A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

HajniKép
Én maradok karácsonkor még egy picit és azt hiszem velem marad Anna is (bár csodák mindig vannak)!
De ha minden jól megy januárban követünk Titeket a lenti topikba!!!
Stella

Kép
stella9

MegannKép
ha kell, Amcsiig küldjük Nektek a babásító energiákat!Kép Kép Kép
StellaKép
én is csak a 30%-ommal hencegek ittenKép de a Próféta szóljon Belőled! Nem is tudom mikor mernék először a babás topikba írni...na mindegy, most az a lényeg, hogy csak pozitívan gondolkodjunk és sikerüljön végre!Kép
Hajni
hajnesz

Jelentem kész az ebéd Kép Időbe Kép Igaz a végére anyu is haza ért segíteni, de csak két poharat törtem össze. Kép Remélhetőleg mára vége a bajoknak.

Mindenki fel a fejjel.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni Kép
Hogy álltok az épitkezéssel? Nem tudom, emlékszel-e, de mi is épitkeztünk, és pont, mikor beköltöztünk, akkor teszteltem pozitivat. Persze, én is be voltam tojva utána, mert én is kivettem a részem a pakolásbol, dobozolásbol, cipekedésböl. Kép
Hozzon nektek is szerencsét az épitkezés Kép
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Vendég vagyok a Babaprojekt előtt állók ide-ből Kép
Babus2005 úgy tájékoztatott, hogy Ti fogtok tudni nekünk segíteni, hogy mit együnk, hogy könnyebben legyünk babásak. Írták már a joghurtot és a csodateát, de állítólag Ti tudtok többet is. Segítenétek?
Előre is köszi!
Pilis
pilis

Hajni,

ez nem semmi nap volt akkor neked! Akár forgatókönyvet is lehetne belőle írni. De ne aggódj! Gondolj arra, hogy ha haza jön a párod, biztosan megvigasztal.

Próbálj pihenni egy kicsit.

Nata
nata

Sziasztok!!

AdriKépKép

GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
Minden rendben lesz,beszelj a babahoz!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Adri! gratula!!!!!!!KépKépKép

NEM TUD VALAKI TÁBLÁZATOT CSINÁLNI?? KÖVETHETETLEN, HOGY KIVEL MI TÖRTÉNIK!!! OLYAN JÓ LENNE.....

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bocs, megtaláltam a tegnapi oldalon...a
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Hajni: írtam a tbányai topikba. Nagyon sajnálom, hogy szar napod volt. Nekem a tegnapi, de nem volt olyan vészes, mint a tied. FEL A FEJJELLLLLL!! Ugyis tudom, hogy a nyárra babát fogsz várni. Egy ilyen fiatal, ari kiscsaajjjj!

Madaran: Mi van veled? Hiányzol a tbányai topikból is!

Amúgy üdv és puszi mindenkinek. SOK JÓT! Jobban mondva CSAJ JÓT!

Szilvia

emeseanyu

AdriKép Nagy-nagy gratula!!!!!
StellaKép Nagyon drukkolok Neked, remélem elsőre sikerül, és majd a növekedő babóca elfeledteti Veled az előzetes rossz dolgokat!
Tök jó nézni a táblázat elejét a kis babókkal és a zebrákkal. remélhetőleg szépen gyorsan eltűnnek majd az üres mezők!
hencsike

Minyu, a próféta szóljon belőled. Bár a párom azt álmodta ma meg hogy kisfiú lesz. Még csak a tetőt rakjuk, és ezzel idén be is fejeztük. Kép Csak kis munkák lesznek télen, meg hossssszúúúúúúúúú téli esték. Kép

Köszönöm mindenkinek, aki együttérzett velem. Jelentem, minden rendben. A rendőrök azt mondták hogy az életben nem lesz meg, de ezt ugye tudtuk eddig is. Felszereltünk még egy lakatot a bungira, felhordtuk a tetőléceket a szintre (alig bírtam el, de fent van), felraktuk a szögesdrótot a dróthálóra (legalább szúrja át a kezét ha már bemászik) Különben a defekt óta állandóan röhögök.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!Kép

Írd meg az adataidat, hogy be tudjalak tenni a táblázatba!Kép
(mióta próbálkoztok, hanyadik ciklusnapon vagy, hány napos a mensid, hova valósi vagy, hány éves vagy)
Remélem, tényleg szerencsét hoz!Kép

Ui.: tényleg jó sz@r napod volt!!Kép Ezután már csakis jó jöhet!Kép

Nálam helyzet változatlanKép Szerény számításaim szerint holnap mensizni fogokKép Brü-hü-hüKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Adri!!!
Nagy -nagy gratula Neked innen a Délvidékről is!!!!

Megann! Noémi!
Köszi ,hogy reagáltatok a colis problémámra, remélem, minnél hamarabb megoldódik.
Megann, Hozzád lenne még egy kérdésem (sajnos, hogy ilyen járatos vagy ebben a témában):
Ha jól értettem, lehet, bennem is megtalálható ez a baktérium? Hogy tudják ezt a lányoknál kiszűrni? Vérvétel? Vizeletvizsgálat? Valami más?
Milyen doki vizsgálja? Kérlek, segíts! Ha jól látom, ez nem egy, hanem öt kérdés lett...
Noémi, köszönöm Neked a biztató szavakat, nagyon jól estek!

Zita!
Leírnád nekem, hogy Szegeden hol csinálták Neketek ezt a PCT tesztet? A Klinikán?
Sajnálom, hogy ez nem lett a Ti hónapotok!

Stella!
Sikerülni fog! Sok-sok erőt kívánok Neked!
Bogi
bogi1975

Bogi!Kép

Először is ne ijedj meg!Az én ismereteim szerint igen, a baci lehet hogy benned is benned van!Viszont ha nincs semmilyen gyulladásod, jó esélyed van rá, hogy nem vándorolt át hozzád, vagy pedig nem vagy érzékeny erre a bacira!
De ismétlem, ne ijedj meg, tudom ,hogy annak aki nem hallott róla elég ijesztő lehet, de sajnos egy elég "közönséges, hétköznapi" baciról van szó!
Vizelettenyésztést kell kérned, ilyet a háziorvos is kérhet, de az urológus az igazi!Rutinnak számít!
Nekem kezdetben háziorvos kérte, miután krónikussá fajult a betegségem, átpasszolt a megfelelő szakrendelésre, (urológia)
Amit szerintem NE ENGEDJ:
Sok urológus a steril (katéteres) vizeletet részesíti előnyben. Engem erről lebeszéltek, mert elég kellemetlen, sőt fájdalmas a katéterezés! Nem is engedtem, a baci mégis megvolt sima pisiléssel is! Csak arra kell figyelni, hogy szépen megmoskodjon az ember alulról, hogy a vizelet ne keveredjenek a hogy is mondjam....a végbél termelte salakanyagokkal baktériumokkal(merthogy itt van a coli baci hazája, és amíg itt van addig nincs baj, ha jól emlékszem) és középsugaras, reggeli első vizeletet fog kérni a doki! Pár nap, max 1 hét alatt megvan az eredmény!Ha kimutatják:no pánik: a coli baci nagyon jól reagál kb millió fajta antibiotikumra..
Tehát fel a fejjel, és minél gyorsabban csináltass egy tenyésztést, (ha még nem volt) és 2 héten belül elfelejtheted az egészet!
Pusz!
Ha van még kérdés, nyugodtan írj, válaszolok szívesen(sajna profi vagyok coli-ból)

Hajnesz!

Már látom, hogy a férjem megint ki lesz akadva, hogy 5 bőröndbe csomagolok,merthogy becsomagolom titokban az összegyűjtött energiákat amiket küldtök nekem utazásig..KépKépKépKép

Jó éjt mindenkinek, mindjárt kezdődik a szülőszoba, megyek összekészítem a hozzávalókat, kis ropi, üdcsi, no meg a papírzsepi....KépKép

Kép

Kép
megann

Pilis!

Segíténék, de én sem tudok többet, hallottam valamit az E vitaminról, az Elevitről!
De ezekről fogalmam sincs mire jó!
A tengeri hal a pasiknak jó!
Ennyi az össz infóm!
A többiek holnap biztos többet tudnak...

Kép

Kép
megann

Bogi!Kép

Igen, a klinikán csinálták, de nekem kellett rákérdezni a dokinál, hogy nem kellene-e nekem is ezt a vizsgálatot megcsinálni. Máskülönben sztem még a mai napig nem csinálták volna meg.Kép
Tudod, hétfőn voltam egy másik dokinál, ő ajánlott egy masfajta vizsgálatot, ami hasonló, mint a PCT, az a különbség, hogy "fentebbről" veszik a mintát a méhnyaknyákból, és mikroszkóp alatt eresztik bele a kiskatonákat, és úgy nézik meg, hogy mit kezdenek egymással. Ennek a vizsgálatnak sajna nem emlékszem a nevére, de mindegy is. Legalább ez a doki már mondott valami újdonságot is. Egyébként ezt is a klinikán csinálják.

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lányok, remélem mindenki jó bőgött!
Jó éjt!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

De jó látni az új zebrákat!!

Adri, Képszerintem hamarosan babócát kapsz a neved mellé!!!!! Gratulálok!!!

Drika,Kép láttam kerestél, jól esett.. a jó hír még jobban.. Úgy, de úgy örülök, és olyan, de olyan "irigy" vagyok!!!Gratulálok!!

Lányok, szerintem a két csajszi ad most egy kis löketet, és folytatódik ez a pozitív tendencia..

Én egy kicsit kikattantam az elmúlt napokban, s ráadásul még beszélgetni sem tudtam jönni..

Hát, nem bírtam kivárni, hogy a párommal kezdjük a vizsgálatot, valami belső érzés nem hagyott békén. Elmentem hát a doktorbácsihoz, és elmondtam, hogy a párom most pár hónapot otthon lesz, és nagyon szeretnék pocakosodni, de aggaszt a ciklusom...

Első doki: Felírta a clostit.

Második doki: Átnézte a ciklusnaptárom,(ő Írta fel a norcolutot anno), majd felírta a clostit. Kérdeztem, hogyan tovább? A válasz: ha terhes azért jöjjön, ha nem akkor meg azért.

Harmadik doki: Átnézte ő is a ciklusnaptárom, s elmondta, hogy a rövid ciklusok sárgatestelégtelenségre utalnak, ezért elküld laborba, a ciklus 18. 21. 23. napján, megnézik a progeszteron és a prolactin szintem, és egyebeket. Na, innen lila köd telepedett a gondolataimra, s bár egy csomó mindent mondott, én kérdeztem, ő válaszolt, de nekem csak foszlányok maradtak meg. Aztán megvizsgált, s mondott valamit, hogy minden megvan, lehet hogy viccelődni akart, de az én tudatom valahol máshol járt, s szinte erőlködnöm kellett, hogy figyelni tudjak.
Sejtettem, hogy göröngyös lesz az utam, de én nem akartam!!!!!Miért?? Tudom, hogy pozitívan kell gondolkodnom és így is lesz, csak nehéz nagyon..

November 2-án megyek az első vérvételre, és úgy izgulok, szorítsatok!!

Jajj, még valami! A vizsgálat óta (kedd), picit fáj a petefészek környéke, mindkét oldalon, ilyet még nem éreztem. Szerintetek mi lehet ez??? Normális, vagy hívjam a dokit???

DanaKép
dana

Megann!
Köszi az infókat, biztosan fogok még kérdezni, ha nem baj. Sokat segítettél. Kedden megye4k a háziorvosomhoz és kérek tőle beutalót. Végére akarok járni ennek a dolognak is.

Zita!
Miért van az, hogy a betegnek kell kérni egy szakorvostól, hogy milyen vizsgálatokat végezzenek el rajta?????
Én felháborítónak találom, hogy az orvosok ezt maguktól nem mondják. Pl. én is csak tőletek hallottam erről a vizsgálatról. És akinek nincs Babanete?

Dana!

Kérjük vissza ide a pozitív Danát!!!
Szorítok érted 2-án!
Puszi, szép napot mindenkinek!
Bogi
bogi1975

Zita!

Valószínűleg ezért, mert spórolni akarnak a vizsgálatokkal.
Minde orvosnak megvan az éves kerete, hogy mennyi vizsgálatot kér, és ha rosszul gazdálkodik vele akkor előfordulhat, hogy év végére már nem tudja megcsinálni az előírt vizsgálatot.
ivimoni

Sziasztok!Jó reggelt!

Ma a hőm 36.8 volt, az még OK így a ciklus 27. napján vagy ez már leesést jelent a 37-hez és 36.9-hez képest???

Mea
mea

Mea
Szerintem nem feltétlenül jelent leesést, csak ha a holnapi még alacsonyabb lesz. Ennyi eltérés bármitől lehet. Nekem is volt néha ilyen.
Drukkolok nagyon Kép!

Dana, Bogi, Hencsike, Kriszta
Köszi a gratulációkat, remélem minden rendben lesz! Próbálok pozitív lenni, remélem a holnapi teszt megerősíti az eredményt! Talán akkor már el is hiszem! Buta vagyok mi? Nemhogy örülnék! De nem merek még örülni!!!

Adri
adri77

Adri!Kép

Köszi a drukkod nagyon elkel most nálam!

Annyira szeretném.......hátha.....

Te hogy vagy? Érzel valamit? (rosszullét, pisikési inger stb.)

Mea
mea

AdriKép
drukkolok neked nagyon, hogy a holnapi teszt is zebrás legyen!!!
Vigyázz magadra!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Csajok!

Nagyon padlón vagyok. Kép
A topic címe sajnos ma megint aktuális. Kép
Annyira bíztam a mostani hónapban!!! De nem sikerült. Pedig a ciklusaim 23-26 naposak és most a 28. napra jött csak meg.

Jázmin
djázmin

Adri!Kép
Ez nem butaság, természetes, hogy aggódsz, de csak egy picit jó??? Mindennek rendben kell lennie!

Bogi!Kép
Azért nem tűnt el a pozitív énem, tudom, hogy minden ok. lesz, max. egy kis gyógyszeres kezelés.. én bármit bevállalok!!! Olvastam, hogy nektek is van egy kis problémátok, mi a köv. lépés nálatok??

Csajszik, tudtok valami természetes módszert az én problémámra?? (sárgatestelégtelenség)

Hát, ha nem lenne a babanet... és nem olvasgatom a másik topicot.. Ott Babus, idézett egy orvostól closti ügyben, s én ennek hatására nem kezdtem el szedni, hanem kerestem egy olyan dokit aki betartja a lépéseket.. előbb labor stb.!!!
ugye 3- ból 1 doki!!
De honnan tudhatjuk, hogy megfelelő kezelést kapunk- e???

Dana a pozitív Kép
dana

Jázmin!

Sajnálom, együtt érzek Veled...Kép

Mea
mea

Mea!

Drukkolok Neked!!!
Milyen tüneteid vannak? Mikor nem kellene megjönnie? Mikor lesz aktuális a teszt?
Kép
Ezek a ciklus vége közeli napok nagyon izgik!!!
djázmin

Jázmin!

Sajnálom, együtt érzek VeledKép

De fel a fejjel, új hónap új esély!!!Kép

Mea
mea

Jázmin!

Bocsi kétszer írtamKép

Fáj a pocim, mintha a közepén lennék úgy.Amúgy semmi.

De nekem csak 19.napon volt repim, úgy hogy még nem tesztelek, mert elvileg 33. napon kellene csak megjönnie.

Mea
mea

Sziasztok Kép

Ma van egy jó és egy rossz hirem, a rossz rosszabik.
A jó, hogy valószínűleg ma megjön, mert tegnap már barnázgattam (azért jó mert akkor most 32 napra jön meg 39 helyettKép )
A rossz, hogy akkor ez megint nem AZ a hónap lett.
Én már kedzek nem bízni ebben a karácsonyig kiürítjükben. De most nem vagyok elkeseredve mert legalább nem kellett még egy hetet várnom rá. UGy látom akkor tényleg lehet valami haszna annak a teának, úgyhogy én rendületlenül fogom továbbra is fogyasztani. Sose volt ilyen rövid ciklusom !!!

Pusza: K
krinyoka

Krinyoka!Kép

Hát akkor Neke is megy a drukk a köv. hónapra!
Még összejöhet karácsonyraKép

Mea
mea

Krinyoka Kép

Sajnálom Kép
Próbáld ki az E vitamint, nekem sokat segített. Úgy kell szedni, hogy két hétig minden nap 1 tabletta ( 100 mg ), aztán két hét szünet. Majd újra elkezdeni. Ez természetes módszer, semmi melléghatása. Próbáld meg !

Jázmin Kép

Sajnálom Kép, de tudod, új hónap, új remények !

Megann Kép

Jó utat, és remélem már babásan jössz vissza Kép
Szurkolok neked !

Hajni Kép

Tényleg nem semmi napod volt tegnap !
Azért a nagy építkezésben vigyázz magadra, bár lehet, hogy semmi nem múlik rajta, mert ha az a baba jönni akar, akkor úgyis jön Kép

Mea Kép

Remélem ez a Te hónapod lesz !

Puszi
Borsó
borsó

Sziasztok!Kép

Pont úgy lett, ahogy számoltam: Ma reggelre a hőm 36,5, és megjöttKép, még mindíg nem túl erős, de azt hiszem ez részletkérdésKép

Bogi!Kép

Szerintem is felháborító, hogy nekünk kell szólni a dokinak, de sajnos ez vanKép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Nekem is lenne egy kérdésem. Kép Én most vagyok a 14. napon, de nem esett le a hőm. Ha valami oknál fogva megjönne ciklus végén, akkor most várható, hogy késik egy pár napot? Reméle értitek a kérdést Kép.Bízom benne, hogy holnap már potyog lefelé.

Jázmin, Krinyoka
Nagyon sajna, hogy ez sem a ti hónapotok. DE VAN MÁÁÁÁSIK hónapotok. Kép Az mér biztos sikerülni fog.

Mea
Nagyon izgulok, hogy mi lesz a vége.

Nagyon leálltatok a zebrákkal, pedig bennetek kapaszkodom, annyir mindenkinek sikerült mostanában, nekem is sikerülnie kell.

De jó lenne karácsonykor bejelenteni a szülőknek,... Kép

Na, már be is fejezem az álmodozást, mert nem tudom abbahagyni és úgymaradok. Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Krinyóka!

Ha jól emlékszem Te irtad, hogy megpróbálod az Ormos Intézetet.... Voltál? Mit mondtak?
Pár évvel ezelőtt én ott kaptam egy teakeverék receptet. Megosztom Veletek, hátha valakinek segit: 1 rész kamilla tea, 1 rész fehérmályva, 2 rész citromfű, 2 rész cickafark.
Nyugtatja a vegetativ idegrendszert, és persze a babásodásra is jó hatással lehet.
1 evőkanállal kell 2 dl forróvizzel leönteni naponta ennyi az adag.
katie

Pozitív Dana!

szia,
örülök, hogy hallok felőled. szorítok majd 2-án.
És remélem , hamarosan olyan állapotban leszel mint én (ezt persze a többiek esetében is remélem).

Voltam dokinál, megvizsgált az mondta egyértelműen látja, hogy a kisbaba útban van. Holnap megyek az 1. ultrahangra. Már nagyon várom. KépKép

Jazmin, Krinyoka
Kitartás! (tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz, de drukk a következő hónapra, ami biztos sikeresebb lesz. Kép )

puszilok mindenkit,
Drika
drika

Hoppáááá! Ezek szerint tényleg nem írtam magamról semmi adatot Kép Kiabáljatok ha ilyen lökött vagyok. 2003 júliust írjunk (bár ez még csak 16 hónap de így érzem reálisnak), a ciklusaim 27-28 napos rendszeresek, Tatabánya, 21 év. Mit hagytam ki? ja, hát a legfontosabbat, a 14. napon tartok.

Bocsika és köszike.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Borsó!

Majd még írok ma, de elöljáróba annyit, ha a Te háziorvosod is olyan mint az enyém, hogy szakállat növesztessz amíg beérsz hozzá, teljesen felesleges ott várakoznod 1-2 órát, menj egyből az urológushoz.Elmondod mi járatban, és biztos magától is tudja a dolgát, ha nem, akkor kérd, hogy tenyéssze ki a vizeleted
Én amikor urológust váltottam(mert ugye vannak kontárok is), mindenféle beutaló nélkül mentem a másikhoz,ráadásul pont sürgősséggel, egyből kaptam meristin-nospa injekciót, mert pont tombolt a hólyaghurutom!
Figyelem, mindenki:SZTK-s doki nem magándoki, (igen ritka példány), és eddig 0, azaz nulla forintot adtam neki!
Ha nem jön be a te dokid, én tudom ajánlani az én Zuglóimat, ha pesten laksz!
Pusz

Kép

Kép
megann

Bocsi, az előző hozzászólás Bogié!BOGI!!!BOGI, ugye vetted???
Bocsi Borsó, remélem neked nincs szükséged ilyesmire!

Kép

Kép
megann

Zitus, Krinyoka!

Fogjunk össze, mai 1 cn-k!!! Kép
Novemberben kapjuk el, tereljük össze, azokat a zabolátlan zebráinkat végre!!!

Jázmin
djázmin

Hajni!Kép

OK! Beírkáltam az adataidat!
Majdnem ugyanolyan régen próbálkozunk, csak te hozzám képest "szemtelenül" fiatal vagy!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jázmin!Kép

OK!!!!KépKép
Te nem akarsz a táblázatba kerülni???

Z.

Kép
Kép
zituska28

Szemtelenül fiatal? Amikor a gyerekek csókolomot köszönnek és azt mondják, hogy HAJNI NÉNI Kép

Ezt soha nem fogom feldolgozni Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Bocs elfelejtettem megköszönni. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Köszi mindenkinek, ma felhívom a nőgyogyit, ha már nem jött össze... Most voltam a mosdóban de még mindig csak valami barna(még egyenlőre ennek se nevezhető) Régen volt olyan hogy 3-4 napig barnáztam mielőtt megjött aztán norm, 2 napig aztán barna 2 napig. Na jóóóó. tényleg jobb lesz ha elmegyek orvoshoz.
Jövő héten csütörtökön megyek az Ormosba. Addigra tudtak csak időt adni. Jó sokan vannak. Legalább is délután amikor én ráérek.

Szóval új hónap új remények Kép Kép
K.
krinyoka

Zituska!

Végülis miért ne, bár most, hogy 1 cn-n vagyok nagyon fogom utálni a táblát.
2003.aug., 24-26, Pest megye, 34.
Köszi.

Drika!
Köszi a bíztatást.

Jázmin
djázmin

Zituska

Ha így haladunk, akkor a fél órája feltett táblád már nem is lesz aktuális Kép Ilyenkor látszik milyen gyorsan változnak a dolgok.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Jázmin!Kép

Majd megszereted a táblát, amikor az elején leszel egy zebrával, ill. egy babával!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?