A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi megcsinálom majd a vonalzót csak elfelejtettem a jelszavam és majd ha több idő lesz ezt pótolom,sajnos nekem szita az agyam,takarítás ha Lili alszik próbálok össze pakolni,de csak felületesen,meg mosok most is megyek kiteregetek.
,mert szerinte lesz ordítás nem sokára.Magam vagyok és így komplikáltak a dolgok a párom is csak éjfélre ér haza,de eddig ügyesen vettük az akadályokat,csak épp semmire nincs időm,úgy nézek ki mint egy hajléktalan :lol: :lol: Lili olyan merett szemekkel néz rám sokszor :lol: :lol: De nem panaszkodom mert van egy egészséges gyönyörűségem és majd kialakul minden idővel!!!!

De mondom még egyszer hogy lehet két gyerekkel ezt csinálni felsem tudom fogni :lol: :lol: :lol:

Ircsi még tőled akartam kérdezni csak mindig elfelejtem,a Káli az fizetős a klinikán vagy az egyben van a klinikával???Vagy a Kilinikának külön van meddőségi szakrendelése a Káli pedig fizetős ezen belül,nah lehet hülyén fogalmaztam,de biztos érted mire vagyok kiváncsi,a barátnőmék inszeminációt szeretnének és nem tudják hol támogatják meg ilyesmi.Köszönöm a válasz előre is!!

Kép
bévi

Nah kész a vonalzó gyorsban :lol: de már ébredezik is még ki kell teregessek,megyek puszi csajok!!!

Kép
bévi

Csoda történt!!!!! :shock: Bercibó az éjjel csak kajálni kelt fel :D 3 körül volt egy kis nyöszörgés-morgás, de 10 perc alatt átvészeltük! Viszont fél7-kor ébredt, és ezt szerintem az egész utca hallotta. Muszáj volt pelusozni, mert az éjjel bekakilt, és biz' hozzá nem mertem nyúlni, na ez alatt felhúzta magát, és torka szakadtából mondta, hogy mááááááá.... ez azt jelenti: hozd má' a kaját!

Ébren volt fél9-ig aztán elaludt, kicsit aludtam én is, most kajált és megint alszik.

Én nem sajnálom a popsikenőcsöt, használjuk bőven, így éjjel szinte soha nem cserélek pelust, a popsija mégis gyönyörű.

Kaja közben nálunk sincs mozgás, csak ha kiveszem a cumit a szájából kéri vissza. Ezt meg néha muszáj, mert nem hagyom, hogy gyorsan egyen, és ilyenkor lelassít.

Én itthon főzök, ha Bercibó éppen nem alszik, beleteszem a hordozóba, felrakom a konyhaasztalra, és mesélem neki mit csinálok. Ma is így reggeliztem. Ilyen szempontból nagyon jó gyerek.

Tali: szerintem se legyen mereven kötött időpont, a 3 körül nekem jó.
A párom meg azt kérdezte, hogy lesznek ott csajok is, és fiam Te akkor is így fogsz durrgatni a pelusba? :oops:
limo73

Bévi hogy hogy nézek ki azt hagyjuk :? :( most leepiláltam a lábam gyorsan,eljutottam idáig :D 1 hónap alatt...

Tündi persze nem percre pontosan gondoltam,csak Csillag kérdezte a busz miatt.
Tomi is tépi a bimbót,hátraveti a fejét és húzkodja,hogy miért,nem tudom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Limo durrogtatás :) talán elnézik a lányok majd,Tomi is tud nagyokat :lol: :lol:
Milyen popsikrémet használsz?

Tündi börze szerintem már 6-tól van,mi is korán megyünk(illetve ahogy eszik Tomi)

Clari,mit vigyünk a talira?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="limo73"]
írta:
limo73A párom meg azt kérdezte, hogy lesznek ott csajok is, és fiam Te akkor is így fogsz durrgatni a pelusba? :oops:

nem hiszem, hogy bármelyik fiú le tudná pipálni Zoé-t durrogtatásban! néha az apja el se hiszi, hogy nem én voltam, hanem a lány! akkorákat durrant!!! :lol: :lol: :lol: :lol: és jó büdi! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Jó a 3 körül teljesen!

A címet elküldöm priviben!

Csillag és Tünde már tudják, nekik nem írok ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia!....Most vettem észre az üzit, írtam!

Durrgatás: egyenlőre általában csak hangos, viszont ha produktum is van, na az szörnyen büdi. Elég megközelíteni a kiságyat, már érződik. Az éjjel lehet azért aludt: elkábult magától!

Popsikrém:....sima gyógyszertári, még ingyen felírható, így aztán nem is spórolok vele. A bőrét is azzal kentem, kicsit szárazabb volt a bokája, csuklója, pocija, így testápolóként funkcionált.
A védőnéni odavan, hogy milyen szép a bőre. :)
Sajnos az arca viszont pöttyös....mire az egyik elmúlik, jön a másik...így 2-3-4 pöttyink mindig van.
limo73

Bévi
Klinikán van meddőségi szakrendelés. Inszemet csinálnak ott. 6 alkalommal OEP-támogatott.
A Kaáli is ott van a szülészeti klinika épületében, de lényegében külön cég. Ott a lombikokat csinálják (5-öt támogat az OEP). A Kaáliban fizetős az inszem...

Délelőtt vooltunk társadalmi életet élni. Babamasszázs, szoptatós csoport...
Jó volt kimozdulni, beszélgetni más anyukákkal :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi azt elhiszem...ezért várom nagyon a talit is.

Limo,Tomi bőre is szép csak az arca és nyaka tiszta pötty :?
A cholesterines popsikenőcsöt írod?

evilany

Évi
Nekem azt ajánlották, hogy a pöttyöket kis anyatejjel kenjem le! Szép is lett Katus bőre :wink:

Szép méretei vannak Tominak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Délutáni játék :)

Évi!....Valószínű arról van szó (popsikenőcs), van még néhány összetevője. Nektek nem írtak fel?
limo73

Ircsi ezt kipróbálom!

Limo,de van valami,csak nem tudom melyik,mert 2 félét is felírtak.De én is ezt használom különben,bőséggel :)

evilany

Azért tettem fel két képet lehessen látni, hogy mennyit fejlődött (08. 16 és tegnap). Úgy tűnik nem jött be, sebaj.

Tiva a "napi első" kajáját olyan hangosan fogyasztja, hogy felébred rá az apukája is :D Szuszog, röfög, szörcsög, nyög, iszonyat hangosakat nyel és közben dumcsizik a cicivel :) :) :) Később ennél azért jóval halkabb, de nem totál csendes.

Évi! Gratula a leszokáshoz!!! Szuper ügyesek vagytok!!! Más: nem félsz buszon vinni a kicsit?

Mi ma így mentünk:
Kép

Kép
szilvi35

Szép babócák :)
Csajok nekem a busz miatt lett volna jó tudni :oops: meddig tart a banzáj :)
De majd előbb lelépek(szokásomhoz híven) :oops:
Durrogtatás :) komoly dolog...nálunk ezerrel megy :D
Popsikenőcs...nekem is 2 fajta van.
Van a colesterines és van a cerás (ez jó sűrű).
Én is felváltva kenem Gergő sencijét :)
Húúúúúúú de izgi...megy a fiam csajozni :) :wink:
Bár a fiuk vannak többen...
Sebaj,majd megküzdenek a lányzók kegyeiért :D

Csináltam ma krémlevest :) Maradt még töltött paprika is...
Festettem :oops:
Tibi szerint nagyon nem otthonos a ház.Mondtam neki be kell lakni :wink:
Így a fehér falra mintát csináltam az előszobába...
Most meg túl giccses lett :( (de ő még nem látta-dolgozik 6-ig)
Kíváncsi leszek a véleményére...és hogy egyáltalán észre veszi-e

Kép Kép Kép

A nagy kéket még el is ...tam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most már látom..az a kék nem kellett volna :(
Lehet holnap lefestem fehérre :D :wink:
Piszok hideg van :(

Szurkoljatok,hogy enyém legyen az overál!!! (narancs-fehér-snoopy-s) :D
Este 9kor jár le

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Dia: jaj, Áron történet nagyon jó :)

Csillag: hát Gergő mondanom sem kell nagyon szép, persze minden lányka és fiúka is, de hát a név kötelez :)

Évi: azért Tomika lassan beáll rendesen, és ahogy olvasom növöget :)

Limo: milyen édes a kis drdága meg kell zabálni :) csak-csak észreveszi ő is mikor kell igazán aludni :)

Clárika: apinak meséltem a haspárna dolgot, nézett rám bután, de mondtam, én itten nagyon figyelek, mert minden tanács jól jöhet!!!!

Tündi: Zoé édes lehet ahogy rotyogtat :) De én néha magamon csodálkozok el, hogy én milyeneket nyomok... Gergő már most dolgoziik bennem rendesen :) A börzére nekem azt mondták hogy 7től van ... talán 1ig vagy délig.. én szeretnék elmenni, de ez csak lehet egy álom..... uram kislánya itt van ilyenkor nem mindig csináljuk azt amit én gondolok, persze ez érthető....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: de szép a fal!

Tündi: nekem ezt a linket küldték a börzéről => http://programajanlo.babafalva.hu/tanev ... ke-pecsen/ ---- itt az van hogy 7-11ig. Lehet ez???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: na most nézem, ez nem is jó dátum... inkább nem is szólok, mert össze vissza beszélek :( :( :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Mi van veled? :oops:
Kissé kusza vagy :)
Ugye nem sértődsz meg??????? :oops:

Amúgy minden ok?Jól vagytok?Had dolgozzon az a gyermek odabent :P

Börze-érthető a dolog...

Én is mennék,néznék téli cuccost...de marad teszvesz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gyerekek!
Vastag zsenilia zokni van a lábamon (2) és a gumiklumpám...lefagy a csülköm :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A börzike most volt a hétvégén Kertvárosba. Most vasárnap a vásárcsarnokba lesz bababörze, a múltkor én dél körül voltam lent, és még voltak.
limo73

Csillag jó lett a fal mi a bajod vele?

Limo de édes Bercibó!

Szilvi,Tivadar úgyszintén,ne haragudj én konstatálltam mennyit változott de nem írtam le :) ügyesek vagyok(kendő) én bölcső hordozásba kötöm még..azt az egyet tudom,azt se 100%-osan :oops: szépen visszament a pocid pedig neked nem pici volt :)

evilany

Kép

evilany

azon elmélkedtem ma délután,, hogy vajon a többiekkel mi lehet??? (Woody, Bmaas, Bols...és mindenki, aki nem nagyon jelentkezett szülés után...) :( jó lenne hallani róluk valamit!!!

az összes baba gyönyörű! olyan jó nézegetni a képeket róluk!
Évi, kár hogy ilyen sötét ez a kép, pedig nagyon cuki rajta Tomi!

Kép

Kép
gtunde75

Telefonnal csináltam :(
Zoé kidőlt :)

Én is hiányolom a többieket :(

evilany

Olyan furi Rékám után, hogy nemigen van a babáknak haja... :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"]O írta:clárikalyan furi Rékám után, hogy nemigen van a babáknak haja... :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]G írta:csillagfeny1976yerekek!
Vastag zsenilia zokni van a lábamon (2) és a gumiklumpám...lefagy a csülköm :(

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudsz befűteni? Nem lenne jó, ha megfáznátok...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Képek
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó lenne, ha jelentkeznének az eltűntek is! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika azt elhiszem, hogy fura! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Úgy látszik talis napok vannak. Ma az anyatej világnapja alkalmából volt vmi rendezvény az óbudai művházban, mi meg ott voltunk, volt külön ikres tali, ott találkoztam egy lánnyal az 2010es ikres fórumról. de ha nem lett volna megdumálva, nem megyek, mert ömlött az eső. Persze akkor kezdett szakadni, amikor már eltökéltem, h megyek, és a gyerekeket összekészítettem! Hazafelé meg megálltam at ovi-isinél, és hazahoztam az enyéim és a sógornőm gyerekei mözül is akit már lehetett (isisek közül még nhem végzett mindenki), így 8 gyereket szállítottasm haza :lol: , a 12 évestől a 0 évesig, na, azt látnotok kellett volna, bár az autó 9 személyes, de még így is :lol:

Limo! ne aggódj, az enyémek sem mindig alszanak, néha meg felváltva. időnként meg amikor reggel kilököm a 4 nagyobbat, olyan nyugi és csönd lesz, h azt hiszik akkor kell a nagyot aludni :lol:

Mondjuk ma délután szundítottunk egyet, 2 gyerek az ölemben szopispárnán, én meg kidőltem :D , nagyobbak unokatesókkal játszottak.

Clárika! Nekem meg a hajas babók furák mindig, állatira bírom a frizójukat, de az én gyerekeim mind kopaszkák voltak, némi bébi pihét leszámítva. Sőt, a szempillájuk, szemöldökük is most kezd nőni :) . A szülészeten is volt egy kissrác, nagy , sűrű fekete hajjal és kunkori szempillákkal, tök cuki volt! de egy fodrász gyereknek ki is jár a hajkorona :D .

Bévi! Én megbízható körökből azt hallottam, hogy a meddőségi kp amúgy is jobb "hatásfokú",(túl a nem közömbös piszkosanyagiakon!), mint a Kaáli. Nem tudom, de ezek a helyi hírek!

Claire
claire

Évi! Majd el felejtettem! Gratulálok a nemdohányzáshoz! Ez a párod, vagy te is dohányoztál! Mindenesetre ezt már tudatos gyerektervezésnek hívják! Komoly!
azt is kiszámoltad, hogy ez mennyi pénz? (lehet, h csak nem figyeltem?)
Mivel ünnepeltétek? Csak így tovább!

claire
claire

Claire,a kalkulátor szerint kb 200 ezer pénz,kérdezte is Miki,tudnám hova lett ennyi pénz? Mondtam neki ott fekszik a mózesben :lol: :lol: Mindketten leszoktunk tavaly szeptemberben és akkor hagytam abba a fog.gátlót is :wink:

Pár napja ismét úgy fáj a sebem..alig tudok mozogni tőle...mint az első napokban,látszani nem látszik semmi,itt ott kicsit piros,de nem vészes. Mi lehet a baj?...Pont "hajlatban" van mert valamennyire rálóg a hasam :cry: :cry: lehet ezért?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.09.12 18:56-kor.

evilany

Évi!
Akkor megérte leszokni, nem? :)
Még egyszer grat, és igen jó tominak, hogy felelős szülei vannak!

Seb: pár napja az enyém is "jelentkezett" újra. Szerintem ezek még gyógyulóban vannak, meg sajna szerintem minden régi műtét, sérülés, stb képes időnként "emlékeztető fájni", nekem pl a 22 éves koromban elszakadt bokaszalagom is szokott néha, pedig röntgen sem mutatja ki, hogy hol volt!
Ha piros, meleg, gyulladás gyanús az a gáz, szerintem!

Claire
claire

Évi,
Én is szeretnék gratulálni a cigi elhagyásához, óriási dolog!!!!!

Nagyon szép mindenki babája, most Zoé alvós képe a best nálam, gyönyörű az arca!

Kép
xtina75

Has: Van ott pocak még, csak nem látszik a kendőtől :D

Ezt az egy formátumot ismerem én is :D (kendő-kötés)

Szépek nagyon a babák!!!

Csillag: szerintem a kék sem rossz!
szilvi35

Évi
Leszokás :lol: :lol: :lol: :lol:
Hasad :cry: Nem erőltetted meg magad? nehezebb dolog emelése?
Műtét uán 1 hónappal a seb kb. 30-40%-os teherbírású!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,de,már rájöttem én is,nem kellett volna a babakocsit rángatni a lépcsőn fel.

Húú lányok anyósom megint elrendezi az életünket :evil: :evil: :evil: a nekünk járó 50 ezer helyett megkérdezte nagy baj lenne e ha most nem adnák oda.Dehogy lenne!!!! A lényeg h.náluk legyen keresztelő meg internet!!! Az h.nekünk újszülött gyerekünk van,az nem számit.Miki meg hümmög.Köszi hogy kiállsz értünk!!!!!!

evilany

Sziasztok!

Képek: hát minden baba csodaszép, én csak ámulok és bámulok meg töltődök :)

CSillag: igen, kissé szétszórt vagyok... magam sem értem..... talán érzem, hogy közeleg a vége :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! teljesen jogos a szétszórtság, már máshova figyelsz, van az úgy :)

Évi! Anyós :( Nem lehet velük szótérteni?
Seb: ejnye, te is mindig azt hiszed, h már mindent bírsz!!! vigyázz magadra!

claire
claire

Még a kórházból:(most töltöttem fel a telefonról)

Kép

Kép

Ezt meg sikerült kicsit javítani:
Kép

Na megyek barackot pucolni,teszek még el neki a jégre :)

evilany

Sziasztok

Tök jó éjjelünk volt, esténként viszont 5-6 órától fürdetésig (7) minden nap ordítás van. Nem jó neki semmi

Kristófnak én is egy csomó barackot tettem el annó, egy idő után csak tej meg gyümölcs volt a fagyószekrényben :? :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca,ilyenkor fáj a pocakja?(délutánonként)

evilany

Nem tudom, hogy fáj e neki, de lehet, mert sír, kifiszíti a lábait, aztán felrántja, húzkodja össze magát. De minden nap este fáj neki??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Fürdésnél megnyugszik, imád vízben lenni :D :D aztán kapja a kaját, és elalszik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Igen azt hiszem az a jellemző,a kora esti,esti sírás a pocak miatt.

evilany

Sziasztok!

Bévi, nyugi! Kristóf is ilyen volt: aludt, üvöltött, evett, üvöltött, evett. Nagyon fárasztó volt. Aztán szépen beállt, megnyugodott - már nem emlékszem, mikor volt a fordulópont... :roll: Kétgyerekes anyák - én meg a 3 és többgyerekesek előtt emelem meg a kalapom... Egyébként valahogy átáll az ember szervezete csökkentett üzemmódba, hogy minimális energiával maximális fordulaton tudjon pörögni. :wink: Megtanul többszöri kevés alvással túlélni a napokat... :roll: Meg a gyereksírás is "természetesebb", ha lehet ilyet mondani. Már nem hatol velőig, csak egy tényszerű jelzés az agyamnak, hogy valami van... :oops:

Évilány, sajnálom a helyzetet! Próbáljatok meg kiállni magatokért. Saját tapasztalatból mondom, ha nem teszitek meg, akkor az válik természetessé, hogy mindent mások irányítanak és egyre több dologba szeretnének beleszólni. Nekem ez nagyon rosszul esett Kristóf születése után. Volt is jó pár sértődés. Most már gond nélkül túlteszem magam rajta, ha valaki nem képes megérteni, hogy a gyerek érdekében így vagy úgy volna jó. Korábban azt hittem, azzal teszek jót, ha mindenkinek megpróbálok kedvezni, mindenkinek elnézek mindent. :oops:
Tomi szépen növekszik, gratula hozzá!!!

Szilvi35, megkérdezhetem, hogy a fotó csal és jól kötötted föl Tivát a hordozókendőben? Annyira úgy tűnik a fotón, hogy helytelenül középen vannak a lábai a hasadon és nem kétoldalt, nagy terpeszben a derekadnál.

Tünde, nekem is szokott cicit csócsálni, most már kevésbé fáj, mint az elején. Én azt figyeltem meg, hogy olyankor általában pocakproblémája van: szeretne a cicire összpontosítani, de nem tud, mert valami csavargatja a pociját :? Múltkori fotó nagyon kis helyes rólatok! Barna eredetileg a hajad? Gyomorműködés fönt és lent - ez van :lol: Jobb kint, mint bent :lol: Párod meg ne legyen hitetlen :lol:

Szamóca, ez a nyűgös hasfájás ismerős, simán lehet, hogy minden délután egy adott időben van gondja vele Máténak. Egy kis külső segítség?

bekri

halihó :)
Gergő kézben,semmi nem jó :(
megnyertük az overált és már nálunk is van :)
nagyon cool :)
mit kell vinni a bulira csajok?
nem gond ha Fanni is jönne?-szeretne babázni :)
ha gáz,nyugodtan írjátok meg!!!!
köszike

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?