Sziasztok!
Kata, én ma megint azzal kezdtem, hogy megnézegettem a fiacskádat. Nagyon szép kisfiú, és bár én még nem szeretném, ha Andris kibújna, azért már szinte irigykedtem kicsit
A tejcsi nekem is 4. napra indult be. Általába a 3-4.napon szokott. DE akkor meg annyira, hogy majd leszakadtak a melleim

Szóval csak próbálkozzatok ügysen. Az a jó, ha Noel szívesen próbálkozik, mert azzal sokat segít
Cherryke, és hogy görcsöl? Szúr? És húsz percig, vagy 20 percenként? Bocs, csak nekem ne volt teljesen világos. Mert a fájások azok inkább rebdszeres időközönként (mondjuk eleinte 20 percenként) jönnek de csak olyan fél-1 precig tartanak. Talán csak rosszul fekszik kicsi fiad, vagy hiretel mozdulsz. Ha én hirtelen kelek fel például, akkor néha csillagokat látok, de az meg azt mondják a nyúló szalagok miatt van. Mindegy azért, ha te úgy érzed valami nem stimmel, inkább legyél rámenős.
Mók, gratulálok az átköltözéshez.
Akiknek rossz volt az éjszakája. Hát én is csatlakozhatok. Nálunk JUlit még mindig többször felketi a köhögés, én meg nehezen alszom el- meg viszza mostanában. Egy jó volt, hogy legalább sokáig aludtunk (7.30).
Iceberg, fiacskádnak jobbulást. Juli is lázasodós fajta, nem is értem, hogy ezt a betegséget hogy csináljuk most egy gramm hőemelkedés nélkül. Cserébe tovább tart... Szóval Tavasziszélnek igaza van, a láztól legalább hamarabb gyógyulnak a gyerekek. Itt Svájcban az a módi, hogy csak akkor mondják, hogy vidd be agyereket a rendelőbe, ha már 3 napja lázas, vagy tényleg irtó magas a láza, és nem megy le.
Ancsika, vigyázz magadra. Remélem, jót tesz a pihenés, és nem bújik ki a babátok idő előtt. Nem lehet könnyű most neketek. Kisfiad most kivel van?
Nukadával vajon mi lehet? Őt is befektették már vagy 2 hete.
Na megyek, mert azért lenne dolgom...
Edit