A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tali megvolt :) lett ezer fotó,majd hozunk! Szuper volt! Egyik ette a másik öklét és így tovább. :) szépek a babák és a mamák is,volt pocakosunk is :) (Mares)

Bmaas jó hogy irtál,már hiányoltak,milyen meglepi jött postán...?

Ma elvittem Tomit a dokihoz,a kiütésekkel,azt mondta melegkiütés,és nem kell vele foglalkozni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

csipet csapat:
Kép

haverok:
Kép

csajoztunk:
Kép

Kép

csiniben:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csajok,átküldöm a képeket holnap mindenkinek,most elmegyek apázni :)

evilany

A két csajszi bezony mindent visz!!!!! De mindegyik baba gyönyörű!

Kép
xtina75

áááááá,....ő az én csajom!!!
Kép

akkor most melyiket válasszam??????
Kép

mindenki engem csodál :D , mert olyan szerény vagyok!!!
Kép
limo73

De gyönyörűek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
hazaértünk gyors életjel :D
gyönyörűek :D :D :D
én is teszek fel képeket majd és átküldöm őket-kinézem a táblázatból a címeket :D
de most etetek...remélem még ma elküldöm őket :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gyönyörűek a babák :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nagyon édesek a képek, de jó lehetett! Föleg milyen vicces lesz majd, amikor megélénkülnek a babák és egymásnak adják a csörgöket elönyálazva, lemeózva... :)

Évi nekünk is pont ilyen tescos csinink van. :)
A meglepi: az egyik kuncsaftunk küldött a gyerekeknek egy lego duplo teherrepülöt és targoncát, a másik meg az volt, hogy az apósom húga bejelentkezett, hogy van kb. 10 kg cucc, amit el akar nekünk hozni. Jött is nagy boldogan a titkos küldetését teljesíteni. Azért titkos, mert nem mondhatja meg, hogy ki a csomag küldöje, de mi kizárásos alapon kitotóztuk, hogy gyakorlatilag csak egy személy jön számításba, az apósom anyjának a testvére, akit életünkben nem láttunk, de azért örülünk így ismeretlenül is a nagyvonalú ajándéknak. Minden gyereknek volt benne valami. A legkisebbnek textil könyvek, a nagyobbacskáknak óvodai elökészítök, kézségfejlesztök, a nagyobbaknak iskolai kiadásban ugyanaz tömegével, aztán ismeretterjesztö kazetták, ismeretterjesztö könyvel cd-vel, szóval szép eresztés volt. :)
Jódarabig elég lesz a készlet, mert én már az Aldi-ban ill. a bolhán is vettem hasonlókat... :)

Párom közben a háttérben teszteli a hangfalakat, amiket a lomtalanításból szerzett Freddy Mercury-val. :) Persze, hogy müködik, ahogy a porszívó is, azt Regövel megszerelte, amíg mi bevásárolni voltunk. A barátunknak a méretében kézzel varott börcipöt szerzett a méretében, mások is jól járnak. A múltkor meg kis kompakt hifi volt kidobva hangfalakkal, az is tökéletesen müködik, még távirányító is volt hozzá. :) Regönek meg szintén a bolhapiac utáni otthagyott "szemétböl" egy nagyon szép, gyakorlatilag újszerü iskolatáska került olyan igazi fiús kiadásban. Még lehet kapni, olyan 150 Euro az új ára...

Mercury hangos, a kis tökös mégis alszik. Úgy összekakilta magát, hogy nagymosás lett a vége.

Tina köszi a dícséreteket.

Ja és a nap rossz híre: egy közeli ismerösömnek van két kisgyereke, egy ideig sokat jártunk össze, de ez a lány a lassú víz partot mos típus, nekem nem túl dinamikus. A kisfia ovis, a kislánya egy éves lehet. A férje nagyon aranyos ember volt, tüzoltó, de nem az végzett vele, hanem egy év komoly betegség. Most hal meg pár napja (láncdohányos volt). Bakker annyira örült a gyerekeinek, maga volt a kétlábon járó büszkeség és még ki se élvezhette jóformán az apaságot. Annyira sajnálom öt is és a családját is. :(
Volt már egy éve egy hasonlóan drámai haláleset szintén az ismerettségi körömben, az is erösen mellbevágott. Akkor az apuka maradt ott két igen apró kis csokitojással. Az anyuka a második baba megszületése után nem épült fel, kapott egy trombózist, kómába esett és pár hónapra rá meghalt. A jólkeresö német apuka meg egyedül maradt az igen fekete, de nagyon talpraesett felesége nélkül, de azt kell mondjam, hogy teher alatt nö a pálma, nagyon szépen neveli a gyerekeket és dolgozik is újra. Nem tagadja meg a csokitojások afrikai gyökereit se, sokat viszi öket afrikai rendezvényekre és nála is sokan fordulnak meg. Ha összefutunk jókat beszélgetünk és menetrendszerint bögünk egyet közösen. Olyan keserédes kapcsolat...

Barbi
Vendég

Elküldtem a képeket,Tündi,neked nem találtam email címet,megírod?

Bmaas,ezek tényleg tragédiák :cry: :cry: :cry:

evilany

sziasztok!

Szuper volt a tali! kár, hogy olyan gyorsan elröpült az idő!!! a képek fantasztikusak! köszi, hogy elküldtétek őket!

Jóccakát mindenkinek!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

ÉLMÉNY volt ezekkel a csöppségekkel ez a kis idő! :)
Na meg persze az anyukáikkal is ;)

Fantasztikus képek készültek! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Lányok!
Ez így normális????? :roll:

(Tünde, belémtetted a parát)

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika, mi lenne ezen nem normális :shock: :?: :?: :?:

bekri

Mit mondhatott Tünde :roll: :oops: :?:

Réka egy szuper erős kiscsaj. Kristóf is nagyon hamar így kinyomta magát, lazán... Bálintnak is megy, de ő nem viszi annyira túlzásba...

De jó ennyi baba!!! Nagyon-nagyon jó kis képek!

bekri

Na, megőrült a babanet.

Majd jövök, mert Csibuc dokija járt a fejemben, hogy miért pont arra tippelt, hogy kevés a tejmirigy... Kevés tejmiriggyel is lehet tejet termelni, az nem jelenti azt, hogy ha kevés, akkor képtelen is a tejtermelésre... :oops: :?
Szoptatás sok minden miatt meghiúsulhat. Befelé forduló mellbimbóra meg nemcsak a szoptatás alatt használt bimbókiemelő lehet megoldás. Majd még igyekszem jönni és okoskodni kicsit, hátha segít. Persze, nem tudom, Csibuc kérsz-e belőle? :lol: Kicsit úgy tűnt, teljesen elfogadtad, hogy tápszereztek. Én meg nem akarok erőszakoskodni :wink:

Megyek, úgy látszik, a gyerekekre (is) rájött a kukorékolhatnék...

bekri

bekri: nem akarlak megbántani, de kicsit elegem van már a sok okoskodó dokiból, nővérből és tanácsokat osztogató anyukából. Igen, elfogadtam, hogy tápszerezünk, mert nincsen más választásom és ha lenne, akkor nyilván anyatejjel etetném a kicsimet. Csak az zavar, hogy csupa olyan ember akar tanácsot adni, aki nem küzködik hasonló problémával és megmondják a tutit, hogy dehogynem lehet szoptatni a befelé forduló mellbimbóval is :twisted: Hát nekünk nem ment, kész őrület volt látni 2 héten át, hogy a gyerekem lilára üvölti magát mert egyetlen csepp tej sem jön ki a bimbóvédővel.
Vettem Avent Niplett-et, ami kiemeli ugyan a bimbót, de amint leveszem azonnal vissza is ugrik. Megvettem az Avent elektromos mellszívóját, ami szintén kiszívja, de amikor abbahagyom azonnal visszaugrik - szóval detto. Vettem 3 különböző bimbóvédőt, hátha, de az sem működött. Végül kölcsönöztünk Medela kompresszoros mellszívót - amit a kórházakban is alkalmaznak - na az sem segített a szoptatáshoz szükséges bimbók formálásában.
A tejet nem termelő mellemről: a végén már genny jött belőle, mert egyetlen csepp tejet (ami nem sok, de annyit sem) tudott a pici lányom kiszívni, a mellszívó detto. Nem gyulladt be, nem csomósodott be, több orvos látta és mindenki azon a véleményen volt, hogy ez a cici valamilyen rejtélyes okból nem termel tejet.
ÉS végül fordultam szoptatási tanácsadóhoz is, aki 3 napon keresztül ült mellettem, hogy megtanuljuk a helyes technikát, de a végén csak ingatta a fejét, hogy itt bizony ő is tehetetlen, nem a szándékkal és a technikával van a probléma. A természet szépen kibabrált velünk és ennyi.

De ha ezek után van használható ötleted, akkor örömmel fogadom, háááátha az segít :roll: És még egyszer mondom: nem megbántani akartalak, csak leírtam a tényeket. Nah megyek, mert most is épp fejek és lassan be kéne fejezni. Szép napot mindenkinek!
Vendég

Drága csibuc: én megértelek, csak annyit mondok, TE aztán tényleg mindent megpróbáltál, már csak amiatt is le a kalappal előtted. És még: a tápszeres baba is ugyanolyan, mint az anyatejes! Ne légy emiatt szomorú, és veled vagyunk!!! És nem vagy ettől te sem kevesebb! Korinna pedig gyönyörűűűűűűűű!!!!!!!!

Nekem egyébként van egy ismerősöm, akinek az egyik babája tápszeres volt (fiatal volt még, hamar feladta, senki nem segített), a másik nagyon sokáig anyatejes, és mit gondolsz melyik a folyton beteg, allergiás? Az anyatejes. Hogy van-e összefüggés, nem tudom, minden esetre azt tudjuk, generációk nőttek fel tápszeren!

Kép
xtina75

Clarika, én egy gyönyörű kislányt látok! 8)

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Csibuc
Teljesen mindegy, hogy mivel eteted a gyerekedet... egy a lényeg, szerető anyukája legyél! :wink:
Bújjatok össze, szeretgessétek egymást!

Én egyébként a mai túlzott szopi-propagandát nem szeretem... inkább kapjon a gyerek tápszert egy nyugodt, boldog anyukától, mintsem szopizzon egy folyamatosan görcsölő, ideges anyukánál...
Nekem van itthon tápszerem... ha azt veszem észre, hogy Katusnak nem elég a szopizott anyatej, minden szívfájdalom nélkül fogok tápszert adni...

Clárika
Keress meg egy gyógytornászt! Egy vizsgálatot mindenképpen megér!
http://www.deveny.hu/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]i írta:lombikbabankább kapjon a gyerek tápszert egy nyugodt, boldog anyukától, mintsem szopizzon egy folyamatosan görcsölő, ideges anyukánál...

Egyetértek!!!!

Kép
xtina75

Jó reggelt
Clarika a "fókázásra"gondolt ha jól tudom...fej-láb emelése...mi okozza? Vagy normális?

Csibuc sajnálom a kálváriád,nem könnyű én is tudom,és így leirva meg le a kalappal de ez az előző hsz-ból nem derült ki mennyi mindent megpróbáltál.Megértem h-kibuktál és eleged lett,ugyanakkor Bekri tényleg segíteni akart és törte rajtad a fejét.Persze tudom nem főleg neki szólt amit írtál hanem magának a helyzetnek.

Pécsiek szerinte, hó vége felé lehetne még egy tali,már csak azért is amit Csillag mondott,bejön a rossz idő nemigen jutunk el már majd.
Hmmmm?
:roll:

evilany

Sziasztok!

Nem tüntem el:-)) Csak egy kicsit kimerültem az egy hétben, meg nagyon odavoltam, hogy ekcémás lett a mellem:-(( Viszont hízunk rendesen Bence 3820gram. 2640gszületett és 2560gram volt amikor hazahoztuk, holnap lesz 7 hetes. 100-140ket eszik, anyatejet, szopik rendesen most nem fáj már a mellem, viszont nekem egy problémám van vele mellettem szeret csak aludni este nem tudom miért. De tegnap betettem az ágyába és csak akkor nyugodott meg ha anya ruhát mellé tettem:-)) Én még ilyet nem láttam. De ez is csak egy kevés ideig tartott 1-2órát utána újra hiszti és hogy mindenki aludni tudjon így mellém fektettem, viszont így alszik este 8tól reggel4-5ig. Ma 3kor kelt de tegnap 7kor etettem és fél 8kor feküdtünk le, gondolom ezért kelt 3kor. Most szívott egy mellből 150-et és most nézelődik nevet és nevetés közben néha hangot ad ki. Nagyon imádnivaló.

Mi 27.-én megyünk koponya, csipő és has uh-ra. Jövő héten megkapja a kötelezőt és a prevenart remélem jól írtam.

Képeket néztem gyönyörű mindegyik bébi. Imádom őket nézni:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi nekem is van itthon tápszer, de megmentettem a tejet-)

Ekcémától és gyulladástól nagyon visszaesett a tejem, de sikerült visszahozni. Malátaitalozom, minden másnap görögszénázom, amikor nem akkor este homeo, na és a húsleves és kivánom is ez a jó benne:-)))) Ma tojásleves lesz. A malátát minden nap iszom, rengeteg gyümit,zöldséget eszem és sokat iszom. Na mg szoptatok:-) Szopi teát csak ritkán iszom. Amiket írtam nekem azok jobban beváltak. De ez mindenkinél más. Viszont Ircsi a marhaleves az nagyon bevált nálam is. Holnap újra csinálok, de örülök, hogy újra folyik a tejcim:-)))))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ezen a képen is emeli a lábát.

Ircsi nem olyan problémára gondolt Tünde, hanem a a refluxra.
Azt mondta, a refluxos babák csinálnak így :arrow: fókázik.

Clárika
Kép
clárika

Ezen jobban látszik:

Kép

Clárika
Kép
clárika

Clárika bocs, hogy beleszólok, de ezt mindegyik bébim csinálta és egyiknek sincs baja.:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Mindjárt vagyok csak megetettem Bencét, Álmost:-))))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Barbim!-de jó!!!életjelet látni felőled :)
Sajnálom a pechszériátokat :(
Nem lehet könnyű.
Milyen cumok mentek póstán ? :D

Készen van a fürdő is :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Clárika!
Réka szobája csuda szép lett :D

Csibuc

Gyönyörűséges :)

Pécsiek
Még1szer nagyon örülök,hogy taliztunk!!!
Eszméletlenek a gyerkőcök...nagyon jó volt látni benneteket babástól :D
Bár fura volt,hogy nem pocakosan vagyunk ott...de szokjuk a helyzetet :D

Brik
"anya ruha" -ez nagyon édes...megnyugtatja...jópofa lehet :D
Kép?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Fancsa tartogatja :)
Kép
PÉCSI CSAPAT

Bercibóval mi már nagyon megéheztünk a hosszú út során...Bár csajozni mentünk, a pocakunk azért elsőbbséget élvezett :)

Zoéval :D Kép

Jó kis csajszi :D :P :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.09.14 08:12-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tettem g-re még képeket a pécsi csajok albumba

evilany

Nézem Évi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

pécsi legények

Kép

evilany

az első kommentek az enyémek :D bocsesz

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nekem az utolsó előtti kép nem jön be :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]p írta:evilanyécsi legények

Kép

vagy inkább:
Pécsi csibészek? :oops: :wink: :D
Biztosan azok lesznek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag még töltöm,lehet azért.

evilany

Gergő ébresztő!!

Kép

evilany

Ez nagyon jóóóóóóóóóó kép :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi!Ha valamiben tudok segíteni,nyugodtan szólj!!!
ezt így már tegnap a kocsiban akartam mondani!!! :(
bocsi :( :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen Tündi,milyen volt az éjszakátok?

evilany

Most ilyen képeim vannak. Anya-ruha kép még nincs. Az én gyerekem utálja a kiságyat, csak hordozóba szeret aludni, így az van jól kibélelve és az van itt mellettem:-) Abban alszik:-))) Hát tényleg minden gyerek más:-))

Kép Kép Kép

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Csillag fürdő nagyon klasz, ügyes vagy!

A fotók fantasztikusak:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik-eszméletlen édes :D
Gyönyörű :D

Köszike :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Brik,nagyon édes! Kiságyban Tomi se sokat van,ő a mózesben alszik jókat,nappal is kint velem a nappaliban,este abba tesszük a kiskádat a fürdéshez,éjjel is abban alszik el sokszor.Ki van használva.

evilany

Éjszakánk nem volt a leg fényesebb...óránként felsírt...szívtam az orrát...
Velem-illetve rajtam aludt már amennyit aludtunk éjjel...
Pedig aztán fel volt öltöztetve...de ez a hideg...
Limonak lesz igaza...jól átfűtjük a falakat!!!
Nincs más megoldás...nyár végén fűteni kell :( tiszta gáz :(
Most alszik több mint 1 órája...csóri baba...rengeteg trutyi jön ki a nózijából :(
Mintha meg akarna fulladni :( és visít szegényem :cry:
...és tegnap még semmi jele nem volt neki.... :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag köszönöm:-))

A legalsó képen, ott erszényben van. Bence nagy bújós, Álmos is az volt, de ő nem ennyire. Bence ahogy kilépek a szobából már anyát akarom van:-)) Mondjuk nekem ez tetszik, még ha egyenlőre nem is tudok semmit csinálni csak ha Norbi hazajön:.-)

Van egy problémám nem tudom más is van e így, még nem voltam kontrollon, nem szeretkeztünk még, de nem jött meg eddig, pedig Bence 7 hetes. Vajon baj lehet?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Porszívózod?
Szegény manócska...nem semmi,nem lesz olcsó mulatság befűteni a házat :( gáz van?

evilany

Igen porszívózom..muszáj...a kézi sz...t sem ér :(
Nem gáz-vegyes tüzelésű...a szemetet is el lehet "fűteni"-ebben az a jó :D
Öröm az ürömben :P

Brik...azt mondják ha szoptatsz elhúzódhat a mensi...

Nekem megjött már és 2 hetet volt meg-de még én sem voltam kontrollon :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag megfáztatok?

Évi nagyon tetszik a mózesetek:-))) Elhiszem, hogy Tomika imádja:-) Olyan kicsi pont neki jó kis fészek!!! :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?