A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

sziasztok!

azt hittem, hogy ma tudok pihenni, de nem... hajnalban szinte végig fent voltunk, és egész délelőtt is... 8-kor keltünk ki az ágyból, és délben jutottam el addig, hogy megegyem a reggelimet... már nem bírtam tovább és a Clárikától lesett módszerrel "meghőmérőztem" Zoét... így sikerült kakilni, szegénykém hogy nyomott... egyem meg a szívét...

Évi éjszaka :arrow: szomorú és sírdogálós... :( de ma már sokkal jobb... bár még mindig ott tartok, hogy bármikor el tudnám bőgni magam...

Nekem ok, a hó végi tali, nálunk is lehet, csak itt meg kutya van...

Jó, hogy jelentkeztetek "Elveszettek"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika kerestem ma azt a cikket, ahol olvastam a reflux-fókázás összefüggéséről, de egyenlőre nem találom... és ne érts félre, én nem azt mondtam (jelentettem ki), hogy Réka refluxos, csak azt, hogy említsd meg a dokidnak a fókázást...

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Írtam egy pár sort, erre valahogy elveszett... :-( Ez az én formám, most meg már mennem kellene etetni.
Csak annyi, hogy gyönyörűek a babák. Irigy vagyok a pécsiekre a babataliért. :-)
no mennem kell, a párom már szólt...
puszi

Katka
KépKép
katka77

Sziasztok! Jó reggelt! Tegnap úgy kidőltem, a gép bekapcsolva maradt, éjjel 2x szopiztak, de amúgy aludtak, biztos ők is fárdtak voltak. Ugyan mitől? Hát...

Reggel "kilöktem" az isiseket, persze ilyenkor reggel nyögik be, h jaj, kell szőlő a környezetórára, jaj nincs összerakva az edzés cuccom, stb. az ovisokat levitte apósom :D . Nekiláttam bepakolni végre az új beépített szekrénybe, hátha egyszer nem doboz hegyek között leszünk a nappaliban. aztán felkerekedtem.
Szegény apróimat déltől hurcotam magammal. Elmentem kiszedetni egy varratot, mert múlt héten leszedtek két szemölcsöt rólam. Utána sétáltunk, aztán jól bevásároltam a DMben, aztán elmentem a "középsőkért " az oviba, vittem őket zeneovira. Közben az egyik nagyot elvitte anyám vizilabdára, a legnagyobb elment karatéra, és aztán mindenkit összeszedtem, mert a párom sokáig volt. Itthon rendbe tettem a kicsiket, előkészítettem a nagyok vacsiját, ők megterítettek, , vacsiztak, a kicsik az szopitak ezalatt. Aztán elzavarni őket fogatmosni, aztán mese olvasás... Itt ért haza apjuk. Így telnek a dolgos hétköznapok mifelénk! :) ettől fáradtam el , de miért??? :shock:

Orrszívás: az Ircsi által írt tengervizes cuccokon kívül a Salvus víz is jó. nekünk úgy mondta anno a drnéni, h szívás előtt befújni, h jobban kijöjjön, utána meg azért , mert fertőtleníti a nyálkahártyát, előbb múlik a taknyosság. Mi így szoktuk. Most erre Noémi is szörcsögni kezdett.. ez átjön a neten keresztül? segítség!! :lol:
Claire
claire

Enikőnek nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csatlakozom az előttem szólóhoz :) C
claire

Évi
Nekünk is nehéz volt az éjszakánk. Katus nagyon sokat felsírt... :cry: Éhes nem hiszem, hogy volt, mert szopizott 2-3 kortyot és kész...
Lehet, hogy sok volt neki az utóbbi napokban az inger?
Most 2-3 napot szánok arra, hogy csak minimálisat megyünk erre-arra... majd meglátjuk...

Mérleg: barátnőm mesélte, hogy a láthatóan, hallhatóan jól szopizó gyereke volt, hogy a 20-30 perces szopi alatt FOGYOTT... a mérleg szerint...pedig láthatóan kikerekedett evés után a pocakja...

Claire
Salvusos orrcseppet nem ismertem. Annyi féle van.... :wink:
Nem semmi logisztika kell nálatok! Nem csodálom, hogy elfáradsz estére! Engem egyszem Katus képes lefárasztani!

Tünde
Nem lehet megoldani, hogy együtt legyetek apukával?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kisember nagy gondban... Mit is csináljak ma?

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Katus :lol: :lol: :lol:
Mérleg: :?

Tündi,kitartás...találkozhatunk is bármikor ám!Én is csak nyűgibabát dajkálok egész nap... :wink:

Mikinek fáj a torka,gyengén van,mára nekem is fájogat...szabad így szoptatni?? Húzzak szájkendőt?

Claire hűűűű és még én panaszkodok :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Szoptass nyugodtan! Az anyatej immunanyagia megvédik Tomit!
Jobbulást!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Alszik! Ilyenkor! El sem hiszem, no lesz ennek bőjtje... :-)

Ircsi, köszi Eni nevében is...
Megpróbálok ma jönni, meg képeket is hozni. Most indul az ovi-járat, aztán meglátjuk...

szilvás76

Isten éltesse Enikőt!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Évi!
Nem tudom mi van, de tegnap nálunk is gáz volt az este.
7kor szoktam fürdetni, fél8kor uccsó szopi, ami 30 perc max, bealszik, teszem az ágyba és reggel fél5ig alvás.
Tegnap, még fél 11kor is nézet nagy szemekkel.... de fél5ig aludt, mint szokott, de fél8ig nem húzta utána, csak fél7ig.
Most meg alszik rajtam, de délelőtt nem szokott aludni :shock:
Tegnap nyüszi volt, azt hittem éhes, kevés a tejem, de nem..... (mértem)
Mondjuk utána próbáltam fejni, de nem jött már, üresre szívta.

Tegnap megint ráálltam a szopiteára(egy hete nem ittam már), ma meg főzök rántott levest!

Tünde!
Tudom, hogy nem jelentetted ki, csak piszkálja az agyam, de már ráparáztam az Ircsi által írtakra.
Azóta a netet bújom, meg a kislányt figyelem!
De nem mindig emeli a lábát. Ha a karját is használja, akkor nem fókázik.
Minden esetre tutira megmutatom a dokinak, meg várom, hogy jöjjön a védőnő, hogy neki is mutassam.
(Lehet lekamerázom, mégis jobb mint a kép, s feltöltöm g-re, talán másnak is hasznos lehet, miután látta doki)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Boldog névnapot a lányzónak! ;)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Kép
clárika

sziasztok!

Évi köszönöm a biztatást! majd lehet, hogy néha elruccanunk Hozzátok bandázni! lehet, hogy jövő héten audiológia után beugrunk... majd egyeztetünk!

Clárika azért parázni nem kell! Réka gyönyörű és egészséges!!!

Ircsi dolgozunk rajta, de nincs munkalehetőség itt... márpedig csak itt nálunk megoldható a közös élet... most már minden követ megmozgattunk, egy csomó nagy és kisebb cégnél ott van az önéletrajza, de pillanatnyilag sehol sincs felvétel... :(

Isten éltesse Enikőt!!!

most megyünk délelőtt egy hónapos tanácsadásra... kíváncsi vagyok mit fognak mondani a giganövekedésre... a védőnő tegnap volt itt és szerinte kapunk majd a dokitól és lehet diéta lesz...

:shock: de most mit csináljak vele... nem tömöm, annyit eszik, amennyit kér.... ha kevesebbet adok, akkor sír és/vagy sűrűbben eszik...

Ja, Clárika elolvastam a linket és az idézetet az igény szerinti szopiról... háááááát.... az ember már nem tudja mit gondoljon... :? :(

Kép
gtunde75

[quote="clárika"]T írta:clárikaünde!

Itt írják: http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=reflux-44

aham, mondjuk nem ebben a cikkben olvastam, de itt is említik a fókázást... ennek ellenére sztem parázni nem kell! mikor mész dokihoz legközelebb???
(nem mész, hanem MENTEK... eccerűen még mindig nem szoktam meg, hogy többesszámot kell használni...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2010.09.15 07:31-kor.

Kép
gtunde75

Ma reggeli fotó. Bár nem rózsaszin... :-)

Kép

szilvás76

Szilvás csodaszép!!! és jól áll neki a kék! egyáltalán nem fiús tőle!!!

Kép
gtunde75

Szilvás gyönyörű!!!

Tündi,bármikor,megbeszéljük,hogy itthon legyek,aztán sétálhatunk,v.bármi,de ez a többiekre is vonatkozik :) találkozhatunk,mikor már nem bírjuk a gyűrődést egyedül
:D

evilany

Tőlem is bármikor talizhatunk.
Elég sokat vagyok egymagam....

Clárika
Kép
clárika

Szemkontaktus Halpajtással

Kép

kanapén

Kép

evilany

Gyönyörűek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Most én játszottam el, amkit Te a múltkor, kénytelen voltam megemelni a babkocsit a művházban, ma meg rakodtam egy kicsit lent a kamrában, és most érzem a sebhelyet :oops: C
claire

Claire,
Amit fent leírtál - az olvasásba elfáradtam :D :D :lol:

Boldog névnapot Enikőnek!!! Azok a gyönyörű pillák, meg az a száj...!!!! Kész vagyok tőle...

Katus a kis Rodin :) Nagyon édes... Jól áll neki nagyon, hogy kerekedik picit az arca!

Tomika buksiját meg egész nap simogatnám 8) 8)

Én ma voltam 3. IR terhelésen, holnap lesz eredmény.

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Nagyon szépek a babák!!!

Nálunk most szerencsére ok volt az éjjel. Este 11-kor ágyban volt és 5 után ébredt kajáért. Persze ismét sikerült annyit kakilni, hogy nem bírta a pelus. Ez nálunk naponta van, már vagy az ötödik féle pelus próbálom, de mindnél ez van. Tehát átöltözés és utána szopi. Most meg fél 9-kor ébredt fel. És most annyit kajált, hogy azonnal be is aludt. Szerencsére már nem folyik annyira az orra.

Mérleg: ma reggel 270-et mértem (egy szopival), úgy hogy előtte pelenkáztam. Szerintem nálam is megörült a mérleg.

Claire, nem lehet könnyű neked, megértem, hogy fáradt vagy.

Ircsi, nem is ismertem ez a másik tornát. Érdekes.
Én most hívtam fel egy lányt a Dévény Anna alapítványtól, hogy nézze meg Lilit, mivel volt a szülésnél az a komplikáció.
Persze mindenki szerint (védőnő, doki) semmi baja, de én nem szeretném azt hallani, hogy ha az anyuka előbb eljönn, akkor jobb lett volna.
Most az egyik kollegám lányánál van csípő probléma és most kengyelt hord, azért mert nem vették észre korábban a dolgot.

Enikő Boldog névnapot!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Pécsiek! Mindegyik baba gyönyörű!!! Olyan édesek így egymás mellett fekve! Nagyon jók lettek a képek! :wink:

Többi baba is nagyon szép!

Jó, hogy jelentkeztek az eltűntek! :D Vanilla???

Enikő! Isten éltessen neved napja alkalmából!!!

Tegnap voltunk a gyerekorvosnál. Minden ok, Bence már 4850 g... :roll: :roll: Azt mondta, emiatt van a pocakfájása is valószínű, próbáljam meg a 2,5-3 óránkénti szopi helyett 3-4 óránként szoptatni... Köszi... De ha ő egyszer éhes!!! Mert tényleg nem 5 percig lóg csak úgy a cicin, hanem eszik 20-40 percig!!! Hallani, ahogy nagyokat kortyol és nyel... Na de mintha értette volna a doktornő szavait, tegnap 3 óránként evett. :D :lol: Nagyon jól viselkedett, csak amíg le volt vetkőztetve és vizsgálva volt, addig sírt, de ahogy ruha került rá, abban a pillanatban csendben lett.

Okt. 12-én megyünk az oltásokra! Doktornő a meningococcust, a pneumoccocust és a rotát ajánlotta, pont azt a hármat, amit mi is szeretnénk beadatni.

Ma van a férjem születésnapja is :roll:, épp neki próbálok valami egyszerű és gyors sütireceptet találni... Valami ötlet esetleg valakitől???

Megyek, mert sír nagyon a kisfiam. Neki is ma elég nyűgös napja van, ölbe kívánkozik... :roll: :roll: De így bármit is csinálni elég nehéz! Még alig reggeliztem...

Még jövök!

Kép

Kép
barbcsi

Claire,babakocsi emelés :? ráadásul ikres,gondolom a súlyát...

Woody,az éjszakák nálunk szinte mindig kiválóak,Tomi 9körül elalszik,és 1,max.2 alkalommal kel,10 percet szopizik nagy lendülettel és alszik tovább...főleg ha bebugyoláljuk este hogy a buta kis karjai ne zavarják fel :)

evilany

sziasztok!

megjöttünk az egy hónapos kontrollról... :shock:
4200 gr, 54 cm (kórházból 2820 grammal és 51 cm-el jöttünk el) azaz 1380 grammot hízott 4 hét alatt... :shock:
a kakiprobléma is ezzel hozható összefüggésbe :arrow: nincs felesleges salakanyag a beleiben, azaz szinte az összes anyatejet feldolgozza, ami marad, az meg jó sűrű... persze, hogy nehezen jön ki...

Kép
gtunde75

Woody,nálunk a pisi folyik ki,de napi szinten...milyen pelust próbáltatok?

evilany

Sziasztok!

Enikőnek Boldog Névnapot!

Szilvás-Évi...szépek a picik :) Jó képek!

Megjöttünk az ortopédiáról :arrow: minden rendben találtatott :D
Dec.15-én kontroll

Voltunk védőnőnél,súlyt és hosszt mérni. :)

:shock: :shock: :shock: :shock:
4980 gr és 55 cm
Nőtt a lelkem :D

3 hét alatt:
1060gr és 2cm :)

Jáááááááááááj...apa nemrég feküdt le...este megy dódozni :(

Nekiálltam paprikáskrumplit főzni.

Pelenka :arrow: pisi kifolyás....
Nekem van pampers,liberó és tesco-s is...őszinte leszek :arrow: eddig mindegyikből folyt ki már pisi...hol oldalt hol pedig a köldök felett volt pisis a gyermekem.

Lehet rosszul rakjuk rájuk?
Pedig a gumírozott rész mindig szépen meg van igazítva...
Én sem értem...
:oops: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mi is voltunk a mázsáláson a kis pöttyös túró rudimmal. 5260 gr és 56 cm, vagyis 2 cm-t nött hosszában és 5 hét alatt 1860 gr-ot. Eddig ö a legnehezebb bébim. Nekem nem mondta a doki, hogy gond lenne az ilyen fokú hízás, enni is ehet, amennyi belefér és tényleg sok fér bele. :)

Rota elsö oltását megkapta. Dönci az hexa ismétlést és Regö a kullancs ismétlését, így mindenkinek jutott valami, nehogy már egynek jó dolga legyen... :)

Édesek nagyon a képek!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Boldog Névnapot Enikőnek!!!!!

Olyan szépek ezek a babák...itt mindenkinek tökéletes gyereke van! :)

Az én tökéletes gyerekem ma tiszta nyafi, még alvás közben is olyan mintha jönne föl neki valami, nyeldesi vissza, egyszer fel is ébredt rá. Lehet tegnap kicsit túl kajálta magát.

Pelusok: én újszülöttbe Huggiest és dm-es Babylove-ot használtam, egyikből sem folyt ki. Most a 2-es Pampers van soron, ennél egyszer volt "baleset" de csak picit. Pedig megtölti rendesen, mert van súlya a használt pelusnak :D

Ja, és mellesleg ma kétszer maga alá pisilt a pelenkázón, úgyhogy mi pelenka nélkül amortizáljuk a ruhatárat!
limo73

Nekem is mindből folyt már ki...mondjuk úgy rugkapál tisztázás közben hogy nem is csoda ha nem jól teszem fel teljesen...de a legrosszabb a Libero,abból szinte mindig kifolyt,el is tettem ami maradt,odaadom a kollegámnak(novemberben lesz bébije) hátha nekik jó lesz.

Húúú szépen nőnek a babák!
Bmaas,1860 gr!! :shock: :shock:
Kezdem azt hinni hogy Tomit elmérték a kórházban,most tényleg 55 cm,mi is megmértük,de lehet 7 cm-t nőni 4 hét alatt?

Ma itt van anyám és a Tomi angyalgyerek,11 óta alszik,most is!! Már kivasalt anyám,kiporszívóztam,felmostam,zuhanyoztam,ebédeltünk,aludtam 1.5 órát,és ő még most is alszik...én meg panaszkodok rá,pedig tényleg tegnap is,tegnapelőtt is egész nap nyűglődött...vagy azért mert meleg van kint,vagy mert nem egyedül vagyok és érzi rajtam h.nyugodtabb vagyok..??Már rég ennie kéne...
Ma megyek fodrászhoz is végre!

evilany

Ircsi!
A Salvus vizes nem orrcsepp, rendes salvust betölt az ember egy pumpálós orrcseppes üvegbe. Párologtatni is jó a salvus, de a hagyományos párologtatónál csupa fehér lepedék lesz a szoba a kiülő sótól!

Tina! néha leírni hosszabb, mint megcsinálni :D !

Woody! nem panaszból írrtam :) szerencsére általában nem vagyok fáradt, csak néha kipukkadok :D
Szttem nagyon jól tetted, h elvitted dévényre. Ha Bp-i elküldenéd nekem az elérhetőségét, mert én is el szeretném vinni, de akinél anno Eszterrel jártunk, azt nem bizti, h fellelem.
Amit Ircsi írt, sztem az nagyobbaknak való, meg egy kicsit más, de az is jó tud lenni!

Claire
claire

Gyönyörű és szépen fejlődő gyerekeink vannak :lol: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyógytorna
Én ugyanolyan kötelező vizsgálattá tenném, mint pl. a csípőszűrést!
Egy jó gyógytornász, aki gyerekekkel foglalkozik nagyon sok olyan apró eltérést tud észrevenni, amit se a gyerekorvos, se a védőnő nem vesz észre. (nem eze a szakterületük)
És éppen a mozgás, a mozgásfejlődés az, ami kihathat a gyerek egész életére.
Az már nagyon sok szakirodalomban leírt tény, hogy a mozgásfejlődés zavara tanulási zavarokhoz vezethet (diszlexia, diszgráfia, stb.)

Claire
Ha a Dévény-alapítványt hívod fel, tudnak adni a közeletekben gyógytornász elérhetőséget!
Amit mi csinálunk (Ayres-torna) az is születéstől folytatható. Akihez mi elmentünk, az a gyógytornász koraszülöttekkel foglalkozik... :wink:

Úgy hiszem, hogy a tornával nem ártok a gyerekemnek, viszont a fejlődését segítem... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

torna: ez így van, csak én azt hittem, h az ayres-t csak később csinálják. Különben mi márigyekeztünk ileetékes helyen propagálni, h legalább szűrjék mondjuk dévényes( felőlem lehet Katona féle is) a csecsemőket, de a prevenció és a magyar eü mint Makó Jeruzsálemtől...
nálunk viszont a védőnők 6 hetes kortó tanítanak és csináltatnak a mamákkal ilyen kis tornát, pokrócban hintáztatós, ringatós, stb.
Meg bébi masszázst is tanítanak! :D :D
Kösz, fel fogom hívni.

Claire
claire

Claire
Nem hiszem, hogy olyan hatalmas összegbe kerülne a szülészeti osztályokon egy-egy gyógytornászt foglalkoztatni! Ahol meg koraszülötteket, problémás szüléses eseteket ellátnak, ott meg főleg kellene!

Módszer lényegében teljesen mindegy... a lényeg, hogy a gyerek ne szenvedjen hátrányt...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Nem jöttem ezer éve, és ahogy a helyzet áll nálunk, nem is fogok, de azért búcsúzóul egy kép a tündérmanóimról:
Kép tesók

Olivér fiam végül július 31.-én reggel 8.05-kor született meg makkegészségesen, 6 és fél óra vajúdás után, szépen simán ment minden.
Most nagyon nehéz a két gyerek mellett időt találni bármi másra, de imádnivalóak!

Gyorsan visszanéztem pár oldalt, aranyosak a gyerkőcök, sok-sok boldogságot nektek velük!

Üdv,

KépKép

KépKép
stelly

Stelly
Gratulálok! Nagyon szépek a csemetéid!
Időnként azért adj hírt magatokról! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, volt már Huggies, Pampers (itt 2 fajta is), Tesco-s és a Müllernek a saját márkája.
Talán a Pampers Premium volt eddig a legjobb.
De ma meg pisi miatt cseréltem ruhát, pedig nagyon figyelek a pelenkázásra, mivel nem akarom mindig átöltöztetni.
Nem tudom mi lenne a megoldás…..

Claire, sajnos a lány aki megnézi Lilit nem vállal már több babát, mivel így is este 9-re ér haza.
Lilit is csak azért nézi meg, mivel az egyik barátnőm ismerőse, és megkérte rá.
De megadta az alapítvány számát is, ha bármi gond lenne a gyerekkel, de szerintem nem lesz, akkor a területileg ide tartozó lány fog majd kijönni.
És a telefonszám: 355-5392

Stelly, édesek a gyerekek!

Szépen nőnek a babák!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Írcsi! teljesen igazad van, a gond az, h ezszemlélet beli kérdés, és a dolog ott van elhibázva. Nővéreméknél pl a gátat még ott megnézték, és ha kellett, akkor beutalták tb által fininszírozott gáttornára, rehabra. Sztem plo ez is jó "befektetés" a tbnek, még ha ott plusz kiadásnak tűnik is! Uez igz a bébikre is. csomó problémát meg lehetne előzni

Woody! Köszi a telszámot! Nekünkmost libero van, és ez jobb , mint a pampers volt. De én anno sokat használtam egy DM-ben kapható noname márkát, meg időnként DM-es(babylove-t) is, és azok jók voltak. Annk idején a régebbi huggies jó volt, megújították, onnantól kifolyt nekünk. de legalább drágább lett :lol:

Stelly! Szépek vagytok, gyere azért néha!
Claire
claire

Sziasztok

Stelly nagyon szép gyerekek,azért ne búcsúzz el végleg...

[quote="limo73"]M írta:limo73ekkora overallt érdemes venni? Bercibót most mi 60
cm-nek mértük. A 68-74 szerintetek jó lesz neki télen?

a 74 biztos!

A Huggies nekünk túl bő,nagy..ehh,nem egyszerű :) de a pampers a legjobb.

evilany

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

apa ringat

Kép

kaptam új játékokat

Kép

evilany

Claire
Sajnos ma a prevenció nem számít! pedig mennyivel egyszerűbb lenne a korai kezelés!
(pl: az eltörölt kötelező tüdőszűrés :cry: )

Pelus
Mi pempit és huggit használunk. Attól függően, hogy éppen melyiket kapunk.
Pelusból nem gyakran folyik ki... pelenkázás közben fordulnak elő inkább balesetek...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagy puszi a fejecskéjére!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Feladtam! Ne lehet... képtelenség visszaolvasni :) :) :)

Clárika! Gyönyörű a kicsi hajkoronája! Tiva babát meg fél évesnek nézték. Nagy, de nem ennyire... gondolom nagyon értett hozzá az illető :)

Ircsi! Katus gyönyörű.... tiszta apja. Nem?

Babaimi! Még egy picikét pecsételek én is.

GTünde! Gyakran eszik keveset és nyűgös Tiva, tehát szintén zenész. Ritkán mérem és igyekszem vele pihenni, mert kivagyok..... Egyébként egy tündérke. Gondolom fejlődésileg ugrunk.

Barbcsi! Autós altatás. Ez jó!!!! MI majd bringán toljuk :wink:

Bévi! Pihenj sokat szerintem. Sokáig ki voltam bukva én is. Még most sem vagyok ám 100%, viszont már jól tartom magam. Hidd el még 1-2 hét és megy minden szépen, ügyesen. Pihenj, amikor tudsz.

Bekri! Okt-i időpontom van nekem is. Péterfybe mész? A lába jól szokott lenni, akkor úgy fogtam meg.

Pécsiek! Irigy vagyok!!!!!! Nagyon jók a képek!

Woody! Szopis kép nagyon tetszik!

Claire! Nem láttam még az ikreket. Lehetne képet mutatni róluk? :)

Egyébként meg jól vagyunk. Kösz.
szilvi35

Pelus:

Nálunk a Bio és a Libero van az leguccsó helyen, s a Pampers és a Huggies viszi a prímet.
Nekem még sose folyt ki se a Pampers-ből se a Huggies-ból.
Az utóbbit kedvelem jobban.

Pelusozás közben pisil Réka nagy előszeretettel ... :D

Clárika
Kép
clárika

Szilvi,háztartással hogy boldogulsz?(én sehogy :oops: :( )

Limo mit mondtál mennyiért veszed a popsikenőcsöt?
Én 500-ért kaptam tegnap a koleszterinest,hát ennyiért majdnem Neogranormont kapok(100 ft híján) :shock:

evilany

Sziasztok...

Nagy az oviban, Kicsi a "szeren" lóg, Anya meg kicsit netezik közben... ;-)

Évi. Háztartás? Én szégyenlem a lakást... Nagyjából rend van vágva, de... nem az igazi... :-(
Tegnap egész nap dajkálás volt, egyszerűen 20 percnél tovább nem volt el. Javulhatna ez a tendencia, ma főznöm is kellene... :roll:
Épp csak behajitom a mosást, összeágyazok, esetleg felmosok, többet nem engedélyez a kisfőnök...

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?