A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

sziasztok!

nyuszi!
grat és irigy az átaludt éjszakáért...

Boo!
csak azért kérdeztem,mert sok a közös ismerősünk és nem a babanetesek.
sok otársamat ismered.

nekünk bitang szer nap éjszakák vannak...
éjszaka nem alszik csak velem.folyamatosan csimpaszkodik,mint egy kismajom...
eléggé tehetetlen vagyok.
remélem hamarosan visszazökken mindena régi kerékvágásba...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Vicces, h cicvel kapcs. teapát is említetted, mert filóztam, h írjak-e vmi frappánsat ezzel kapcs., de aztán elvetettem :)

Pocok!
Az egyik rokonunknak van ilyene és mit mondjak, elég jó segge van a csajnak ;) (Hogy ettől-e azt nem tudom)
És sztem nem gáz. Gagyiságra annyit tudok róla, h a nem topshopos állítólag car, akkor ez viszont nem az.

Boo!
A bunkó idegen gyerekekkel kapcs.: múltkor voltunk a Marci olvija melletti játszóházban és volt ott egy kiscsaj (nagyobb mint Bodzi), aki szabályosan rászállt a gyerekemre. Mindent el akart szedni tőle, bmihez is nyúlt csórikám. A 3.dolog után már nem tudtam visszafogni magam és mondhatni eréjesen (ez pontos v. elipszilon?) rászóltam. A legjobb az egészben, h anyuci közben ott csücsült és szart bele, h a lánykája milyen módon próbálja az erejét fitogtatni. A gáz, h az oviban nem leszel majd ott, h az ilyen hülyegyerekektől megóvd. Megoldás. jól kell a kölköt idomítani ;)

Csibe!
Jól nézhettetek ki a kádban :)
Bodzi is eléggé rám van kattanva. Ha vki més vigyáz rá és megjelenek, onnantól vége a világnak és senkit sem kíván a háta közepébe sem. Vmelyik este az apja kezében is úgy zokogott és azt kiabálta, h "anya", h muszály voltam vele az ölemben pisilni.

Lois!
Bodzi is így csinált Rabon, míg az egyik ilyen alkalommal elaludt és beledőlt a vízbe. Én aaakkkorát nyihogtam. Ő meg csak nézett holdkórosan, h mi történt?

Nyuszi!
Éjszakai alvás: hurrrááá

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Kint voltatok?Ha nem lehet csak unta a banánt bent..Mi amint elállt az eső kiléptünk, délelőtt meg barátnőztünk..de nem tudom mi lesz ha marad ez az idő huzamosabb ideig.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi!
Örülök az átaludt éjszakának! :D

Boo!
A Mydeton receptköteles, mert Apa is szokta szedni a hátára (meg Meloxant szokott kapni).

Sok minden akartam még, de annyira szomorú vagyok, hogy nem is tudok gondolkodni...
Azt hiszem, hogy most jön ki rajtam az egész heti stressz. Ma már egy csomót bőgtem, a szívem megszakad a gyerekemért, hogy ilyen picin egy csomó új dolgot meg kell szoknia.

Ma már ott is kellett reggelizni. Fél 8-ra már ott voltunk. Itthon adtam neki 140 ml tápszert, direkt keveset, hogy majd éhes legyen. Hát nem volt az. Kb. 1 perc után felállt a kisasztaltól, mire a gondozónő el akarta vinni a tányérját. Mondom neki, hogy még eszünk, csak felállt a gyerek, mire ő elhúzza a száját, hogy aki feláll az asztaltól, az befejezte az evést. Így néztem :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: Szerintetek egy 14 hónapos gyerekkel ezt meg lehet már értetni???? Szerintem nem.

Természetesen nem evett a kenyérből a gyerek. Kérdezem a gondozónőket, hogy adhatok-e majd neki tízórait, mert hoztam, ugyanis így tuti nem bírja ki ebédig (a tízórai meg ivólé, amit szintén nem iszik meg, de ha meginná, akkor se lakna jól :? ).
A válasz nyilván nem volt, de aztán felajánlották, hogy akkor kérnek reszelt almát neki tízóraira.
Én már nyeltem a gombócokat, úgy fogtam vissza magam, hogy ne fakadjak sírva.

Ja! még reggeli előtt nekem esett a gondozónő amiatt, hogy én nem szeretném, ha tejes dolgot meg teát adnának inni Petrának. Azt kértem, hogy minden étkezéshez vizet adjanak. Szerintem ez egy tök könnyen teljesíthető kérés, de ma kiderült, hogy annyira nem az. Azt mondták, hogy előbb-utóbb úgyis megkínálják Petrát ezekkel az italokkal.
Hát ennyit erről. Tök ideges voltam, kicsit vissza is pofáztam, bár igyekeztem türtőztetni magam, mert nem akarom, hogy a gyerekem hátrányban legyen az én nagy pofám miatt.

Végül ebédre sütőtökfőzelék volt pulykahússal, finom is volt, Petra magához képest evett is rendesen belőle.

Összességében normálisak a gondozónők, meg én megértem, hogy 2 emberre 13 pici gyerek baromi sok, akik még pelusosak, nem tudnak önállóan semmit csinálni a rendbontáson kívül, tényleg megértem. Nem is akarom őket bántani. Csak rosszul esett ez a mai nap.

Ráadásul Petrát nagyon megviseli az átállás az egyszeri alvásra. Ma mindösszesen fél órát aludt, miután hazajöttünk. Tegnap is másfél órát. Olyan fáradt, hogy attól nem tud aludni. Ma már negyed 7 körül le is tettem.

Egy szó mint száz, baromi fájdalmasan élem meg ezt az egészet. :(

Kép
katy76

Katy! Szomorúan olvasom,amit írtál :wink: El tudom képzelni,mennyire rossz lehet neked és akkor még itt vannak a rugalmatlan gondozók... Ahelyett,hogy örülnének,hogy Petrával nincs sok gond!!! Az alvással kapcsolatban nem azt írtad,hogy figyelembe veszik,aki még kétszer alszik egy nap? Most akkor mégsem? Vagy Petra nem tud aludni bent?

Attól tartok,ez a mai egy kivételes éjszaka volt,mert amikor elalszik,én már látom,hogy milyen éjszakánk lesz... Hát ma nem fogjuk átaludni sajnos :cry:Forgolódott össze-vissza,nehezen aludt el,. Lehet,hogy apa hiányzott neki,ugyanis ma kimenője van,így egész nap enyém volt a gyerek,mert későn is jött haza a melóból,úgyhogy már nagyon vártam,hogy elaludjon Lili.

Boo! Az éjszakai keléseket is meg lehet szokni,nekem már majdhogynem természetes :oops: Azért ebből a szempontból cserélnék egy jó alvó gyerek anyukájával :lol: :lol: Ma amúgy Lili is egész nap dinka volt,szinte csak ölben akart(volna) lenni,sokat hisztizett.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy!
:cry: :cry: :cry:
Sajnálom az egészet, engem is megviselne.... :(
A teázást szerintem írtam neked egyszer régen, hogy az mindenhol így van, idióta betokosodott bölcsis dolog :?
Azért megnézném azt a 15 hónapost, aki fegyelmezetten végigül asztalnál egy étkezést.... :shock: Már persze ha nincs odakötözve, mint ugye az etetőszékben :roll:

Boo!

Mi is ezért mentünk már ki tegnap, nagggyon jót tett. Ma itthon voltunk, és nyugi volt, de ha holnap nem mennénk, már kész lenne.
Képek nem annyira esztétikusak hidd el. Nem vagyok egy önbizalom hiányos valaki, nagyon nem, sőőt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Akkó meg tedd már fel azokat a képeket,na! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi, nem az volt a kérdés hogy felteszem -e, hanem hogy mennyire vagyok husinyuszi hasilag. Én nem teszek magamról képeket ide a fórumra gyakorlatilag sosem. Óvom inkognitóm utolsó morzsáit az illetéktelenektől :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

katy!
basszus ahogy olvastam soraid nekem is megszakadt a szivem...
hát nem lennék a helyedben...

én meg nem tudom mit tegyek a lányommal.
eddig sosem okoztt gondot az elalvás,letettem és ealudt,de pár napja
egyszerűen borzalom.
leteszem üvölt,mint a sakál.hagyom sirni kicsit(kb 5perc),mikor bemegyek
akkor megitatom kicsit simizem a hátát és megnyugtatom aztán
leteszem és alszik.
tanácstalan vagyok.nem hiszem,h a betegeskedés miatt,bár akkor kezdődött,
de már csak az orra folyik...más baja nincs.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Nekünk is volt vagy 3 ilyen esténk zsinórban a múlt héten, jött-ment, azóta simán szó nélkül szunnyad el. Gőzöm sincs mi volt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe! Próbáld meg,amit nekem Boo ajánlott,hogy fürdés után még vidd ki magatokhoz,mert lehet,hogy még nem elég fáradt :roll: Lehet,ha hagynád még picit játszani,gond nélkül le tudnád tenni. Nálunk bevált :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
mindig ezt csináljuk és eddig nem volt gond.
ez a napi rituálé...
fürdés,vacsi,játék,összebújás,beviszem leteszem az ágyába és alvás.

Kép
Kép
csibe83

Igen, nálunk is így van, vagyis mindig is így volt, fürdés után vagy másfél órával megyünk csak aludni.

Férjem dögrováson van, ezért most két napja én fürdetek, ma együtt fürödtünk olyan jóóóó volt, pici kora óta nem fürödtem vele :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois! Mi baja van teapának? Jobbulást neki!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Valami lázas vírusos gyomorizé. Már totál ki van purcanva tőle.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köszönöm a tanácsokat Leg Magic ügyben :lol: :lol: :lol: :lol:

(Lois,
nem arról van ám szó hogy máshol tökéletesnek tartom magam, csak a derekam miatt ezek az izmok szorulnak erősítésre :lol: :lol: :lol: a többi meg miattam :arrow: de pl ezen is lehet hasazni állítólag, ha az ember lánya nem fogja a kapaszkodó izét :shock: :shock: )

Katy,

annyira sajnálom! Megkönnyeztelek.
Remélem, Petra nem veszi fel ezeket annyira, és az alvásba is belerázódik hamar. Nagyon szar lehet így elengedni őket először - én még el sem tudom képzelni. De te egy hihetetlenül erős csaj vagy!

Nyuszi,

grat az éjszakához! Remélem, rosszul érezted ma este, és megint végigalusszátok :wink: :wink: :wink: :wink: )

Boo,

igen, sajna vénykötelesek, de a háziorvos felírja.

Fiúk a kedves mamánál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kiborító amikor ennyire bekattannak, és semmi sem jó nekik! Biztos a buzi időjárás... (már le sem merem írni, hogy ez Nimródra úgy hatott, hogy aludt negyed1től 4-ig... ő alszik ha hidegfront jön, és nyügi ha melegfront. így én is aludtam 3 órát ma napközben, úgyhogy kukorékolok)

Szonibaba,

elaludt és bedőlt a vízbeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: besz@rás!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Jaja, tényleg Szonibabát nem is reagáltam le, fejen csövezés és bealvás majd eldőlés :arrow: Haláli :lol: :lol: :lol:

Pocok!
Én sem úgy értettem, azért is írtam, hogy ha pont azt csinálja ami neked kell, az nagyon f@sza.
Csak arra céloztam, hogy ez önmagában, mármint ha valaki ettől várja, hogy olllyan nagyon csini legyen, mint a rajta mosolygó lány, az nem megy.
Hirtelen felindulásból ma én is felpattantam a masinámra....ööööö, pedig már rég nem :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok! Úgy irigyellek ilyenkor,hogy Nimród ekkorákat alszik :oops: Én meg persze most fejeztem be a vasalást,mert Lili másfél órás alvásával örülök,ha a kaját meg tudom csinálni :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ja! Amúgy nem panaszkodom,mert nálunk már ez is csúcs a napi 2-szer félórás alvásokhoz képest :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Igen a 4 órás alvás nem semmi. Engem néha kényeztet 3 órával , de az már extra, inkább 2-2 és fél óra szokott lenni. De én sem panaszkodom, mert nálunk is voltak nappali alvással rémes idők.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

szegény Teapa! Gyógyuljon hamar, ti meg nehogy elkapjátok!

Én még sosem fürödtem együtt a Fiammal... mindíg terveztem, de valahogy mindíg elmaradt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: de bepótolom!!!!!!!!!!!

Nimród tegnap is és ma is elbliccelte a kukimosást... elkezdeném mosni, röhög, én zavarba jövök, elveszem a kezem, mire fogja és tolja vissza hogy fogjam meg :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: kéééééééééééééész!

KépKép

KépKép
kispocok13

Jó, tudom hogy nagyon jó dolgom van... a 4 óra itt is kivétel, régen 3 óra volt a standard alvás, mostanában 2-2,5 ezért is csodálkoztam a mai 4-en :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja, és én hétközben nem nagyon főzök, csak valami gyorsat (ma pl gnocchi-t főztem ki és raktam rá sajtot-sonkát magamnak), és nem is vasalok, hanem lustiban nyomom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

sejtettem hogy nem úgy gondolod :lol: :lol: :lol:

Edzz (ezthogyírják?) már helyettem is kicsit! Én írok róla, te meg csinálod, de úgy kellene hogy közben én is fogyjak! Ilyet lehet :D :D :D :D :D :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Nekünk is ez volt kábé a 3.-ik alkalom. De tök jó volt :D Én is csak tervezni szoktam, de aztán mindig az apjával fürdik (mármint nem együtt, C. közben a zuhanyzóban zuhanyzik és diskurálnak), én meg csinálom közben a dolgom. De mostantól rendszert csinálunk belőle, mert jó móka, és ő meg olyan boldog volt :roll:
Nálunk a kukihúzkodás kész harc, így hogy benn voltam vele, könnyebb volt.

Na most jut eszembe ma sem mostunk fogat..... esküszöm ki fogom írni valahova, mert annyira gáz vagyok :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Még magam helyett se szoktam sajna.... olyan lusta vagyok, mint állat :oops: :oops: :oops: Pedig nekem nem csak a testformázás miatt ként, hanem az IR miatt is :oops:

Eddz! Szerintem ez a helyes :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ma van a hófordulónk, ma volt méredzkedés, Gyerekem semmit se hízott, sőt 1 egész grammot fogyott. Ez mennyire gáz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

cuki lehet ahogy Apa és Zé megvitatják a fürdőben a világ nagy dolgait! :lol: :lol: :lol: :lol: nem paráztok amúgy egyedül hagyni a kádban? Én Enyémapára is állandóan ráripakodok mikor fél percre kijön a fürdőből míg a sarj pancsizik.

Eddz... na először így írtam, aztán kijavítottam :oops: :oops: :oops: :oops: hülyülök :evil: :evil: :evil: :evil:

Nem hízás szerintem nem gáz...basszus, egész nap meg sem állnak, mit várunk? Ilyenkor meg már azért lelassul a hízás!

KépKép

KépKép
kispocok13

Te nem voltál a fürdőszobánkban? Naszóval egy helyiségben egymással szemben van a kád, meg a zuhanyzó, ergó egymást nézik közben :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

jólvanna, nem emlékszem... cserben hagyott a fotografikus memóriám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/i]

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem azért, van egy vendég WC-nk is, szóval egyáltalán nem gondoltam biztosra, hogy megskubiztad a fürdőt :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hja, bocs...

családtagnak éreztem magam, és megskubiztam, de ezek szerint nem eléggé :? :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

De hülye vagy...azzé' nem valami kiváltság a fürdőmben járni, mindenki ott pisil, ahol van hely, vagy amelyiknek a színe illik a karmájához, ahogy egy barátnőm szokta mondani. Szerinte a fürdőnk színe kiborító :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én karakteresnek mondanám :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok !

Lois : milyen színű a fürdőszobátok ?Most már aztán tudni akarom .
Képek nagyon jók, alegeslegédesebb a kézen állást gyakorló Kiszé.

Katy : nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell keresztül mennetek , leginkább Te, mert ezek a kis Manók olyan jól alkalmazkodnak. Nekem is megszakad a szívem minden egyes alkalommal, amikor otthagyom Zsombit a "dadusánál ", de ugyanakkor tudom, hogy jó helyen van , vigyáz rá és nagyon sok új dolgot tanul tőle.Közben én hasznossá teszem magam és újult erővel megyek érte. A Te kicsi Petrád ettől csak erősebb lesz , egy igazi kis belevaló csajt formál belőle a bölcsi, ami a későbbiekben fog igazán kamatozni. Tudom, hogy rossz neked, hogy nem úgy történnek a dolgok , ahogy Te szeretnéd ( kaja, innivaló, alvás ), de hidd el, hogy jó helyen van ott. Ezek az emberek éhbérért csinálják ezt, hivatástudatból s, mert ehhez értenek. Az, hogy kap teát, hát na bumm, mi is kaptunk. Kitartás, mint azt Nyuszi is írta Te egy erős csaj vagy , ezt lássa rajtad Petra is. A társaság, a közösség, az új környezet, az új barátok és a BACIK mind a javát szolgálják. :wink: :D :D :D

Elnézést mindenkitől, de egyenlőre ennyit Rólatok. :twisted: :roll: :wink: Majd még reagálok.

Tegnap Zsombi a liftnél ( mi kiszálltunk, ők meg be akartak ) megismerkedett a házból egy kisfiúval. Annyira édesek voltak együtt. A kisfiú bement Zsombi után a liftbe és elkezdett ugrálni, mire enyémgyerek röhögött ezerrel, valamit mondott és utánozta. A másik gyerek 2 éves volt és kb. 10 cm-rel alacsonyabb Zsombinál. :roll: :oops: :shock: :D :D

NÉGY fogat növeszt most egyszerre : a 4 örlőt. Ebből 3 már át is törte az ínyét. Éjszakára kap Panadol vagy Nurofen szirupot, különben egész éjszaka ordít szegénykém a fájdalomtól.

ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT !!!!!!!!!!!!! Este 8 és 9 között alszik el, reggel 5 körül ébred ( van , amikor picit felsír , de egyből visszaalszik ), akkor kap innivalót ( folyékony joghurtot langyosan ) és jó esetben visszaalszik. Van, hogy csak 6-ig, de volt már olyan is, hogy akkor kicsit játszottunk és 8-fél9-ig nyomta. Most felébredt 7-kor, előtte 5 körül ivás és csak most aludt vissza fél órája. Ilyenkor alszik egy órát kb. aztán a délutáni nagyszundi ált. 2,5 óra és 1 körül kezdődik.

Apát behívták dolgozni, de azt mondta még délelőtt itthon lesz.

Kép
ikoka7

Ja ! Képek még nincsenek, mert a barátaink, akikkel voltunk nyaralni készítenek belőle egy zenés összeállítást ( képek, videók ). Azt mondták még várni kell rá, de szerintem Párom szülinapi ajándékának szánják , ami okt. 3.-án lesz.

Hihetetlen számomra, hogy Ti milyen éjszakai baglyok vagytok.
Párom elment tegnap egy barátja szülinapját ünnepelni és gondoltam itt maradok : olvasok, aztán írok. Olvastam, de olyan szinten elálmosodtam, hogy kicsit megpihentem, néztem a tv-t. Na az csak rátett egy lapáttal, úgyhogy beslattyogtam alukálni.

Kép
ikoka7

Na mi van már ??????????? ÉbresztŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!

Kép
ikoka7

Én itt vagyok, csak most jöttünk meg a csiribiri tornáról. Klassz volt, fogunk rá járni mostantól.

Ikoka!
Piros-fehér. de olyan ütős piros, ferrari-pirosnak hívják.
Mi fogilag megint befékeztünk, a meglévő 6 mellé, növesztett egyet lenn, ami még icipici, és slussz.
Alváshoz gratula :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : piros-fehér azjóóóóóóóóó :)

Teljesen kiakasztott a gyermekem az elmúlt egy órában. Visított, mint egy kismalac. Pedig csak ebédet akartam adni neki, de teljesen kikészült attól , hogy neki ennie kéne már valamit. Karfiollevest készítettem , gondoltam tökre bejön majd neki. De nem, semmit nem akart enni. Biztos a foga miatt ilyen hisztibéka, remélem nagyon gyorsan kijönnek azok a fogacskák, mert ezt a balhét nagyon nem bírom. Most lement Apájával sétálni. :roll: Én meg lazulok egy kicsit, bár annyi dolgom van, hogy azt sem tudom mit csináljak előbb. :twisted:

Kép
ikoka7

Milyen gyümölcsöket lehet/érdemes lefagyasztani ? Azért kérdezem , mert szeretnék lefagyasztani , de gondolom van olyan , amit nem lehet ( illetve lehet, de attól romlik az állaga, a ,minősége ).

Kép
ikoka7

Ikoka!
Én barackot fagyasztottam egy 20 kilót, amikor pont a legfinomabb volt, ami itt helyben termett, mást nem. Annak nem láttam értelmét.
Barack minősége nem romlik szerintem, meg azt tuti megeszi a gyerekem örömmel majd télen is mondjuk túróval, joghurttal vagy akár magában. Na meg nincs nagy babra a fagyasztással.

Tike!
Akkor ti most jöttök Halász Juditra? Megnéztem mikor lesz. Nekem azért vannak kétségeim, hogy itt színházban(ott lesz) hogy üljük végig :roll: Mert itt csak ülőhelyek vannak, nincs ácsorgás. Na meg full kényelmetlen székek. Pedig amúgy lelkesednék :D De ha ti jöttök akkor mi is :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nem megyünk karácsonyi Ringatóra a MÜPÁ-ba?? Állítólag tök jó :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : mi szívesen megyünk :wink:

Fiúk alszanak :roll: , ha majd felébrednek, akkor elmegyünk egy közeli parkba játszóterezni . A barátaink 2 lányukkal már ott vannak. Tök szép , napos idő volt ma. Eddig. :? :twisted: Most be van borulva , felhős az ég és elég hűvös jön be az ablakon.

Kép
ikoka7

Köszönöm Lányok, hogy így tartjátok bennem a lelket, nagyon jól esik. :wink:
Apával meg se tudom beszélni, mert ő ezt nem érti. Szerinte én magamat sajnálom, pedig nem. Magamat májusban már sajnáltam eleget, most nem arról van szó, hogy nem leszünk együtt Petrával, mert azon a részén mi már sajnos túl vagyunk.
Szóval Apa nem érti... :(

Lois!
Mi is szívesen jönnénk a Ringatóra, majd aznapra kiveszek egy nap szabit Petrának is, magamnak is! :wink:
Ha megyünk, akkor zavarna benneteket, ha elhívnám a tesómat a két babájával? Ő is állandóan egyedül, bezárva.... :roll:
Ha valakit feszélyezne, akkor szóljatok nyugodtan. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Már nem is mentegetőzöm tudjátok.... :? .
Csak pár gondolat....

Katy!

Sajnálom, hogy így érzel, megkönnyeztem a soraidat, de hidd el, neked ez sokkal fájdalmasabb, mint Petrának! Persze így sem könnyű, és a saját könnyeidet bátran ereszd ki, de őmiatta ne szomorkodj! Nagyon okos, életrevaló kislány, jól fogja venni az újdonságkat. És ez a ti érdemetek! Mind a genetika, mind a nevelés szuper :wink: . Csodálatos szülők vagytok, és ez az egész őérte is történik. Fel a fejjel! Rengeteg boldog, sikeres felnőtt kezdte bölcsiben bontogatni a szányait :wink: .
Az alváshoz pedig hozzá fog szokni, sztem napok kérdése :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

elszállt amit irtam,de megpróbálom tömören újra...

mi ma börzéztünk és vettünk egy overált Kiarának.aztán itthon ebédeltünk,
majd apa a nagybátyjával felrakta a radiátorokat itthon és addig
mi,h ne legyünk lábalatt elmentünk anyummal müllerbe és vögelébe.
Kiara sokmindent kapott a müllerből,de azért apára is gondoltam...
vögeléből meg egy buggyos nacit vettem Kiarának jövő tavaszra-nyárra.
végül itthon pihiztünk és megnéztünk a kéjjel nappalt.
viszonylag egyszer nézhető film...

ikoka!
üdv újra itt és remélem most már sűrűbben fogsz tudni jönni...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Katy!
Miért is megy Petra bölcsibe?

Alvás ügyileg asszem Bodzi viszi a pálmát: vmelyik nap du. 3-kor tettem le aludni és másnap reggel fél7-ig nyomta.

Pocok!
Nimród és a kuki mosás :)
Már most tudják mi a jó nekik :)

Ikoka!
Egyszerre ennyi fogat, hogy a bánatba lehet növeszteni? Nyállal, hogy álltok?
Bodzinak még csak 4 foga van, de a felső kettő az egyszerre kezdett el nőni, aztán vhogy az egyik mégis előbb bújt ki. De én a kettőtől is sajnálkoztam rendesen, nemhogy 4 :shock:

Tudom, hogy nem ebbe a topikba tartozik, de azért beszúrom, hogy 6 évvel ezelőtt ilyenkor én még nagyban vaniliapudingos palacsintáztam apukáméknál és nem is sejtettem, hogy nagyobbik lánykám 2óra múlva úgy gondolja, hogy elindul kifelé a nagyvilágba. Jajj olyan izgi volt...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!

Azért ne úgy képzeld el, hogy ha éhes lesz, nem kap enni. Hidd el, hogy ha megéhezik, és ennek Vásáry Andrét megszégyenító áriával hangot is ad, biztos adnak neki vmit enni, mert nem fogják hallgatni, ahogy sír :wink: . Azért ez nem egy börtön :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?