A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jó reggelt :oops: :lol: !

Nem merem leírni meddig aludtam, de maradjunk annyiban, hogy utoljára még pocak előtt :lol: . Botond fél8-kor kelt, kapott tápit, aztán meg ment apával szervízbe, anya meg szundikált 8) :lol: .

Előző oldalhoz csak emlékezetből...amiből nem sok van :oops: :lol: .

Kolos:
Na hát Nimródra nem illik, az tuti! Botondra vagy Zétényre sokkal előbb mondanám :wink: . De maga a név nekem is tetszik, már évek óta. Anyuékhoz még annak idején a Schöpfi-be tettek be babákat az inkubátorba, és mindig az ügyeletes orvos nevezte el őket. Anyunak így lett egy Havasi Kolos nevű "keresztgyereke" (Havasi, mert nagy hó volt :lol: ).

Magány:
Na ez az, amire én nem vágyom :oops: . Vagyis amennyire vágyom, annyi végülis van. Viszont megértem, ha valakinek ez igénye. Kivéve apánál :twisted: . Neki néha igénye volt, de leszoktattam :twisted: :lol: . Neeem, csak amióta Botond megvan, azóta nem megyek vele mindenhová, (mert előtte tényleg mindig együtt voltunk. MINDIG :oops: ) , és annyi viszont elég neki nélkülünk, amíg jön-megy, ügyintéz, vagy beugrik egy-egy órára vmelyik barátjához.
Pocok, végülis az igényedet már elmondtad, innentől meg sugallmazd, hogy egy egynapos wellnessprogramot szeretnél kapni a közeljövőben (pl. egy masszás, szauna, úszás, aztán meg olvasás a pihenőben... :wink: ). Az csak egyetlen nap, este hazamész, ő meg legalább közös programot csinálhat a fiával :wink: . Mondjuk látogassák meg a kedves mamát :twisted: :lol: :lol: .
Arról nem is beszélve, hogy egy feltöltődött asszonyka milyen "hálás" tud lenni :wink: :lol: :lol: :lol: .

Kispocok!

Most, hogy olvasom a soraidat, rájöttem, hogy sz@rfej vagyok :oops: . Kb. mint teapa :lol: . Nekem kikapcsolódás, ha úgy olvasok, hogy férjem mellettem fekszik. Sőt, este is inkább nézem azt, amit ő akar, csak hozzábújhassak. Pedig már 6. éve együttvagyunk ( :shock: húdedurva), de én mai napig igénylem. Tudom, hogy nem ez a normális, de nekem mégis fura, hogy ő miért nem "akar" engem állandóan :oops: . Én ilyenkor úgy éreztem, hogy akkor biztos nem is szeret már... Most már tudom, ez gerekes, de nem a koromból adódik ez sztem, hanem én ilyen vagyok...
Vlsz. Teapával is azt kéne megértetni, hogy szereted őt, és nem másra vágysz, egyszerűen csak "magadra". Biztos neki is vannak időszakok, mikor csak néz ki a fejéből a munkahelyén, és elmélyedik a gondolataiban. Hát, neked ebből kéne most több, mert Nimród mellett ilyen szinte nincs!
Nálad ez az együl hétvégézés azért lenne bajos, mert tuti féltékeny lennék :oops: . Ki az a hülye, aki egyedül megy wellnesshétvégére? :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Öööö.... sem sem vagyok az. Én inkább érvelős vagyok és meggyőzős. Genetikailag képtelen vagyok rá hogy nagy megkerülős köröket fossak, ne meg nem vagyok akkora stratéga sem. Csak osztom itt az észt, hátha másnak megy :oops:

Pocok!
Igen egyedül zuhanyzom, de azt is akkor csinálom, mikor alszik a gyerek. Na jó, pisilni egyedül pisilek. Ő meg áll az ajtóban addig és üti :lol:
Alvásidőben elmenés :arrow: Ezt sem tettem túl gyakran mert az én fiam nem egy maratoni délutáni alvó. És ha ébredt már csörgött is a telefonom :? A múltkor felhívott C. hogy jövök -e már, mondom oké jövök. Hazaérek, gyerek alszik. Mondom mi van? Aszongya hívtalak, hogy mindjárt ébred. Nem kicsit volt lila a fejem. Szépen megvártam míg felébredt, aztán felcuccoltam és folytattuk együtt :?
De nehogymá' mentegetőzz, ha úgy érzed kell a pihi, akkor mindenképpen menj el ha tudsz. Én egy percig sem vitattam ehhez senkinek se a jogát.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Magány: én is szeretek néha egyedül lenni. Azt tudjátok, hogy amúgy sem vagyok egy bújós típus, de külön jól tud nekem is esni az egyedüllét.
Ennek ellenére pl. nem tudom elképzelni, hogy egyedül üljek be egy moziba, vagy egyedül utazzak el. Nekem elég egy délutáni olvasás, vagy pl. egyedül szeretek vásárolni menni (ennek Apa külön örül is :lol: ).
Esti odabújás: na ez tényleg max. havonta 1x van, mert én úgy nem tudok aludni. :oops: :oops: Ráadásul a bioritmusunk is más, míg én 11 körül legkésőbb megyek aludni, Apa képes még hajnali 1-kor is fent lenni.

Az én lányom jól aludt szerencsére, sőt egyszer sem ébredt fel éjjel! Ilyen is ritkán van, mert azért egy kis nyüszmüsz szokott mindig lenni.

Megyek haza, elég volt a hétből. :wink:

Kép
katy76

Dodi

Akkor tőled én biztos megőrülnék! :lol: :lol:

Hál Istennek én Apa olyan, hogy ha kettesben vannak feltalálja magát. Sose hívott még fel, hogy gyere haza :oops: bevallom furin is néznék :oops: hisz én se hívom :oops: megoldom...

ömm.. én voltam már egyedül moziba és utaztam is. Tom beteg vagyok :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Helló Mindenkinek !

Megvan az elveszett bárány.
:wink:

A csajos este nagyon jó volt, bár kicsit kirekesztve :roll: éreztem magam ott az asztal végén, de ezt is hamar orvosoltuk/tátok. Köszönöm. Nagyon jól éreztem magam, bár legközelebbre javasolnék valami kerek asztalos helyet. :roll: :oops: :wink: Illetve olyat ahol ennél kicsit ( nagyon ) finomabb a kaja. Nem nyafogni akarok, de 10-es skálán mondjuk egy gyenge 4-es részemről. Ha javasolni lehet, akkor legutóbb én a Dózsán ettem jót a Paprika étteremben. Régen nagyon szerettem a Szt. Jupátot is a Moszkván, az megvan még ? Mikor megyünk legközelebb ?

A nyaralás nagyon jól telt, 9 nap Mennyország, csodálatos helyek és pihenés, lazulás. Majd hozok képeket is, de még nincs nálunk, mert a barátaink fotóztak/filmeztek végig. Sokat gyerekeztek is , nagyon szeretik Zsombit.

Zsombi nagyon nagyfiú már. Tudom eddig sem volt aprócska, de most már tényleg nem kisbaba. Okos ( bár még számolni nem tud ), ügyes, szaladgál és utál sokáig itthon lenni, sajna most az időjárás nem neki kedvez.

Az előző témához : nekem is szükségem van néha egyedüllétre és a régi jövős-menős életemre. Ezt úgy oldottam meg, hogy hetente 2* vigyáz Zsombira egy tök kedves korombeli csaj, akit Zs. nagyon szeret. Tök jól elvannak együtt. Reggel viszem, délután megyek érte , ha Szilárd korábban végez , akkor Ő megy érte. Néha hétvégén átvisszük Nagyihoz is pár órára, ennek most nagy hasznát vettük a költözés, kipakolás, stb. alatt és amúgy is szokniuk kell egymást. Tegnap előtt pl. rohanhattam volna a Kisfiamért, de én még bementem kb. 2 órára turiba és baromi jó dolgokat vettem , továbbá tök jól feltöltődtem, kikapcsolódtam. Kell a munka, kell a szórakozás és a feltöltődés ( kinek mitől mindegy ) ahhoz, hogy teljes értékű embernek érezzem magam. És ha délután dolgom van, vagy csak mehetnékem és Apa itthon van, akkor én simán elmegyek 1-2 órára. Együtt is kell lenniük az én vizslató pillantásaim nélkül is meg kell tanulniuk egymással bánni.

Kép
ikoka7

Dodi,

alvás :arrow: irígy-irígy :evil: :lol: :lol: :lol: Mondjuk ma Nimród is sokáig (8-ig) aludt :lol: :lol: :lol: :lol:
(Viszont ma is felkelt másfél óra alvás után, mint tegnap :evil: :evil: :evil: szerintem megérzi, hogy mikor vackolom be magam a hálóba.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: )

Nem vagy szarfej, csak más lelki alkat :lol: :lol: :lol: :lol:

Havasi Kolos :arrow: ez de szééééép!

Kedves Mama látogatása remek ötlet, használni fogom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa ma jófej volt, mondta hogy ha akarom, a vasárnap az övé 8) 8) 8) majd elmegyek valahova délután talán :lol: :lol: :lol: :lol: vagy délelőtt? Dejóóóóó lesz!

Lois,

[quote] írta:Aszongya hívtalak, hogy mindjárt ébred.

Ez aranyos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mondjuk ott és akkor biztos nekem is lilult volna a fejem!

Katy,

de jó hogy 1.30-kor le tudsz lépni melóból :shock: :shock: :shock: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka,

jó hogy újra itt :lol: :lol: :lol:
Nálam is van Pótnagyi, mondjuk csak hetente egyszer, reggeltől 2-ig. Ilyenkor rohanok gyógytornára, utána meg ide-oda intézkedni, plusz ilyenkor jutok el kozmetikushoz, dokihoz, stb... De az egész egy rohanás, fáradtabb vagyok a végére, mintha itthon lennék a fiammal. Sajna ez van ha nincs a közelben nagyszülő aki be tudna segíteni.

Szt Jupát tutira megvan, az alap hely :lol: :lol: :lol: :lol:

És a mai fitness-wellness estém:
Egész nap fájt a fejem, ami nem szokott, így mondtam Apának hogy én biza nem megyek bulizni. Elmentem venni magamnak fagyit+hozzá karamellszószt, Itthon maradtam, rendeltem pizzát (százszor jobb, mint a Marzano-s) és mindjárt behozom a fagyimat is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Rapid!

Kispocok!

Teapa de cuki!!!!!!! Ez nagyon nagy dolog tőle, én már csak tudom :roll: :lol: :lol: :lol: .
Wellnessvacsi :lol: :lol: :lol: :lol: .
Én tegnap óta fogyózok. Ez semmiben sem nyilvánul meg :oops: :oops: :lol: .
De tényleg fogynom kell, már nem érzem jól magam :? . 57 a cél megint (bár apa 55-re buzdít :twisted: ), de semmi drasztikusság, hiszen babát gyártunk, csak odafigyelek :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

ugyeugye? Tündér ez az ember :-)

én is elhatároztam hogy szeptembertől odafigyelek, aztán tessék, kicsi depi és borul minden... Mondjuk én még sosem voltam ennyi kg mint most, szülés előtt egy tizessel voltam kevesebb, a megszokott súlyom (és még ez volt kb 2-3 hónappal ezelőtt is) pedig 5-el van a mostani alatt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Miért nem lehet büntetlenül nasizni?

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is itt csak eddig vendégek voltak, volt 4 gyerek, maradt 2 meg az enyém, de már mind alszanak. Zétény nagyon élvezte a nagy siserehadat.

Na csak csapongok kicsit, aztán még meló :?

Szerintem az én típusom Dodiéval rokon, én is ragaszkodós vagyok, magányos programokat sosem csinálok. Még vásárolni sem szeretek egyedül, igyekszem társaságot szervezni hozzá. Zé előtt sokat autóztam egyedül, azt mondjuk szerettem. Még zenét sem hallagttam, csak a csenddel meg az úttal mostam ki az agyam :)

Fogyás :arrow: Mióta nem szoptatok lement majd két kiló. Észre sem vettem :oops: És már csak egy kilócska és a bűvös 60 alá megyek 8)

Pocok!
ez nagyon szuper, lám feldolgozta és megbékélt. Jófejapu :D

Nekem azt mondta szerda éjjel azzuram, hogy kapok havi egy szabad estét :roll: Na nem mintha kértem volna, nem vagyok az az elkérezkedős fajta, ezt csak úgy magától mondta, mert szerinte ki kell mozdulnom a gyerek nélkül is. Csak pillogtam :shock: Olyan kis aranyos volt.

Én párszor voltam már a Trófea étteremben, van belőle 4 is Bp.-n én ott mindig tök jókat ettem. Mondjuk az ilyen svédasztalos zabálós hely, nem tudom az bejövős -e.

Pótnagyi nagyon jó, nekem az se van, se igazi. Nekünk az hiányzik nagyonnagyon :(
Most kacérkodom a gondolattal, hogy novemberben lesz egy buli, amit nem akarunk kihagyni, és hívok valakit, aki vigyázna rá. Mármint ismeri már, meg kedveli, de még sosem vigyázott rá.
Na majd meglátjuk :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois!

Trófeát mi nagyon szeressük, de azzal az a baj, hogy ott mindenki kajáért rohangál, ilyenkor meg pont a társaság a lényeg, nem a kaja :lol: .

Legyen a Kiskakukk, naaaa :roll: :lol: . Vasalt combit szeretnééék :roll: :lol: . Pillogok is... :lol: :lol: :lol: .
Bár mondjuk Jupátéknál is találtam combit :lol: .
(Miért nevezi el vki az éttermét a kenusok védőszentjéről? :roll:
És miért van a kenusoknak védőszentje?
Van a gyúrósoknak, rúdtáncosoknak, és curlingezőknek is? :roll: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote]V írta:an a gyúrósoknak, rúdtáncosoknak, és curlingezőknek is?

Pihentagyúdodi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pocokgyerek és annak típusa: Boo, jó a meglátásod :oops: :oops: :oops: :oops: azért remélem a bújást még egy ideig nem növi ki :roll: :roll: :roll: :roll: imádok vele összebújni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

idesüssetek:

http://gumicsizmabolt.hu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drága mint a fene, de akkor is, olyan jók vannak...én a világ pénzét elkölteném cipőre és táskára :oops: :oops: :oops: :oops: (a ruháról kezdek leszokni, illetve a fiamnak való vásárlásban élem ki magam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Engem cipők annyira nem hoznak lázba, inkább ideges leszek ha cipőt veszek, minden ronda és kényelmetlen :oops:
Ellenben a táskákat szeresem..... de ellen bírok állni 8)

Dodi!
Ja az igaz, az rohangászós. Bár én a sok sütikét és leveskét feltornyozós, majd nyugisan ülős típus vagyok :lol: :lol: :lol:
Nekem tényleg tök mindegy, mint mondottam a társaságért megyek, meg én minden nap jót eszem ugye :wink: , szóval tőlem lehet akár a meki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boo!
Szerintem sem kemény név, de nem is lágy. Igen kicsit arisztokratás, szerintem is, főleg a vezetéknévvel, mert azt olyan kutyabőrösen ipszilonosan, ékezetek nélkül használjuk. Pedig a felét már el is hagyta a férjem családja. Mármint a nemesi nevük felét.
55 kg?? Azannya :shock: :shock: :shock: Na legközelebb majd jobban megskubizlak :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!
Mínusz 10 kiló?? De akkor már zörögtek a csontjaid, nem??
Én nem láttam hízást, csini vagy. Arcra nem nagyon hízol igaz??
Nekem basszus rögtön kerekedik a fejem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ööö, egy csizma tetszett, persze az 30 e. Akkora érzékem van hozzá, hogy mindig a legdrágábbhoz nyúljak... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

arcom is holdvilágul sajna... bár elsősorban a derék-has-csípő-comb tájékon tornyosul ez a kretén 10kg... majd kérek Apától vékonylányfotót és rakok - mondjuk akkor nagyon le voltam fogyva, nem ettem, idegeskedtem, hosszú kapcsolat vége para, stb...

Boo,

ígérem, hagyom majd leszakadni a fiamat, na! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csimma: betűrős :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is a terhesség előtt voltam a legvékonyabb az elmúlt 10 évben szerintem. De jó is volt.... :roll:

Képeket akkor mutiiiiiiiiii

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kerestem, nem leltem, majd hozom Apa gépéről

:arrow: elmentem beájulni, jóccakát!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem tudlak benneteket egyszerűen végig olvasni. Zaklatnak a csajaim. Most az az új módi, hog yfelmásznak a számítógép asztalra. :evil: :evil:

Szóval csak az egyedülléthez akartam írni, hgoy én is olyan vagyok mint Pocok, meg mint Ronmay. (meg még más is írta, hogy szereti az egyedüllétet) De leginkább mint Pocok, mert én még gyerekek előtt is mondtam neki, hogy jobban örülnék, ha ő elmenne bulizni, mert nagyon szeretek egyedül lenni. ( :lol: :oops: ) Hát ez az igazság, neki nem tetszett. De azért nem ment el ritkábban bulizni :D . Én se vagyok az a bújós típus, még régen az elején az voltam, de ma már, hú, nagyon nem. Nem azrét, mert nem elmúlt volna a szerelem, vagy bármi ilyesmi. Néha néha még most is rámjön, de nagyon ritkán. Valahogy úgy már nem tudok aludni (persze ez is szokás kérdése ám!.) Milyen rossz volt alapból újra együtt aludni apával, miután több mint 3 hónapot külön töltöttem vele Pesten a kórházban, aztán meg a csajok szobájában. Meg kellett szokni újra.
Na, mindegy, szóval én is szoktam mondani apának, hogy most megyek, mert erre szükségem van. de én akkor szoktam, ikor alszanak. Anyósomék ott vannak (a hét min. 4 napján) és így van akkor délben 1-2 órám, hgoy elmenjek bevásárolni. (tesco, auchan) engem már ez kielégít (egyelőre) Szóval nekem nagyon sokat segítenek anyósomék ezzel. kÜlönben meg is őrülnék.
Na, megyeünk reggelizni, mert újra körbeálltak és nyekeregnek. Bár most az a szokásuk, hogy hozzák ide a játékokat, amiket fel kell húzni, be kell indítani stb. hogy csináljam meg. D emár olyan dolgokat is hoznak, amivel nem tudok mit csinálni, és ha mondom, hogy ez nem tud semmit, akkor hisztizve földhöz vágják. Igazi nők.

Kép
pagika

Ja, és bocsi, de most megyek, mert össze kell készítenem a lányok cuccait, ugyanis szét lesznek osztva a nagymamák között, és mi meg megyünk Pestre mamatalira (meg papatalira), aztán meg valószínű a várba a borvárosba.... 8) 8) 8)

Kép
pagika

Na elmentek ti a sunyiba :evil: !
Boo 55 kiló (és milyen magas? 165?)
Lois fogy, pedig istenieket kajál
Pocok meg lehet, hogy +ba van, de nem látszik.
Szóval kapjátok be! :twisted:
Én meg híztam 3 kilót, és akkora a fejem, mint a Hold (és a ciklusom miatt legalább olyan röcskös is :twisted: ), és kvínlatifa comom, meg seggem van :evil: . És nem vagyok mártír, tényleg behánytam tőle!
Hát én szülés után voltam a legvékonyabb :oops: . Ráadásul jó nagy cicikkel :lol: . Ez így még égőbb, mint nektek, mert az teljesen normális, ha az emberen marad egy-két kiló szülés után. De hogy -4gyel zárjon és utána szedjen fel, na az a ciki :oops: .
És annyira jól esett, hogy mindenki mondta, hogy mennyire csinos vagyok, meg milyen jól áll az anyaság (nem wazzeg, a fogyás áll jól :twisted: ), de pár hete vhogy senki sem mondja :twisted: :lol: :lol: .
Na de én mától tényleg beindulok, vagyis visszaveszek :lol: .
Bár Botonddal is ennyivel lettem terhes, lehet csak be kéne kapnom a legyet végre, és hipphopp 10-12 hónap múlva 57 lennék :lol: :lol: .

Pagika!

Jó papás-mamást :lol: :lol: :lol: .
Mi több programot is terveztünk mára, de ebből az lett, hogy apa Alieneket gyilkol a nappaliban (mondtam neki, hogy ilyen elmebeteg játékokat max. fél évig játszhat még, utána max. Shrekikével fog cseresznyét szedni az X-boxon :lol: ), kisfiam bárányokat számol a szemhéja alatt, sógorom veszettül méregtelenít, én meg hason feve gépelek, és már fájnak a vállaim :twisted: :lol: .
HOlnapra meg váci kirándulást terveztünk, hogy Botond életében először vonatozzon egyet, de ki tudja mi lesz belőle... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

no para, én is szülés után voltam a legvékonyabb... No poci, kerek cicikkel :-) erre ami eddig a mellemen volt, lecsúszott a hasamra :twisted: :twisted:

szerintem
meg rajtad nem látszik, úh mindketten jó csajok vagyunk, csak túl kritikusak magunkkal szemben :wink: :wink: :wink:

Pagika,

ha te is ilyen vagy, akkor még fontosabb hogy van segítséged :-)
jó bulizást mára :arrow: bár itt ömlik az égi áldás, úgyhogy a Vár-programba olyan nagyon ne éld bele magad...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na most akkor kimásolom az egyedüllétről írtakat és átadom enyémapának,hogy lássa nem én vagyok az ufo, hogy szükségét érzem ennek. Egyébként én is szeretek egyedül lenni, de mióta megvan Hédi inkább a Boo-típusba léptem át, lelkifurdalásom van egy idő után nélkülük :roll: :roll:

Mára terveztem lazulós estét,mert persze enyémapa ma pasisösszejövetelre ment, remélem Hédit időben le tudom tenni és indulhat a pizza-cola-dvd est :lol: :lol:

Ja és képzeljétek 4 egész napja visszaköltöztem a hálószobába, mondjuk fura így 13 hónap után...Hédi legalább nem horkol :roll:
Bár valószínüleg ma alapból Hédinél alszom, mert apa némi pia hatására mindig nagyon szerelmes, én meg nagyon rühellem mikor piaszaga van :twisted: :twisted:

Egyébként mi is fogatnövesztünk, egyszerre 3-at ismét, szegényemnek úgy megvan dagadva a felső ínye, mintha bemostak volna neki egyet. Mellette taknyos is, de nem tudom,hogy a fogától van-e vagy meg is fázott, mindegyikre van esély, szerdán a csiri-birin a nagy rohangászásban kimelegedett, az ablak meg nyitva volt.

Nagyszülők megkapták az első pofont az unokájuktól. Anyóséknak nagy volt a szája Hédi születése előtt, ha őnekik unokájuk lesz így megy úgy, ehhez képest nekünk kell rájuk szólni,hogy uygan már nem akarnak eljönni az unokájukhoz ( 8 km-re laknak, nyugdíjas mindkettő). Múltkor jöttek ( 2 hét után), az ajtóban rákezdtek a jaj papa pici unokája szövegre, Hédi meg elbújt előlük a babakocsi mögé :twisted: :roll: :twisted: Erre apósom: Nem ismerek rád kislányom ( olyan szemrehányó stílusban) NA akkor felvilágosítottam,hogy talán ha gyakrabban jönnének...

mindjárt rakok képeket is

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

csak vagányan :lol:

Kép

cipőmániás

Kép

megevett egy egész kacsacombot :shock:

tike

Dodi!
Ha ez vigasztal én is vékony voltam szülés után, +1, mint most, aztán felkaptam egy 6 kilócskát szép fokozatosan :oops: Ez kopott le rólam, az elmúlt 4 hónapban. De nincs mire fényeznem magam, nekem a gyógyszer miatt van a fogyás.
Alien-gyilkolászás :arrow: Ez jó. Én tegnap rivalltam rá enyémFérjre. Épp ül a gépnél, gyerek ölében, mert épp nyesem a körmét, ő meg a másik kezével kattingat, és felkurjant hogy nézd, itt a hülyegyerek a tv2 szabózsófisrandizós műsorból, valami meleg pornó képen álló cuccal :shock: Mondom te hülye vagy?? Erről szokjál le, hogy gondolkodás nélkül rányitsz mindenre a gépen, a gyerek előtt :evil: :evil: :evil: Oké, még kicsi, de akkor se ....

Pagika!

Ez nagyon cuki lehet, ahogy körbeállnak. Az én 2 +gyerekemet most vitték el az előbb (persze ő már nagyok), nekem is tetszik a háromgyerekes lét :roll:

Boo!
Akkor miért nem iszod a kakaót édesítőszerrel? Teljesen oké úgy is, mondjuk én már hozzá vagyok szokva az ízéhez.

Tike!

Én ilyenkor "kinn-felejtem" a férjem a kanapén. Mint pl. ma. Nehogymá' az én fülembe horkoljon kapatosan :mrgreen: Kocogott is át hajnalban, hogy mér hagytam kinn :roll:
Mi is megyünk csiribirire szombaton :D
Zétény nagyapja eddig 3X látta a gyereket, 5 percnyire lakik...no comment :evil:
Hédi copjai nagyon édesek. A comb-evős nagyon komoly :shock: :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Khm kilók, nem is tom megosszam. én a "gebe" kategóriába esem...na jó nem gebe hanem izmos :lol:

Én 170 cm vagyok és 52-53kg a normál súlyom. De mikor terhes vagyok és először mérlegre állok mindig 54 :lol: . Most eddig kevesebbet híztam mint Rolónál. 56,5 kg vagyok. Rolónál már rég az 58-59-et verdestem. Igaz, tél volt és ülő munkát végeztem. Most meg jövök megyek...
De sztem egy +15-el fogok menni szülni, és abból majd marad kb 5kg zsír. De az sitty sutty lemegy nálam szopi alatt :lol: szerencsésnek mondhatom magam...

Gumicsizma:
Jópofák, na de ennyiért? Én mondjuk magamnak vhogy nem...a fiamnak meg már vettem :wink:

Roló is szeret bújni, én is imádom, és olyan rossz hogy pár ébv múlva már nem fogja engedni hogy megpusziljam...ez olyan rossz :cry:

KépKép

KépKép
ronmay

Na helló!

Ma olyan jó volt, Nimród ismét nyomott egy maratoni 4.15-ös alvást, és én is aludtam 3 órát :lol: :lol: :lol: :lol: most friss és kipihent vagyok :wink:
És jófej is voltam, mert hagytam Apát aludni - Nimróddal kelt délután 3-kor... mondjuk kb hajnali 4-re ért haza...

Tike,

az előző hsz-edet akár én is írhattam volna - egy az egyben, kivéve a hálószobába visszaköltözést.

hajráhajrá, nyugodtan példálózz velünk, többi UFO-val :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]a írta:pa némi pia hatására mindig nagyon szerelmes, én meg nagyon rühellem mikor piaszaga van
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nálunk ugyanez :-) Ilyenkor kisvillany égve marad a nappaliban, takaró a kanapén, és Apa oda ájulhat be (egy barátunktól loptam az ötletet) - ilyenkor is felébredek, mikor hazajön, de legalább vissza tudok aludni, és nem tart szóval :wink: :wink: :wink:

Nagyszülői pofon - én ugyanezt mondtam Apósomnak legutóbb, mikor csodálkozott hogy az unokája nem marad meg az ölében... hogy a tökbe maradna, mikor kb két havonta látja, és akkor is keveset.

az az autós-copfos kép hihetetlenül aranyos!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay,

bújás: én is próbálom kiélvezni minden percét :lol: :lol: :lol: :lol:

Mikor Nimród kb 3 hónapos volt, egy ismerős csajszi volt nálunk a kb két és fél éves fiával. Anyuka ült a földön, és kérve könyörgött a fiának, hogy ölelje meg, adjon egy puszit, aki persze tojt a fejére :arrow: ez valahogy nagyon belémvésődött, mert láttam hogy a csajnak hiányzik a régi bújós kicsifia. Na ekkor jöttem rá, hogy nagyon ki kell élvezni, míg ők jönnek és bújnak, csimpaszkodnak, imádnak, mert hamar vége lesz sajna...

Mi ma megnéztük a felvonulási téren az Arc-ot :arrow: nem valami nagy durranás, egy volt amin kacarásztam...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Örülök, hogy örülsz, hogy fél 2-kor már elmentem a munkahelyemről, de pénteken fél 1-ig tart a munkaidőnk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo!
Szerintem is az idegtől fogysz. Én is ilyen típus vagyok... Mikor a nagynéném nagybeteg volt, lefogytam 49 kg-ra (53-ról) kb. 4 hét alatt, majd kaptam egy jó kis idegösszeroppanást. Ideggyógyászhoz is kellett mennem. :? Otthon kellett döglenem 4 hétig.
Ráadásul pont akkor költöztem el anyukámtól, még depisebb lettem tök egyedül az új lakásomban. :roll:
Szóval inkább maradok ilyen dundi, mint még egyszer úgy lefogyni. :roll:
(vagy inkább a kettő között, azt lehet???) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is gondolkodok rajta, hogy veszek Petrának gumicsizmát, de én valami egyszerűt. A Nagy Lajoson láttam 2-3ezer forintért cukikat, jövő héten meg is nézem.

Képzeljétek! A hálóban folyik a falon a víz. Csöpög rá az ablakpárkányra (belül). Sík ideg vagyok. Már tavasszal 2x kihívtam a biztosítót, a második után már nem is festettünk ki, mert meg akartuk várni, hogy a társasház megcsináltassa a tetőt. Hát még mindig nem csináltatta meg. :evil: Hétfőn kiverem a balhét.

Parázok, hogy nehogy elkezdjen penészedni. :roll: :(

Dodi!
Még jó, hogy büszkén mondtam neked, hogy nem is emlékszem, hogy mikor kellett utoljára tömnie a fogorvosomnak. Na, hát tegnap kiesett egy tömésem, ráadásul fognyaki, úgyhogy bármi van a számban, élesen belesajdul a fogam. :( Hétfőn hívom a fogorvosomat, de a bölcsi miatt nem is tudom, hogy mikor fogok tudni elmenni. :roll:

Tike!
Hédi nagyon cuki!!! Nekem a lazulós tetszik a legjobban! :D

Kép
katy76

Katy: szellőztess sokat, az a legjobb penész ellen :wink:

tike

Katy,

akkor is jó a fél2, mindíg irígyeltem azokat, akik emberi időben le tudnak lépni a melóhelyről... na jó, most nem, mert most jó dolgom van itthon - de anno, ha fél7kor jöttem el, az korán volt...

gumicselló :arrow: én is akartam Nimródnak, de azt mondták a cipőboltunkban :lol: hogy akkor érdemes csak, ha már 1-2 hónapja biztosan jár. Nekünk ugye meg még ez nincs meg, így lemondtam a dologról. Viszont ma befújtam impregnáló spray-vel a kiscipőit 8) 8)

fogfájás nem jó, nem irigyellek!
Hétfői balhé, hajrá!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!
Folyton nyitva van az ablak, de nem tud kiszáradni, mert ez a dög eső csak esik, csak esik....

Csak rohadt dühítő, hogy két éve költöztünk be, akkor mindent tök szépen megcsináltattunk, erre tessék... :evil:

Kép
katy76

Pocok!
Én is sokkal tovább dolgoztam Petra előtt, de most a fél 2 már erős túlórának számít, mert már alig várom, hogy menjek az én picikémért. :wink:
Bölcsis időben már más lesz, akkor majd azon fogok igyekezni, hogy gyorsan hazaérjek, mert terveim szerint péntek délután fogok takarítani, hogy ne hétvégén kelljen.

Kép
katy76

sziasztok!

jó rég irtam,de inkább csak olvasóüzemmódban voltam.
csütörtökön voltunk az ügyvédnél és perre visszük a telekügyet,
szóval majd meglátjuk mi lesz...
pénteken volt itt nálunk valami anyatej nap vagy hasonló és elmentünk arra.
barátnőm át is vett egy dijat,mint az év tejleadója...
béres alexandra is ott volt és mondott pár mondatot.
aztán kint volt sok márka és termékmintákat osztogattak.
sudocrem,johnson,pharmatex stb.
ma meg anyumra hagytuk délután Kiarát és elmentünk apa öccsének
a kézimeccsére,de megbeszéltük,h jövőhéten már Kiarát is visszük.
végülis már volt sokszor velünk,amikor kicsi volt és akkor is élvezte már
és ha alvásideje volt akkor aludt,szóval meglátjuk most hogy fog tetszeni neki...

Kép
Kép
csibe83

Hali!
Na, megjöttünk. Délutánra már nem is esett és tök jó idő volt. Nagyon jól éreztük magunkat! A várba mondjuk már nem jutottunk el, kissé másnaposnak érzem magam, mondjuk nem csoda, mert igencsak össze-vissza iszogattam mindent. A vendéglátó anyuka isteni pina coladát kevert, meg mojitot, úgyhogy ehhez a sör, meg a bor meg a pálinka már lehet nem kellett volna. Meg lehet nem kellett volna csak 5-kor lefeküdni....
Szóval kicsit összekaparjuk magunkat és megyünk a csajokért. Hallelujah! :D
Tegnap amúgy pont kaptunk gumicsizmát a dédimamától (1600 forintért vette BAján!) Nagyon kis édesek, rózsaszín és pillangók vannak rajta. CSak annyi, hogy még nagy rájuk, nem tudom ezekbe lehet e betét kapni, mert akkor lehet pont jó lenne (a pont picivel nagyobb méret) 22-est kaptak, az volt a legkisebb.
Katy, ez tök gáz! És a biztosító kiment? Mit mondtak először?

Kép
pagika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pagika,

buli :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,

üdv újra!

Boo,

[quote]e írta:nyémapa olyankor nem beszélgetni akar, hanem smúzol, és dörgölőzik ésinemszeressemhabüdiszájjalnyomul

nálunk is nyomul, de mikor elhajtom, szép szóval próbál meggyőzni :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: én meg egyre idegesebb leszek, hogy már nem fogok tudni visszaaludni, és tudom, hogy ő meg 1 perc alatt beájul és horkol mellettem, míg én álmatlanul forgolódok :arrow: na miután ebből elegem lett, száműztem a kanapéra 8) 8) 8) 8) 8)

tegnap a maratoni délutáni alvás után car éjszaka volt :arrow: fél négytől majd' 5ig ment a sírás, nem tudtuk visszaaltatni, ma meg nem volt hajlandó aludni napközben, fél kettőkor sikerült nagy nehezen elaltatnom. Apával mi itt kómáztunk a zűrös éjszaka után, Nimród meg pörgött ezerrel...kíváncsi leszek a ma éjszakára...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

mi is erre tippeltünk, hogy a foga (meg a front, meg a mozgásfejlődés :evil: :evil: :evil: - Apa már röhög rajtam, mert mindenre ez a válaszom) :arrow: de szegényem szerintem túl sok tejitalt ihatott - tegnap éjjel betolt vagy 200-at - mert akkorákat durrogtatott egész nap, hogy bármelyikünk megirigyelné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Mironfosi :lol: :lol: :lol: :lol: szegényke...
(enyémgyerek este 7 körül vacsizik tejpépet, utána elalváshoz cici után tejital 8-9 között valamikor és még nem fosizott tőle sose... tuti hogy nem más hajtotta meg Miront?)

a túofász nem is szleng :wink: :wink: :wink: :wink: "mi ketten"

a babakolcsitoló verseny mellett még volt magassarkúban futás is... nálunk is ugyanez megy háttérzajnak :lol: :lol: :lol: :lol:

és Szonibaba merre van?
(Ronmay megvan, legalábbis valaki FB-zott az ő nevében ma este :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
nem tudtam visszaolvasni,mert hulla vagyok.
tegnap estére megbetegedett Kiara és brutál volt az éjszaka.
folyik az orra lázas.nemsokára megyünk dokihoz.
majd ha kipihentebb vagyok jövök.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
az ügyvéd azt mondta eléggé esélyesek vagyunk...de az otthon centrum is
érzi,mert megpróbálták a párom mefélemlíteni,de nem jött össze...
arra tippelünk,h megpróbálnak majd peren kivűl megegyezni...

Kép
Kép
csibe83

Asszem, mi átálltunk a napi egy, ebéd utáni alvásra... Ma is csak most sikerült letennem, fél óra küzdelem után...
Szóval felvértezem magam a hosszú délelőttökre...

Boo,

nelegyé' beteg :twisted: :twisted:
2 narancs+1 citrom leve összekever, jósok méz belerak :arrow: Megissza és jobban lesz :wink:

Csibe,

biztos nem lesz egyszerű az OCvel, nem gondoltam volna hogy ilyenek... Kitartás!

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?