Sziasztok!
Nomi!Örülök h minden rendben van a picivel...és jó h rendeződött a papÍrod...első perctől kezdve alá kellett volna irnia a főnöködnek.
Orsi!Gratulálok a másik barátnődnek is

.Örülök h an NST-n minden rendben volt...és az uh-n is.Édi nagyon Dalmácska...jól lehet látni a puncikáját

.És jó lett az új vonalzód.
Észre vettem h néha görcsöl az alhasam...mintha megjönne...aggódom,mert nem tom h miért van,remélem nem lesz baj.Ez egy előjel lehet

h készülődik Ádámka...bár még Október végéig van még.
A férjem unokatestvérének a felesége ma hajnalba szült(Szegeden)...kislányuk lett azonban Oktober 6-ra volt kiírva,de a súly pont jó 3000g és 49 cm,szerencsére nincs semmi gond.
Menion!Szerintem is megéri hogyha meg veszed a csomagot.
Suzy!És milyen volt a búcsú

Mi felénk is rossz idő volt a hétvégén...vasárnap a férjemmel be mentünk a piacra vásárolgatni egyszer csak el kezdett esni,de szerencsére nem tartott sokáig...eléggé el fáradtam mire haza értünk.
És h vagy

Meg látod meg fog oldódni a testvéreddel kapcsolatba...a leg fontosabb most Te és a pici.
Köszönjük a listát nagyon jó h leírtad.
Evita!Gulyásleves fincsi...nyami

.Ezek szerint nagy munkába kezdtek majd...el tudom képzelni h miken mentek majd keresztül és nagy munka az egyszer bisztos,de a végén már gyönyörködni fogsz/fogtok.Mi is így voltunk mikor a szobát csináltuk meg a fürdőszobát és a folyosót...rengeteg munka.
Andi!Megnéztem a blogodat...nagyon édi a kislányotok és mekkora már.Örülök h minden rendben van veletek.
Anna!Várni fogjuk a képeket.
Gabi!Sajnálom h rosszul telnek az éjszakáid.
Yokka!Kitartás

.Meglátod minden rendben lesz.Sajnálom nagyon ami veled történt...sok mindenen mentél keresztül.
Ma készítettem gomba krémlevest...valahogy nem lett olyan fincsi

.Jó hirem van...tegnap voltam a háziorvosomnál és sikerült el rendeznem a szülési szabadságot...fel írta és csütörtökön mehetek érte

.
Szép napot mindenkinek