Halihó!
Bercó alszik.

A nagyok még nem.
Na, látszik is egyből, hogy én is milyen fordulatszámon vagyok.

Annyit rohangálok megint. A saját munkámra meg már nem jut se idő, se energia.
De ma végre elintéztem a tortát vasárnapra. Bár tegnap rezgett a léc, azt hittem nekem kell megcsinálnom. A kedvenc cukrászdánkban azt mondták a kedvesnek, hogy ráteszik a képet, ha megcsinálom és bevisszük.

Jól kiakadtam, de aztán egy másik helyen tényleg csak a képet kellett beadni.
Sőt, tegnap megérkezett Bercó ajándéka is, szóval szinte minden adva vagyon, bár még nem tudom, hogy mi lesz a menü. Egy biztos, hogy "fagyis leves" lesz, vagyis barack krémleves vanília fagyival. Ez lett a B. kedvence.
Ma még megnéztük Dávidot is. Kikaptak ugyan, de ő legalább lőtt kilenc gólt. Eléggé jól játszott. Jó kis erős gyerek, gyakorlatilag másfél nap alatt meg is gyógyult. Gergő viszont még marad itthon, majd csak hétfőn mehet iskolába.
Bercó még tartja magát, bár szoktam neki c vitamint, meg echinaciat (hú, lehet, hogy nem jól írtam) adni.
Tényleg
Ágica, ez eléggé jó kis történet. Csak lestem én is.
Irina, teljesen megértelek. Egy kis vitamin, magnézium, lehet, hogy Neked sem ártana. Egyébként meg úgy gondolom, hogy minden el fog rendeződni, majd utólag döbbensz rá, hogy ezt is túlélted, kibírtad. Sok erőt Neked! A változás meg szerintem időlegesen visszavetheti a szobatisztaságot, de ez gyorsan rendeződni fog. B. meg bekakilt. Ma még itthon is sikerült egy kicsit. Nem csodálkoznék, ha tiltakozna a pelus ellen Ádi. De lehet, hogy egy gumilepedő is megoldaná a dolgot.
Vindo! Köszi.

Még nem tudhatom, hogy mit hoz a jövő, bár mondjuk az andragógia pont nem nagyon vonzott eddig.
Mónikám, jó volt olvasni a soraidat. Mintha alakulna a helyzet? Így ismerünk mi téged!
Juba! Szegény kicsi lánykád, jól megszenved ezzel a kaksival. Én is hasonló cipőt hordok.
Tényleg, Lányok! A "picikékről" képet kérünk ám!!!!
Heni,