A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="brikancs"]C írta:brikancssillag köszönöm:-))

A legalsó képen, ott erszényben van. Bence nagy bújós, Álmos is az volt, de ő nem ennyire. Bence ahogy kilépek a szobából már anyát akarom van:-)) Mondjuk nekem ez tetszik, még ha egyenlőre nem is tudok semmit csinálni csak ha Norbi hazajön:.-)

Van egy problémám nem tudom más is van e így, még nem voltam kontrollon, nem szeretkeztünk még, de nem jött meg eddig, pedig Bence 7 hetes. Vajon baj lehet?

Brik

Bár nem vagyok szakember :(
Lehet Ircsi jobban tudja!!!
Tuti kommentálja ha megérkezik!
Azért a kontroll nem árt!!!- bagoly mondja mi?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Brik-ezek szerint meg :(
Pedig aztán jól fel van öltöztetve...ez a képeken is látszik
Remélem hamar elmúlik és nem kell antibió neki!!!
Ha nem javul ma...holnap doki :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lehet, hogy a szoptatás miatt van.

Mi nálunk 25fok van egész nap. De én fagyosabb vagyok, mint a gyerekeim. Este fürdetésre befűtünk egy kicsit.

Csillag de jó neked, te már túl vagy rajta:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én úgy megszoktam hogy nincs mensi :oops: :? utálom...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szegénykém jobbulást Gergőnek:-)))Sok puszi neki!!:-)
tudom én hogy muszáj a kontroll:-))De most 3hétig Norbi helyettesített, így nem jött össze, de gondolom 2 hét késés kontroll nem lesz gond.

Szerintem, ha porszívozod hamar jobb lesz.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi én is utálom, de megnyugtat, hogy ha van mert akkor tudom nincs gond.:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ja..értem. Ne is legyen.
Én szerintem jövő héten megyek a dokihoz..Tomi ma 5 hetes...

Pécsiek,a közös képünket feltehetem a blogba?
Mit szóltok a hó végi tali ötletéhez?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Remélem jobb lesz!!!
Kontroll-nekem is kellene!!!
Köszönjük

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Képet nyugodtan!!!-lehet én is felteszem...kis szöveggel...
Évi én benne vagyok :D...de most kinél? :oops:
Ebbe a hidegbe nem hívnálak ki benneteket és hát messze is vagyok...de megoldjuk :oops: :wink: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek kissé felébresztem magam!!! kávé ezerrel-leragadnak a szemeim :(
persze segítség=0
ez van...se anya,se anyós,se barátnő...
Tibi alszik-éjszakás,még 2 napot...holnap ortopédia :(
De jó lesz a szenvedő gyereket odavinni :(
vagy lehet le kellene mondjam???????????-Ircsi?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd még jelentkezek!!! (asszem,ha el nem alszom)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi
Persze, tedd nyugodtan! :)

Tali nekem OK :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Pécsiek: gyönyörűek a babáitok, csupa irigy vagyok hogy össze tudtok jönni egy kis eszmecserére :D

csillag: Gergőnek jobbulást kívánok

bekri: bocs hogy a hajnali hsz kicsit "erősre" sikerült, kicsit kimerült voltam és sajna ugrok minden szopival kapcsolatos dologra, de ahogy Ircsi is írta: inkább tápi egy nyugodt mamitól mint szopi egy idegroncs, szorongó anyukától :roll:

Tina: köszi a bíztatást, nagyon jól esett :wink:

Mai mérlegelés eredménye: 3230 gr (3100-zal született Korinna, 2990-nek jöttünk haza a kórházból, 1 hete 3100 volt :D ). Nagyon örlük, hogy szépen hízik Manónk :)

Dia: :?:

Többiek?
Vendég

Sziasztok!

Pécsi CSajok: köszike hogy ott lehettem és megcsodáltama babákat!!!

Tündi: túúúúdod, para vagyok még a pici babákhoz, azért nem mertem megfogni ZOét! :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Jöttem életjelet adni!
Sajnálom, hogy eltűntem, de mindig van valamit csinálni, ha a gyermek alszik, nem igazán tudok netezni. Emlékszem, amikor Ircsi írta, hogy alig lesz időnk, a baba mellett (persze terhesen ezt még nem tudtam elképzelni)...

Akinek nem Gratuláltam, annak most megteszem, visszanéztem az eseményeket és nagyon édesek a babák!!! :lol:

Velünk, minden ok. Az elején kicsit csökkent Lili súlya, de tegnap 3700 volt. Annyi, hogy minden szopi után kap tápot is.

Ma hívom a gyerekorvost, mivel szegény alig kap levegőt, náthás lett. Én is az voltam 2 napig sajnos, most ő lett az, így éjjel 3 óránként fent volt. Máskor meg 11-kor ágyban van, fél 4-kor kaja és utána 8 körül. Most is a mellkasomon alszik, mivel ha le akarom rakni akkor elkezd sírni. :(

Ígérem próbálok ismét jönni.

Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody-nálunk detto ez van...illetve majdnem..mi 1-1 órákat alszunk csak...de letéve fél óra :(
Jobbulást nektek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csibuc-köszönöm

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ismét vásároltam (asszem ezt nem mutattam)

Kép

Ez alá nem kell annyira felöltöztetni :(
Csórikám a sok ruhától nem is igen tud mozogni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ma megint csak rohantam...hallásvizsgálaton voltunk...minden ok...Bercibó hallása tökéletes....így most már biztosan tudjuk, hogy hallja, amikor Apuka magyarázza neki a nappal és az éjszaka fogalmát :wink: És úgy tűnik meg is érti, mert az éjjel ismét alvás volt....vagy csak lefárasztották a haverok, meg a csajok!

Csillag!...Tök jó az overall. Valami ilyesmi kell majd nekünk is, mert Berci meg nem viseli el, ha beöltöztetem.
Fűtés: mindegy hogy hányadika van, ha egyszer hideg van!...és nálatok meg ráadásul nem is volt lakva a ház. Meglátod, átmelegszenek a falak, szuper lesz. Gergő manónak jobbulást, anya kezében gyorsan gyógyul! Ja...jó a festés...csak Patrik kicsit karcsú lett :D

Clárika!....Szerintem ha refluxus lenne, annak lenne más egyértelműbb jele, mint a fókázás.

Csibuc!....Tápszer kérdés: nagyon a szoptatásra készültem, még a cumisüvegeket sem mostam el, végül egyáltalán nem sikerült, de lelkileg egyáltalán nem visel meg. Lassan, de biztosan megtanuljuk, hogy kell bánni a tápszerrel, az evéssel...babusgatni meg szopizás nélkül is tudom...jajajjjjj, de mennyire!!! De az engem is bosszantott, amikor a védőnő meg a doki csak mondogatta, de azért csak próbálkozzak....ja, azt lehet...kellett 2 hét mire elfogadták nem megy.
limo73

Csibuc,jó hogy gyarapszik Korinna,csak így tovább!

Woody,már hiányoltunk,tegnap is emlegettünk,naagyon édes a kislányod,hogy tud nézni ő is!!! Nálunk is ez van,ha leteszem,15-20 percet alszik és kiakad hogy hogy mertem letenni...most is ébred...pedig sétáltunk,addig csend volt,feljöttünk,ordított,evett,csend volt,letettem,már nyekereg...
Pedig még kiteregetni ki kéne...

Tali:lehet nálunk is,ha senkit se zavarnak a cicák,persze ki tudom őket csukni meg ki van takarítva. Miki nálunk fél 5 körül ér haza minden nap,előtte kéne szerintem,vagy akár napközben.

Mares,pedig Zoé nem is pici :)

evilany

Sziasztok!

Mi is élünk, csak nuku napirenddel...lányzó egyik nap 3 óránként eszik, másik nap kb. óránként...de szépen növünk, 56-os rucikat lassan teljesen száműzzük, a bodyk nagy részét alul már be sem gombolom, csak ráhúzom a rugit vagy nadrágot...

Tejcsi még mindig van, remélem egyre több lesz (a hülye tejláz után kicsit megcsappant, de úgy tűnik, visszaállunk)

Csillag Petra is betegecske volt, mi is szívjuk az orrát elég gyakran, már jól viseli, sőt néha vigyorog utána, mi voltunk dokinéninél, azt mondta, sok gyereknek van most ez, mi kaptunk rá orrcseppet, és kb. egy hét alatt ha teljesen el nem is múlt, de már csak kb. 1X szívunk, és tisztul a nózija szépen...

Vasárnap lesz egy hónapos...olyan gyorsan megy az idő...

Egyszer majd visszaolvasok, de most sajna nem sok időm van, most is ébredezik már.

Szép napot mindenkinek, igyekszem gyakrabban jönni...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok.
Gyors életjel. Apa hazaért, picilány szunyál, én meg fél óra múlva megyek Bendéért.

...hááááát, nem egyszerű két gyerekkel, de szokjuk. Napirend nálunk sincs nagyon, viszont kiderült, a tejem valamiért nem elég jó. Gyanitom, a minőségével van a baj... Szopi után igy tápozunk.

Csak tejjel a heti minimum hizást alig értük el, 40-50 perc szopi után bealudt, de kb fél óra múlva bőgött, hogy éhes. Hát, ezt 5 hétig csináltuk, de már egyre durvább lett, kész volt Ő is, én is, már Bende is... (jött etetni, húzta fel a pólóját, hogy majd ő ad Eninek enni tejet a VÁLLÁBÓL" :-) mert éhes a kistesó )

Táppal ezek elmúltak. Nálunk ez is nagy szó, Bendének már az elején sem nagyon tudtam anyatejet adni, Enikő 5 hétig meg csak azon élt. Most is minden alkalommal kap, de már látom sorsunkat. :roll:

Csajok, időnként jövök, igyekszem nyomon követni a dolgokat, de reagálni már nem igen marad időm. Talán ha belerázódunk a mindennapokba, elmúlnak a hasfájós, éhezős idők, többet jövök. A blogot is elhanyagoltam...

A pécsi lurkók nagyon szépek. :-) Meg a többi "kisrigő" is... :-)

szilvás76

Ha ennyire nem veszik fel az audiológián a telefont, akkor, Réka nem megy....
Minden áldott munkanap 1 óra hosszát próbálkozok....

Hangot tuti hallja, mert figyeli is, kész! :)

Már lassan kihullik tőlük az összes hajam....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,tudom,nekünk is hetekbe telt!

Szilvás,na végre,ma már sms-t akartam küldeni :) Ma befut minden hiányzó láncszem! Bende,etetné a tesót :? :) azért rendes tőle! 40-50 perc szopi..?
A lényeg hogy jóllakjon,és mindenki jól legyen!

evilany

Vanilla!!!!!!!!!!!!!!!
ÉLETJEL!

Clárika
Kép
clárika

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=4051

Dúrva!
Főleg hogy nálunk is éjszakánként besípolt már párszor!!!!!

Clárika
Kép
clárika

ÉRDEKES!!!

"Sziasztok! Ősszel lesz 12 éves a fiam, akivel vmi hasonlót mi is átéltünk. Szerencsére Ő "csak" nem akart felkelni szopizni, amit két nap kórházi tartózkodással és sok tanáccsal tudtak, tudtunk orvosolni. Negyedik gyermekként született és elhatároztam, hogy szakítok az addigi hagyományokkal és igény szerint etetem Őt. A nagyobbakat én sem ébresztettem normális idő kereten belül, de igyekeztünk vmiféle napirendet tartani. A kórház, ahol a babám született, Baba barát kórház címet viselt, ahol biztosítják és preferálják az igény szerinti szoptatást. Mi is így próbáltuk, sokszor mellre tettem éjjel és nappal egyaránt. Negyedik napja voltunk otthon, amikor reggeli szopi után órákig nem tudtam felébreszteni. Du. orvoshoz mentünk, aki nem tudott semmi érdemlegeset mondani. Este felé már nagyon tónustalan volt, ébreszteni még mindig nem lehetett. Kórházba mentünk. Rengeteg vizsgálat következett, majd a has vizsgálata során kiderült, hogy tele vannak a belek és nehezebben kap levegőt is emiatt. Szélcső segítségével több pelenkányi kaki távozott, ami után újra elaludt. Benntartottak megfigyelésre minket és hangsúlyozták a napi és étkezési rend fontosságát. Visszatértünk a hagyományos módszerhez, nyolc hónapos koráig szopizott. Én nem török pálcát egyik módszer mellett sem, de nem kell mindent erőltetni. Mindenki úgy szoptasson, ami a mentalitásához a legjobban megfelelő. Egyik módszert alkalmazó anyuka sem jobb v. több a másiknál!!"

Clárika
Kép
clárika

Csillag, sajnálom Gergőt.
Beszéltem a dokival és nekünk ezt mondta. Nasivin orrcsep babáknak napi 3x1 és cebion C-vitamin csepp napi 6 db. Ja és sokat legyen levegőn a gyerek ha nem lázas, most is a teraszon alszik.
Valamint orrszívás, na most én még soha nem csináltam ilyet, legalábbis porszívóval nem (anyukámat is kérdeztem és még ő sem), lehet marad a kézi elektromos orrszívó.
Nagyon szépek a ruhák, én is most kaptam ilyeneket tesómtól és a barátainktól.

Szilvás, nálunk is ez volt csak 3 hétig. Nem nőtt a súlya, inkább csökkent és a dokinéni azt mondta, hogy minden szopi után
Tuti nem lehet könnyű 2 gyerekkel, pláne ha kicsi még pont ezt beszéltük a férjemmel.

Évi, köszi a hiányolást. Ígérem megpróbálok jönni.
Nálunk az alvással nincs gond, max nappal kell kicsit altatni a mellkason. Éjjel csak lerakom és alszik is, de most, hogy beteg ez nem jön be, gondolom a kezemben jobb neki, de nem is baj, hiszen imádom a drágát.

Limo, hallás vizsgálat, ezt mikor kell csináltatni?
jó, hogy minden ok

Tényleg milyen orvosi vizsgálatok vannak? Mivel nekem a védőnéni csak lemérete és kész. A doki sem mondta ezeket.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody!....Itt azt hiszem küldenek minden újszülötett hallásvizsgálatra...szerintem ez nincs korhoz kötve....gondolom helyi szokás, illetve szükség szerint működik.

Pécsi csajok!....Tegnap elfelejtettem kérdezni, annak a PKU vizsgálatnak Ti kaptatok valami eredményét?
limo73

Clárika
Fókázásnak semmi köze a refluxhoz.
Reflux lényegében minden kisbabánál van...gyenge a gyomorszáj záróizma...azért buknak könnyen... amíg ez nem befolyásolja a súlyfejlődést, nem jár gyakori bronchitissel, eszméletvesztéssel, nem kell vele foglalkozni. (gyakori, kis adagokkal történő etetés jó a reflux ellen...)
Fókázás izomtónus-eloszlási zavarra utalhat. Arra, hogy egyes izomcsoportok (pl: nyaki izmok, hátizmok) a normálisnál fezesebbek. Ezért mondtam, hogy gyógytornásznak érdemes megmutatni Rékát!

Brik
Bence tudja, hogy mi a jó neki! Anyára van szüksége!!!!
Arra az okos fejecskéjére nagy puszit tessék adni! :wink:
Mensi: elvileg, amíg az ember szoptat folyamatosan, addig nincs peteérés, nincs mensi...
Katus se szereti a kiságyat :wink:

Pécsi bébik gyönyörűek! :lol:

Csillag
Jobbulást Gergőnek! Sós vizes orrcsepp használható!
Próbáljad úgy, hogy jó alaposan becsepegtetsz, a sóoldat oldja a trutyit, könnyebb kiszívni!
Evés előtt feltétlenül ki kell takarítani a nóziját!
Ortopédiára én nem vinném a náthás gyerekemet... várakozás közben ki tudja még mit szed össze... és mit ad át a többieknek... :?

Én is fűtök... muszáj... gyereket naponta hányszor le kell vetkőztetni... a nedves kis feneke hamar megfázik...
A műtőben is folyamatosan melegítettük a kicsiket, még nyáron a 30 fokban is... nagyon könnyen lehülnek...

Csibuc
Szépen fejlődik Korinna! Az a fontos, hogy ölelgesd, szeretgesd minél többet :wink:

Tápszerező mamik is megtehetik, hogy a meztelen mellkasukra fektetik a meztelen (pelenkás) babát, úgy takaróznak be, és úgy sziesztáznak... a bőrkontaktus nagyon fontos--kenguru-módszer---koraszülötteknél is alkalmazzák!!!
Etetni is lehet így!

Woody
Szép :lol: :lol: :lol: :lol:

Limo
Bercibo tökéletes :lol: :wink:

Szilvás
Tudod, ha kell a táp, akkor kell... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A tápszer se az ördög műve!!!! Attól is egészségesen, szépen nőnek fel a babák!!!!

Az a fontos, hogy minél többet szeretgessük, okosan, ésszel nevelgessük a gyerekeinket!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen Ircsi-anno is így alkalmaztam az orrcseppet :)
De nagyon híg trutyis csórikám orra...nem igen lenne rá szükség,de köszönöm a jótanácsot!!!
...és ezt így kérjem a gyógyszertárban,hogy sós vizes orrcsepp? vagy van valami neve...pl?
De a nasivin-t anno mi nagyon csíptük-hatásos volt.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Sterimar, Otrivin baby, Fluimare, de a dm-nek is van saját márkása... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babáknál azért nagyon fontos figyelni, megfelelően kezelni az egyszerű náthát is, mert ők még csak az orrukon vesznek levegőt!!!!
Azt külön meg kell tanulnia az embernek, hogy ha eldugul az orra, szájon keresztül is lehet levegőt venni!
Babáknál az evés is zavart, ha orrocskájukon nem kapnak levegőt!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

két leggyakoribb probléma, amivel az anyukák találkoznak a már egészen pici babájuknál, a túl feszes és a túl laza izomtónus. Az előbbinél a túlságosan feszes, visszahajló tartás, hátrafeszített nyak hívja fel a figyelmet, az utóbbinál pedig a végtagok szétcsúszása, petyhüdtsége, a nyak gyengesége, nem tartása. Ezeket a jeleket észrevéve, ajánlatos felkeresni egy gyógytornászt, aki a Dévény-módszerrel dolgozik

http://velvet.hu/poronty/2008/04/03/dev ... rna_orvos/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Azon gondolkozom, hogy mikor a suliban csináltuk a felülést, fordítva (nem tudom, talán törzsemelésnek hívják), akkor ki kellett támasztani a bordásfalba a lábunkat, mert különben "fókáztunk" volna.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de én is megpróbáltam felemelni a fejem hason fekve, s én is fókázok.... :roll: :roll: :roll:

Clárika
Kép
clárika

Az amerikaiak nem a Dévény-módszert alkalmazzák, hanem az Ayres-terápiát.

http://sites.google.com/site/okositotor ... es-terapia

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]A írta:clárikazon gondolkozom, hogy mikor a suliban csináltuk a felülést, fordítva (nem tudom, talán törzsemelésnek hívják), akkor ki kellett támasztani a bordásfalba a lábunkat, mert különben "fókáztunk" volna.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de én is megpróbáltam felemelni a fejem hason fekve, s én is fókázok.... :roll: :roll: :roll:

Az hátizom-erősítés volt... de te akkor nem támaszkodhattál a karodra... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaabáknál azért nagyon fontos figyelni, megfelelően kezelni az egyszerű náthát is, mert ők még csak az orrukon vesznek levegőt!!!!
Azt külön meg kell tanulnia az embernek, hogy ha eldugul az orra, szájon keresztül is lehet levegőt venni!
Babáknál az evés is zavart, ha orrocskájukon nem kapnak levegőt!

EZ ÍGY VAN!!!
Tapasztaltam...azt hittem megfullad,pedig rögtön evés előtt szívtam le szegénykémnek... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na mára elköszönök.Mindenkinek további szép estét,jó éjszakát!!!
Nyugodt, békésen alvó babákat!!! :wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mekkora overallt érdemes venni? Bercibót most mi 60 cm-nek mértük. A 68-74 szerintetek jó lesz neki télen?
limo73

CSillag: remélem GErgő hamar jobban lesz, kellemes éjszakát nektek is!

Clárika: pedig azon a fotón ahol mutatod a fókázást annyira édes Réka, én azt hinném, hogy ügyes és semmi baja ... :shock:

Évi: igen, nem kicsi, egyik baba sem, Zoé sem, csak olyan kis törkények nekem... talán Gergő után majd bátrabb leszek :) :oops:

Szétmeny a csontom alul, annyira fáj, hogy alig tudom emelni a lábaimat, mint egy rozoga 80 éves pingvin úgy megyek... dölöngélek jobbra-balra... és mint a csiga..

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi,de neked is megjött :? és azt hiszem nekem is,legalábbis egyre inkább ez a gyanúm, erről a vérzésről...

evilany

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="clárika"]A írta:clárikazon gondolkozom, hogy mikor a suliban csináltuk a felülést, fordítva (nem tudom, talán törzsemelésnek hívják), akkor ki kellett támasztani a bordásfalba a lábunkat, mert különben "fókáztunk" volna.

Az hátizom-erősítés volt... de te akkor nem támaszkodhattál a karodra... :wink:

Ez igaz :D ;)

Clárika
Kép
clárika

Mares

Végül csak itt hagytad a tányért :D

Clárika
Kép
clárika

Én még nem kaptam semmi pénzet.
Mikorra várható?

Clárika
Kép
clárika

[quote="limo73"]
írta:
limo73Pécsi csajok!....Tegnap elfelejtettem kérdezni, annak a PKU vizsgálatnak Ti kaptatok valami eredményét?

Ha nincs gond, akkor nem értesítenek!

Clárika
Kép
clárika

Nem tudom mi van Tomival,1.5 órája altatjuk de nem akar...ilyenkor már rég aludni szokott...Limo,lehet Bercibó telebeszélte a fejét a nappal,éjszaka viszonyokról?...

Hulla vagyok,ma egész nap ringattam,meg elláttam,mostam,teregettem,sétáltam,vendégeket fogadtam,majd pakoltam,takarítottam,vasaltam,most fejeztem be...most megpróbálom etetni...

Ja,mérleg: evett,ráraktuk,50...na mondom ez nem elég,vissza cicire..nyammogott,mérleg: -20 !!! Húú mondom akkor visszanyomta?... :? :? Ennyire megbízható a mérleg...
(végül rátettem még 1x,akkor össz 70 lett)

Clari,ma én is kaptam ajándékba Tomira vásárolt ruhát,1 hónaposra,80-ast :lol: :lol: no nem baj,majd jó lesz :D

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?