónak. :roll: Hugi majd az ő cipőjét fogja "hordani". (Azért ez a megfogalmazás, mert tökig hóban, sárban nem nagyon fogom járatni, ha nem muszáj. Inkább maradok a babakocsinál, és a szánkónál. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nagyon jó volt tegnap kimozdulni,tényleg rendszeresíthetnénk. :D Mondtam is apának,hogy máskor is elmegyek,mert Lili csak egyszer kelt,de akkor is vissza aludt,én még nem is voltam otthon :lol:
Kaja tényleg felejthető volt :lol: Leroyba is elmehetünk,szerintem ott elég jó a kaja.

Katy! De édes lehetett Petra,ahogy apa mellett aludt :lol:

Lois! Jó időt futottál ebben a fos időben :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

gabi1!

[quote="gabi1"]A írta:gabi1 szomszédunknál meg betörtek éjjel, ott aludtak és az ágy mellől még a laptopot is elvitték, meg kp 2 millió ft-ot.

Nem tudnám reggel eldönteni, hogy mit csináljak először: szívinfarktust kapjak, vagy inkább f...am magam össze. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiotond 10,5 kiló, és sztem "normális" a testalkata :lol: . Kisdagi barátja midig jócskán verte kilóban, mégis sokkal betegesebb szegény, már immunerősítőt is kapott :( .
Szóval ez egy nagy hülyeség :evil: . Ezek szerint apa sose kéne, hogy beteg legyen? :twisted: Akkor csak szimulál néha! Eddig sejtettem, de most megyek elő is veszem ezért :twisted: :lol: :lol: .

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Mi fél tízkor keltünk :oops: 8) . Apáék is csak 9 után értek haza, így tovább is aludt a bébi :wink: . Vacsit ő se nagyon kapott, csak egy banánt, aztán lefekvéskor a tápit, mégis jól aludt, sőt apa szerint jobban, mert reggelre nem kellett kakilnia, így nem arra kelt. Lehet, hogy csökkentenem kéne a vacsiadagját, úgysem egészséges tele hassal este... :roll:

Kaja nekem sem volt nagy szám :? . Az előétel fincsi volt, de attól sem vágtam magam hanyatt, a főételem inkább rossz volt, a desszert meg így jó volt, hogy csak a "lepattanóra" mentem :lol: :lol: :lol: . Nem baj, legközelebb a Burger King-be megyünk :lol: :lol: :lol: . De amúgy ha már pizzéria, én tökre szeretem az Il Trenot, sőt én a magyaros, csárda jellegő éttermeket is csípem, szóval lehetne ilyesmi...

Amúgy nagyon jól éreztem magam, mint mindig :D . Lois, gyere gyakrabban!!!!!!!!! :wink:

Lois!

Képek nagyon édik!
Múnvolking :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nem lehet, hogy mást vacsiztak? :roll:

Katy!

Reggel vhogy az ugrott be, hogy de ennék vmikor egy jó kis vasalt csirkecombot. A Kiskakukk főételei így kezdődnek: vasalt csibecomba házi sűlt burgonyával.... :lol: . Szóval mehetünk :wink: . A többi kaja is nyammi :lol: .

Az első mamitalin azt beszéltük, hogy havi egyszer csinálhatunk egy ilyet. Annál ritkábban nehogymááár :? :lol: .

Szilvakék paradicsomot ismerem: ott rúgtam be másodszor életemben, 15 évesen :oops: :lol: . Exem arra lakik (lakott?).

Petra "gyárlátogatása" :lol: :lol: :lol: :lol: .

Tike!

NEm akarnál álmodban mondjuk mosni, vagy mosogatni? Reggelre kevesebb lenne a szennyes 8) :lol: :lol: :lol:
Mér nem hagyod aludni azt a gyereket? :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

pagika!

Én is vakarom a fejem mostanában, hogy milyen téli ruhákat örökölt meg Hugi (már úgy értem, hogy mi az amit hordani tudna) illetve, hogy Manónak mit kéne venni télire. Szerencsére egy nagyobb gyerekkel már könnyebb, szerintem. :wink:
A legnagyobb gondom az, hogy:
- el kéne tenni a kinőtt cuccokat...
- ... és azokat, amik még nagyok
- harmadik csoport azok a ruhák, amelyek most hordhatóak majd, dehát nem lehet elől az összes egyszerre
- és valahogy mindezt a két gyerekre leosztva, hogy ne keveredjenek a dolgok.
Csakhogy nincs mibe tennem. :roll: :? (Legalábbis kulturáltan, nem pedig zacsiba, vagy zsákba, amiben egy idő után összegyűrődik, szétborul, akármilyen szépen is teszem el) Se dobozaim, se helyem, csak a fogam, amit szívok. :? :? :? :?

[quote="pagika"]M írta:pagikaa megyek én is vásárolni egy-két dolgot. Pl. kellene cipő a lányoknak, mert most elég hülyén néz ki, hogy még szandált adok rájuk. Amit kaptunk cipőket az unokatesóktól, pont kicsik már, nekik nyáron volt ekkora lábuk, szóval csak nyári van. Képzeljétek, nem jó rájuk a 20-as téli cipő/bakancs. Viszont a szandálból jó a 20-as. Lehet teljesen más méret kell a téliből, mert hogy az zárt, meg bélelt? De akkor mekkorát vegyek, mert nekünk van itthon egy ilyen műanyag lábmérő (elaphanten-es) és az alapján a lábuk pont a 20 és a 21-es között van. Az azt jelenti, hgoy téliből inkább 22-es kellene, ha még a zoknit is számolom, meg hgoy egy kicsit nagyobb kell nekik, ne rögtön nőjjék ki? Ti mekkorát vennétek? Mert nekem ugye nehezebb, mert én úgy csináltam a szandálnál is, hgoy kinéztem egyet, amiből volt méret, hazavittem és megbeszéltem az eladóval, hogy otthon próbáljuk fel, ha nem jó, visszahoznám, be nem viszem a három lányt a boltba. Hacsak nem találnék még két felnőttet, akik segítenének. Jó lenne két ráérő barátnő...

Na, ez is egy olyan dolog, amiről a fene se gondolná, hogy ilyen nehézkes lehet. :roll: :roll: :roll: :lol:
Az eltérő számozás nem évszak, hanem gyártó :x :x :x :x függő. Maradjunk abban, hogy leginkább csak egy körülbelüli értéknek felel meg. :? :? :? Téli cipőknél tényleg nem árt, ha egy kicsit "rászámolsz", de ne legyen majdúgyisbelenő méretű se, mert az meg nem fogja jól tartani a lábát. (Te sem tudsz normálisan közlekedni a te lábadnál 1-2 számmal nagyobb cipőben. :lol: :lol: :lol: :lol: Hát, még ők, akik csak most kezdték!) Inkább egy picit(!!!!) nagyobb legyen, semmint szorítson, de sajnos bele kell törődni abba, hogy pár hónapig tudják csak hordani őket. :roll: :roll: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

katy76!

[quote="katy76"]A írta:katy76pa ott hagyott a boltban egy tízezressel, és kivitte Petrát. Én meg csak válogattam-válogattam, aztán nem ki kellett pótolnom? :roll: :lol: :lol:

Szerinte nekem az Isten pénze se lenne elég, de mindig csupa hasznos dolgogra költök... :oops: :oops: :lol: :lol:

:roll: :roll: :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van még árpája Petrának? :?:

Kép
Kép
200907?

nyuszi81!

[quote="nyuszi81"]S írta:nyuszi81zopi elhagyás :cry: Lili még nyomatja este,de inkább már csak szórakozik közben,úgyhogy szerintem én is el fogom hagyni,vagy hagyjam,hogy ő ne kérje?

Reggel már csak hirtelen szomjoltás jellegel van, az egyikből. Utána van csak az átöltözés, és a reggeli. Este, a fürdés után mindkettőből van, de azokon is inkább csak bohóckodik. Szóval, nekünk sincs már sok hátra. :roll: :roll: :roll: :(

[quote="nyuszi81"]M írta:nyuszi81a felhívtam a védőnőt,hogy mit tanácsol az éjszakáinkra. Bár a miénk szabin van,egy tök kedves csajt fogtam ki és azt mondta,hogy legyünk türelemmel,el fog múlni,tapasztalatból mondja,neki is volt ilyen periódusa a gyerekével. Ha gondolom,választhatom a drasztikusabb módszert is,de nem érdemes,mert le fog szokni erről.. Hát,kiváncsi vagyok.Sírni hagyni én sem akarom,mert tényleg nagyon durva frekvenciája van :lol:

Na, jól ki lettél segítve! :? :? :? :? :?

Minket tegnap éjjel szórakoztatott Hugi. Hajnal 3-kor elkezdett sírni. Apa egy darabig szó nélkül bírta, de mondtam neki, hogy nem, nem hozzuk át, mert akkor rá fog kapni, és vissza szokik arra, hogy ne aludja át az éjszkát (pláne, velünk akar aludni). Mivel vészes nem volt a dolog, hagytuk. Több-kevesebb szünettel kb. reggel fél hatig nyomatta. Fél hétkor keltünk, marhára kipihentük magunkat. :roll: :roll:
Pelussal nem volt gond, éhes, szomja nem volt, csak nem akart aludni, ki akart jönni. :roll: :roll: :? :? :? :? Amennyire nem aludtunk Apával, annyira megtette Manó helyettünk: egyáltalán nem ébredt fel rá, pedig egy szobában alszanak már jó ideje. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az, hogy mi fáradtak vagyunk, az egy dolog, de nála lett volna necces, ha nem piheni ki magát. De kipihente. :shock: :P :P :P
(Amúgy Hugin sem látszott meg az alváshiány. Délelőtt kilenckor letettem, de nem tűnt úgy, mint aki majd' összerogy a fáradtságtól. Kb. fél órája ébredt fel. :roll: )

Kép
Kép
200907?

loislane!

[quote="loislane"]B írta:loislaneasszus meglátja a kezemben az orrszívót és szalad el, sőt tegnap frankón elbújt a előlem. De tök cukin csinálta, olyan mint egy kis strucc, azt hiszi ha ő nem lát engem, akkor én sem látom őt :roll:

Manónál ugyanez:
- Elbújok, keress meeeeeeeg! :P
És ezzel el is bújik egy bazi nagy nyílt tér csücskében:
- Itt vagyoooooooooookkk!
Azt hiszem, ezt még gyakorolni kell egy kicsit. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Pagika!
Kakaság :arrow: Éljenéljen :D :D :D
Zéténnyel szerencsére nincs ilyen gond, de az unkahugim rémes emésztésű volt a hozzátáplálás kezdetétől vagy 3 éves koráig. Nagy tételben vették az összes csudaszert, de minden ideig-óráig volt csak jó, utána jött a gyötrelem elölről..

Mi változott meg 3 éves korában? :?:

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Ja el is felejtettem reagálni :arrow: Egyiptomi nyaraló :arrow: Na kapjadbemostmá' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

boo!

[quote="boo"]P írta:booocok
tényleg magadnál hordjad a dolgaidat, jobban mondva magadon! mert nekem is azért lógott a babakocsin a cuccos, mert abban van a pelusozó felszerelés, és az etető kellékek, plusz kaja, és az egyéb apróságok, és hát ez az ért nem 20gr, így nem akartam sosem magamon hordani :arrow: így most kénytelen leszek váltani, és ezek a babás dolgok maradnak a kocsin, az értékeimet pedig vhogy magamra kell aplikálnom :roll:
ma megnéztem ezeket az átdobós kis irattáskaszerűizéket, :oops: én ezeket nem tudom magamon elviselni, annyira nem az én stílusom, a kis vékony pántlikájukkal :roll: :? így találni kéne vmi "szép" övtáskát, aminek elég hosszú a pántja, hogy keresztben legyen rajtam :roll:
a sima táskát már próbáltam, de ahányszor előrehajolok hozzá, lecsúszik a vállamról, és mint a lengőteke vágná pofán a gyereket :roll:

Nálunk ugyanez: alátét, 2-3 darab pelus, termékminta (tehát kis kis adagos) popsikenőcs, kis kiszerelésű popsitörlő egy zacsiban. Egy másikban egy üveges kaja, egy textilpelussal, és egy kanállal. Ezek a babakocsi aljában. Van, hogy odakerül a kabát, (esetleg takaró), táska is (szigorúan alulra, legbelülre tuszkolva, és pánttal befelé, hogy ne lehessen hirtelen kikapni!). Ha a kisebbik kocsival megyünk, akkor arra időnként rá szoktam akasztani a táskát, magam elé, a szarvára. Csak azért nem szeretem, ha a vállamon lóg, mert lefelé való mozgólépcsőzésnél konkrétan leesik a vállamról.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na mi van, teljesen kibeszélgettük tegnap magunkat, mi? :lol:

Nekem jó fos napom volt :? . Tegnap elkaptam tőletek, és hazahoztam Botondnak a fogzást :twisted: :lol: .
Reggel már taknyosan kelt egy picit, de nem sokkal később már ömlött a nyála is, úgyhogy sztem nem megfázott (nem is nagyon volt hol), hanem jön a foga. Na de hogy a hova siet?! Már most 12 foga van. Ez már tuti a bölcsességfoga :lol: :lol: :lol: .
Ennek örömére iszonyat nyűgös volt ma, ráadásul engem is kikészített az idő, szédelegtem, hulla fáradt voltam, és hányingerem volt. Jól kijöttünk egymással :twisted: :lol: .
Gondoltam, egy kiadós séta majd felfrissít, ezért átsétáltunk Niki bnőmhöz, de azt is végignyígta, én meg csak fáradtabb lettem :twisted: . Ott viszont jól elvolt, én meg fetrengtem a kanapén :lol: .
:arrow: Megyek is aludni, mert szétesik a fejem :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor a Marzano leszerepelt :arrow: az én kajám is felejthető volt :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy az este szuper volt, mikor megyünk legközelebb? :-)

Kiskakukk jóó ötlet!
Szilvakék fiatalos hely???? Ez aranyos, miért mi öregek vagyunk? :? :? :? :? :? Na jó, én lehet hogy egy kicsit igen... :oops: :oops: :oops:

Dodi,

nekünk is ugyanilyen napunk volt :? :? :? :cry: :cry: :cry:
Nyűgösen kelt, másfél órát aludt csak (persze pont akkor ébredt, mikor bevackoltam magam az ágyba, hogy akkor most szundi), délután nyügi volt, mi is sétáltunk és játszótereztünk terápiaképp :lol: :lol: :lol: qr

Kérdezted még anno, mi volt a másik nevünk: Kolos. Jó hogy Apa nem azt választotta, már nem annyira tecc... (viszont a vezetéknévhez még mindíg qrva jól hangzik)

Katy,

Petra és Apa alvása nagyon édes lehetett! Kép van?

Boo,

dokinál mi volt?

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és nekem is car napom volt... fáradt voltam és nyügi :arrow: este megszállt az ihlet, és rájöttem, EGYEDÜL akarok lenni kicsit. Úgy egyedül, hogy nem rohanok haza Nimródhoz vagy intézni valamit, csak úgy, nyugiban pihizni, olvasni, nem csinálni semmit.

Közöltem Apával, aki besértődött... hogy gondoljak már bele hogy ez milyen dolog, és egyáltalán hogy jut ilyen eszembe :arrow: de én ilyen vagyok, megfojtanak egy idő után mások, legyen az bárki... de nem érti még...

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is itt, a kezemben aludt el a gyerekem hüppögve.... ilyet nem csináltunk ......... kábé soha :shock:

Nekem mindegy hova megyünk kajálni, én a társaság kedvéért megyek :roll: Bár jól nem laktam. Mikor hazaértem, a Drágám ébren várt, és mikor mondtam neki hogy tök éhes vagyok, akart nekem kaját csinálni.... :oops: :roll: Hát jól van :arrow: ufo, na bevallom :)

Én aludtam délután másfél órát Zétény háromórás maratoni szunyája alatt..na ilyen se volt minikora óta. Mármint hogy alszom vele :oops:
Utána elmentünk tricajozni (ezt Csibétől plagizáltam) 8) Itt tök szép napos idő volt, melegem is volt, elszoktam tőle. Meg felavattuk az új Falcon szandálcipőt, ma jött meg, nagyon cuki ez is.

Pocok!
Mióta írtad ezt a Kolost, nekem azóta itt a bogár a fülemben. Már ha ti nem lövitek le, akkor lehet beleraknám a kalapba.

Nyuszi!
Mi volt a fülészeten? Odaértél 15.28-ra?? :lol:

Boo!
Tudom hogy moziesten vagy, ezért nem is firtatom a dokit, de holnap számolj be :wink:

Bond!
Nem volt az unokahuginál olyan egyik napról a másikra markáns változás, inkább folyamatában javult. De még az ovi kezdetén is voltak kakagondok. Óvónénik is aranyosak voltak, és szobroztak a vécén gubbasztó kiscsaj mellett :roll:

Tike!
Méz tudtommal két éves korig nem mehet. Alvajárásod :shock:
És mi volt a férjednek a problémája a vacsorával??
Na és mire költöd a masszáspénzt? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Öööö, lehet ezt én is máshogy csomagolnám be :roll:
Megteremteném rá az alkalmat, de nem tenném hozzá, hogy arról szól a kimenő, hogy lepattintsam a családot. Főleg ha a Kedves nem egy elvonulós típus. Mert aki nem olyan, az nem igazán érti meg.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

UfoC :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: aztaaaaaaaaaaaaaaaa, tényleg nagyonnagyon UFO!!!! Te mázlista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt is szép napos idő lett délután, én rövidujjúban játszótereztettem a sarjamat :lol: :lol: :lol: kismalacot játszott a vizes homokozóban, durván nézett ki...

Kolos :arrow: ne viccelj már, miért ne rakhatnád bele a kalapba????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Jövő szerdától egész szombat estig enyém a kocsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(apa elutazik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Babás tali valamikor?
(szerdára és péntekre napos 23 fokot írnak... naaaaaaaaaaaaaaaa??????)

KépKép

KépKép
kispocok13

és hogy csomagolnád?
(mert ha nagyon becsomagolom, akkor nem biztos hogy lejön az üzenet...) tanácsot pls

KépKép

KépKép
kispocok13

na jó, elmegyek tentézni :arrow: holnap délután jön anyósom, mert este bulizni megyünk :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

miért volt Zé ölbenelalvóshüppögős? :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Látom tegnap minden baba nyűgi volt :cry: Tuti a melegfront,rengeteg baleset is volt az utakon. Lili is dilaj volt,de ez nem újdonság mostanában :lol:

Lois! Igen,odaértem :D :D Semmi baja szerencsére,azt mondta,hogy lát egy pici fülzsírt,de nem nyúl hozzá( még jó :twisted: ) és bő vízzel mossuk neki minden este ki.

Pocok! Én teljesen megértelek,én is érzek ilyet - mostanában elég sokszor :lol: Hogy értetted,hogy pár napra elmenni és egyedül lenni vagy csak pár órára? Zoli mondjuk szerintem nem szólna semmit,ő küldene,mert tisztában van vele,hogy mit csinálok egész nap. Ő nem bírná - és ezt nem is titkolja.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Szar az idő. Fiam anyáméknál Debrecenbe, hétfőn megyek érte. MÉg milyen jó hogy elakartunk utazni, minden tiszta víz. :twisted: Persze anyám szabit vett ki, szal a gyereket már nem is lehetett lemondani, meg rá is izgultak hogy most már jön az unoka. Eddig tök simán megy minden, Roló szinte meg se érzi a hiányom :twisted: az áruló :lol:
Fiamnak meg se kottyan az időjárás, kvázi leszarja hogy esik az eső vagy süt a nap, csak mehessen :twisted: :lol: van feladat Anyámnak 8) :lol:

Pocok

Én értem miről beszélsz, mért én is ebbe vagyok benne. Most meg még jobban.
Valamelyik nap láttam DVDn az Alkonyat című filmet. Kis nyál vámpíros izé, de mégis most vhogy átjött vmi, vmi ami nekem már elmúlt. Szerelem szenvedély, ami persze tök okés hogy elmúlik és szeretem is a párom. És az sokkal fontosabb és értékesebb de a hiány az akkor is kopogtat. Én mondjuk, tegnap vázoltam ezt, és mondjuk azt is hogy a "keksz"et se akarom csak azért hogy meglegyen a heti x vagy milyen rég volt, vagy mert sajnálom hogy szegény....attól függetlenül, hogy jó vele. Biztos hangulatingadozás, de most egyedül vagyok nélkülük, és rohadt jó. Úgy érzem hogy ez kell nekem. :oops:

KépKép

KépKép
ronmay

Én bírom hogy a Kolos kemény. Szerintem a Zétény sem egy valami hűdelágy :) Öööö, én sztem senki vezetéknevét nem tudom...mármint a gyerekekekét. Ja vagyis de, Botondot, meg Lilit tudom :)
Egy barátnőm volt itt pár napja, megnézte Boo fotókönyvét, és teljesen beleszerelmesedett a Nimród névbe, mondjuk szerintem angyalarcú Nimród i imidzse is dobott rajta. Az ő kislányát Titániának hívják.. erre mondjuk jó darabig nehezen varrtam gombot :oops:

Pocok!
Eeegen, én is esetleg a kegyes hazugsággal próbálkoznék, mondjuk hogy barinős programos szervezek, amiből aztán az utolsó pillanatban a barinő kitáncolna. Én azért jól elmennék, és mikor kisimultan hazaérkeztem elmesélném, hogy bár végül egyedül voltam, így is nagyon klassz volt, és mennyire feltöltött, és hogy mekkora szükségem volt erre. És hogy a Kedves is mekkora istenkirály hogy közben állta a sarat otthon :roll:
Esti sírás :arrow: Köcsög fogak szerintem :? Azért az éjszaka oké volt, fél 10-kor kelt :roll: De este nagyon szenvedett :( Nem tudom mi legyen, mert ő is már két hete kapja este a Nurofent, mondjuk csak 1X, meg kevesebbet is, de akkor is.

Nyuszi!
És 28.-kor mentél be pontosan??? Öööö, ezt az dolgot lehet nehezen tudom feldolgozni :lol: :lol: :lol:
Szuper, hogy nincs bibi a fülecskével :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én az őszinteség híve vagyok, minek hímezni hámozni? :oops: :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Mi eddig egy fogat se éreztünk meg, pedig két rágónk már van.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Lois! Képzeld,24-kor mentem be :twisted: Direkt ránéztem az órára,pont ezért :lol:

Ronmay! Akkor most használd ki,hogy egyedül vagy és csinálj kedvedre való programokat,most még van időd rá :wink: Tök jó,hogy Roló ilyen jól veszi az "akadályokat",bár gondoltam,hogy neki ez sem fog neki gondot okozni,nagyon vagány kissrác :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Ja én is örülök, hogy ilyen, lehet a tesója már sokkal nehezebb eset lesz :roll: :wink: :lol: bár igyekezni fogok hogy ne legyen, csakháát nem mindent lehet befolyásolni :roll:

Nekem már van fiú nevem! :lol: de titok! :mrgreen:
Persze Apja hallani se akar róla, mert főnök urat is úgy hívják, de hát ameddig nem mond mást.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Most kezdtem elővenni a terhesruháimat, azt hittem kevés van..tévedtem :lol:báár még mindegyikből kiesek :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2010.09.10 10:13-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi

Nem akarok programokat, azt megtehetem ha itthon vannak..most csak ülni olvasni netezni, enni, filmet nézni pakolászni akarok készülni a jövőre :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Én is őszinteség párti vagyok, nagyon is. De ebben az esetben szerintem csak bántó lenne belemondani az ember arcába a veriőszintét (legalábbis nekem carul esne). Vagy még csak kegyes füllentés se legyen benne, de a bántó részt kihagynám. Én igazából megértem Pocok igényét is, meg a férje (vagy hogy is nevezzük, nem férj de akkor ki :roll: ?) neheztelését is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Igazad van,de neked annyiból könnyebb(mázlista :lol: ),hogy apa otthon van egész nap,ha fáradt vagy,el tudsz vonulni,vagy csak tudsz mással is foglalkozni,mert ő tartja a frontot addig. :wink: Szerintem Pocoknak ebből van most elege,hogy egész nap a gyerekkel van,ha elmennek ugrani,akkor is ő van Nimróddal,ráadásul itt ez a car idő,ki sem lehet mozdulni:wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois

ömm, én annyira nem értem meg a "férj" neheztelését. Nekünk is jár "szabi". És míg ő dolgozik, teljesen mást csinál máshol jár az agya, nem gyerekezik non stop, nem "szívják" az agyát, vagy máshogy.
Egy nap meg nem a világ vége.

Ha nem lennék terhes már rég spanyolba lettem volna, ami nem mondom hogy "helyes", de ha vki vágyik egyedüllétre, annak jobb ha megadják, mielőtt besokal és vmi apró cseprő dolog miatt meg kilukad a lufi.
Az apjuk meg nyugodtan végigcsinálhat egy két napot nélkülünk, mi hányat csinálunk végig nélkülük? Így legalább nem esnek abba a tévhitbe hogy esetleg unatkozunk otthon...

Nekem nem esne rosszul ha elutazna a párom, tom hogy én is ilyen vagyok. elfogadom, biztos nem mosolyognék rajta...végig csináltam télen 2 hónapot tök egyedül míg ő Patagóniában mászott, szal pár nap ne legyen a világ vége :wink:

És arról nem is beszélve, hogy teljesen másképp áll a dolgokhoz az ember x idő feltöltődés után. Sztem ezt meg lehet érteni. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Itt most nem arról van szó hogy mit kellene megértenie a másiknak, hanem arról, hogy ha tudom, hogy valami szarul fog esni neki, akkor megpróbálom úgy átadni, hogy a legkevésbé bántsam meg vele. Nem egy Anya jogát vitattam a külön eltöltött szabadidőért, hanem csak a megfelelő "bántásmentes" kommunikációért próbáltam kampányolni :roll:

Nyuszi!

Ááá, azért ennyire nem lánglovag az én férjem sem. Konkrétan szerintem így még sosem hagytam rá. Mióta megszületett 2X mentem el úgy a magam kedvéért, hogy nem épp alvásidőben tettem, hanem mondjuk esti programra. Olyan meg hogy fáradt vagyok, elvonulok, gyerekezzél, szerintem sose volt. Mondjuk igényem sem volt rá.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nem tom mi a bántó benne, hogy meg mondom neki hogy szeretnék egy picit egyedül lenni....
Sztem egyenesebb mint azt mondani hogy a barátnémmal ide meg oda megyek, közbe meg nem. :roll:
De persze értem miről beszélsz...:wink: káár hogy én nem vagyok ez a hátulról jövős virágmesélős bujtatott ember. Pedig néha milyen jóó lenne :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Húúúúúúúúúúúúúúúúú, micsoda lavinát indítottam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, az volt, hogy mivel én nem vagyok az a csomagolós fajta (kb olyan lehetek, mint Ronmay :wink: :wink: :wink: ) durr bele közöltem, hogy egyedüllétre vágyom, és el szeretnék menni egy wellness-hétvégére valahova. Na ezen akadt ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bántásmentes kommunikáció - hát igen, sajna nem gondolkodtam, úgy megörültem annak hogy megvilágosodtam amíg masszázsra vártam, hogy mire vágyom...

Nincs durci-morci, csak mondta hogy ez gáz, és nem érti miért kell ez nekem :arrow: ő meg olyan Dodi-féle társ-bújás függő típus (na ez nekem alapból sok amúgy...)
Neheztelést én is értem, nekem sem esne jól, de basszus, ő most lelép 5 napra Lisszabonba, jó hogy meló, de akkor is másfajta tevékenység, kikapcsolódás, és még várost is néz. Jár ugrani, dolgozni, én meg itthon vagyok állandóan. Ő sokszor elmegy bulizni, neki van rá igénye, nekem nincs annyira, ellenben én elvonulnék.
(sebaj, már készül a programterv a jövő hétre :-) ) Amúgy mikor legutóbb nem volt pár napig, sokkal jobban elvoltunk Nimróddal mint amúgy, mert volt autóm és tudtunk ide-oda menni, programokat csinálni. Amúgy biztos ez is hiányzik, mert alapból pörgős típus vagyok, és az itthonlét nagy változás az előző életemhez képest.

Tényleg keményen mondtam, de anno amikor megismert, tudta hogy ilyen vagyok, hiszen végigasszisztált nem egy "elmentemegyedülazadriára" hetet...

Igen, Lois, neked annyiból könnyebb, legalábbis ahogy mi elképzeljük, ahogy Nyuszi írta... ilyen apróságok, hogy mondjuk tudsz egyedül zuhanyozni, vagy WC-re menni... én (mi) nem, mert kis makimajmom (unk) rajtam (unk) lóg. Ami nem baj, imádom, szeretem, de kell egy kis újratöltés. Mint ahogy Ronmay írta... (pl esti fürdetés, apás progi, én addig próbálok netezni a kanapén, rendet rakni az egész napos játszóház feeling után pihenésképp, mire apa rendszerint megkérdi, hogy "nem jössz?" NEM! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: legyenek kicsit kettesben, meg én egész nap gyönyörködök a gyerekemben, minek üljek még ilyenkor is a kád szélén állandóan....

Lois, látod, te pl el tudsz alvásidőben menni vhova, mi nem... azért ez is számít ám...

Ne értsetek félre, nem sokalltam be, csak érzem hogy lassan kell egy kis recharge, különben lehet hogy gáz lesz. Aztán lehet hogy csak az ősz... utálom :twisted: :twisted: :twisted:

De a tegnap esti masszázs kicsit helyrerakott, és lehet hogy a jóga (ha végre eljutok) segíteni fog.

Nyuszi,

nem mondod hogy X óra 28 percre kaptál időpontot??? :lol: :lol: :lol: :lol: jó hogy nincs semmi gáz a fülével!

Nekem meg fel kell hívni a gyerekorvost, elfelejtettem az egy éves kardiológiai kontrollt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Lois,

örülök, hogy barátnődnek tetszik a név :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egy gáz van vele, az amerikai szlengben looser-t, idiótát jelent :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: viszont az arab nyelvben "lázadó"-t :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg ugye a "vadász".

a Titánia nagyon durva....

Boo,

igen, a Kolos kemény, de a Nimród sem olyan lányos-becézős :lol: :lol: :lol:

anyakönyvi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ronmay,

tök jó hogy a fiad ilyen laza!!!!!! Pihizz most, és élvezd hogy azt csinálsz, amit akarsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?