A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Csillag,szerintem jó is lenne ha jönne,lenne fotósunk is :wink:
Na meg hát ennyi gyerek közt :wink: legalább lenne segítséged.

Bea,igyekszem...csak ez mindig olyan gázos terület,a másik családja...csak ha épp tönkre akarnak minket tenni...

Én azon vagyok kiakadva hogy Tomi nálam nem nyugszik meg,szinte soha,csak ha cicit adok...Mikinél pár perc ringatás után csönd van és bűvölet :( vagy azért mert én etetem,vagy mert nem vagyok olyan nyugodt békés mély hangú mint az apja...:(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi-ezt sajna nem tudom.Nálunk Gergő mindenkinél megnyugszik :oops:

Sehol nem találok normális árban lévő pihenőszéket :(
Tescoban szimpla kék..semmi extra-se játék rajta 11.990,- :(
Teszveszen van 4000-ért,de nem póstázza :(
Pestre meg ilyen helyekre nem megyek el érte :)

Na szóval:
Mit kell vinni a zsúrra????????
Majd Fancsa cipekedik :D

Ki kéne mosnom a hordozó huzatát...kissé már megviselt,de ha hétfőn azzal megyek,ebben a jó időben nem szárad meg :(
Ugye nem fogtok leírni ez miatt? :? :oops: :roll:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Rajtad érzi Tomi a tejszagot!
Katus is hamarabb elnyugszik apájánál... és akkor alszik igazán jól, ha az én pólómat mellé teszem... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

gyors életjel! :) megérkezett anyukám... 1 hétig lesz itt! szóval most majd megint ritkábban jövök!

:(

Tina köszönjük ezt a fantasztikus dicsit! remélem hamar megtudod, hogy milyen érzés! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag hozz azt, amit szívesen fogyasztasz!!! :wink: én őszilét viszek és vmi nasit...

Bekri az elmúlt pár évben barnult be a hajam... sötétszőke voltam, ezen segítettünk némi melírral!
:wink: :lol: :lol: :lol:

Szamoca kólika?!?! nézz utána a neten! sztem arra hajaz!!

Ircsi jó ez a kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

De jó képek!!

Tomi most fürdött,tiszta pelus,ruha - most rottyantotta tele :lol: mindjárt jobb lett,gondolom... :wink:

Csillag,ja,nem tom mit kell vinni,én viszek vmi sütit(linzer ilyesmi) meg üditőt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag

Pécsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://teszvesz.hu/item1222522634_summe ... en_uj.html

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt

Csillag,a vasúti bababoltnál a Fischer price 10 ezer,legalábbis mi annyiért vettük.

Lányok,lehetséges hogy megjött,vagy visszajött a gyerekágyi vérzés?...már teljesen elmúlt,csak vmi sárgás izé volt..most meg rendes piros vér...ne máár....(vagy vmi elszakadt bent és azért fáj a seb is meg vérzek...? :roll: )

Tomi 20:00-3.30-ig pihent,a mellem majd szétdurrant...végre evett,utána kelhettem fejni...de legalább sikerül 100 ml-t ez nálam nagy szó mert max 10-20-ak szoktak jönni.Már 3 pohárnyi van lefagyasztva! De nem kapok sehol,sehonnan vizeletes poharat :( a patikában(egyikben)kérdeztem...az aventes meg marha drága...

Holnap tali :wink:

Tündi,jött anyukád,az jó,van segítséged.

evilany

Jó reggelt!

Évi
Előfordulhat, hogy megjött :cry:
Ismerős a sima, műanyag pohárban fagyasztotta le az anyatejet (amilyeneket az automaták használnak) folpack-kal fedte le...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lombikos fórumon még a tescos zacsit használják a lányok tejfagyasztásra....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Évi nekem is megjött a 4. héten....

Tejfagyasztás: én jelenleg jégkockatartóban fagyasztom és ha megfagyott akkor egy nagyobb dobozba teszem át. :wink: Így pici adagokban van nem megy pocsékba sok ha mégsem kell majd.
Naponta valamivel több mint 9dl-t fejek :lol:

De lehet kapni anyatejgyűjtő zacsikat is a patikában, de árat nem tudok....

királylány

[quote="evilany"]J írta:evilanyó reggelt

Csillag,a vasúti bababoltnál a Fischer price 10 ezer,legalábbis mi annyiért vettük.

Lányok,lehetséges hogy megjött,vagy visszajött a gyerekágyi vérzés?...már teljesen elmúlt,csak vmi sárgás izé volt..most meg rendes piros vér...ne máár....(vagy vmi elszakadt bent és azért fáj a seb is meg vérzek...? :roll: )

Tomi 20:00-3.30-ig pihent,a mellem majd szétdurrant...végre evett,utána kelhettem fejni...de legalább sikerül 100 ml-t ez nálam nagy szó mert max 10-20-ak szoktak jönni.Már 3 pohárnyi van lefagyasztva! De nem kapok sehol,sehonnan vizeletes poharat :( a patikában(egyikben)kérdeztem...az aventes meg marha drága...

Holnap tali :wink:

Tündi,jött anyukád,az jó,van segítséged.

Jó reggelt! :)

Már nem annyi, én is néztem..... elsősorban ezért megyek ki a börzére lassan, ha felkelt és evett Réka.
(este 7től aludt 2ig - 15perc szopi, majd fél6ig -10 perc szopi, s most várom, hogy keljen)

Ha nem kapok akkor csecsemőknek való babzsákfotelt fogok venni szerintem, arról később le lehet szedni az övet, s nagyobb gyerek is tudja használni. Már van 7000-ért.

Nővérem jégkockatartóba fagyasztotta, így mindig csak annyit olvasztott ki, amennyi el is fogyott, nem veszett kárba semmi ;)
Én nem fejek, bár van 3 féle mellszívóm, meg aventes poharam is, de csak az az egy polc van a hűtőben fagyasztó néven, az is kajával tele....
Hűtőben meg csak 72 órát áll el. :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]C írta:clárikasillag

Pécsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://teszvesz.hu/item1222522634_summe ... en_uj.html

Köszönöm :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi! Sima pohárba nem mertem...de lehet az lesz! Meg a jégkockatartót megtöltöm(?) majd én is,később úgyis főzelékbe meg ilyenekbe sűrítéshez elég lesz 1-1 kocka,taln? (1 kocka az hány ml? :roll: )

Clari mi is megyünk a köv.etetés után :wink:

evilany

Nekem is csak 2 polc van a fagyasztóban, úgy kell sakkoznom, hogy beférjen a tej. De ha kell majd kipasszolom anyukámékhoz a mélyhűtőbe vagy anyósomékhoz :D

Vettem egy 1 l-es bocis üveget mert már a cumisüvegektől meg az aventes poharaktól nem lehetett férni a hűtőben. Rá is írtam nagybetűkkel: ANYATEJ nehogy Gábor azt öntse a gabonapehelyre hajnalban :lol:

királylány

Én se fejek...

Több babáról hallottam, hogy nem is issza meg a fagyasztott tejet...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én is a főzelékekhez használtam fel....

királylány

Bévi nyugi, lesz ez még jobb is majd. Lili szépen beáll majd és neked is lesz időd mindenre.
Tudom, nehéz, mert neked is fontos, hogy rendben legyen a lakás, stb, de ne stresszelj ezen.
Én is rosszul voltam mikor hazajöttünk és nem takaríthattam. :D

Semmi ördöngősség nincs a 2 gyerekben. Talán egy kicsit jobban rá kell szervezni a dolgokra. Legalábbis nekem ovis napokon, mert akkor ki kell sakkoznom mikor is egyen Áron, hogy elkészüljünk és odaérjünk Bencéért. Érdekes, mert azt hittem a reggelek lesznek zűrösek, de nem, inkább a délutánra kell odafigyelnem jobban. :D

Szilvi35 Tiva szépen növöget. Helyes pasi nagyon. :wink:

Szamóca sajnálom a hasfájást. :(

Csillag nagyon ügyes vagy! Nekem tetszenek a minták és a kékben sem találtam hibát! :D

Tünde nagyon jó az a kép Zoéval. Az az alvós meg haláli :) Kidőlt a lelkem :)

Maccs Te merre jársz??????

Tina párod már otthon van? Jöhetnél gyakrabban :wink:

Mares érthető ha kissé kusza vagy. Nemsokára ott lesz Gergő a kezedben. Izgi....Ki fog jelenteni nekünk?

Bekri igazad van, mármint én is azon gondolkozom sokszor hogyan csinálják ezt a 3 gyerekesek?! :lol: És igen, kevesebb alvással is túl lehet élni a napot :D Azért tegnap, hogy Gábor itthon volt lefeküdtem délután aludni kicsit 8)

királylány

Évi gratulálok a leszokáshoz! Ugye milyen sokkolóak az adatok így számszerűsítve? :D

Claire: 8 gyerek??? :lol: Nem semmi vagy!
A barátnőmmel az oviból jöttünk haza 4 gyerekkel, sétálva. Na az milyen zavaros volt nekem. :oops: Mindig volt valami valamelyikkel. Meg is állapítottuk, hogy harmadik sem nekik, sem nekünk nem lesz......aztán meg ki tudja? :lol:

királylány

Halihó :D
Dia-soha ne mond hogy SOHA :D :wink:
De nekünk TUTI nem lesz több :(

Pécsi csajok!
Holnap 13:30-al megyek be pécsre-megvárom Fannit-vásárolunk és megyünk randizni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag emberem azt mondta ha lesz harmadik elmegy kamionozni :mrgreen: mondtam neki lehet szaván fogom :mrgreen:

királylány

Kamionozni :lol: :lol:
Nekünk szerintem lesz még egy :wink: tutira fiú lesz az is,épp egyik nap ezt beszéltük.Bence lesz a neve :wink:

Fejni én se mindig szoktam,de most éjjel,miután 8 órán át csak telődtek a melleim,mert Tomi aludt,aztán evett az egyikből de a másik még durrant szét,muszáj volt...vésztartaléknak jó.Nekünk is 2 polcos a fagyó,a fölsőn ott figyel már 16 pohár barack meg 3 pohár anyatej :)

evilany

Jóreggelt!

Tegnap már nem akartam minden pécsit felzavarni sms-el, gondoltam megnézem hogy jön-e valalki ma a börzére? Bár tudom, ti már babáztok :) :lol: :lol: a kis drágaságokkal :)

DIa: megvan Évi, CSillag, Clárika, Tündi száma :) valkinek azért csak üzenek... különben nem tudom, feszít, befeszül, kemény, kienged, néha görcsöl... nem tudom... nem sima mozgás vagy rugdosás hanem ilyen bekeményedik egy kéznyi valami a jobb oldalon majd kienged ..... ez mi lehet?

elmenek fürcsizni, majd elnézek azért a börzére, bár uram egyedül nem akar engedni :)

Clárika: lehet DM-be is beugrok a párna miatt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi legyen mégegy :wink: Nem olyan biztos az, hogy fiú lesz!

Én azt mondtam a műtét utáni napon, hogy többet biztosan nem vállalok. Már azért másképp gondolom. Lehet beleférne még egy hármaska, de kis korkülönbséggel. Mondjuk azt nem tudom hová tennénk, így is sakkoztunk (más elfér 51m2-en is 2 gyerekkel, mi 62-őn kinlódtunk :roll: )
Tervben egyelőre nincs, ha a Jóisten úgy akarja akkor lesz, ha nem akkor nem. :D

királylány

Mares dolgozik a méhed....nemsokára szülni fogsz vagy mi.... :roll: :lol:

Jól van no! :mrgreen: Gondoltam ám, hogy valamelyiknek csak írsz... :lol:

Évi: :lol: mélyhűtő

királylány

Dia: de ez normálisa? nagyon sokat feszít egy nap, befeszül, kienged, úgy rendszeresen... de hát még korán van nem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia, mindennap olvaslak titeket, benézek, de igazából nincs mit írnom... :oops: Max azt írhatnám, hogy milyen gyönyörű mindenki gyereke, ezt naponta leírhatnám, de csak ismételni tudom magam. Ezért is emeltem ki egy babut, most Zoét, de tényleg minden baba csodaszép. Magamról se tudok újat felmutatni... :roll: De nem bánkódom, most épp nem is foglalkozom vele, szinte egyáltalán. Néha már azt gondolom, hogy lassan eljutok oda, hogy 0 gondolatom fog a "babaprojekt" (fúj, de utálom ezt a szót) körül forogni.

Kép
xtina75

Tina: azért gyere, bár volt nekem is időszak, amikor csak olvastam a csajoikat... ( műtét után) ... de ennyi pozitív energy után ott lesz a csoda nálad is!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina értem. Én is azért írok kevesebbet mert "nincs mit mondanom". Az jó ha le tudod kötni mással a gondolataidat, majd akkor jön a baby :wink:

Mares úgy gondolom, hogy igen, normális - nekem sose volt ilyen - és már a 35. hétben vagy. Van akinek már sokkal előbb voltak ilyen jelek. De m,ajd jönnek a szakértők és megmondják a tutit :wink:

királylány

Dia: oksika, addig elmegyek csavarogni, hogy máson járjon az agyam :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!!!

Még nem olvastam vissza, mert már 3x jártam úgy, hogy olvastam keveset és felkelt a lány írni nem volt már mikor.

Mi jól vagyunk de időm nem sok, pedig anya meg apa mindent megcsinálnak, mégis nincs sok időm. Reggel simán indul a napunk 5-6 között evés-alvás, 8-9 között megint eszik, kicsit fenn van és durmol tovább. Ilyenkor én reggelizek, összeszedem a szobát és ébred Petra, evés, peluscsere, stb., játszunk, magyarázunk neki míg visszaalszik (aztán itt tudok menni kicsit a városba ezt azt venni, vagy éppen valamit pepecselek), 2 fel ébred eszünk, peluscsere és megyünk sétálni. Mire hazaérünk már ordít ismét éhes, na ilyenkor már nem mindig alszik vissza csak nehezen, aztán ha felkel fürdetés és lehet alszik de lehet nem és 1-2-ig még mindig nincs alvás. Tegnap éjjel már olyan fáradt volt, hogy csak sírt és sírt. Hát ez nálunk a napirend.

Voltunk már orvosnál, minden rendben vele. Barátnőmék is voltak látogatóba, ők 6 hetesek. A két lány kórusba rotyizott :lol: :lol: Ők ettek előbb, majd mi, peluscsere (mindenhol kivételesen ruha is kakás :lol: :lol: ) és mindketten csuklottak. Nagyon vagány volt jót nevettünk végig és nem volt fárasztó, kényelmetlen, mert mindenki tudta ez igy van rendjén. Aztán mire álmosok lettek elmentek :cry: - rövid volt sajnos.

A képeket néztem, nagyon aranyosak a babák!!!!!!!

Tina fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lesz ott baba hamarosan.

Mares kitartást neked!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Imádjuk a szopipárnát!!!!! (mindenkinek ajánlottam aki most szült, csak ebbe a városba nem lehet kapni :cry: barátnőm látta és neki is kellene de én nem láttam sehol). Jó, hogy ti ajánlottátok időben és nálunk otthon megvette a férjem 8) Ha a városba megyek abba teszem és tata is vigyáz rá, ha elaszik akkor ott is tud nagyokat aludni, nem kell ölbe tartani.
Kép
Kép

Kép
Kép
melisch

Megjöttünk...a börze mint egy állatkert....tömeg,lökdösődés,tolakodás...rohadt nagy babakocsival ő bemegy a sorok közé bizonyám..mi ezért mentünk kendővel de hát mindegy...egyik csaj majdnem fellökte Mikit(rákötöttük most Tomit hogy én tudjak nézelődni)aztán jól rálépett a lábára majd megkérdezte abban baba van?(kendő)mondjuk igen...és nem fog megfulladni?...de vazze...meg fog...az hogy te majdnem fellökted őket az nem baj de a kendőben meg ne fulladjon :roll: köszi hogy törődsz velünk...na mindegy

Vettünk babakocsit :lol: majd lefotózom. Micimackós mintás,sötétkék,ültethető,fektethető,van hozzá kivehető merev aljú mózes,télre lábzsák,megfordítható kar,bolygósítható kerekek,nekünk tetszik,majd hozok képet,12 ezerért adta oda a csaj.
Aztán Árkád,vásároltunk,ettünk egy fagyit(de csak menet közben)most ebédeltünk..

Melisch mi is jól kihasználjuk a szopipárnát.

evilany

Évi Petra is pattanásos, mintha kis gyöngyök lennének az arcán. Piros a bőre mikor kijön, majd lassan "beérik" és lemúlik. A doktornő szerint atopiás dermatitis, na erről most rosszat is olvastam de ő csak hidratáló krémet ajánlott (csak az arcán van) és egy babamagazinban azt irja, hogy 6-8 hetes korban gyakori a csecsemőknél és 18 hetes korukra elmúlik. Ő az Avène TriXera krémet ajánlott (persze jó drága de nagyon nagy és remélem használ majd neki)

Próbáltam olyan képet keresni ahol látszik de mikor lekicsinyítettem nem volt kivehető ezért tettem fel a gmalire neked egy képet róla.

Kép
Kép
melisch

Évi szerintem olyan volt Fanninak :D
Fotót!!!! :D

Fellökős ember...jól elébe kellett volna vágj :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nő volt,sőt,anya :evil: :evil:

Hozom a képet mindjárt.

Melisch,nekünk is hasonló..holnap megmutatom a doktor bácsinak...már csak a délutáni tali miatt is.

evilany

Tegnapi fotók :D

Kitekeredve eszünk :D
Kép

Nagynehezen anyára figyelek :)
Kép

Teli pocakkal-teli szájjal nevetek :)
Kép

Már megint azt várják,hogy aludjak :(
Kép

Ennyi...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekünk ilyen volt :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag :lol: :lol: nagyon édes,alig várom h.élőben lássam.

ilyen csinosak vagyunk ma:

Kép

babakocsi:(mózest már kivettem és mosás alatt :) )

Kép

Kép

evilany

Csillag,ugyanaz :lol:

evilany

Csillag,tapasztalat...? Jó kocsi?...

evilany

Egyem meg de csini-édes :D

Évi-Imádta a kocsit!!!
Életem legjobb kocsija volt!
Esküszöm :D
Nagyon szerettem-szép,vidám és marha jól kihasználható :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én anno szintén 12-ért adtam el :D :oops: -igaz volt hozzá esővédő is

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Karalábékrémleves-kipipálva...imádom :D nyami...
rengeteg a karalábém :D
most ráálltam h levest gyártok belőle :D
tegnap répásan -krumplisan csináltam,ma simán :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

asszem feldobom a fürdő hangulatát is :)
spongebob-ot festek a falra...,polipot,csigát...olyan babás legyen :D

nem tudom mi van velem...ez a kreatív hajlam...most túlteng bennem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is szeretem de nem ehetek,K betűs :evil: nincs kedvem kisérletezni a pocakjával...

Akkor jó választás volt! Esővédőnk van, még a másikra vettem.

evilany

Csillag örülök h.jó a kedved!!

evilany

köszike Évi :D
Na megyek festeni...megjött apa a horgászásból...övé a gyermek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?